Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 43 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 43 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Egon VI Targarjen aka Mladi Grif
+27
White Rabbit
Lady's Ghost
Kian The Nephilim
DjokaBA
NearBG
Nim
Dimeks
Srle
Lya
Grejdzoj
Prince of Ravens
Hokins
Nocnoi_Dozor
akiopaki
do_balcaka
азор ахаи
Chandrian
Areal
Marksmann
Oberin Martel
VojaLu
Ket sa kanala
Corto Maltese
Zevs86
Зимоврел
CRNIJASTREB
Princ Regar
31 posters
Strana 3 od 9
Strana 3 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Egon VI Targarjen aka Mladi Grif
Зимоврел ::Аха... Штета што нема те девојке уопште на форуму.
Ma vas dve bi se strasno dobro slagale, kao Nimka i ja
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Princ Regar ::Jel se secas ti sna koji je Deni sanjala kako vodi ljubav sa nekim lesom plavih ociju, kome krv curi iz vrata, pa kaze kada je usao u nju, osetila je samo hladnocu?
Isto i Dzon kaze posle treceg ili cetvrtog uboda na kraju njegovog poglavlja pre nego sto izgubi svest da je osetio samo hladnocu....
Bren kada prica o Nocnom kralju isto kaze tako nesto: kada joj je dao svoje seme, osetio je samo hladnocu
Ne mogu nigdje da nađem taj san, a pretražila sam cijeli internet. :/
A koliko znam, Bren kada priča o Noćnom kralju kaže: "Kada joj je dao svoje seme, dao joj je i svoju dušu". Ne spominje se nigdje hladnoća, osim toga da je Noćna kraljica imala "kožu bijelu kao mjesec i oči kao plave zvijezde" i da je "njena koža bila hladna poput leda". Rekla bih da je ta kraljica bila Tuđin.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Upravu si Ket ta kraljica je bila tuđinka.
Areal- Lord zaštitnik Zapada
- Broj poruka : 5992
Godina : 40
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
Reputacija : 403
Datum upisa : 01.01.2012
@Regar @Ket Secam se ja te vizije, ona se desava kada udje u kulu neumirucih. I cini mi se da je to jedna od prvih vizija.
@areal @Ket Ta nije bila tudjinka vec je bila utvara!
@areal @Ket Ta nije bila tudjinka vec je bila utvara!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
@Zevs ne beše li to isto .
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
@areal Prijatelju ne bese Tudjini su Beli setaci, a utvare su proizvod njihove magije Tj mrtvi koji ustanu
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Potražila sam Sudar kraljeva da provjerim, ali nema te vizije. Jedino što se odnosi na Džona je ono kad kaže da plavi cvijet raste iz Zida.zevs86 ::@Regar @Ket Secam se ja te vizije, ona se desava kada udje u kulu neumirucih. I cini mi se da je to jedna od prvih vizija.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
To nije vizija, to je ona sanjala, ne znam da li bese u Plesu ili u Igri..... Trebalo bi da je igra prestola.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
jooj kad se setim koliko sam se nervirao sto ljudi ovo ne kapiraju Pluscinazevs86 ::@areal Prijatelju ne bese Tudjini su Beli setaci, a utvare su proizvod njihove magije Tj mrtvi koji ustanu
Егон 6., по мени само покушај преваре, средство којим је Илирио желео да постави неког свог на престо Вестероса. Како лакше, него платити Златну чету, и пронаћи фалш-Тарга. Његов оригинални план је био да се нађу са Денерис, да се она уда за свог "братанца", па заједно са змајевима, Златном четом и Дотрацима ударе на Вестерос.
Зашто то Илирио ради, сигурно није због пара, близу је Пентос Краљеве Луке, и сигурно зна да је краљевина Вестерос потпуно шворц. Онда, из личних разлога.
Што се претенендта тиче, по мојој теорији, тражиће тај да води јуриш на Крајолуј, да се види какав је војсковођа, и то ће му бити крај ... Е, сад, ако преживи, са искусним плаћеницима и јаком базом у Олујним земљама, то би донело дуготрајан сукоб између њега и Тирела и Ланистера са друге стране.
Зашто то Илирио ради, сигурно није због пара, близу је Пентос Краљеве Луке, и сигурно зна да је краљевина Вестерос потпуно шворц. Онда, из личних разлога.
Што се претенендта тиче, по мојој теорији, тражиће тај да води јуриш на Крајолуј, да се види какав је војсковођа, и то ће му бити крај ... Е, сад, ако преживи, са искусним плаћеницима и јаком базом у Олујним земљама, то би донело дуготрајан сукоб између њега и Тирела и Ланистера са друге стране.
akiopaki- Broj poruka : 24
Godina : 45
Raspoloženje : sjajno
Reputacija : 1
Datum upisa : 06.08.2012
Ne bih voleo da se ispostavi da je Egon laznjak. Mnogo me nervira Deneris, a pogotovo ideja da je ona jedini preostali Targ
Previše se prašine diži oko toga da li je Egon lažnjak ili nije.. ne postoji DNK test u Vesterosu koji to može da potvrdi ili opovrgne već "moja reč, tvoja reč"..
Čini mi se da neće poživeti dovoljno dugo, mada bi lično voleo da on i Deneris zajedno osvoje Gvozdeni presto.
Čini mi se da neće poživeti dovoljno dugo, mada bi lično voleo da on i Deneris zajedno osvoje Gvozdeni presto.
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Bio Egon pravi ili ne pitanje je zašto mu VAris i Ilirio pomažu? I zašto podržavaju Targarjene? Sumnjam da ih podržavaju zato što su im lojalni ili zato što žele neku osvetu. Razlog je mnogo dublji i uskoro će se otkriti. Mada sam čuo teoriju da je "Egon" potomak Blekfajera.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Chandrian ::Previše se prašine diži oko toga da li je Egon lažnjak ili nije.. ne postoji DNK test u Vesterosu koji to može da potvrdi ili opovrgne već "moja reč, tvoja reč"..
Ne postoji DNK test, ali nekako mislim da će se pokazati kao "nedovoljno pravi" Targaryen u susretu sa zmajevima od Dany, nešta poput Quentyna.
Po proročanstvima bi rekao da će poživjeti dovoljno da sjedne na željezno prijestolje.
Corto Maltese- Broj poruka : 248
Raspoloženje : neraspoloženje
Reputacija : 11
Datum upisa : 27.09.2012
Chandrian ::Previše se prašine diži oko toga da li je Egon lažnjak ili nije.. ne postoji DNK test u Vesterosu koji to može da potvrdi ili opovrgne već "moja reč, tvoja reč"..
Нема ДНК теста, али има јако добар тест, да ако доведе 10.000 прекаљених плаћеника и каже да јесте, онај који би хтео да докаже супротно би имао поприлично тежак задатак, да га "тестира".
E to je odličan test... Evo ti plus....
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
akiopaki ::Chandrian ::Previše se prašine diži oko toga da li je Egon lažnjak ili nije.. ne postoji DNK test u Vesterosu koji to može da potvrdi ili opovrgne već "moja reč, tvoja reč"..
Нема ДНК теста, али има јако добар тест, да ако доведе 10.000 прекаљених плаћеника и каже да јесте, онај који би хтео да докаже супротно би имао поприлично тежак задатак, да га "тестира".
Pa upravo tako! baš zbog toga je nepotrebno pričati o tome da li je lažnjak ili ne.. Deni i zmajevi će mu presuditi ako poživi do tog susreta
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
"Black or red, a dragon is still a dragon".
- Illyrio Mopatis
- Illyrio Mopatis
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Hokins :: "Black or red, a dragon is still a dragon".
- Illyrio Mopatis
" In a coat of gold or a coat of red,
a lion still has claws,
And mine are long and sharp, my lord,
as long and sharp as yours. "
Tivin je dokazao da to nije uvek slučaj
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Cekaj ostala je jos jedna kuca sa lavom, onim uspavanim.Ne znam kako se zovu...
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
House Grandison of Grandview
То су "успавани лавови", али они су из Олујних Земаља.Има и онај Осгреј, из "Заклетог мача", карирани лав.
То су "успавани лавови", али они су из Олујних Земаља.Има и онај Осгреј, из "Заклетог мача", карирани лав.
Uspavani karirani ili neki drugi, zna se da su zlatni lavovi najjači .
Mislim da je ovde sve moguce, ali ima jedna stvar kada Varis ubija Kevana Lanistera, on kaze da je pravi Egon preziveo i da su ga zamenili kao bebu, a iskreno ne vidim potrebu da laze coveka koji je na samrti. Ne vidim sta je imao od toga, e sad Ilirio je to precutao Viserisu i Deneris i to je malo cudno, mada opet i da im je rekao ko zna sta bi Viseris uradio, jer pravo na presto ipak ima sin Regara Targerijana u odnosu na njega, koji je samo mladji brat...
Grejdzoj- Broj poruka : 70
Godina : 38
Raspoloženje : Lanister do smrti :D
Reputacija : 6
Datum upisa : 28.03.2013
@ Grejdzoj
Eh, sad, nije Varis baš neki garant poštenja i iskrenosti, ne vidim ZAŠTO NE BI lagao čoveka na samrti?
Mislim da "Young Griff" nije pravi Egon, tj. da nam je Martin samo "poturio kosku". Suviše je naglo i naivno da bi bilo istina. U suprotnom, roman će postati meksička limunada. Verujem da je u pitanju zavaravanje traga ka pravom raspletu, tek da se ne opuštamo previše.
Isto tako, mislim da je ono što najviše izaziva sumnju činjenica da se pojavio niotkuda i sve deluje suviše jednostavno. A znamo da Martin nije taj tip pisca. I baš to što se toliko polemiše i vaga je li pravi ili lažnjak jeste vrhunska "koska" za čitaoce na koju sigurno tipuje. Mene buni kako onda Elija nije skontala da je beba zamenjena? I ako jeste, zašto bi se "lavovski borila" za spas tuđeg deteta? Zašto ih onda jednostavno nisu evakuisali zajedno sa Erisovom suprugom i sinom?
Moguće je da će ga Arijana raskrinkati.
Ja sam uverena u to da je u pitanju lažnjak.
Budimo realni, od prve knjige vidi se na kome je najveći piščev fokus: Deni, Džon i Tirion.
Svi ovi posle, naknadno ubacivani, u funkciji su da njihove likove osvetle.
Mene je fakultet malo više zatrovao, pa sad uglavnom ne mogu da gledam nijedno delo bez "skeniranja" i analize.
A upoznajući Martinove uzore i stil, mislim da neće baš tako daleko ići da minira svaku logiku samo da bi iznenadio.
Eh, sad, nije Varis baš neki garant poštenja i iskrenosti, ne vidim ZAŠTO NE BI lagao čoveka na samrti?
Mislim da "Young Griff" nije pravi Egon, tj. da nam je Martin samo "poturio kosku". Suviše je naglo i naivno da bi bilo istina. U suprotnom, roman će postati meksička limunada. Verujem da je u pitanju zavaravanje traga ka pravom raspletu, tek da se ne opuštamo previše.
Isto tako, mislim da je ono što najviše izaziva sumnju činjenica da se pojavio niotkuda i sve deluje suviše jednostavno. A znamo da Martin nije taj tip pisca. I baš to što se toliko polemiše i vaga je li pravi ili lažnjak jeste vrhunska "koska" za čitaoce na koju sigurno tipuje. Mene buni kako onda Elija nije skontala da je beba zamenjena? I ako jeste, zašto bi se "lavovski borila" za spas tuđeg deteta? Zašto ih onda jednostavno nisu evakuisali zajedno sa Erisovom suprugom i sinom?
Moguće je da će ga Arijana raskrinkati.
Ja sam uverena u to da je u pitanju lažnjak.
Budimo realni, od prve knjige vidi se na kome je najveći piščev fokus: Deni, Džon i Tirion.
Svi ovi posle, naknadno ubacivani, u funkciji su da njihove likove osvetle.
Mene je fakultet malo više zatrovao, pa sad uglavnom ne mogu da gledam nijedno delo bez "skeniranja" i analize.
A upoznajući Martinove uzore i stil, mislim da neće baš tako daleko ići da minira svaku logiku samo da bi iznenadio.
I meni je bilo glupo što ga je uveo, ali hajde sad. Kod Martina treba očekivati neočekivano. Iz poglavlja koje je izbacio se vidi da je Arijana pošla da se uveri da je pravi. A ako je kojim slučajem i lažnjak, zašto bi ga Džon Konington čuvao i zašto bi Zlatna četa služila Targarjena?
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Strana 3 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 3 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu