Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 19 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 19 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+18
Brat Crni
KrleTuđin
Vazarius
Assassin
Areal
Зимоврел
Blacko
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
Oberin Martel
Zandrin
CRNIJASTREB
White Rabbit
Lord M.
Hokins
азор ахаи
Zevs86
Princ Regar
22 posters
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Свецке Теме
I jos sam jednu stvar cu reci
zao mi je sto partneri lgbt z i z odnosno m i m ne mogu stvoriti dete sa 50/50 posto genetskog matdrijala jednog i drugog partnera iz gej veze
Jako mi je zao zbog toga i koja god prava da im se priznaju oni nikad nece moci imati ovo..da stvore novi zivot
To pravo bilo je ostalo je i ostace neprikosnoveno pravo musko zenskog partnerskog odnosa. Osim ako ke smisle da i muskarac moze da bude trudan
zao mi je sto partneri lgbt z i z odnosno m i m ne mogu stvoriti dete sa 50/50 posto genetskog matdrijala jednog i drugog partnera iz gej veze
Jako mi je zao zbog toga i koja god prava da im se priznaju oni nikad nece moci imati ovo..da stvore novi zivot
To pravo bilo je ostalo je i ostace neprikosnoveno pravo musko zenskog partnerskog odnosa. Osim ako ke smisle da i muskarac moze da bude trudan
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
evo zbog čega sam ja protiv prava da usvajaju djecu
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2043345/The-California-boy-11-undergoing-hormone-blocking-treatment.html
bez ikakve bespozrebne filozofije, ovo je primjer mentalnog i psihičkog zlostavljanja. klinac će da se ovjeri 100% kad malo odraste.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2043345/The-California-boy-11-undergoing-hormone-blocking-treatment.html
bez ikakve bespozrebne filozofije, ovo je primjer mentalnog i psihičkog zlostavljanja. klinac će da se ovjeri 100% kad malo odraste.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Е ово заслужује да се прокоментарише.Zandrin ::
a Sto se inicijativa bukanja i lupanja userpe i lonce tice ja sam yvoje u mojw vreme odradila i na nekinacin i omogucila da mi uopste o problemu lgbt i pricamo..cela moja generacija
Биљана Србљановић и остали квази-левичари не знају да је заправо њихов велики непријатељ и националиста на коме сви они данас показују своје европске космополитске мишиће, а то је наравно Слободан Милошевић, био тај за чијег мандата је по први пут декриминализован полни однос између истополних партнера, у сред деведесетих, а опет га исти ти левичари (одн они воле да мисле да су левичари) по неком устаљеном стереотипу нападају, а ако мене питаш он заслужује да буде геј икона само због те декриминализације која је урађена у њеогово доба.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Regi drugo sam imala na umu kad sam ono napisala..poenta je da se sve od pada milosevica nekako otvorilo i da se slobodnije prica o nekim skakljivim problemima etc etc ..
mada kad razmislim malo bolje ..za vreme slobe mogla sam da j...m m...u kom sam god htela i da ne strepim..a sad je cini mi se gore ua neke stvari (ljudi budu smenjeni zbog neceg sto su napisali na svom pvt fb profilu ..govorim primer iz zivota koji se relativno skoro desio u mom neposrednom okruzenju)
mada kad razmislim malo bolje ..za vreme slobe mogla sam da j...m m...u kom sam god htela i da ne strepim..a sad je cini mi se gore ua neke stvari (ljudi budu smenjeni zbog neceg sto su napisali na svom pvt fb profilu ..govorim primer iz zivota koji se relativno skoro desio u mom neposrednom okruzenju)
Zandrin- Zakleta sestra
Ма знам, али све то што ви причате је већ одавно речено, нико неће да промени свој став без обзира шта му ти кажеш или шта он теби каже. И за усвајање деце или да ли је хомосексуализам болест или није, све је то досада речено, јер увек може другачије да се тумачи, поготову данас кад свако каже ја имам право на своје мишљење.
Али ја сам намерно дотакао тај мали детаљ који се односи на људе који здушно и богме жестоко подржавају геј лоби. Рецимо људи који су шетали на геј паради а да нису лгбт заједница, сви као да су прављени по једном те истом обрасцу, а то је следеће: пљују по цркви, скоро сваки други је атеиста, по свакој врсти традиције, исмевају наше обичаје, пљују по народној музици, о било чему што има везе са родољубљем и патриотизмом и да не говорим ( све нво које су подржавале параду су исто организовале оно паљење свећа у јулу због Сребренице) код њих ти је патриота и шовиниста исто, не само да би се одрекли Косова, него би се одрекли и Санџака кад би се мало више заговнало. Поента је, да они то причају по команди, не знају они ништа о томе ако мене питаш, апсолутно ништа, зато сам и рекао да пљују Слобу по стеротипу, а опет иронично Слоба је много више учинио за лгбт заједницу том декриминализацијом него све владе после 5. октобра заједно. Шта вреди једна геј парада коју организује Тадић, кад је Слоба први рекао ми нећемо кривично да вас гонимо зато што радите оне ствари кад сте сами у соби. Е то се зове прави стереотип, а ја их зато и зовем квази-левичари, нису они левичари, то они воле да мисле да су левичари па као имају неке напредне идеје, то су они видели да се тако ради на западу, па оној народној видела жаба да се коњи поткивају па ајд и ја да урадим исто.
Али ја сам намерно дотакао тај мали детаљ који се односи на људе који здушно и богме жестоко подржавају геј лоби. Рецимо људи који су шетали на геј паради а да нису лгбт заједница, сви као да су прављени по једном те истом обрасцу, а то је следеће: пљују по цркви, скоро сваки други је атеиста, по свакој врсти традиције, исмевају наше обичаје, пљују по народној музици, о било чему што има везе са родољубљем и патриотизмом и да не говорим ( све нво које су подржавале параду су исто организовале оно паљење свећа у јулу због Сребренице) код њих ти је патриота и шовиниста исто, не само да би се одрекли Косова, него би се одрекли и Санџака кад би се мало више заговнало. Поента је, да они то причају по команди, не знају они ништа о томе ако мене питаш, апсолутно ништа, зато сам и рекао да пљују Слобу по стеротипу, а опет иронично Слоба је много више учинио за лгбт заједницу том декриминализацијом него све владе после 5. октобра заједно. Шта вреди једна геј парада коју организује Тадић, кад је Слоба први рекао ми нећемо кривично да вас гонимо зато што радите оне ствари кад сте сами у соби. Е то се зове прави стереотип, а ја их зато и зовем квази-левичари, нису они левичари, то они воле да мисле да су левичари па као имају неке напредне идеје, то су они видели да се тако ради на западу, па оној народној видела жаба да се коњи поткивају па ајд и ја да урадим исто.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Ti tvrdis da taj decak zeli promenu pola zbog svojih lezbejskih majki? oO? Cum hoc ergo propter hoc. Ili ti korelacija ne znaci kauzaciju. Mali, po svedocenju njegovih majki od malena govori za sebe, i oseca se kao da je devojcica. Imas xxx istrazivanja koja kazu da to sto dete ima gej/ strejt roditelje ne utice na samu seksualnost deteta. Zato sam i rekao da je nauka rekla svoje, i da sva naucna istrazivanja nedvosmisleno stoje na strani LGBT ljudi. Sam istrazi i videces. I ne zelim ja tebe da ubedjujem, vec bi ti sam trebao da istrazis i vidis da li si u pravu. A ne da kazes kako postoji teorija zavere, koja kaze da su sve relevantne naucne institucije u zaveri, zato sto im gej lobi to tako naredjuje Zato sam te i pitao sta bi bilo potrebno kao dokaz koji bi te ubedio da oni nisu niti psihicki niti fizicki hendikepirani, tj postoji vise vrsta prirodne seksualnosti, kako kod ljudske vrste tako i kod 1000+ zivotinjskih vrsta.Lord M. ::evo zbog čega sam ja protiv prava da usvajaju djecu
Evo, npr ovde imas savrseno zdrav par gej lavova
Ako mi ne verujes izguglaj i sam, i istrazi i sam.
Sto se tice prioriteta, slazem se da ih treba odrediti i da ih se treba drzati. Pitanje para za operacije bolesne dece/ ljudi u ovoj zemlji nema toliko veze sa tih par ljudi godisnje koji urade promenu pola, vec sa nesposobnim sistemom i uzasnim drzavnim aparatom. I opet radite zamenu teza, i pravite laznu dihotomiju praveci sebi argument koji jednostavno ne pije vodu. Da li bi se slozio da, primera radi, Srbija kao drzava nema para za operacije dece iskljucivo zbog tih par ljudi godisnje koji urade operaciju promene pola? Ako je odgovor ne, onda je to lazna dihotomija. Postavljate situaciju kao da je to jedina stvar koja sprecava invalide i decu da dodju do neceg sto ce im olaksati zivot I jedini put kada vidim da neko prica o tome, jeste kada treba da se odrzi Parada ponosa, sto jeste degutantno kao sto je azor vec naveo i sa cim se slazem.
@Zandrin Naravno da mogu da stvore novi zivot, samo im je potrebna surogat majka i to je to. Kao sto vec rekoh, postavljanje pitanja prirodnosti homoseksualnosti je logicka greska po imenu ad naturam, jer je dokazano da je ta seksualnost prirodna. Kao sto sam vec napravio analogiju sa ridjokosima npr
Ponavljam, agresivna kampanja je cesto potrebna, pogotovo ako se neko bori za svoja prava. Da oni imaju ista prava, ne bi imali potrebu za agresivnom kampanjom.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
...naravno da mogu samo im jr potrebna surogat majka
zevse ajde covece smatram te i inteligentnim i obrazovanim nemoj mi sad o prirodnim zakonima ovako banalizovati..to mu dodjr kao..naravno da covek moze da dise u kosmosu samp mu treba vatduh i astronautsko odelo
elem mirko i zivko polno opste..iz polnog opsenja mirka i zivka ne moze izacci dete koje ima genetski materijal i mirka i zivka..mifko i zivko svako zasebno sa surogat majkom zivadinkom mogu dobiti dete sa genetskim materijalom mirka i zivadinke odnosno zivka i zivadinke
i to je tako ma sta god oni zeleli i ja ih razumem da zele da mogu da stvore zivot..zajedno..nazalost mogu ga stvoriti svako zasebno sa surogat majkom
zevse ajde covece smatram te i inteligentnim i obrazovanim nemoj mi sad o prirodnim zakonima ovako banalizovati..to mu dodjr kao..naravno da covek moze da dise u kosmosu samp mu treba vatduh i astronautsko odelo
elem mirko i zivko polno opste..iz polnog opsenja mirka i zivka ne moze izacci dete koje ima genetski materijal i mirka i zivka..mifko i zivko svako zasebno sa surogat majkom zivadinkom mogu dobiti dete sa genetskim materijalom mirka i zivadinke odnosno zivka i zivadinke
i to je tako ma sta god oni zeleli i ja ih razumem da zele da mogu da stvore zivot..zajedno..nazalost mogu ga stvoriti svako zasebno sa surogat majkom
Zandrin- Zakleta sestra
@Zandrin Da, onda te nisam razumeo u potpunosti Ok, i koja je poenta? Ukoliko su svo troje zadovoljni tim dilom, u cemu je problem?
lol Zevse, očekivao sam sve ali ne i da opravdavaš ove dvije. Da, ne vjerujem u slučajnost. A to da je klinja ubijeđen da je curica, a pritom ima dvije lezbo pomajke ne može nikako biti slučajnost.
još veća nebuloza je da mu ga sprovode u proces promjene pola.
To je dijete, nerazvijena ličnost, ne zna ni samo šta hoće, a nema koga da mu objasni.
još veća nebuloza je da mu ga sprovode u proces promjene pola.
To je dijete, nerazvijena ličnost, ne zna ni samo šta hoće, a nema koga da mu objasni.
Zevse poenta je da neki naucnici mogu da uspostave neki konsenzus i da proklamuju sta hoce ali ne mogu da promene prirodne zakone
priroda je udesila da ae ziva bica raumnozavaju..i to je postavila kao jednu od osnovnih svrha postojanja..sex kap sex je nacin produzavanja vrste i kao takav skopcan je sa mnogim i morfoloskim i fizioloskim mehanizmima u coveku/zivotinji..e sad za bilkke i njihovo raumnozavanje i nize vrste ne mogu nista da tvrdim jer niko i ne zna da li one osecaju na ovaj nacin kao vise vrste oblici zivota..dakle seksualnost u ovom obliku u kojem je mi poznajemo napravljena je kao "sarena laza" da bi se vrste sto vise razmnozavale. Za lkude jedino je dokazano (bar tako kazu a i to uzimam sa rezeevom) da smo mi kao " evoluirali" i da se u sex uplicu emocije i uzivanje (ne bih tako postavila stvafi jer i zivotinje su vrlo slicen u ponasanju)
Elem poenta je da seksualnost postoji da bi mi mogli da se rafjamo..tj sex je orudje za produzenje vrste
moja poenta je da istopolne veze i polna opstenje prosto ne ispunkavaju svrhu koju je priroda namenila sexu kao sexu..samim tim ja homoseksualne odnose posmatram kao anomaliju u prirodi ..kad je nesto u samom orhanozmu krenulo naopako i desilo se da je osoba/ zivotinja homoseksualna
e sad ovo iakp je anomalija ne moze ae prenebregniti niti se te osobe trebaju sikanirati..zato i jeaam da budu izjednaceni sa heteroseksualcima ali..ne mogu se sloziti da ih izjednacim i u pnoj stavri koju im priroda nije podarila..mogucnost za razmnozavanje..a ako bi im to priznala ja bi ih i u tome izjednacila sa hetefoseksualcima a sto nikako ne mozr po prirodi stvari biti
i ne zaboravi da su deca do odredjenih godina vrlo klimave seksualne orijentacije upravo stp se razvijaju rastu etc to bi ti pedijatar mnogo bolje objasnio..dakle ako dete od dve tri godine gleda kalo se tata i tata ljube ono ce izmedju ostalpg biti u situaciji da usvoji model ponasanja iz porpdoce i od pptencijalnog heteroseksualnog bica ti stavara pogodno tlo da se to dwte razvije u homoseksualca.
dakle socijalni momenat koji moze uticati na razvoj deteta
kao i kad dwtw raste u agresivnoj sredini i izrodi se na kraju u sadistu
jel sad ahhvataa zasto sam ja protiv usvajanja
ako je neko po prirodi iz raznoraznih fizioloskih morfoloskih prrdispozicija predodresjen da bude homoseksualac ..ok..to je tako..svako je nekav svet je velik i svako moze naci svoju svrhu i mesto pod zvezdama a drustvo treba da obezbedi da se on na tom mestu oseca sigurno i prijatno
ali..nisam za to da ae od gotovog pravi veresija i da se od redoredjenog hetero stvara na vestacki nacin homoseksualac
a to je vrlo vrlo lako ako dete kao model porodice ima tatu i tatu odnosno mamu i mamu
i daleko od toga da ja mislim da oni ne bi bili dobri roditelji..stavise mislim da bi bili i bolji od mnogij hetero
ali ako bas zele decu nek ih stvaraju od svog genetskog materikala
priroda je udesila da ae ziva bica raumnozavaju..i to je postavila kao jednu od osnovnih svrha postojanja..sex kap sex je nacin produzavanja vrste i kao takav skopcan je sa mnogim i morfoloskim i fizioloskim mehanizmima u coveku/zivotinji..e sad za bilkke i njihovo raumnozavanje i nize vrste ne mogu nista da tvrdim jer niko i ne zna da li one osecaju na ovaj nacin kao vise vrste oblici zivota..dakle seksualnost u ovom obliku u kojem je mi poznajemo napravljena je kao "sarena laza" da bi se vrste sto vise razmnozavale. Za lkude jedino je dokazano (bar tako kazu a i to uzimam sa rezeevom) da smo mi kao " evoluirali" i da se u sex uplicu emocije i uzivanje (ne bih tako postavila stvafi jer i zivotinje su vrlo slicen u ponasanju)
Elem poenta je da seksualnost postoji da bi mi mogli da se rafjamo..tj sex je orudje za produzenje vrste
moja poenta je da istopolne veze i polna opstenje prosto ne ispunkavaju svrhu koju je priroda namenila sexu kao sexu..samim tim ja homoseksualne odnose posmatram kao anomaliju u prirodi ..kad je nesto u samom orhanozmu krenulo naopako i desilo se da je osoba/ zivotinja homoseksualna
e sad ovo iakp je anomalija ne moze ae prenebregniti niti se te osobe trebaju sikanirati..zato i jeaam da budu izjednaceni sa heteroseksualcima ali..ne mogu se sloziti da ih izjednacim i u pnoj stavri koju im priroda nije podarila..mogucnost za razmnozavanje..a ako bi im to priznala ja bi ih i u tome izjednacila sa hetefoseksualcima a sto nikako ne mozr po prirodi stvari biti
i ne zaboravi da su deca do odredjenih godina vrlo klimave seksualne orijentacije upravo stp se razvijaju rastu etc to bi ti pedijatar mnogo bolje objasnio..dakle ako dete od dve tri godine gleda kalo se tata i tata ljube ono ce izmedju ostalpg biti u situaciji da usvoji model ponasanja iz porpdoce i od pptencijalnog heteroseksualnog bica ti stavara pogodno tlo da se to dwte razvije u homoseksualca.
dakle socijalni momenat koji moze uticati na razvoj deteta
kao i kad dwtw raste u agresivnoj sredini i izrodi se na kraju u sadistu
jel sad ahhvataa zasto sam ja protiv usvajanja
ako je neko po prirodi iz raznoraznih fizioloskih morfoloskih prrdispozicija predodresjen da bude homoseksualac ..ok..to je tako..svako je nekav svet je velik i svako moze naci svoju svrhu i mesto pod zvezdama a drustvo treba da obezbedi da se on na tom mestu oseca sigurno i prijatno
ali..nisam za to da ae od gotovog pravi veresija i da se od redoredjenog hetero stvara na vestacki nacin homoseksualac
a to je vrlo vrlo lako ako dete kao model porodice ima tatu i tatu odnosno mamu i mamu
i daleko od toga da ja mislim da oni ne bi bili dobri roditelji..stavise mislim da bi bili i bolji od mnogij hetero
ali ako bas zele decu nek ih stvaraju od svog genetskog materikala
Zandrin- Zakleta sestra
Ja bih im dozvolio da usvajaju. Ima toliko dece bez icega i ikoga, i smatram da im kontrasi mogu doneti barem malo srece u zivotu.
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Btw znate li vi uopste koliko bracnih parova ceka da usvoji dete ..ovde u nasoj drzavi????
Verujem da ne znate
reci cu vam
Oko deset hiljada
Tako da .. ne pricajte mi kako ce homoseksualci eto posto ima toliko dece bez roditelkskog staranja da se usreci onog trenutka kad lgbt dobije pravo da moze da usvaja
da bi usrecili tu decu aj da drzava malo zakone oko usvajanja kod hetero parova malo olaksa i pruzi toj deci priliku sad odmah i ovde ..
Nemojte molim vas ono..mkad lgbt bude moglo da usvaja deci ce da svane i zivece u izobilju
i opet oet i opet ae vracamo na pitanje...da se prvo temelj sredi a ne da pravimo krov koji nema zidova ni nicega da ga drzi
dakle pitanje o kategoriji ljudi koji su zaista ugrozeni
Verujem da ne znate
reci cu vam
Oko deset hiljada
Tako da .. ne pricajte mi kako ce homoseksualci eto posto ima toliko dece bez roditelkskog staranja da se usreci onog trenutka kad lgbt dobije pravo da moze da usvaja
da bi usrecili tu decu aj da drzava malo zakone oko usvajanja kod hetero parova malo olaksa i pruzi toj deci priliku sad odmah i ovde ..
Nemojte molim vas ono..mkad lgbt bude moglo da usvaja deci ce da svane i zivece u izobilju
i opet oet i opet ae vracamo na pitanje...da se prvo temelj sredi a ne da pravimo krov koji nema zidova ni nicega da ga drzi
dakle pitanje o kategoriji ljudi koji su zaista ugrozeni
Zandrin- Zakleta sestra
Deset soma? Pa to je citavo jedno naselje...
Tacno je da pojma nemam koliko strejt parova ceka na usvajanje, ali kontam da dece ima za sve (ovo zvuci pomalo hladno), pa i za kontrase.
Ne mora da znaci da ce nekom detetu svanuti ako ga budu podizali navijac arsenala i furundzija, ali bolje iko nego niko. Valjda je od veceg znacaja da imas nekog u zivotu ko ce uvek biti tu, da imas porodicu, pa makar i tu skrpljenu, nego da zivis u izobilju. Barem po meni. Sto se tice tog zakona o usvajanju...pa pojma nemam o njemu da budem iskren.
Ispade na kraju da branim kontrase jbt...
Tacno je da pojma nemam koliko strejt parova ceka na usvajanje, ali kontam da dece ima za sve (ovo zvuci pomalo hladno), pa i za kontrase.
Ne mora da znaci da ce nekom detetu svanuti ako ga budu podizali navijac arsenala i furundzija, ali bolje iko nego niko. Valjda je od veceg znacaja da imas nekog u zivotu ko ce uvek biti tu, da imas porodicu, pa makar i tu skrpljenu, nego da zivis u izobilju. Barem po meni. Sto se tice tog zakona o usvajanju...pa pojma nemam o njemu da budem iskren.
Ispade na kraju da branim kontrase jbt...
азор ахаи ::инвалиди, болесни, гладни, јаадни, напаћени, сломљени, скрхани, сиромашни, ретардирани... сви имају једну велику предност над педерима, укратко ћемо је назвати - мир, просто ћемо је проширити на - нико неће да их убије, не треба им полицијска заштита од свог народа.
уосталом, проблеми горенаведених "приоритета" су материјалне природе - пара нема, бургија неће... Није исто.
кад се то обезбеди свима онда можемо да причамо о томе да је једна група егоистична, да се намеће, да је себична. Дакле опет је на снази двериоидно извртање и спиновање масе, лицемерштина и ругло. Мош мислити, сад вас боли кађар за инвалиде, па где сте 5000 година мајстори. Што води још једном закључку, гладна деца су битна кад се црнци и лезбејке побуне. О лицемерштини и љигавштини борбе против усвајања већ сам рекао шта имам.
TL:DR ali ovo je pobedilo. Inace ne znam za vas, ali ja bih vise volela da me odgaga gej par nego da zavrsim na ulici gde cu da zaradjujem znaju svi kako, a znaju i sta se radi po tim sirotistima, pogotovo kod nas. I ima mnogoo vise dece nego podobnih roditelja.
Zan sta ces da uradis da ti dodje dete i sutra kaze MAMWA JA SAM GEJ?
Gost- Gost
@Zandrin @Lord M Isti odgovor za oboje, kao sto sam vec xxx puta rekao, seksualnost roditelja ne odredjuje seksualnost deteta, niti utice u znacajnoj meri.
http://www.researchgate.net/publication/232447086_Do_Parents_Influence_the_Sexual_Orientation_of_Their_Children_Findings_from_a_Longitudinal_Study_of_Lesbian_Families Evo jednog istrazivanja koje to potvrdjuje.
http://www.apa.org/about/policy/parenting.aspx Sumaruma vise studija, i tako dalje i tako dalje. Informisite se aman...
@Lord M Povodom dve majke koje su lezbejke, korelacija ne znaci i kauzaciju, aman. To ti je kao da kazes da sunce izlazi zbog petlovog kukurikanja, jer petao je kukurikao i sunce je izaslo nakon toga. Previse jednostavno objasnjavas i povezujes stvari. Uostalom tog decaka( uskoro devojcicu) su pregledale i sluzbe i lekari, i oni su to isto utvrdili zar ne? Utvrdjeno je da je potrebna promena pola. Nije to uradjeno na osnovu hira, jbt...
@Zandrin Aman bre, jel citas ti o cemu ja pisem ili ne? Kao sto rekoh vec, ako smo se slozili da je naucna metoda istrazivanja nesto najbolje sto imamo u objasnjavanju sveta oko sebe i ljudske prirode, i ako smo tom metodom dosli do zakljucaka da roditelji ne uticu na seksualnost dece( pogledati studije gore) . I ako postoji naucni konsenzus oko toga, konsensuz je zapravo veoma retka stvar u naucnim krugovima i veoma se tesko postize oko bilo koje teme, a ovde je postignut i to bi trebalo prilicno jasno da govori o tome sta je istina u tom slucaju. E sad, drugo je to sto naciJonalisti i patriJote, i razni crnomantijasi pokrenu medijske kampanje kleveta, traceva i gluposti u raznim novinama i spinuju do besvesti te iste gluposti i traceve i klevete, i onda ubede neke ljude u to sto govore. I na to treba dodati veronauku, i sve ostale prilike kada crnomantijasi zagadjuju mozgove dece i uce ih mrznji. I onda dobijes ovoliki nivo homofobije u drustvu.
Kao sto vec rekoh, prilicno je jasno da LGBT ljudi spadaju u normalne, zdrave i prirodne clanove populacije homo sapiensa( pricam iskljucivo u kontekstu njihove seks orijentacije, ne ukljucujuci sva oboljenja i bolesti kojima su podlozni isto koliko i strejt ljudi) .
@Zandrin To sto te je pitala Tresnja, mene je nateralo da se angazujem vise i posvetim vise paznje tome sta i kako pricam u i oko svoje cerke i da se raspitam sta je zapravo istina. A istina je to sto sam vec xxx puta naveo i to sto je dokazano vec xxx puta. Ponavljam: LGBT ljudi su normalni, zdravi i prirodni clanovi drustva i celokupne ljudske populacije i zasluzuju da imaju ista prava kao i svi ostali.
http://www.researchgate.net/publication/232447086_Do_Parents_Influence_the_Sexual_Orientation_of_Their_Children_Findings_from_a_Longitudinal_Study_of_Lesbian_Families Evo jednog istrazivanja koje to potvrdjuje.
http://www.apa.org/about/policy/parenting.aspx Sumaruma vise studija, i tako dalje i tako dalje. Informisite se aman...
@Lord M Povodom dve majke koje su lezbejke, korelacija ne znaci i kauzaciju, aman. To ti je kao da kazes da sunce izlazi zbog petlovog kukurikanja, jer petao je kukurikao i sunce je izaslo nakon toga. Previse jednostavno objasnjavas i povezujes stvari. Uostalom tog decaka( uskoro devojcicu) su pregledale i sluzbe i lekari, i oni su to isto utvrdili zar ne? Utvrdjeno je da je potrebna promena pola. Nije to uradjeno na osnovu hira, jbt...
@Zandrin Aman bre, jel citas ti o cemu ja pisem ili ne? Kao sto rekoh vec, ako smo se slozili da je naucna metoda istrazivanja nesto najbolje sto imamo u objasnjavanju sveta oko sebe i ljudske prirode, i ako smo tom metodom dosli do zakljucaka da roditelji ne uticu na seksualnost dece( pogledati studije gore) . I ako postoji naucni konsenzus oko toga, konsensuz je zapravo veoma retka stvar u naucnim krugovima i veoma se tesko postize oko bilo koje teme, a ovde je postignut i to bi trebalo prilicno jasno da govori o tome sta je istina u tom slucaju. E sad, drugo je to sto naciJonalisti i patriJote, i razni crnomantijasi pokrenu medijske kampanje kleveta, traceva i gluposti u raznim novinama i spinuju do besvesti te iste gluposti i traceve i klevete, i onda ubede neke ljude u to sto govore. I na to treba dodati veronauku, i sve ostale prilike kada crnomantijasi zagadjuju mozgove dece i uce ih mrznji. I onda dobijes ovoliki nivo homofobije u drustvu.
Kao sto vec rekoh, prilicno je jasno da LGBT ljudi spadaju u normalne, zdrave i prirodne clanove populacije homo sapiensa( pricam iskljucivo u kontekstu njihove seks orijentacije, ne ukljucujuci sva oboljenja i bolesti kojima su podlozni isto koliko i strejt ljudi) .
@Zandrin To sto te je pitala Tresnja, mene je nateralo da se angazujem vise i posvetim vise paznje tome sta i kako pricam u i oko svoje cerke i da se raspitam sta je zapravo istina. A istina je to sto sam vec xxx puta naveo i to sto je dokazano vec xxx puta. Ponavljam: LGBT ljudi su normalni, zdravi i prirodni clanovi drustva i celokupne ljudske populacije i zasluzuju da imaju ista prava kao i svi ostali.
ovdje si zevse trčao da zakucaš, ali se lopta odbila od obruča i preko čitavog terena vratila u tvoj koš. spektakularan autokoš. vidiš ne možeš porediti pitanja i kršenja prava crnaca sa lgbt. lgbt ima sva prava sem braka ( zasad) i usvajanja djece. crnci gotovo da nisu bili građani. ubistva, linčovanjima, nemanje prava glasa. ma ništa. jedino su imali pravo da ratuju. naravno i danas ima svega pa se trude sa tzv pozitivnom diskriminacijom da to isprave. a pozitivna diskriminacija e to je već priča za sebe.Zevs86 ::Lord M. ::ili mašimo poentu svi ili niko ne čita šta ovo drugi pišu...
Da skratim priču i vratim se na moju početnu poentu. Ne možeš tjerat na silu ljude (tj cijelo društvo) da prihvati nešto ili da se povinuje mišljenju manjine samo zato što je neko ubijeđen da tako mora. To ne znači da ću ja sjutra da izađem na ulicu i bijem lgbt populaciju ili da ih sprečavam da rade bilo šta. oni koji to rade nađu neku drugu žrtvu kada nema ovih "veselih".
Kao sto rekoh masis poentu. Ovo sto si rekao isto se moze iskoristiti u slucaju prava crnaca u americi nekada ( cak se takvi "argumenti" i koristili, npr: "Sto bi sada na silu terali nas belce da trpimo "inferiorne i glupe crnce" kada su oni "psihicki i fizicki" inferiorniji? " ; " Zamisli da sedis sa crncem u istoj klupi? Pored njega u busu? Da dozvolis belcima da se vencavaju sa crncima? Rings a bell? A jos su i manjina, "ma sta bre oni hoce, kada ima toliko bolesne i gladne dece, rat u Vijetnamu, Svetska Ekonomska kriza/ koji god izgovor drugi da je" ; "Ko su oni da nama govore kako da se ponasamo prema njima "), ili u slucaju ugnjetavanja bilo koje manjine bilo gde na svetu. Nekada je bilo tako u slucaju zena i njihove neravnopravnosti. Situacija sa Jevrejima tokom drugog svetskog rata, a i pre toga,i itd i itd. Nema tu sta da teras na silu, omogucis jednakost i kraj price. Sistemski se boris protiv diskriminacije u drustvu i tako to. A religiju spominjem, zato sto je avramovska troja najzasluznija za ovoliku kolicinu homofobije u nasoj kulturi. I za mrznju prema jevrejima, i za toliko kasno ukidanje ropstva i itd. Najbolje za samo drustvo u celini je da bude drustvo koje tezi tome da integrise sve gradjane, bolje funkcionise i samim tim ljudi su srecniji. Dokazana cinjenica. Ne izmisljam ja ovde toplu vodu. Umesto da LGBT ljudi se osecaju ugrozeno i emigriraju i iz dodatnog tog razloga( a ne samo ekonomskog) mogu da ostanu i doprinose razvoju i tako to. I oni rade, i placaju poreze a tretirani su kao gradjani drugog reda. I znam da neces ici na ulicu da ih bijes bre. I nisi mi odgovorio na pitanje, sta je potrebno da bi ti promenio misljenje, ima li neki dokaz koji te moze ubediti?
@Zandrin http://rationalwiki.org/wiki/False_dilemma http://c2.com/cgi/wiki?FalseDichotomy Evo, definicija lazne dihotomije. Ponovo to radis. Ne mora se birati izmedju jednih ili drugih! Moguce je i leciti decu, i pomoci invalidima i pomoci LGBT populaciji da ne budu gradjani drugog reda. Ne razumem zasto bi birao izmedju jednog ili drugog? Pogotovo kada te ne kosta u vezi LGBT ljudi nista. Sto se tice operacija promena pola, pa naravno da treba drzava da im pomogne. I naravno da treba da pomogne bolesnoj deci da se leci. Ne mora da se bira izmedju jednog i drugog! Jer nije takva situacija. Inace u 25 zemalja je legalizovan brak LGBT populaciji u jednom ili drugom obliku. I pogledaj koje zemlje su za, a koje nisu. https://en.wikipedia.org/wiki/Recognition_of_same-sex_unions_in_Europe
I sto pitanje kao iza Lorda?
nije moguće i lečiti Djecu dati pare lgbt. to praksa potvrđuje. invalidi nikad nemaju isti tretman ko gejevi. to praksa urla
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Pa gejeve i dalje lincuju i kamenuju u nekim zemljama A lincovali su ih i pre, jedino sto nikome ne pise na celu koje je sex. orijentacije pa da najebe, ali slabije da ce gej par da rizikuje da se proseta gradom, i to mozda vise lezbejke nego muskarci. A to je zacaran krug, roditelji kuci pricaju kako su gejevi poremeceni i onda deca koja imaju sklonosti da budu bi ili gej to potiskavaju zbog osude, pa nadju paravane, neki i porodice, pa onda to pricaju svojoj deci itd. Koliko bi samo ljudi bili srecniji kada ne bi morali da se kriju...
Gost- Gost
@Zevs sam kažeš da je teško postići naučni koncenzuus u vezi drugih stvari, ali ovdje je odmah postignut.
Malo sumnjivo, ali nema veze.
@Tresnja Isto tako u Africi prodaju djelove mrtvih albino ljudi kao amajlije. Ali to nema veze sa nama.Ovdje pričamo o našem društvu.
koliko se ja sjećam, ni jedan gej nije skorije linčovan.
i biću bezobrazan i odgovoriću umjesto Zan, da mi sjutra moje dijete kaže da je gej, prihvatio bih to. Ali to moje dijete bi bilo vaspitano da zarađuje pošteno svoju koru hljeba, da ne parazitira od državnih fondova, da ne bude aktivista po zanimanju i da ne lovi vještice.
zbog toga sam i ušao u ovu rasparavu, batalite se prozivanja ljudi koji ne ugrožavaju nikoga, to nikoga neće natjerati da bolje prihvati lgbt populaciju.
btw, bez uvrede ali vas dvoje kao ste jednog dana odlučili da idete u ekstremnu ljevicu i prihvatate sve što vam se servira kao liberalno, a da ne koristite gram logike. Nije sve crno i bijelo, većinom je sivo. Pogledajte malo taj zapad, kod njih se stvari sjebavaju baš zbog takve politike.
inače ovo nije lično, gotivim vas oboje.
@Tresnja Isto tako u Africi prodaju djelove mrtvih albino ljudi kao amajlije. Ali to nema veze sa nama.Ovdje pričamo o našem društvu.
i biću bezobrazan i odgovoriću umjesto Zan, da mi sjutra moje dijete kaže da je gej, prihvatio bih to. Ali to moje dijete bi bilo vaspitano da zarađuje pošteno svoju koru hljeba, da ne parazitira od državnih fondova, da ne bude aktivista po zanimanju i da ne lovi vještice.
zbog toga sam i ušao u ovu rasparavu, batalite se prozivanja ljudi koji ne ugrožavaju nikoga, to nikoga neće natjerati da bolje prihvati lgbt populaciju.
btw, bez uvrede ali vas dvoje kao ste jednog dana odlučili da idete u ekstremnu ljevicu i prihvatate sve što vam se servira kao liberalno, a da ne koristite gram logike. Nije sve crno i bijelo, većinom je sivo. Pogledajte malo taj zapad, kod njih se stvari sjebavaju baš zbog takve politike.
Sve dok budu u ormaru nece ni imati neke rezultate u borbi za svoja "prava". Dodje im gej parada i umesto oni da setaju i da se "ponose" to umesto njih cine osobe od kojih je 90% hetero. Jel ih dirao neko sad za ovu paradu? Nije. Ljude u sustini vise zabole pantalone i za njih i za kojekakve parade "ponosa". Ako je neko gej da li to automatski znaci da nemas muda da to i pokazes? Mozda bi bilo pravilnije da sam umesto pokazes napisao priznas, ali kome oni treba da se pravdaju ili polazu racune? Cojones, to njima fali. Ne, lakse je glumiti zrtvu. Zrtvu cega? To sto im klinci od 12-16 godina putem grafita po gradu porucuju da ih cekaju? Strah ih batina? Pa ako dozvolis da te decurlija tuce i ne zasluzujes bolji tretman.
Ti si Lorde, ako se dobro secam, rekao da su gej ljudi ljudi koji su fizicki i psihicki poremeceni, da li to znaci da ces to i svom detetu da kazes u lice, ako dodje do toga, da ga posaljes na lecenje ili ce to ipak tada postati normalno? Posto sada kao menjas pricu, izjasni se.
Zan znaci po tebi, opet je bolje da dete ostane u sirotistu i najverovatnije zavrsi na ulici, nego da recimo odraste sa gej roditeljima koji se nadju u tom trenutku i koji su dovoljno podobni i postane gej (mozda postane bi a mozda i strejt)? I posle kazes da nemas nista protiv ALI tralala opet bi radije da to neko dete postane prostitutka nego da bude gej? Od straha da nam mozda ne izumre ljudski rod? Znaci bolja je sudbina da izleti napolje posle 18. i da ga prima u bulju ili radi neke jadne poslove koji ce jos vise ovako napustenog da ga utuku, nego mogucnost da postane gej? Hmm. Zanimljivo. Or not.
I mene iskreno zabole ako se neko oseca prozvanim, vecina ovih postova su mi bili TL:DR, naslo se nekoliko zanimljivih a i nekoliko debilnih Forum je ipak za sve. Ja koliko sam direktno i indirektno okruzena raznim gejevima, pa opet ne videh nista od te agresivne kampanje o kojoj svi kenjaju i koje se boje. Mnogo se vise brinem sto je u porastu onaj zatucanitis zvani srbska cast nego sto se odrzava parada protiv koje nemam nista protiv jer nisam opterecena, ali avaj, ja sam barem sigurna u svoju sexualnost.
A vi koji mislite da se gej paru nista ne moze desiti u nasoj zemlji i da izmisljaju probleme, lepo uzmite druga za ruku pa lepo prosetajte svuda, po parkovima, ulicama, kaficima i klubovima sve vreme se drzeci za ruke i cmoknite se (kao sto rade hetero parovi jelte), pa ako vam nista ne bude, niko nista ne dobaci (reci ili kamenice), onda super, u pravu ste, ali nemojte posle da izigravate zrtve u urgentnom.
Zan znaci po tebi, opet je bolje da dete ostane u sirotistu i najverovatnije zavrsi na ulici, nego da recimo odraste sa gej roditeljima koji se nadju u tom trenutku i koji su dovoljno podobni i postane gej (mozda postane bi a mozda i strejt)? I posle kazes da nemas nista protiv ALI tralala opet bi radije da to neko dete postane prostitutka nego da bude gej? Od straha da nam mozda ne izumre ljudski rod? Znaci bolja je sudbina da izleti napolje posle 18. i da ga prima u bulju ili radi neke jadne poslove koji ce jos vise ovako napustenog da ga utuku, nego mogucnost da postane gej? Hmm. Zanimljivo. Or not.
I mene iskreno zabole ako se neko oseca prozvanim, vecina ovih postova su mi bili TL:DR, naslo se nekoliko zanimljivih a i nekoliko debilnih Forum je ipak za sve. Ja koliko sam direktno i indirektno okruzena raznim gejevima, pa opet ne videh nista od te agresivne kampanje o kojoj svi kenjaju i koje se boje. Mnogo se vise brinem sto je u porastu onaj zatucanitis zvani srbska cast nego sto se odrzava parada protiv koje nemam nista protiv jer nisam opterecena, ali avaj, ja sam barem sigurna u svoju sexualnost.
A vi koji mislite da se gej paru nista ne moze desiti u nasoj zemlji i da izmisljaju probleme, lepo uzmite druga za ruku pa lepo prosetajte svuda, po parkovima, ulicama, kaficima i klubovima sve vreme se drzeci za ruke i cmoknite se (kao sto rade hetero parovi jelte), pa ako vam nista ne bude, niko nista ne dobaci (reci ili kamenice), onda super, u pravu ste, ali nemojte posle da izigravate zrtve u urgentnom.
Gost- Gost
Trešnjice, opet izmišljaš kao kada si pričala kako ljudi naplaćuju ovim ženama izbjeglicama za sex.
Iseli se jbt ako ti toliko smeta naš mentalitet, meni takođe smeta dosta toga ali porodične vrijednosti svakako ne.
I ne kapiram zbog čega koristiš neku našu "seksualnu nesigurnost" kao argument, to je tako klišeizirana spika.
Nisam ja taj koji treba da šeta gradom i ljubi druga, nego homoseksualci. Ako im se desi nešto tu postoji pravosuđe. Ako imaju "cojones" kao što reče brat Crni, neka istupe i naprave primjer. Siguran sam da će biti pravde i ako ih neko napadne.
I baš me zanima gdje ti živiš pa si toliko okružena gejevima, San Francisko?
Iseli se jbt ako ti toliko smeta naš mentalitet, meni takođe smeta dosta toga ali porodične vrijednosti svakako ne.
I ne kapiram zbog čega koristiš neku našu "seksualnu nesigurnost" kao argument, to je tako klišeizirana spika.
Nisam ja taj koji treba da šeta gradom i ljubi druga, nego homoseksualci. Ako im se desi nešto tu postoji pravosuđe. Ako imaju "cojones" kao što reče brat Crni, neka istupe i naprave primjer. Siguran sam da će biti pravde i ako ih neko napadne.
I baš me zanima gdje ti živiš pa si toliko okružena gejevima, San Francisko?
Lord M. ::@Zevs sam kažeš da je teško postići naučni koncenzuus u vezi drugih stvari, ali ovdje je odmah postignut.
@Lord M Ne! Nije prihvaceno ni lako ni brzo! Jer je bilo potrebno mnogo studija i mnogo istrazivanja da bi se to utvrdilo. Decenije su u pitanju, decenije! Sto se tice deteta, naravno da bih je prihvatio i dao bezrezervnu podrsku! Jel znas zasto?! Zato sto, i da spada u LGBT populaciju, to nije nista pogresno niti bolesno! Jednostavno bi bila takva, i to je to. Nema tu drame, niti frke. Motivisan resavanjem te dileme, sam procitao xxx studija i istrazivanja, ozbiljnih institucija i opet i opet, dok nisam dosao do ovog zakljucka do kojeg sam dosao. Zato i kazem da ni ti ni Zan niste u pravu. Ako bih zeleo slikovitije da se izrazim, mogao bih da kazem kako ste u pravu koliko i oni koji tvrde da je zemlja stara 6000 godina, ili da je zemlja ravna ploca. Ili da raj i pakao postoje, zaista. Imate istu kolicinu dokaza koji podrzavaju vase misljenje. Na koje, naravno da imate apsolutno i neotudjivo pravo. Pravo da ne budete u pravu, svojim izborom.
Naravno da nije nista licno, jbt Sve je uljudno i civilizovano i normalno diskutovanje. Barem do sada.
@Jastreb Aman, poredio sam kao primer neravnopravnosti i kao civilizacijsku nepravdu!!! Nisam mislio da se nalaze u istoj situaciji! Reci da LGBT ljudi nisu gradjani drugog reda u Srbiji, bi bila strasna laz. Strasna. I da, invalidima je strasno tesko. Mnogo teze, zbog svoje fizicke nemogucnosti da se krecu slobodno i itd.No, to nema nista sa tim da LGBT populaciji omogucis jednakost!
Мишљења сам да нам не требају научници да би смо схватили да су елџибити људи као и сви други. А такође, неке ни они не могу убедити...
Лорде нико није линчован јер нико ни не излази улицом онакав какав жели, нити 90 посто њих сме да се рецимо увати за руку на улици или слично.
ето регар је у праву када каже да не постоји права левица код нас и да су већином фолиранти у питању. Ето она АНТИФА на пример, они су врхунац фолирања са својим меканим наступима и тек начелним отпором. Фашизам и веровласништво се ломи тољагама а не мирним протестима и лепим примерима, а они само црпе паре из државе и оштро осуђују.
А домаћи конзервативни отпор је тек занимљива тема - све оно мало слободније је испирање мозга са запада. Океј, има и тога свакако, а има и брдо нас које либо кађо за "запад" и стало нам је донекле до ове земље, на пример. Таква реторика тера да се запиташ какав је то њихов "исток" као референтна вредност... Најбоље је бринути о свом, но, ветрометина је овде, на коју год страну да се окренеш промаја, разумем ја такво размишљање.
Да ми је дете елџибит или женско отерао бих га искуће
Лорде нико није линчован јер нико ни не излази улицом онакав какав жели, нити 90 посто њих сме да се рецимо увати за руку на улици или слично.
ето регар је у праву када каже да не постоји права левица код нас и да су већином фолиранти у питању. Ето она АНТИФА на пример, они су врхунац фолирања са својим меканим наступима и тек начелним отпором. Фашизам и веровласништво се ломи тољагама а не мирним протестима и лепим примерима, а они само црпе паре из државе и оштро осуђују.
А домаћи конзервативни отпор је тек занимљива тема - све оно мало слободније је испирање мозга са запада. Океј, има и тога свакако, а има и брдо нас које либо кађо за "запад" и стало нам је донекле до ове земље, на пример. Таква реторика тера да се запиташ какав је то њихов "исток" као референтна вредност... Најбоље је бринути о свом, но, ветрометина је овде, на коју год страну да се окренеш промаја, разумем ја такво размишљање.
Да ми је дете елџибит или женско отерао бих га искуће
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Zandrin ::
i izvinte mi sto su mi npr deca i njihovo dobro na listi prioriteta br. 1..sry al bitniji su mi od lgbt
ок онда, не видим проблем да даш том детету елџибите за родитеље, да не цркне к'о пас на улици једног дана, ако је заиста битно.
О овоме и говорим све време, не иде просто да је некоме до деце а онима којима је најпотребније не би дозволио да буду усвојени због родитеља који су исти по аранжману у гаћама.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Ok Zevs, sad smo tu negdje oko sporazumnog prihvatanja tuđeg mišljenja
da razjasnim svoj stav da ne smatram da su normalni. znaš i sam definiciju norme, da je ne kucam sad.
dijete je u prepubertetskom periodu najčešće aseksualno, da bi postalo gej u tom periodu obično se desi nešto što utiče na njigovu psihu i koji je naravno kjučan za njihovo kasnije seksualno opredjeljenje.
Vjerovatno znaš koliko je visok bio procenat homoseksualaca kod mladih Spartanaca jer nisu viđali ženskog čeljadeta kroz cijelu svoju obuku. dakle, to je psihička anomalija.
Transrodne osobe su fizička anomalija, ali su svakako prirodna pojava. I priroda griješi... Na žalost, zbog svog stanja oni razvijaju i mentalne probleme.
Znači, meni te osobe ne smetaju, ali mo smeta to što npr normalna djeca treba da uče u školi da pol npr nije nešto sa čim se rađaš, već nešto što možeš izabrati tokom svog živata.
takva politika će izazvati zbunjenost te djece i ograničiti njihovu sposobnost da koriste zdrav razum.
da razjasnim svoj stav da ne smatram da su normalni. znaš i sam definiciju norme, da je ne kucam sad.
dijete je u prepubertetskom periodu najčešće aseksualno, da bi postalo gej u tom periodu obično se desi nešto što utiče na njigovu psihu i koji je naravno kjučan za njihovo kasnije seksualno opredjeljenje.
Vjerovatno znaš koliko je visok bio procenat homoseksualaca kod mladih Spartanaca jer nisu viđali ženskog čeljadeta kroz cijelu svoju obuku. dakle, to je psihička anomalija.
Transrodne osobe su fizička anomalija, ali su svakako prirodna pojava. I priroda griješi... Na žalost, zbog svog stanja oni razvijaju i mentalne probleme.
Znači, meni te osobe ne smetaju, ali mo smeta to što npr normalna djeca treba da uče u školi da pol npr nije nešto sa čim se rađaš, već nešto što možeš izabrati tokom svog živata.
takva politika će izazvati zbunjenost te djece i ograničiti njihovu sposobnost da koriste zdrav razum.
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Strana 16 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu