WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 22 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 22 Gosta

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
Свецке Теме - Page 15 Vote_lcapСвецке Теме - Page 15 Voting_barСвецке Теме - Page 15 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
Свецке Теме - Page 15 Vote_lcapСвецке Теме - Page 15 Voting_barСвецке Теме - Page 15 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Свецке Теме

+18
Brat Crni
KrleTuđin
Vazarius
Assassin
Areal
Зимоврел
Blacko
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
Oberin Martel
Zandrin
CRNIJASTREB
White Rabbit
Lord M.
Hokins
азор ахаи
Zevs86
Princ Regar
22 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Свецке Теме - Page 15 Empty Re: Свецке Теме

Počalji od Zandrin Uto 13 Okt 2015, 23:05

Sry na tipfeldrima kucam sa moba
Zandrin
Zandrin
Zakleta sestra
Zakleta sestra

Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Uto 13 Okt 2015, 23:18

@Lord M Da reč nauka nisi pobrkao sa rečju religija možda? Oo Mislim da je prilično očigledno da pored naučne metode istraživanja mi nemamo ni jednu drugu koja nam može dati objektivu istinu u svetu oko nas i ljudskoj prirodi. Dakle, ukoliko veliki broj nezavisnih naučnih istraživanja pokaže jednu te istu stvar. I postigne se ogroman konsenzus, po tom pitanju, kako možeš onda da izjavis tako nešto? Jednostavno nisi u pravu. I dokle god se ne pojavi dovoljna količina dokaza koja ukazuje na suprotno, to je to. Što se tiče pitanja braka, samo zamisli da ti ne možeš da ostvariš to pravo jer je neko ubeđen da ti to ne bi trebao da uradiš. I pri tom nonsalantno tvrdi da si degenerik i bolesnik, iako to nisi. Kao što sam ranije rekao već povodom ovog pitanja. Ključno pitanje na koje treba dati odgovor jeste, šta da je u pitanju neko od vaših bliskih rođaka ili prijatelja?

@Zandrin Niko ovde ne umanjuje druge probleme, ukoliko želiš slobodno se angažujj više povodom tih pitanja koje si navela. Ali je pogrešno umanjivati realne probleme jedne manjine, i gurati ih pod tepih zbog problema drugih manjina.
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zandrin Uto 13 Okt 2015, 23:25

Zevse ja ne umabjuem niti jedan problem ali kad poredim ova dva pitanja ofc da Cu uvek izabrati decu..drugo nempj misliti da se ne angazujem Wink trece ne pravis kucu od krova vec od temelja..mislim ipak da su ova pitanja temelj koji je u ovoj drzavi prilicno klimav..ali bitno je da finansije i mediji budu usmereni na lgbt..al ne na onw kojima je ta pomoc pd krucijalnpg znacaja..
Zandrin
Zandrin
Zakleta sestra
Zakleta sestra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Uto 13 Okt 2015, 23:30

Da ne zna neko da l' je neka naša ili komšijska izdavačka kuća izdala ovu knjigu?

Свецке Теме - Page 15 CaahTxG

Mislim, on JESTE poslednji akcioni heroj... Very Happy
KrleTuđin
KrleTuđin

Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord M. Sre 14 Okt 2015, 00:43

@Ubico plačem, lolčina +
sad me pusti da se istresam
@Zevs što pominješ meni religiju, ja jbt nisam vjernik niti me zanimju njihovi stavovi.
A nauka može biti iskorištena kao propaganda. sjeti se samo rasne ideologije Trećeg Rajha, imali su podršku njihovih antropologa i psihijatara. tada je to bila zvanična i prihvatljiva nauka. Jbni Tolkin je bio Nordicista... samo primjer
Kao što rekoh, neka se žene i udaju (šta god) ali kod usvajanje djece neću ih nikad podržati.
Elem, Zand je ubila 2 3 veelika posta i objasnila zbog čega ne treba gurati lgbt "probleme" u prvi plan. nemam šta da dodam.
Lord M.
Lord M.
Zapovednik Belih plaštova

Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brat Crni Sre 14 Okt 2015, 00:55

Diskriminisu se i strejt ljudi pa nikom nista. Zivot je surov. Stisnes zube i ides dalje. Uostalom, ako kontrasi mogu da izdrze ulaz na straznja vrata mogu valjda i sve ostalo.
Koliko su u medijima jos malo pa ce se smatrati uspehom gej osobe to sto je gej.
Brat Crni
Brat Crni

Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dimeks Sre 14 Okt 2015, 01:14

Brat Crni ::Diskriminisu se i strejt ljudi pa nikom nista. Zivot je surov. Stisnes zube i ides dalje. Uostalom, ako kontrasi mogu da izdrze ulaz na straznja vrata mogu valjda i sve ostalo.
Koliko su u medijima jos malo pa ce se smatrati uspehom gej osobe to sto je gej.

Свецке Теме - Page 15 Caitlyn-Jenner
Dimeks
Dimeks
Lord od Sunčevog koplja
Lord od Sunčevog koplja

Broj poruka : 2766
Godina : 28
Raspoloženje : Да је боље неб' ваљало
Reputacija : 352
Datum upisa : 04.05.2013

http://www.last.fm/user/Dimi96

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord M. Sre 14 Okt 2015, 01:48

@Dimeks bivši atletičar/Kimin očuh (maćeha?) valjda i dalje voli žene. mada sa promjenom pola je postao gej (valjda)
Lord M.
Lord M.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dimeks Sre 14 Okt 2015, 01:57

Свакако спада у ту ЛГБТ заједницу.
Dimeks
Dimeks
Lord od Sunčevog koplja
Lord od Sunčevog koplja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Sre 14 Okt 2015, 02:08

Brat Crni ::Diskriminisu se i strejt ljudi pa nikom nista. Zivot je surov. Stisnes zube i ides dalje. Uostalom, ako kontrasi mogu da izdrze ulaz na straznja vrata mogu valjda i sve ostalo.

E to. Upravo je to ono što mi najviše smeta. "Gledajte me! O, gledajte me, jer ja sam poseban! Gledajte me! O, gledajte me, jer ja sam različit!
Primer ovog "heroja" gore.
Licemerje bez granica. 
Ne smetaju oni meni. Smetaju mi neozbiljni načini na koje pokušavaju da dođu do onoga što im po pravu pripada. A što će im neminovno, kroz pet godina, biti omogućeno.
KrleTuđin
KrleTuđin

Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sre 14 Okt 2015, 09:46

Hahaha pa i da lgbt problemi trenutno nisu in the spotlight, opet se ne bi resavali ni drugi problemi o kojima toliko pricate, ali ajde da se ima razlog zasto se ni oni kao ne resavaju jer su to sve zaverenici koji zele da uniste populaciju koji su potplatili medije i sputavaju druge koji se bave stvarno PRAVIM problemima u ovoj drzavi, jer je znano da se u ovoj drzavi sve RESAVA i sve bi se RESAVALO, ma mukice Very Happy Isto tako i da se pobiju sve zivotinje i psi, tada bi se resavali i problemi oko deve, lolcina. Koliki debil moras da budes hahaha da bi ovo poverovao. Mada to sve polako dolazi na svoje jer i oni koji pricaju ALI su sve vise u manjini i druge boli k_ura_c za takve. Kad sam ja videla sta sam videla i to ovde na jugu, onda znam da su budale sve vise i vise u manjini i drago mi je. Postoje samo dva razloga zasto neko ima toliki strah od gejeva (bilo kakvih) i oni sami to znaju.

Krle, slazem se da licemerja ima i na jednoj i drugoj strani, i Brus jeste jedan od njih, ali ono, to mu je samo dalo boost, retko ko se vise interesuje za "nju" i klan K osim ako mu stvarno nije dosadno u zivotu. To je sve na nivou jedne obicne Farme samo u drugom pakovanju.
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brat Crni Sre 14 Okt 2015, 11:36

Pricajte vi sta 'ocete, ali Transformers je dobio nekoliko minuta u South park-u.
Brat Crni
Brat Crni

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dimeks Sre 14 Okt 2015, 12:05

Dimeks
Dimeks
Lord od Sunčevog koplja
Lord od Sunčevog koplja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord M. Sre 14 Okt 2015, 12:29

@Dimeks haha znam za tu likušu odavno, uhapsili su ju tek kad je počela sa ovim pozivima na ubijanje, ali prije toga je imala dosta žešćih rasističkih ispada. posebno je ciljala bijele miškarce. ironija je što i ona izgleda poprilično "bijela".
@Trešnja niko nije pominjao ubijanje kučića i lgbteva (lol). vrtiš istu priču bez poente.
Lord M.
Lord M.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Sre 14 Okt 2015, 13:08

Lord M. ::
@Zevs što pominješ meni religiju, ja jbt nisam vjernik niti me zanimju njihovi stavovi.
A nauka može biti iskorištena kao propaganda. sjeti se samo rasne ideologije Trećeg Rajha, imali su podršku njihovih antropologa i psihijatara. tada je to bila zvanična i prihvatljiva nauka. Jbni Tolkin je bio Nordicista... samo primjer
Kao što rekoh, neka se žene i udaju (šta god) ali kod usvajanje djece neću ih nikad podržati.
Elem, Zand je ubila 2 3 veelika posta i objasnila zbog čega ne treba gurati lgbt "probleme" u prvi plan. nemam šta da dodam.
Hmm, sve moze biti iskoristeno kao propaganda, slazem se. Sto se tice Eugenike koju spominjes, ona nikada nije postala vise od pseudonauke, i ideoloskog ludila, slozices se? Tu je bilo u pitanju par ludaka i par normalnih koji su se ideoloski bavili naukom, sto je isto kao kada kreacionisti krenu da se bave kreacionisticki naukom. dakle, ne radi se tu o nauci, vec o pseudonauci.

Ma nisam ja ni rekao da si vernik. Promasio si poentu, parafraziracu. Ono sto zelim da kazem, jeste da mi izgleda kao da se "vernicki" drzis te price da su LGBT, citiram: " Ti ljudi imaju psihičke i fizičke poremećaje, ne zanima me nikakav ljekarski izvještaj koji tvrdi suprotno jer svaka nauka, pa i medicina može da postane propagandno oružje u pogrešnim rukama. " Na osnovu cega tvrdis da su oni psihicki i fizicke poremeceni? Kada je naucni konsenzus postignut u vezi sa tim da je biti clan LGBT populacije normalna i prirodna stvar. Cak je normalnije i prirodnije nego biti ridjokos, npr ( nista protiv ridjokosih ljudi nemam, zaista Very Happy Skroz zu mi cute tako ginger Wink ) . 1% svetske populacije spada u kategoriju ridjokosih, dok 5 do 10 % spada u LGBT. Taj argument ad naturam ne pije vodu. Kapiram ja u cemu se radi, ni meni se ne svidja da gledam dva tipa kako se ljube, a kamoli nesto vise Свецке Теме - Page 15 3250678809 Jednostavno, ne gledas ih i to je to. Ne moras ih mrzeti zbog toga sto jesu, niti im braniti da imaju ista prava. Pogledaj nekoliko reportaza o LGBTroditeljima po svetu, mozda promenis misljenje. Kad sam vec kod menjanja misljenja, sta bi bilo potrebno da ti promenis misljenje? Ukoliko kazes da je to nemoguce, onda je ocigledno da se dogmaticno drzis svog misljenja kao vernik, zar ne? No offense.

@Krle Slazem se da umeju da budu neukusni i neuvidjajni sa raznim fazonima u borbi i u propagandi, ali svakako je bolje i da budu to nego da budu militantni npr Свецке Теме - Page 15 3250678809 Svakako imaju razloga za to sto cine.

@Zandrin Svaka cast. Mada masis poentu, poenta je sledece: Pravis laznu dihotomiju . Ovde nije pitanje ili LGBT prava ili da deca ostanu gladna. Ili da LGBT prava ili prava invalida. To jednostavno nije istina. Nista ne bi kostalo doneti podzakonski akt koji omogucava jednaka prava LGBT zajednici. I ujedno raditi na tome da prestanu da ih proganjaju kao vestice po zemlji, i omoguciti inkluziju onih koji imaju drugacije probleme. I olaksati zivot svima, zato bi trebao da sluzi drzavni aparat jedne zemlje.
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brat Crni Sre 14 Okt 2015, 13:23

Zevs "masis poentu" 86 umiranje od smeha
Brat Crni
Brat Crni

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zandrin Sre 14 Okt 2015, 13:32

Zevs86 ::
Lord M. ::
Hmm, sve moze biti iskoristeno kao propaganda, slazem se. Sto se tice Eugenike koju spominjes, ona nikada nije postala vise od pseudonauke, i ideoloskog ludila, slozices se? Tu je bilo u pitanju par ludaka i par normalnih koji su se ideoloski bavili naukom, sto je isto kao kada kreacionisti krenu da se bave kreacionisticki naukom. dakle, ne radi se tu o nauci, vec o pseudonauci.

Ma nisam ja ni rekao da si vernik. Promasio si poentu, parafraziracu. Ono sto zelim da kazem, jeste da mi izgleda kao da se "vernicki" drzis te price da su LGBT, citiram: " Ti ljudi imaju psihičke i fizičke poremećaje, ne zanima me nikakav ljekarski izvještaj koji tvrdi suprotno jer svaka nauka, pa i medicina može da postane propagandno oružje u pogrešnim rukama. " Na osnovu cega tvrdis da su oni psihicki i fizicke poremeceni? Kada je naucni konsenzus postignut u vezi sa tim da je biti clan LGBT populacije normalna i prirodna stvar. Cak je normalnije i prirodnije nego biti ridjokos, npr ( nista protiv ridjokosih ljudi nemam, zaista Very Happy Skroz zu mi cute tako ginger Wink ) . 1% svetske populacije spada u kategoriju ridjokosih, dok 5 do 10 % spada u LGBT. Taj argument ad naturam ne pije vodu. Kapiram ja u cemu se radi, ni meni se ne svidja da gledam dva tipa kako se ljube, a kamoli nesto vise Свецке Теме - Page 15 3250678809 Jednostavno, ne gledas ih i to je to. Ne moras ih mrzeti zbog toga sto jesu, niti im braniti da imaju ista prava. Pogledaj nekoliko reportaza o LGBTroditeljima po svetu, mozda promenis misljenje. Kad sam vec kod menjanja misljenja, sta bi bilo potrebno da ti promenis misljenje? Ukoliko kazes da je to nemoguce, onda je ocigledno da se dogmaticno drzis svog misljenja kao vernik, zar ne? No offense.

@Krle Slazem se da umeju da budu neukusni i neuvidjajni sa raznim fazonima u borbi i u propagandi, ali svakako je bolje i da budu to nego da budu militantni npr Свецке Теме - Page 15 3250678809 Svakako imaju razloga za to sto cine.

@Zandrin Svaka cast. Mada masis poentu, poenta je sledece: Pravis laznu dihotomiju . Ovde nije pitanje ili LGBT prava ili da deca ostanu gladna. Ili da LGBT prava ili prava invalida. To jednostavno nije istina. Nista ne bi kostalo doneti podzakonski akt koji omogucava jednaka prava LGBT zajednici. I ujedno raditi na tome da prestanu da ih proganjaju kao vestice po zemlji, i omoguciti inkluziju onih koji imaju drugacije probleme. I olaksati zivot svima, zato bi trebao da sluzi drzavni aparat jedne zemlje.
vidi zevse ovako

dzabe se I ti I ja ovde prepiremo oko svega..ergo..kad evropa bude donela zakone o lgbt I bude im dala sve sto traze ofc da ce I nasa jadna I bedna drzava da odmah donese zakonski a ne podzakonski akt u vezi sa lgbt I to ne zato jer gradjani nase drzave tako misle vec zato sto je tako evropa naredila

a dotle ..ovi iz lgbt ce da skacu I djipaju I da kukaju kako ovo kako ono itd I ta ista evropa ce njima da sipa pare I da im pomaze da medijski budu zastupljeni etc

po meni to nije ni nacin niti je ok..treba da se malo drugacije radi kada je u pitanju problem lgbt. Tribine , razgovori etc..a ne agresija I namerno naturanje parade ponosa u trenutku kada nista u drzavi nije zrelo da se prihvati takva jedna manifestacije. Sto su oni agresivniji ljudi ce da budu ogorceniji na njih.. Po meni oni sve rade pogresno, po meni to nije nacin..ne tako agresivan.

a ja uopste ne pravim dihotomiju ovde, ja te lepo pitam...koja kategorija ljudi je u nasoj zemlji ugrozenija lgbt ili invalidi, zene koje trpe  nasilje u porodici, deca koja trpe nasilje u porodici, etc da  ne nabrajam sad sve kategorije ljudi. Samo mi odgovori na ovo - ko je od ove dve kategorije ljui ugrozeniji. Za koju kategoriju ljudi je bitnije odvojiti sredstva da bi im se kvalitet zivota popravio.Ako ti mislis da je nasa drzava resila sve probleme realne probleme egzistencijalne probleme I sada ima samo jos da resi lgbt I samo za to da se sto vise sredstava I reklame koristi ok..tvoje pravo.  ja ne mislim tako..

jos jednom cu ti reci, imam medju prijateljima ljudi koji su gej..veruj mi oni se sami gnusaju svega ovog sto lgbt radi..muka im je..dakle opet ne pricam napamet

I setih se jos jedne stvari koja je meni licno bila vise nego skandalozna, ne znam da li su sada nesto izmenili po tom pitanju ili I dalje stoji da se operacija promene pola placa iz budzeta ...msm..to je puklo u javnosti onako u trenutku kada je cini mi se neko od dece koje je bilo smrtno bolesno I trebalo hitnu operaciju umrlo..pa cekaj, stani malo, ok treba I to finanisrati, slazem se, ali ne mozes staviti ovaj operativni zahvat ispred nekih drugih operaija I lecenja za koja drzava ne odvaja pare a trebala bi, posebno kada su u pitanju jako teske bolesti sa mogucim smrtnim ishodom, makra za decu..
Zandrin
Zandrin
Zakleta sestra
Zakleta sestra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord M. Sre 14 Okt 2015, 13:43

ili mašimo poentu svi ili niko ne čita šta ovo drugi pišu...
Da skratim priču i vratim se na moju početnu poentu. Ne možeš tjerat na silu ljude (tj cijelo društvo) da prihvati nešto ili da se povinuje mišljenju manjine samo zato što je neko ubijeđen da tako mora. To ne znači da ću ja sjutra da izađem na ulicu i bijem lgbt populaciju ili da ih sprečavam da rade bilo šta. oni koji to rade nađu neku drugu žrtvu kada nema ovih "veselih".
Lord M.
Lord M.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zandrin Sre 14 Okt 2015, 16:02

Ahahahah pa ja ovo tek sad videh..tek mi se sad ucitala slika lorde zapovednic pljus :)Assassin ::
Свецке Теме - Page 15 E8AP8oD

(Klik na sliku za punu rezoluciju.)
Zandrin
Zandrin
Zakleta sestra
Zakleta sestra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Sre 14 Okt 2015, 17:44

Lord M. ::ili mašimo poentu svi ili niko ne čita šta ovo drugi pišu...
Da skratim priču i vratim se na moju početnu poentu. Ne možeš tjerat na silu ljude (tj cijelo društvo) da prihvati nešto ili da se povinuje mišljenju manjine samo zato što je neko ubijeđen da tako mora. To ne znači da ću ja sjutra da izađem na ulicu i bijem lgbt populaciju ili da ih sprečavam da rade bilo šta. oni koji to rade nađu neku drugu žrtvu kada nema ovih "veselih".

Kao sto rekoh masis poentu. Ovo sto si rekao isto se moze iskoristiti u slucaju prava crnaca u americi nekada ( cak se takvi "argumenti" i koristili, npr:  "Sto bi sada na silu terali nas belce da trpimo "inferiorne i glupe crnce" kada su oni "psihicki i fizicki" inferiorniji? " ; " Zamisli da sedis sa crncem u istoj klupi? Pored njega u busu? Da dozvolis belcima da se vencavaju sa crncima? Rings a bell? A jos su i manjina, "ma sta bre oni hoce, kada ima toliko bolesne i gladne dece, rat u Vijetnamu, Svetska Ekonomska kriza/ koji god izgovor drugi da je" ; "Ko su oni da nama govore kako da se ponasamo prema njima "), ili u slucaju ugnjetavanja bilo koje manjine bilo gde na svetu. Nekada je bilo tako u slucaju zena i njihove neravnopravnosti. Situacija sa Jevrejima tokom drugog svetskog rata, a i pre toga,i itd i itd. Nema tu sta da teras na silu, omogucis jednakost i kraj price. Sistemski se boris protiv diskriminacije u drustvu i tako to. A religiju spominjem, zato sto je avramovska troja najzasluznija za ovoliku kolicinu homofobije u nasoj kulturi. I za mrznju prema jevrejima, i za toliko kasno ukidanje ropstva i itd.  Najbolje za samo drustvo u celini je da bude drustvo koje tezi tome da integrise sve gradjane, bolje funkcionise i samim tim ljudi su srecniji. Dokazana cinjenica. Ne izmisljam ja ovde toplu vodu. Umesto da LGBT ljudi se osecaju ugrozeno i emigriraju i iz dodatnog tog razloga( a ne samo ekonomskog) mogu da ostanu i doprinose razvoju i tako to. I oni rade, i placaju poreze a tretirani su kao gradjani drugog reda. I znam da neces ici na ulicu da ih bijes bre. I nisi mi odgovorio na pitanje, sta je potrebno da bi ti promenio misljenje, ima li neki dokaz koji te moze ubediti?

@Zandrin http://rationalwiki.org/wiki/False_dilemma http://c2.com/cgi/wiki?FalseDichotomy  Evo, definicija lazne dihotomije. Ponovo to radis. Ne mora se birati izmedju jednih ili drugih! Moguce je i leciti decu, i pomoci invalidima i pomoci LGBT populaciji da ne budu gradjani drugog reda. Ne razumem zasto bi birao izmedju jednog ili drugog? Pogotovo kada te ne kosta u vezi LGBT ljudi nista. Sto se tice operacija promena pola, pa naravno da treba drzava da im pomogne. I naravno da treba da pomogne bolesnoj deci da se leci. Ne mora da se bira izmedju jednog i drugog! Jer nije takva situacija. Inace u 25 zemalja je legalizovan brak LGBT populaciji u jednom ili drugom obliku. I pogledaj koje zemlje su za, a koje nisu. https://en.wikipedia.org/wiki/Recognition_of_same-sex_unions_in_Europe

I sto pitanje kao iza Lorda?
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zandrin Sre 14 Okt 2015, 18:13

Zevse a gde sam ja to rekla da ne treba pomoci lgbt zajednici?

Ja sam samo rekla da ne moze da se prioriteti odredjuju na ovaj nacin. Treba pomoci i jednima i drugima...ali ne zaboravi da su jedni ugrozeniji od drugih..a to da li nesto kosta ili ne ..pa gle..vido ja malo imam vise uvida u to gde se i kako se trose budzetske pare a imam i oci i usi da vidim i cujem da se jako ugrozenim ljudima skoro pa nikako ne ppmaze tj da je to sto se i ppmogne od strane drzave samo kap u moru

i da ja nemam dilemu ko bi trebalo da ima prednost

uvek onaj kome je zivot i egzostencija jako jako ugrozena 

ocigledno da nisi imao dodira sa odredjenim kategofijama ljud

takodje zevse jos jednom ti kazem ..kad nas evropa stisne sve crmo priznati i lgbt i da kosvo nije srbija etc etc

a sto se tice operacije pola aj reci jel taj zahvat treba da ima prednost u da ga drzava placa a za neke bolesti koje imaju izvestan smrtonosni ishod drzava nece da ni lekove stavi na lostu lekova koji se ne placaju. Soricka ali mislim da to nije ok. Akp dajes jedno daj i drugo. A ovako kad placas operaciju promene pola to jako bolesnim i siromasnim ljidima izgleda kap izivljavanje i na kraju krajeva kao smejanje u lice drzave prema pacijentima
Zandrin
Zandrin
Zakleta sestra
Zakleta sestra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord M. Sre 14 Okt 2015, 18:16

@Zevs jbt vrtimo se u krug. drago mi je što si se dotako prava AfroAmerikanaca.
Dobili su sva moguća prava kao i bijelci, svaka diskriminacija njih je kažnjiva, ali sada u Americi vlada anti-bjelački rasizam. Meni to lično ne smeta, jer me ne dotiče kao nekog ko živi u homogenoj zajednici ali jednostavno nije u redu da se rasizmom bori protiv rasizma.
Isto tako nije u redu da se progone ljudi koji iskorišćavaju svoje pravo slobodnog govora. ako neko kaže na nekom internet forumu da mu smeta agresivna propaganda lgbt zajednice, to nije širenje mržnje.
I istina je da moramo odrediti svoje prioritete. Nije to nikakvo skretanje sa teme, to je činjenica. zadnji put kad sam provjerio, mi nismo živjeli po skandinavskim standardima.
Ili će da se plaća tretman teško oboljelim ljudima kojima od toga zavisi život, ili će da se plaća promjena pola osobama koje su potpuno zdrave.
Što se tiče tvog pitanja, ne kapiram u šta mene to treba ubijediti?
Ne treba mene ubjeđivat u ništa, od mene ne zavisi ništa osim mene samog.
Lord M.
Lord M.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Sre 14 Okt 2015, 18:39

Zevs86 ::I nisi mi odgovorio na pitanje, sta je potrebno da bi ti promenio misljenje, ima li neki dokaz koji te moze ubediti?

Свецке Теме - Page 15 9k=

Givin' me, givin' me, givin' me love love
Givin' me, givin' me love...
Assassin
Assassin
Lord Zapovednik Noćne Straže
Lord Zapovednik Noćne Straže

Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od азор ахаи Sre 14 Okt 2015, 19:01

ЛАААААААААПРРРРРРР

демокрација није владавина повлашћене већине, него спречавање владавине повлашћине мањине. Тј, то би требало бити у начелу, између осталог, онако...

ми који смо за демокрацију, дакле, нисмо за то да нама влада већина, јер је већина шљам, сума чуме. Ми смо за то да убедимо већину да мисли да се она нешто пита, и да поставимо људе који ће представљати и ту већину и за остатак друштва, јер да се већина пита она би уживала у тој мајоризацији, болео би је кађар за мањине разноразне. Мањине зато хватају сваку прилику да једу говна и то уме да буде...иритантно, јер јебига интерес, ко још игра фер. Какве љигавштине од речи, мањина, већина...

инвалиди, болесни, гладни, јаадни, напаћени, сломљени, скрхани, сиромашни, ретардирани... сви имају једну велику предност над педерима, укратко ћемо је назвати - мир, просто ћемо је проширити на - нико неће да их убије, не треба им полицијска заштита од свог народа.

уосталом, проблеми горенаведених "приоритета" су материјалне природе - пара нема, бургија неће... Није исто.

кад се то обезбеди свима онда можемо да причамо о томе да је једна група егоистична, да се намеће, да је себична. Дакле опет је на снази двериоидно извртање и спиновање масе, лицемерштина и ругло. Мош мислити, сад вас боли кађар за инвалиде, па где сте 5000 година мајстори. Што води још једном закључку, гладна деца су битна кад се црнци и лезбејке побуне. О лицемерштини и љигавштини борбе против усвајања већ сам рекао шта имам.

дакле прича о приоритетима је безобразлук јер је једини приоритет да све остане како је, ако може док сам жив, и док ходам ово дете кнез михајловом, да не дође до спонтане метаморфозе у нову генерацију, ипак је оно тек само мој испрдак и ништа више, мој продужени доживљај лаганог одапињања у катарзи ове наше сплачине од живота из које немамо кохонес да се макнемо.

Што се не излази у мартинкама, крстачама и свитом са Калварије, тропрстима и иконостасима на улице за третмане оболелих, гладну децу и тако то? Океј, не мора да има везе са веровласницима овај проблем, што не изађете сами, грађанска иницијатива, удели убогом и те форе? Што се за то нико не буни, ако је је л те у питању горући проблем? 

Ево изгоре...
азор ахаи
азор ахаи
Lord zaštitnik Juga
Lord zaštitnik Juga

Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zandrin Sre 14 Okt 2015, 19:26

Invvalidi bolesni siromasni..imaju samo jednu prednost..a ta je da ce pre umreti od svih ostaliih pa i gore pomenutig - kako ih ti azore nazva ..pederima..imaju prednost da niko ni ne mora da ih ubije sami ce skapati..gladni i bolesni..bar ti isti pederi su eto fizicki  zdravi..ako ne daj boze ne spadaju u kategoruju peder invalid..e tek tad su u ovoj drzavi obrali bostan

Kad budemo imali zapadni standard e tad mi sw javi sa ovim postom

izvinte al i bog je prvo sebi bradu napravio a miocemo kucu da pravimo od krova

btw pet iljade godinica i lgbt se pracaka za svoja prava ..ovo apropo onog de smo bili pet iljade godina zainvalide

i mislim da ovo ipak nije doba ni kugw ni kolere i bahatuh vlastelina monarha..nekakva je demokratija..pa ajd kad je kakva takva demokratija da pokazemo malo humanosti za one kojima je ista preko potrebna a ne da agresivnim kampanjama i zapadnim parama mazemo masne guzice da bi bile jos masnije

a Sto se inicijativa bukanja i lupanja userpe i lonce tice ja sam yvoje u mojw vreme odradila i na nekinacin i omogucila da mi uopste o problemu lgbt i pricamo..cela moja generacija

Al avaj drustvo je suvise trulo i dekadentno i dosli su samo jos gori lopovi i placenici..e zato oni najugrozeniji nemaju leba da mupe ..a mi se ovde glodjemo oko prioriteta a oni pojeli sve pare a ono malp sto ima na raspolaganju trosi se na agresivan marketing..a siromasni i bolesni i invidni su kao po obicanu..zadnja rupa na svirali.

i izvinte mi sto su mi npr deca i njihovo dobro na listi prioriteta br. 1..sry al bitniji su mi od lgbt
Zandrin
Zandrin
Zakleta sestra
Zakleta sestra

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content