Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 34 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 34 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Egon VI Targarjen aka Mladi Grif
+27
White Rabbit
Lady's Ghost
Kian The Nephilim
DjokaBA
NearBG
Nim
Dimeks
Srle
Lya
Grejdzoj
Prince of Ravens
Hokins
Nocnoi_Dozor
akiopaki
do_balcaka
азор ахаи
Chandrian
Areal
Marksmann
Oberin Martel
VojaLu
Ket sa kanala
Corto Maltese
Zevs86
Зимоврел
CRNIJASTREB
Princ Regar
31 posters
Strana 6 od 9
Strana 6 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Egon VI Targarjen aka Mladi Grif
Auuu, pa gori si od Varisa, Dimitrije
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Ne verujem da bi tek tako otišo. Čini mi se da se to desilo tokom turnira koji je organizovao.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Ket sa kanala ::Oberin je mrtav. Naletio na Planinu i...
Elem, baš je zanimljivo to sa Tirionom i rodoubistvom. I Džona isto tako cijeloga života proganja to što je kopile, a na kraju će se ispostaviti da nije. Deni isto tako proganja to što je navodno "neplodna", ali kada se simbolično ostvari proročanstvo:“When the sun rises in the west and sets in the east,” said Mirri Maz Duur. “When the seas go dry and mountains blow in the wind like leaves. When your womb quickens again, and you bear a living child. Then he will return, and not before.”
tada će se ispostaviti da zapravo nije neplodna, a znamo da se već većina ovog proročastva ostvaria.
Mislim da će to i biti najbolji obrti.
Da ono što najviše mrze i sa čim su se već pomirili bude izmenjeno.
Ђон је копиле како год окренеш. Ванбрачно је дете.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Ja koliko sam shvatila pobornici te teorije tvrde da je Regar ozenio Lijenu..
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Mozda i jeste ozenio Vec je imao Egonov presedan o bigamiji na svojoj strani.
Tačno, postoje velike šanse da je bilo tako, a po mom mišljenju verovatno i jeste.
Džon toliko pati jer je kopile, vuče kompleks i oseća krivicu, stvarno bi bio tipičan izrastanje-heroja-scenario da se ispostavi da nije. Uvek se setim brbljivog gavrana koji najbolje zna tri reči: Kukuruz, Sneg/Snežni i Kralj.
Džon toliko pati jer je kopile, vuče kompleks i oseća krivicu, stvarno bi bio tipičan izrastanje-heroja-scenario da se ispostavi da nije. Uvek se setim brbljivog gavrana koji najbolje zna tri reči: Kukuruz, Sneg/Snežni i Kralj.
Ali meni se ne bi svidelo da Tirion nije rodoubica.
+
Ja verujem u teorije o Džonu i Deni, ali, za Tiriona nisam sigurna, jer njegovom liku baš taj kompleksni odnos sa porodicom daje dubinu i nekakvo pokriće.
I realno, sve ga je od početka vodilo ka rodoubistvu.
Ja verujem u teorije o Džonu i Deni, ali, za Tiriona nisam sigurna, jer njegovom liku baš taj kompleksni odnos sa porodicom daje dubinu i nekakvo pokriće.
Lya ::+
Slazem se, rodoubica je isuvise snazan aspekt njegove licnosti, ne bi me se svidelo ako bi ga odstranili.
Zanimljivo zapažanje, mada kao i svi ASoIaF teoretičari autor počinje da meandrira sa argumentima i implikacijama.
http://www.reddit.com/r/asoiaf/comments/1vsuxb/spoilers_all_the_tourney_at_ashford_and_sansas/
http://www.reddit.com/r/asoiaf/comments/1vsuxb/spoilers_all_the_tourney_at_ashford_and_sansas/
@Oberin Indeed zanimljivo!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Ja sam verovatno jedina koja se nada da Dzon nije Targ ali ajde...
Gost- Gost
Daleko bilo da si jedina, ja se nadam da nijedan detalj te sapunjave teorije nije tačan.
Mene sve te teorije cine nervoznom i bedace me. Htela bih da se serijal vec jednom zavrsi jer na kraju krajeva, bice onako kako Martin bude zeleo. Ja sam od onih koji zele srecan kraj pa se nadam da ce barem neko od mojih omiljenih likova ostati citav... i donekle srecan, ako je uopste moguce da bilo ko bude srecan posle svega Ja u stvari vise ni ne znam kako on moze da zavrsi serijal, sta da zavrsi......
Gost- Gost
moja teorija je sačeka kraj serije da završi knjige... a onda na kraju promijeni kraj.... to je baš martinovski
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Pa koliko im je jos ostalo, jos dve sezone, mozda tri? On za to vreme mozda izda 6. knjigu ali poslednju nema sanse...
Gost- Gost
iskreno mislim da je Egon pravi targerijan a evo i zasto :
Na kraju pete knjige Varis i Kevan razgovaraju . Kevan je pogodjen i izvesno je da ce umreti . Varis mu pred smrt govori o izgubljenom detetu Regara targerijana i o tome kako je mali pripreman da bude kralj od samog pocetka svog zivota . Nije mi jasno zasto bi Varis lagao coveka koji umire ? Bili su sami znaci niko nije mogao da cuje . Varis ovim razgovorom pere svoju savest i govori Kevanu kako je jedan od retkih ljudi koji zaista zele i cine dobro ali ipak za dobrobit kraljevstva on mora umreti .
Mogao je jednostavno da ga zvekne samostrelom i da ode ali je ipak odrzao svoj monolog .
Na kraju pete knjige Varis i Kevan razgovaraju . Kevan je pogodjen i izvesno je da ce umreti . Varis mu pred smrt govori o izgubljenom detetu Regara targerijana i o tome kako je mali pripreman da bude kralj od samog pocetka svog zivota . Nije mi jasno zasto bi Varis lagao coveka koji umire ? Bili su sami znaci niko nije mogao da cuje . Varis ovim razgovorom pere svoju savest i govori Kevanu kako je jedan od retkih ljudi koji zaista zele i cine dobro ali ipak za dobrobit kraljevstva on mora umreti .
Mogao je jednostavno da ga zvekne samostrelom i da ode ali je ipak odrzao svoj monolog .
NearBG- Broj poruka : 5
Godina : 29
Raspoloženje : Happy
Reputacija : 0
Datum upisa : 07.08.2014
Ne verujem da je bas tako jednostavno, nije mi to bas neki argument. Kao i mnogi i ja se nadam da Mladi Grif nije Targarjen.
btw- Forum pratim odavno, ali nisam hteo da komentarisem dok ne zavrsim poslednju knjigu, da ne spoilam sebi nesto. Jedva sam cekao da zavrsim i da se prikljucim ostalim teoreticarima zavera
btw- Forum pratim odavno, ali nisam hteo da komentarisem dok ne zavrsim poslednju knjigu, da ne spoilam sebi nesto. Jedva sam cekao da zavrsim i da se prikljucim ostalim teoreticarima zavera
DjokaBA- Broj poruka : 67
Raspoloženje : :/
Reputacija : 2
Datum upisa : 29.07.2012
@Djoka LOLz, ala si bio strpljiv!
Zevs86 ::@Djoka LOLz, ala si bio strpljiv!
Jel si video od kad sam registrovan na forumu ?
Od tad samo citam istoriju, stare kraljeve i tako to, a samo sto sam poceo prvu knjigu. Eto dve godine kasnije zavrsio, nisam mogao ranije, ipak je faks prioritet, i eto.
DjokaBA- Broj poruka : 67
Raspoloženje : :/
Reputacija : 2
Datum upisa : 29.07.2012
Jaoj, svako bi da bude Targarjen ovih dana! Iskreno, nadam se i ja da nije, sad kad malo razmislim. Prvo, od pocetka kjnige imamo cinjenicu da su Targarjeni maltene istrebljeni, i sada bi mi pojavljivanje nekih tamo drugih bilo ono, bezveze. Neka se on drzi Deneris i onog za koga sumnjamo da je Targ i cao kraj, vise od njih mi niko kao Targ ne treba. Drugo, sta sad, on ce kao da ubaci savrsenog novog lika koji je predodredjen da postane kralj i eto, sve ono sto su ostali likovi cinili do sada, razvijali se i gradili, pada u vodu, jer ono nebitni ste, stigao je ultimativnni vladar, nikada nista od vas vladar nece biti. A trece, previse je meni sve to prosto predstavljeno da bi bilo istina. Da zakljucim, novi Targarjen mi ne treba, pogotovo, koliko god mene to bolelo, sa pricom ove postojece se u zadnjoj knjizi nije proslavio, koja ima stvarno odlican potencijal, a kamoli sa nekim novim koji je ono, sa trenutne tacke gledista najoobicniji smrtnik! P.S. Malo sam pripit, ne znam bas dal je smisleno ovo sto sam piskarao ali ono...
Kian The Nephilim- Putujući Učenjak
- Broj poruka : 1715
Godina : 34
Raspoloženje : Kometa mi je zena! :) Sta mislite, kakvo onda moze biti? :)
Reputacija : 284
Datum upisa : 17.06.2013
@Kian All is well Ti u svom pijanom stilu SVE kazes!
@Djoka Svaka ti cast na odlucnosti i strpljenju! Ja cim sam uzeo prvu knjigu, progutao sam SVE! A ovde imas bas bas bas dosta tema koje su vezane za sam serijal, pa navali! Dugo nije neko ceprkao po njima i iznosio svoja misljenja!
Sto se tice mladog Grifa vrlo je verovatno da je on pravi Targarjen i da je njegovo dovodjenje vesta igra najboljeg dueta u igri prestola Samo se ne slazem sa njegovim postupkom. Trebao je da ide po "tetku" Previse je nestrpljivo postupio, Tirion ga je bas nalozio
@Djoka Svaka ti cast na odlucnosti i strpljenju! Ja cim sam uzeo prvu knjigu, progutao sam SVE! A ovde imas bas bas bas dosta tema koje su vezane za sam serijal, pa navali! Dugo nije neko ceprkao po njima i iznosio svoja misljenja!
Sto se tice mladog Grifa vrlo je verovatno da je on pravi Targarjen i da je njegovo dovodjenje vesta igra najboljeg dueta u igri prestola Samo se ne slazem sa njegovim postupkom. Trebao je da ide po "tetku" Previse je nestrpljivo postupio, Tirion ga je bas nalozio
Što se mene lično tiče, Egon svakako nije Regarov sin. Na stranu sve nelogičnosti u toj priči, sve ukazuje na to da je on "lažni zmaj" i "laž koju će Deni otkriti". A što se Varisa tiče, on nikada nije rekao da je Egon na koga Kevan misli i Egon o kome Varis priča ista osoba. Ne zaboravite, Varis vam dođe kao Aes Sedai Vesterosa. Njegove istine nikada nisu istine koje mislite da ste čuli.
Lady's Ghost- Broj poruka : 8
Raspoloženje : Zadovoljavajuće
Reputacija : 0
Datum upisa : 03.02.2015
Strana 6 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 6 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu