Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 16 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 16 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+18
Brat Crni
KrleTuđin
Vazarius
Assassin
Areal
Зимоврел
Blacko
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
Oberin Martel
Zandrin
CRNIJASTREB
White Rabbit
Lord M.
Hokins
азор ахаи
Zevs86
Princ Regar
22 posters
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Свецке Теме
@azor slažem se da se protiv fažizma bori toljagama. ali treba usmjeriti te toljage na prave ljude.
kod nas ne postoji ne ekstremna ljevica, ni ekstremna desnica, a bogami mi politički centar. postoje samo koristoljubi.
kod nas ne postoji ne ekstremna ljevica, ni ekstremna desnica, a bogami mi politički centar. postoje samo koristoljubi.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Vise puta sam video gej parove u Beogradu da se drze za ruke, drze ruku na dupetu partnera i da se ljube i da ih niko ne dira. Jedino sto su dobili su cudni pogledi i to je to. I ne pricam samo o samom centru gradu vec o npr Batajnici, koja je puna "zatucanih" krajisnika (i ja sam krajisnik), pa ih opet niko dirao nije.Trešnja ::A vi koji mislite da se gej paru nista ne moze desiti u nasoj zemlji i da izmisljaju probleme, lepo uzmite druga za ruku pa lepo prosetajte svuda, po parkovima, ulicama, kaficima i klubovima sve vreme se drzeci za ruke i cmoknite se (kao sto rade hetero parovi jelte), pa ako vam nista ne bude, niko nista ne dobaci (reci ili kamenice), onda super, u pravu ste, ali nemojte posle da izigravate zrtve u urgentnom.
Ne znam odakle si tacno, ali vece su ti sanse da zavrsis na urgentnom u Beogradu ako nosis neko navijacko obelezje. Najmanja kvota za to (najveca sansa) ti je na Banjici. Obuces obelezje Partizana ili Crvene Zvezde, prosetas malo po kraju i da vidis kako se oko tebe kao magijom stvara grupa invalida (ime grupe navijaca FK Vozdovac) ili ovih iz junajted forsa (FK Rad). Aj sto dobijes batine, nego ti i uzmu sal/majicu/duks/suskavac/trenerku, pa ti bauljaj polu go ili go po ulici. Ukoliko ne znas da se branis naravno, ukoliko umes zapamte te i cimaju te narednih pola godine.
Ako nisi bila u prilici da i sama vidis to ugnjetavanje u poslednjih godinu dana, vec baziras te tvrdnje na osnovu rekla kazala sajtova i kojekakvih gluposti, nemamo o cemu da pricamo.
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Mislim da je realnost da bi ti ljudi koji napadaju gej populaciju isto tako napali bilo koga, što kaže Brat nam Crni, napadaju i ljude koji nose dreseve, onda bi napadali i "ustaše, muslije, šiptare" pa zatim "kerove, domaće izdajnike" napali bi verovatno i mene kada bi me sreli u nekoj uličici, eto došlo im. To su osobe koje imaju problematični mentalitet današnjeg društva, nazovimo ih Degeneracija X. Bagra današnjice. Teško da će neko ko je miran, kulturan, da kažem normalan napasti gej osobu.
Ne kažem da kod nas nema osude prema gej osobama, ima i to dosta, ali kada bi neko od te Degeneracije X pretukao i opljačkao mene ili bilo koga ko je strejt bila bi to obična pljačka, a kada bi neko to uradio gej osobi onda bi to odmah u novinama bio čin mržnje itd,itd.
Ono što hoću da kažem je to da ti iz Degeneracje X ne predstavljaju ceo narod i celo društvo već samo njegov problematični deo.
Tužno je to koliko inače, bar ja, u današnje vreme primećujem koliko se malo ljudi ljubi po tim parkovima, ulicama itd. Ne pamtim kada sam poslednji put video neki zaljubljeni par da se ljubaka ili da je u zagrljaju.
Ne kažem da ih nema, ima ih dosta, ali sve manje.
Ne kažem da kod nas nema osude prema gej osobama, ima i to dosta, ali kada bi neko od te Degeneracije X pretukao i opljačkao mene ili bilo koga ko je strejt bila bi to obična pljačka, a kada bi neko to uradio gej osobi onda bi to odmah u novinama bio čin mržnje itd,itd.
Ono što hoću da kažem je to da ti iz Degeneracje X ne predstavljaju ceo narod i celo društvo već samo njegov problematični deo.
Tužno je to koliko inače, bar ja, u današnje vreme primećujem koliko se malo ljudi ljubi po tim parkovima, ulicama itd. Ne pamtim kada sam poslednji put video neki zaljubljeni par da se ljubaka ili da je u zagrljaju.
Ne kažem da ih nema, ima ih dosta, ali sve manje.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Kako bih ti rekao, nisi u pravu Mada sam cuo to sto pricas xxx puta. To je misljenje velikog broja ljudi u ovim krajevima, i pogresno je. Vise tacnih informacija imas na linku ispod, a i na drugim brojnim linkovima. Znaci trebao bi, zbog sebe da izvrsis istrazivanje i sam doneses objektivni zakljucak Ja vise necu da ti govorim da nisi u pravu, jer mi se cini da nema smisla. Post sam ti to rekao xxx puta valjda do sada Imas pravo na svoje misljenje, iako nisi u pravu.Lord M. ::Ok Zevs, sad smo tu negdje oko sporazumnog prihvatanja tuđeg mišljenja
da razjasnim svoj stav da ne smatram da su normalni. znaš i sam definiciju norme, da je ne kucam sad.
dijete je u prepubertetskom periodu najčešće aseksualno, da bi postalo gej u tom periodu obično se desi nešto što utiče na njigovu psihu i koji je naravno kjučan za njihovo kasnije seksualno opredjeljenje.
Vjerovatno znaš koliko je visok bio procenat homoseksualaca kod mladih Spartanaca jer nisu viđali ženskog čeljadeta kroz cijelu svoju obuku. dakle, to je psihička anomalija.
Transrodne osobe su fizička anomalija, ali su svakako prirodna pojava. I priroda griješi... Na žalost, zbog svog stanja oni razvijaju i mentalne probleme.
Znači, meni te osobe ne smetaju, ali mo smeta to što npr normalna djeca treba da uče u školi da pol npr nije nešto sa čim se rađaš, već nešto što možeš izabrati tokom svog živata.
takva politika će izazvati zbunjenost te djece i ograničiti njihovu sposobnost da koriste zdrav razum.
https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality
A imas i linkove ka onim studijama, gde ti je dokazano da seksualnost roditelja ne utice na seksualnost deteta. Ako hoces ti promeni svoj pogresan stav, ako neces ti ga zadrzi.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Ljudi, ja sam gledao gej par koji se ljubaka u parku grada koji broji 5000 stanovnika. znači, grad pun Irvasa, Međeda i Brđana i niko ih nije dirao. ljudima je više bilo smiješno nego što se neko našao uvrijeđenim.
@Zevs istraživao sam i ja pomalo jbte, nisam tolika stoka da svoje mišljenje zasnivam na jednom izvoru
Problem je što postoje dvije ekstremne strane koje svoje tvrdnje u obliku opsežnih referata objavljuju, na jednoj su vjerske i desničarske organizacije, na drugoj su lgbt ili pro-lgbt institucije.
Osim banalnosti i nelogičnosti na obije strane, nisam našao bog zna čega drugog.
I eto, shvatio sam da je sva ta spika dio jedne mnogo opasne prijetnje koja će nas sve progutati. Nažalos nisam genije da skapiram kako bi to zaustavili...
@Zevs istraživao sam i ja pomalo jbte, nisam tolika stoka da svoje mišljenje zasnivam na jednom izvoru
Problem je što postoje dvije ekstremne strane koje svoje tvrdnje u obliku opsežnih referata objavljuju, na jednoj su vjerske i desničarske organizacije, na drugoj su lgbt ili pro-lgbt institucije.
Osim banalnosti i nelogičnosti na obije strane, nisam našao bog zna čega drugog.
I eto, shvatio sam da je sva ta spika dio jedne mnogo opasne prijetnje koja će nas sve progutati. Nažalos nisam genije da skapiram kako bi to zaustavili...
nije se fino citiraalo prošli put.Trešnja ::Pa gejeve i dalje lincuju i kamenuju u nekim zemljama A lincovali su ih i pre, jedino sto nikome ne pise na celu koje je sex. orijentacije pa da najebe, ali slabije da ce gej par da rizikuje da se proseta gradom, i to mozda vise lezbejke nego muskarci. A to je zacaran krug, roditelji kuci pricaju kako su gejevi poremeceni i onda deca koja imaju sklonosti da budu bi ili gej to potiskavaju zbog osude, pa nadju paravane, neki i porodice, pa onda to pricaju svojoj deci itd. Koliko bi samo ljudi bili srecniji kada ne bi morali da se kriju...
pa
invalidi ne mogu otići u bolinicu, biblioteku, opštinu, jer im nije omogućen pristup. nemaju slobodu kretanja, o čemu mi više pričamo
Poslednji izmenio CRNIJASTREB dana Pet 16 Okt 2015, 11:32, izmenjeno ukupno 1 puta
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Kad već dajete primere dogodovština lgbt populacije, gej pubertetlije su u porastu. Pošto radim sa decom tog uzrasta, viđam konkretno dva homoseksualna i jedan lezbejski par. + jednu koja trenutno nije u vezi. Svakodnevno. Dakle, školarci su u pitanju.
Niti su isfeminizirani ovi muški niti su podšišani i muškobanjasti ovi ženski. Znate ono, da ova jedna izgleda ko Elen Dedženeres, a ova druga ko Bojana Stamenov. Jok. Deca se ničim ne ističu. Osim što su vaspitana i kulturna. Sasvim na mestu. Ali, ako bi se time isticali - onda nešto ne valja, jelte?
Problemi sa kojima se suočavaju svakodnevno? Ovaj jedan tera ovog drugog da ostavi duvan. Jedna od one dve devojke voli "malo sa strane". I sve je ok, dok ova druga to ne sazna. I još gomila problema sa kojima se suočavaju ljudi širom sveta.
I svi znaju da su ovi jedni pederi a ove druge lezbejke, i znate šta radimo po tom pitanju?
Ništa. Apsolutno ništa.
I znate koje posledice trpimo mi koji ne radimo ništa zbog ovih "nakaradnih"?
Nikakve.
Da, ima ljudi kojima sve to smeta, bilo ih je i biće ih, kako kod nas, tako i u nekim mnogo civilizovanijim zemljama od ove naše, ali obično kad bakica šeta parkom i vidi na klupi dva momka što su se približila jedno drugome ona jednostavno okrene glavu. Ne uzima kamenicu i raspiruje vatru da lomača što sjajnije gori kad na nju baci njih dve/dvojicu.
Sve u svemu, jesen je stigla u moj grad , a u njemu se u komšijino dvorište gleda samo da se vidi dokle se stiglo sa zimnicom i ko je okasnio sa drvima da mu se tu pripomogne. Velegradska pitanja i beskonačna većanja oko rešenja istih ostavljamo Velegradskim sveznalicama.
Inače, ja sam iz grada koji nije vrištao i zviždao, arlaukao i hukao kao pomamljene šimpanze kada je svirala hrvatska himna, ako nekoga zanima. Nismo ni aplaudirali. Jednostavno smo oćutali.
Niti su isfeminizirani ovi muški niti su podšišani i muškobanjasti ovi ženski. Znate ono, da ova jedna izgleda ko Elen Dedženeres, a ova druga ko Bojana Stamenov. Jok. Deca se ničim ne ističu. Osim što su vaspitana i kulturna. Sasvim na mestu. Ali, ako bi se time isticali - onda nešto ne valja, jelte?
Problemi sa kojima se suočavaju svakodnevno? Ovaj jedan tera ovog drugog da ostavi duvan. Jedna od one dve devojke voli "malo sa strane". I sve je ok, dok ova druga to ne sazna. I još gomila problema sa kojima se suočavaju ljudi širom sveta.
I svi znaju da su ovi jedni pederi a ove druge lezbejke, i znate šta radimo po tom pitanju?
Ništa. Apsolutno ništa.
I znate koje posledice trpimo mi koji ne radimo ništa zbog ovih "nakaradnih"?
Nikakve.
Da, ima ljudi kojima sve to smeta, bilo ih je i biće ih, kako kod nas, tako i u nekim mnogo civilizovanijim zemljama od ove naše, ali obično kad bakica šeta parkom i vidi na klupi dva momka što su se približila jedno drugome ona jednostavno okrene glavu. Ne uzima kamenicu i raspiruje vatru da lomača što sjajnije gori kad na nju baci njih dve/dvojicu.
Sve u svemu, jesen je stigla u moj grad , a u njemu se u komšijino dvorište gleda samo da se vidi dokle se stiglo sa zimnicom i ko je okasnio sa drvima da mu se tu pripomogne. Velegradska pitanja i beskonačna većanja oko rešenja istih ostavljamo Velegradskim sveznalicama.
Inače, ja sam iz grada koji nije vrištao i zviždao, arlaukao i hukao kao pomamljene šimpanze kada je svirala hrvatska himna, ako nekoga zanima. Nismo ni aplaudirali. Jednostavno smo oćutali.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Lord M. ::Ljudi, ja sam gledao gej par koji se ljubaka u parku grada koji broji 5000 stanovnika. znači, grad pun Irvasa, Međeda i Brđana i niko ih nije dirao. ljudima je više bilo smiješno nego što se neko našao uvrijeđenim.
Kapiram dilemu koju imas. I ja sam je imao dok nisam isfiltrirao kredibilne izvore. I tako je u vezi bilo koje teme koja te zanima. Da li je u pitanju vriska oko vakcina, GMO, LGBT pitanja ili sta god se sve ne vrti po dnevnoj stampi.
Jedino resenje je tu da nadjes relevantne i kredibilne izvore na koje mozes da se oslonis. A ako sa jedne strane imas naucnike, i naucnike i naucnike ( iz svih relevantnih naucnih polja) a sa druge imas tradicionaliste, crnomantijase i patriJote, mislim da je ocigledno da ne moras da nadjes zlatnu sredinu. Npr, ako imas 2 izjave koje su dijametralno suprotstavljene, ne znaci automatski da je istina negde izmedju. Jedna strana moze biti apsolutno u pravu, za razliku od druge. I to je ovde slucaj. Nema sta pro LGBT, jednostavno cinjenice gledaj i to je to. Kako moze udruzenje psihologa/ biologa/ geneticara/ medicinara neke zemlje da bude pro LGBT ili NO LGBT. Kredibilitet bi im otisao odmah Ne, radi se o kredibilnim naucnim istrazivanja koja su radjena od strane proverenih i neukaljanih naucnika. A sa druge strane imas Papu, Patrijarhe, Mule, Imame, Rejse i sta vec ne. Mislim, kako mozes biti u dilemi, uopste?
@Zevs kad malo čeprkaš onda nađeš neke iste organizacije povezane sa gej lobijem iza dosta tih istraživanja.
ako nađem primjere postovaću ovdje, nisam to odavno čitao.
Inače, ne znam da li se anti-GMO i anti-vakcina kampanje mogu staviti u isti koš. GMO priča je dosta komplikovana, znaš i sam za povezivanje raznih korporacija za to. ali generalno mislim da bi bila pozitivna stvar za naše poljoprivrednike, mada sve je tu sumnjivo. Dok su anti-vakcina hipici totalni šarlatani i ljudi za u zatvor.
ako nađem primjere postovaću ovdje, nisam to odavno čitao.
Inače, ne znam da li se anti-GMO i anti-vakcina kampanje mogu staviti u isti koš. GMO priča je dosta komplikovana, znaš i sam za povezivanje raznih korporacija za to. ali generalno mislim da bi bila pozitivna stvar za naše poljoprivrednike, mada sve je tu sumnjivo. Dok su anti-vakcina hipici totalni šarlatani i ljudi za u zatvor.
gmo je zlo, i opasna stvar. koliko opasna vrijeme će pokazati
Zasto mislis da izmisljam? Svasta.Lord M. ::Trešnjice, opet izmišljaš kao kada si pričala kako ljudi naplaćuju ovim ženama izbjeglicama za sex.
Da.азор ахаи ::Мишљења сам да нам не требају научници да би смо схватили да су елџибити људи као и сви други. А такође, неке ни они не могу убедити...
Лорде нико није линчован јер нико ни не излази улицом онакав какав жели, нити 90 посто њих сме да се рецимо увати за руку на улици или слично.
Dovoljno je uci na onu stranicu Srbska cast pa da se ispovracas odmah. Imam tu nesrecu da nekad naletim na jednog od njihovih vodja, uzivo su jos nakaradniji. Oni su za ocuvanje pravih srpskih vrednosti i nemaju agresivnu kampanju jelte, a najpopularniji postovi su im "nabodi hrvate na ku*ac".
Gost- Gost
ako bi da nabodu hrvate na qrac onda podržavaju lgbt?! zašto ih trešnjo onda ne voliš?
Trešnja ::
Dovoljno je uci na onu stranicu Srbska cast pa da se ispovracas odmah. Imam tu nesrecu da nekad naletim na jednog od njihovih vodja, uzivo su jos nakaradniji. Oni su za ocuvanje pravih srpskih vrednosti i nemaju agresivnu kampanju jelte, a najpopularniji postovi su im "nabodi hrvate na ku*ac".
То они мисле да чувају српске вредности, а не чувају, разлика је огромна, они су ипак мањина. Нећемо сад свакога ко је против геј параде и геј бракова називати хулиганом. Није српска вредност да један који мисли да је чува изађе на улицу и пребије неког геја који је такође Србин, у скорашњим ратовима је сигурно било гејева међу војницима, како може бити српска вредност пребити српског војника само зато што је геј, а тај исти геј се управо борио за Србију. Мени је искрено више жао саму геј популацију него људе који су против њих или који их подржавају, а кад кажем против или подржавају, имам у виду баш оно жестоко против њих, у смислу да идеш да их бијеш и оне које их подржавају, у смислу да шетају са њима, носе њихове транспаренте, рекламирају их и чак позивају друге грађане да им се придруже, видео сам сада када је био референдум о легализацији истополних бракова у Хрватској, Северина и Розга су на друштвеним мрежама предњачиле у подршци гејева, а барем за њих могу бити сигуран да то не раде из искрених мотива. Исто важи и код нас за Биљану Србљановић, то је она женска редитељка што је проглашена за "прву куму геј параде". И једни и други мало претерују у својим ставовима, барем ја тако мислим, а кад год неко тако то ватрено заступа, ја стварно сумњам у искреност и једног и другог. Мени искрено највише смета то генерализовање и повезивање, у смислу ако ниси са нама онда си против, то је стереотип. Ја нисам за то да се отпуштају са посла због њиховог сексуалног опредељења, нисам за то да их млате и туку , нити да они шетају сваке године јер сматрају да су потлачени и тиме као скрећу пажњу на себе, постоје и други начини да се они изборе за то што траже, није шетња једини начин, али нисам ни за то да добију право да усвајају децу из више разлога које сте вероватно побријали до сада.
Извини сад ако сам промашио поенту да си хтела нешто друго да кажеш, нисам све испратио шта сте пре овога писали, али ми је ово пало у очи.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
interesantno. da vidite kako i nauka može da pokaže nešto sasvim suprotno od stvarnosti
Federer je imao više as servisa - 15:6
Federer je imao manje duplih grešaka - 1:3
Federer je osvajao više poena iza 1. servisa - 83%:69%
Federer je osvajao više poena iza 2. servisa - 61%:52%
Federer je imao pozitivan omjer winneri/ue - 45:30
Ramos je imao negativan omjer winneri/ue - 22:26
Federer je imao više brejk lopti - 6:2
Federer je napravio više brejkova - 2:1
Federer je osvojio više poena - 100:93
Naučno gledano, Federer je rutinski dobio meč.
U stvarnosti Rođa je otišao kući.
Nisu problem nikada ni brđani ni međedi - to je narod koji gleda svoja posla. Problem su poluintelektualni kurtoni s taloga urbanih centara koji daju tim mandrilima gorivo u vidu kvazinaučnih argumenata u prilog ideja o krvi i tlu, suprematiji i "patriotizmu".
Mi i naša okolina kao zemlje koje su kasno stekle državnost, ili im je ista na duže vreme prekinuta, naročito smo podložni tom etničkom konceptu nacionalizma, odnosno manipulacijama istog. Zato i jesmo tek oruđe istih tih koji su nam državnost ukidali ili poklanjali. Nisu francuzi blesavi sa svojim načelom "svako ko živi u francuskoj je francuz". Zamislite šta bi bilo, da neko odavde počne to da promoviše. Jednostavno, u kurcu smo trajno i to svima odgovara.
Mi i naša okolina kao zemlje koje su kasno stekle državnost, ili im je ista na duže vreme prekinuta, naročito smo podložni tom etničkom konceptu nacionalizma, odnosno manipulacijama istog. Zato i jesmo tek oruđe istih tih koji su nam državnost ukidali ili poklanjali. Nisu francuzi blesavi sa svojim načelom "svako ko živi u francuskoj je francuz". Zamislite šta bi bilo, da neko odavde počne to da promoviše. Jednostavno, u kurcu smo trajno i to svima odgovara.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
da pametni francuzi. samo malo im jačaju ekstremisti. islamisti, neonacosti, desničariазор ахаи ::Nisu problem nikada ni brđani ni međedi - to je narod koji gleda svoja posla. Problem su poluintelektualni kurtoni s taloga urbanih centara koji daju tim mandrilima gorivo u vidu kvazinaučnih argumenata u prilog ideja o krvi i tlu, suprematiji i "patriotizmu".
има морона посвуда, није то поента
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
nisu to moroni to je propast jedne ideje, cijelog koncepta multikulturalnostiазор ахаи ::има морона посвуда, није то поента
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Ne. To ne bi bilo naucno gledano. Osim ukoliko ne bi promenio kontekst same reci "naucno" .CRNIJASTREB ::interesantno. da vidite kako i nauka može da pokaže nešto sasvim suprotno od stvarnosti
азор ахаи ::Nisu problem nikada ni brđani ni međedi - to je narod koji gleda svoja posla. Problem su poluintelektualni kurtoni s taloga urbanih centara koji daju tim mandrilima gorivo u vidu kvazinaučnih argumenata u prilog ideja o krvi i tlu, suprematiji i "patriotizmu".
Da.
Sto bih voleo kada bi se ljudi malo informisali i obrazovali, a ne ad hoc donosili stavove o necemu neinformisani, tj kvaziinformisani, sa stranica Kurira, Bljuca,sa casova veronauke, ili iz kafana i kafica... Kada ti je pokvaren auto koga pitas za savet? Mehanicara, zar ne? Kada si bolestan, koga pitas za savet? Doktora specijalistu, zar ne? Kad te zanima nesto u vezi prava, koga pitas? Pravnika zar ne? I itd. Ne pitas papu, ne pitas patrijarha, i 100% ne pitas politicara! Sad, ukoliko se biolozi slazu, geneticari slazu, psiholozi i psihijatri slazu, lekari svih ostalih specijalnosti slazu, sa tim da su LGBT ljudi zdravi i normalni clanovi drustva. Sta ima Pera, Mita, Zika, Jole ili Paja da se pita u vezi sa necim sa cime nije informisan, niti obrazovan dovoljno?! Najgore od svega sto mozes da uradis, verovatno, jeste da se informises povrsno, onda da odbacis sve to pod velom teorije zavere jer ti se ne svidja to sto si saznao. Jer je logicno, da se svi relevantni strucnjaci ujedine i naprave zaveru kako bi... Jer to zli zapad hoce da nas povadi i zavlada nama sa tim gejovima i tim trandzama i mislim sta god bre covece... Lepo je rekao Ajsntajn...
Auf bre, ti bas volis te teorije zaver? Daj neki link, da vidim to zlo Posto ovi naucnici, znas oni koji su u zaveri, oni kazu da nije bas tako. Mogu da ti okacim par linkova, ako hoces? Cisto, da cujes neke realne argumente od ljudi koji se razumeju u to o cemu pricaju.CRNIJASTREB ::gmo je zlo, i opasna stvar. koliko opasna vrijeme će pokazati
Zevs86 ::Auf bre, ti bas volis te teorije zaver? Daj neki link, da vidim to zlo Posto ovi naucnici, znas oni koji su u zaveri, oni kazu da nije bas tako. Mogu da ti okacim par linkova, ako hoces? Cisto, da cujes neke realne argumente od ljudi koji se razumeju u to o cemu pricaju.CRNIJASTREB ::gmo je zlo, i opasna stvar. koliko opasna vrijeme će pokazati
o da. znam ja šta sve oni pričaju. te naručene studije su mi vrhunski dokaz da ne treba to smeće jesti.
ti si garant od onih koji se smiju kad čuju da je bežični internet, mobilna telefonija i slično štetno po zdravlje ljudi.
garant vjeruješ i da su pesticidi dobri. znaš opasno je vjerovati u sve što ti kažu zvanično. ne vjerujem u teorije zavjere da gušteri vladaju svijetom, da ameri nisu bili na mjesecu, ali volim koristiti svoju glavu. šta ću, kad je već imam šteta da skuplja prašinu.
ne ne vjerujem u teorije, ali u činjenice e to je već nešto drugo.
i za ovo gore za tenis. kako molim te nije naučno? to je zvanična statistika. statistika je matematička nauka
Zevse nego da ja tebe pitam nešto, jesi li sve ti tvoje stavove doneo na osnovu raznih linkova i putem interneta ili si neke doneo i samostalno, bez ičije primarne pomoći u smislu svakodnevnog dodira sa materijom, to jest na osnovu zaključaka iz svog dosadašnjeg života tj. sredine?
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Strana 17 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu