WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 39 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 39 Gosta :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
Egon VI Targarjen aka Mladi Grif - Page 7 Vote_lcapEgon VI Targarjen aka Mladi Grif - Page 7 Voting_barEgon VI Targarjen aka Mladi Grif - Page 7 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
Egon VI Targarjen aka Mladi Grif - Page 7 Vote_lcapEgon VI Targarjen aka Mladi Grif - Page 7 Voting_barEgon VI Targarjen aka Mladi Grif - Page 7 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Egon VI Targarjen aka Mladi Grif

+27
White Rabbit
Lady's Ghost
Kian The Nephilim
DjokaBA
NearBG
Nim
Dimeks
Srle
Lya
Grejdzoj
Prince of Ravens
Hokins
Nocnoi_Dozor
akiopaki
do_balcaka
азор ахаи
Chandrian
Areal
Marksmann
Oberin Martel
VojaLu
Ket sa kanala
Corto Maltese
Zevs86
Зимоврел
CRNIJASTREB
Princ Regar
31 posters

Strana 7 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Egon VI Targarjen aka Mladi Grif - Page 7 Empty Re: Egon VI Targarjen aka Mladi Grif

Počalji od DjokaBA Čet 05 Feb 2015, 16:46

Lady's Ghost ::Što se mene lično tiče, Egon svakako nije Regarov sin. Na stranu sve nelogičnosti u toj priči, sve ukazuje na to da je on "lažni zmaj" i "laž koju će Deni otkriti". A što se Varisa tiče, on nikada nije rekao da je Egon na koga Kevan misli i Egon o kome Varis priča ista osoba. Ne zaboravite, Varis vam dođe kao Aes Sedai Vesterosa. Njegove istine nikada nisu istine koje mislite da ste čuli.

Kako to mislis da ga Deneris otkrije ? Na koji nacin ? 
Bas dobro da je to spomenuto.. ne verujem da bi Konington, Ilirio ili Varis priznali da je Egon lazni zmaj. Ne znam kako bi se otkrilo da nije, jer on izgleda kao Targarjen.
DjokaBA
DjokaBA

Broj poruka : 67
Raspoloženje : :/
Reputacija : 2
Datum upisa : 29.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Egon VI Targarjen aka Mladi Grif - Page 7 Empty Re: Egon VI Targarjen aka Mladi Grif

Počalji od Hokins Čet 05 Feb 2015, 16:50

Mislim da je Konington ubedjen da Egon Regarov sin,a Varis i Ilirio igraju svoju igru.Ja sam ubedjen da je on crnovatra....
Hokins
Hokins
Lord od Krajoluja
Lord od Krajoluja

Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DjokaBA Čet 05 Feb 2015, 18:02

Ali zar je Konington toliko naivan da veruje Pauku ? 
I ja mislim da je Crnovatra.. ali simbol Targarjena, troglavi zmaj. Deneris ima tri zmaja, ona ce jahati Drogona, ko ce druga dva ?
DjokaBA
DjokaBA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Čet 05 Feb 2015, 18:06

DjokaBA ::Ali zar je Konington toliko naivan da veruje Pauku ? 

Конингтон је ипак превише оптерећен својим грешкама из прошлости и причу око Егона види као своју шансу да се искупи, сам каже како: жели једном засвагда да утиша звоњаву која му још увек одјекује у глави и на миру умре. У таквом стању, превише би било очекивати од њега да може да прозре представу у коју је чак и Тирион поверовао.
Princ Regar
Princ Regar

Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DjokaBA Čet 05 Feb 2015, 22:53

Princ Regar ::
DjokaBA ::Ali zar je Konington toliko naivan da veruje Pauku ? 

Конингтон је ипак превише оптерећен својим грешкама из прошлости и причу око Егона види као своју шансу да се искупи, сам каже како: жели једном засвагда да утиша звоњаву која му још увек одјекује у глави и на миру умре. У таквом стању, превише би било очекивати од њега да може да прозре представу у коју је чак и Тирион поверовао.

Dobri argumenti druze Very Happy  .. sad se potpuno slazem da je i on izmanipulisan.
DjokaBA
DjokaBA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lady's Ghost Pet 06 Feb 2015, 00:45

DjokaBA ::Kako to mislis da ga Deneris otkrije ? Na koji nacin ? 
Bas dobro da je to spomenuto.. ne verujem da bi Konington, Ilirio ili Varis priznali da je Egon lazni zmaj. Ne znam kako bi se otkrilo da nije, jer on izgleda kao Targarjen.

Za Deneris je rečeno da je "slayer of lies" a slika "mummer's dragon" jako figurira kako u Kući Neumirućih, tako i u Kaitinim upozorenjima. Mokoro takođe govori o lažnim zmajevima, tu je dosta elemenata koji ukazuju na to da Egon nije Targarjen. Što se dokazivanja tiče, mislim da će Deni raditi na osnovu vizija... A imajući u vidu da nas čeka Ples zmajeva 2, sumnjam da će se dobro završiti po Egona.
Lady's Ghost
Lady's Ghost

Broj poruka : 8
Raspoloženje : Zadovoljavajuće
Reputacija : 0
Datum upisa : 03.02.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Oberin Martel Pet 06 Feb 2015, 22:51

To što je Egon "laž" iz Kuće Neumirućih ne znači da je lažni Targarjen. Mummer's dragon može (i treba) da se protumači kao "Varisov zmaj", što opet ne implicira da nije Targ, i naprotiv čak potvrđuje to. Takođe, oni koji smatraju da je on neki Blekfajer ne vidim zašto bi bio "lažni zmaj", Crnovatre imaju Targarjensku krv, što je svakako relevantnije od prezimena.
Oberin Martel
Oberin Martel
Legendarni vojnik
Legendarni vojnik

Broj poruka : 2710
Godina : 43
Raspoloženje : E ja kuliram
Reputacija : 670
Datum upisa : 19.02.2009

http://www.tolkien.rs

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Sub 07 Feb 2015, 15:04

Oberin Martel :: Mummer's dragon može (i treba) da se protumači kao "Varisov zmaj", što opet ne implicira da nije Targ, i naprotiv čak potvrđuje to.

Тачно, али се може и протумачити да је у питању лакрдијашки змај, одн неко ко глуми змаја, дакле лажни змај, што би се лепо уклопило са пророчанством да је Денерис убица лажи ако га она на неки начин разоткрије итд.
Princ Regar
Princ Regar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Corto Maltese Sub 07 Feb 2015, 16:30

Ako je Aegon Blackfyre, onda nije lazni zmaj. Blackfyre je samo odmetnuta loza Targaryena. Skloniji sam povjerovat da je sin Illyria i njegove prve zene koja je bila iz Lysa(Lyseni imaju karakteristike stare Valyirije, koliko se sjecam).
Corto Maltese
Corto Maltese

Broj poruka : 248
Raspoloženje : neraspoloženje
Reputacija : 11
Datum upisa : 27.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DjokaBA Sub 07 Feb 2015, 19:13

Ali Blekfajeri su potekli od kopileta, ne bi bio legitimni naslednik prestola.
DjokaBA
DjokaBA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Corto Maltese Sub 07 Feb 2015, 23:51

Da, ali nemoguce je dokazat da je on Blackfyre, a ne Targaryen ako Varys to ne prizna... Jedini nacin da se on pokaze kao lazni Targ je ako ne uspije zajahat zmaja... A zmajevi nemaju razloga odbit nekoga tko je Blackfyre, posto i oni imaju zmajsku krv...
Corto Maltese
Corto Maltese

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od White Rabbit Ned 08 Feb 2015, 00:01

Ako se ne varam, nije bitno da li je neko Targ da bi jahao zmaja. Zmajeve su Valirijanci jahali uz pomoć magije ili tako nešto.
White Rabbit
White Rabbit

Broj poruka : 1383
Godina : 42
Raspoloženje : https://www.facebook.com/trsoje/
Reputacija : 185
Datum upisa : 16.04.2013

https://www.facebook.com/trsoje/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Corto Maltese Ned 08 Feb 2015, 00:03

White Rabbit ::Ako se ne varam, nije bitno da li je neko Targ da bi jahao zmaja. Zmajeve su Valirijanci jahali uz pomoć magije ili tako nešto.

Koliko se sjecam iz citanja onoga sta je izaslo u antologiji o zenama ratnicama i onoj kraljici iz izvornog plesa zmajeva, zmajeve su jahali samo oni koji su imali u sebi krv Targaryena, makar bila rijec o kopiladi od prije ko zna koliko generacija...
Corto Maltese
Corto Maltese

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Ned 08 Feb 2015, 01:04

Corto Maltese ::
Koliko se sjecam iz citanja onoga sta je izaslo u antologiji o zenama ratnicama i onoj kraljici iz izvornog plesa zmajeva, zmajeve su jahali samo oni koji su imali u sebi krv Targaryena, makar bila rijec o kopiladi od prije ko zna koliko generacija...

Tako je, to je iz Princeze i Kraljice, nije nigde eksplicitno receno da jahac mora imati valirijanske krvi, ali takav zakljucak se namece. Ali, ne mora znaciti da moze tek tako da zajasi zmaja, jedno je biti Targ, a sasvim drugo ukrotiti zmaja. Licno mislim da treba postojati snazan karakter licnosti jahaca da bi ga jahao. Tu su Targovi malo slicni Starkovima, kao sto karakter Arje recimo odgovara Nimeriji vucici, tako i cud jahaca odgovara zmaju, Deneris i Drogon, ili Egon i Balerion.
Princ Regar
Princ Regar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Corto Maltese Ned 08 Feb 2015, 03:52

To znaci da ce Tyrion vjerojatno onda na kraju ispast Aerysovo kopile, ako bude jahac...
Corto Maltese
Corto Maltese

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DjokaBA Ned 08 Feb 2015, 13:34

Corto Maltese ::To znaci da ce Tyrion vjerojatno onda na kraju ispast Aerysovo kopile, ako bude jahac...

Zasto to svako pominje, da je Tirion Targarjen... Moze neko da mi kaze neki hint, koji na to aludira, ja ih nesto nisam primetio ?

A sta je sa rogom koji nosi Viktarion, ko moze da dune u njega, kako on to kontrolise zmajeve, dal ce nesto da uradi sa njim ?
DjokaBA
DjokaBA

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Oberin Martel Ned 08 Feb 2015, 14:23

DjokaBA ::Zasto to svako pominje, da je Tirion Targarjen... Moze neko da mi kaze neki hint, koji na to aludira, ja ih nesto nisam primetio ?
Hint je to što je Eris bio zaljubljen u Tirionovu majku, što Tirion mašta kako jaše zmaja, što Tivin kaže "You're not son of mine"...
Oberin Martel
Oberin Martel
Legendarni vojnik
Legendarni vojnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od White Rabbit Ned 08 Feb 2015, 18:17

...i što ima šarene oči i što je Tivin rekao: pošto ne mogu da dookažem da nisi moj. Mada, bez obzira na sve, ne vjerujem u tu teoriju uopšte.
White Rabbit
White Rabbit

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Corto Maltese Ned 08 Feb 2015, 23:13

Meni se ne svidja ta ideja da Tyroion nije Tywinov sin, ali uvazavajuci sve cinjenice, cini mi se najvjerojatnija. Skoro koliko i R+L=J.

Da ga je otac toliko mrzio samo zato sto je patuljak i jer mu je majka umrla na porodu, to se ne uklapa u karakter Tywinov.
Corto Maltese
Corto Maltese

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od White Rabbit Pon 09 Feb 2015, 15:46

Mislim da se ipak uklapa. Beskompromisan, krut, vojnik... a sin mu kepec.
White Rabbit
White Rabbit

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lady's Ghost Pon 09 Feb 2015, 16:12

Oberin Martel ::
DjokaBA ::Zasto to svako pominje, da je Tirion Targarjen... Moze neko da mi kaze neki hint, koji na to aludira, ja ih nesto nisam primetio ?
Hint je to što je Eris bio zaljubljen u Tirionovu majku, što Tirion mašta kako jaše zmaja, što Tivin kaže "You're not son of mine"...

Tivin isto kaže i Džejmiju. 

Corto Maltese, a kako nije u Tivinovom liku da mrzi Tiriona? Ako postoji jadnije osvetničkije duše od Tivina, mene secite gde sam najtanji Very Happy
Lady's Ghost
Lady's Ghost

Broj poruka : 8
Raspoloženje : Zadovoljavajuće
Reputacija : 0
Datum upisa : 03.02.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Oberin Martel Pon 09 Feb 2015, 16:19

Lady's Ghost ::
Oberin Martel ::

Tivin isto kaže i Džejmiju. 
Možda je i Džejmi secret Targ, što pride objašnjava sklonost ka twincestu Wink
Oberin Martel
Oberin Martel
Legendarni vojnik
Legendarni vojnik

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Pon 09 Feb 2015, 19:10

Tivin ga najvise mrze jer je ubio Dzoanu prije njega
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Corto Maltese Uto 10 Feb 2015, 00:42

Razumio bi da ga ne voli zbog Joannine smrti i jer je patuljak. Ali sve ono sta mu je radio je tezak overkill za te zlocine...
Corto Maltese
Corto Maltese

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Uto 10 Feb 2015, 01:33

pa ljudi ko tivin misle da s najbolji, a sve sto tvrdi suprotno patoloski mrze
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu