Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+18
Brat Crni
KrleTuđin
Vazarius
Assassin
Areal
Зимоврел
Blacko
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
Oberin Martel
Zandrin
CRNIJASTREB
White Rabbit
Lord M.
Hokins
азор ахаи
Zevs86
Princ Regar
22 posters
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Свецке Теме
Od onog sa Šarli Ebdoom mi se smučio Kesić. Doduše i ne pratim rad čoveka, tek posle toga neću da se zamaram čovekom.
Tih čoveče, Stjuart... Šteta što je živ čovek, pa otišao u penziju... Mada ni Kolber nije loš. A ni Džon Oliver. A ni Bil Mejer. Zarazio si me sa onim Newsroom-om, pa sam počeo sve njih češće da pratim...
Nego ljudi, ja planiram sledeće godine da obiđem Dečane, Patrijaršiju, Ljevišku i vratim se u manastir Gračanicu. Čisto da ih vidim pre no što ih sruše ili preimenuju u Crkve velikog mučenika Adema Jašarija itd. Da imam uspomenu dok su pod našom uzurpacijom, jelte...
Možemo i tamo neko forumsko okupljanje. Kladim se da bi Zevs i Trešnja bili odmah za?
Tih čoveče, Stjuart... Šteta što je živ čovek, pa otišao u penziju... Mada ni Kolber nije loš. A ni Džon Oliver. A ni Bil Mejer. Zarazio si me sa onim Newsroom-om, pa sam počeo sve njih češće da pratim...
Nego ljudi, ja planiram sledeće godine da obiđem Dečane, Patrijaršiju, Ljevišku i vratim se u manastir Gračanicu. Čisto da ih vidim pre no što ih sruše ili preimenuju u Crkve velikog mučenika Adema Jašarija itd. Da imam uspomenu dok su pod našom uzurpacijom, jelte...
Možemo i tamo neko forumsko okupljanje. Kladim se da bi Zevs i Trešnja bili odmah za?
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Ja sam se nagledala manastira u osnovnoj skoli za ceo zivot tako da ne hvala, preskocicu
Gost- Gost
Popovi ti bili dužnici, družila se s opaticama kao mala...
Cherry P.I.M.P.
Nemoj da gugluejš čeri pimp. Ja jesam i... Ozb, nemoj to da radiš...
Cherry P.I.M.P.
Nemoj da gugluejš čeri pimp. Ja jesam i... Ozb, nemoj to da radiš...
Ne mogu da izguglam. Šta je rekao?KrleTuđin ::Od onog sa Šarli Ebdoom mi se smučio Kesić.
A ono kad si veći Francuz od Francuza:
http://mondo.rs/a760321/Info/Drustvo/Napad-u-Parizu-Zoran-Kesic-Ja-nisam-Charlie-ali-znam-ko-sam-i-sta-sam.html
I onaj nadmeni stav tipa: "Saću ja nečovecima d' pokažem ko je veći čo'ek od nji'."
http://mondo.rs/a760321/Info/Drustvo/Napad-u-Parizu-Zoran-Kesic-Ja-nisam-Charlie-ali-znam-ko-sam-i-sta-sam.html
I onaj nadmeni stav tipa: "Saću ja nečovecima d' pokažem ko je veći čo'ek od nji'."
jebemumater, ja se slažem sa ovim što je rekao. I ja mislim da ne treba da se dodaje "ali" uz saosjećanje sa onim novinarima.KrleTuđin ::A ono kad si veći Francuz od Francuza:
Problem je što se niko nije digao da pusti suzu i zapali svijeću za žrtvama terorizma u Rusiji ili bilo gdje na istoku.
Nije problem što se pustila suza i zapalila svijeća za žrtvama terorizma u Francuskoj.
Meni samo nije jasno sta se nalazi u glavi tog sarlija kad je mogao da se "sali" na racun avionske nesrece
ja jesam za humor svake vrste ali negde treba da postoji granica
sarlijevo sprdanje na racun bilo kakve nesrece iliti stradanja ljidi je krajnje degutantno
ja jesam za humor svake vrste ali negde treba da postoji granica
sarlijevo sprdanje na racun bilo kakve nesrece iliti stradanja ljidi je krajnje degutantno
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
E vidiš zato mi se smučio. Šta imaš ti da se javljaš i nešto palamudiš kada te niko ništa nije pitao. I još se oglašavaš zato što su ti zasmetali komentari običnih neljuda.
A za stotine Nigerijaca koji su u isto vreme izmasakrirani od strane Boko Harama? Ništa?
Pa ne može da bude ništa. Ne može život jednog Žana Žaka Rusoa da bude vredniji od jedne Lupite Ngjongo.
Ne mogu oni stradali 11/9 da budu veći stradalnici od onih u Londonu, Madridu, Moskvi ili ovih sada u Egiptu.
Ali, Srbin mora da bude mirođija. Srbin ne može da zadrži svoje mišljenje za sebe. Ne, Srbin se busa u grudi zbog nepravde. Jer Srbin je Srbin. Seronja...
A za stotine Nigerijaca koji su u isto vreme izmasakrirani od strane Boko Harama? Ništa?
Pa ne može da bude ništa. Ne može život jednog Žana Žaka Rusoa da bude vredniji od jedne Lupite Ngjongo.
Ne mogu oni stradali 11/9 da budu veći stradalnici od onih u Londonu, Madridu, Moskvi ili ovih sada u Egiptu.
Ali, Srbin mora da bude mirođija. Srbin ne može da zadrži svoje mišljenje za sebe. Ne, Srbin se busa u grudi zbog nepravde. Jer Srbin je Srbin. Seronja...
Nije to jedino što su objavili da je degutantno, ali to nije razlog da ih pobiju niti je to razlog da ih ne žalimo.
Ne nisam to rekla ...to jeste uzasno..i naravno da zalim svakog ko je zrtva nasilja bilo koje vrste
samo sam konstatovala da je degutantno praviti viceve od tudje nesrece..pa bilo da su stradalnici rusi francuzi ili nigerijci..
samo sam konstatovala da je degutantno praviti viceve od tudje nesrece..pa bilo da su stradalnici rusi francuzi ili nigerijci..
Zandrin- Zakleta sestra
Sećam se kad se desio taj masakr u Nigeriji u vreme kad je bilo ono sa Šarlijem. Čoveče, islamisti razorili ceo grad do temelja, a svet žalio provokatore. Ali šta ćeš, više znači život zapadnog prdonje nego nekog jade u Africi i Aziji.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Ja samo hoću da kažem da je trebalo svima zapaliti svijeću, a ne tu vagati. Svijet je licemijeran. Ima l šta novo?
Ne mogu da se setim koja je vest bila, bila je neka tragedija a na nasem portalu vesti sledeci komentari "ako ako neka ameri plate za ono sto su nas bombardovali", "dabogda svi umrli" itd itd i ako je medju stradalima bila poprilicno dece Ljudskoj gluposti nema kraja.
Gost- Gost
kolber nije bio loš?? pa on je najbolji bez konkurencijeKrleTuđin ::Od onog sa Šarli Ebdoom mi se smučio Kesić. Doduše i ne pratim rad čoveka, tek posle toga neću da se zamaram čovekom.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
KrleTuđin ::E vidiš zato mi se smučio. Šta imaš ti da se javljaš i nešto palamudiš kada te niko ništa nije pitao. I još se oglašavaš zato što su ti zasmetali komentari običnih neljuda.
da ti nisi moj brat blizanac? izgubljen pri rođenju?
Sad kad Stjuarta nema, mrtva mi trka između njega i Džona Olivera. Čini mi se kao da sam nekoga zaboravio. Nekoga mnooogo bitnog i mnogo gledanijeg on ovih gore navedenih...
Oh, well....
Ma jok, samo smo normalni. A nas normalnih je toliko malo danas i toliko se retko srećemo da kad se kojim sličajem i sretnemo pomislimo kako su to neka naša davno izgubljena braća... Tužno, znam. Ali nažalost veoma istinito.
Nego, niko neće sa mnom u obilazak manastira sledeće godine. Sve sami nevernici, cccc. Kad pomislim da se samo agnostik Trešnja udostojila da odgovori na poziv. Jude! Svi ste vi Jude Iskarijotske! Evo vam vaših 40 srebrnjaka! Evo vam pare, na!
Oh, well....
Ma jok, samo smo normalni. A nas normalnih je toliko malo danas i toliko se retko srećemo da kad se kojim sličajem i sretnemo pomislimo kako su to neka naša davno izgubljena braća... Tužno, znam. Ali nažalost veoma istinito.
Nego, niko neće sa mnom u obilazak manastira sledeće godine. Sve sami nevernici, cccc. Kad pomislim da se samo agnostik Trešnja udostojila da odgovori na poziv. Jude! Svi ste vi Jude Iskarijotske! Evo vam vaših 40 srebrnjaka! Evo vam pare, na!
dva jastreba/tudjina u eesterosu..explodirace forum :dCRNIJASTREB ::KrleTuđin ::E vidiš zato mi se smučio. Šta imaš ti da se javljaš i nešto palamudiš kada te niko ništa nije pitao. I još se oglašavaš zato što su ti zasmetali komentari običnih neljuda.
Zandrin- Zakleta sestra
@Krle ja sam vjernik ali bog nije u crkvama.
ma kolber je najbolji, njegov stil je žešći
ma kolber je najbolji, njegov stil je žešći
sjećaš se ti kada me azor grozni oćera na zid a ja pobjegoh od napušenog hitmena među tuđine i divljane? ili to bi prije tebe?Zandrin ::dva jastreba/tudjina u eesterosu..explodirace forum :dCRNIJASTREB ::KrleTuđin ::E vidiš zato mi se smučio. Šta imaš ti da se javljaš i nešto palamudiš kada te niko ništa nije pitao. I još se oglašavaš zato što su ti zasmetali komentari običnih neljuda.
uvijek sam želio mlađu sestru da je muštramTrešnja ::Jastreb mi dodje kao stariji brat kome bih jela dzigericu
CRNIJASTREB ::mislim da je to bilo tu negde ksd sam ja dosla na forumZandrin ::dva jastreba/tudjina u eesterosu..explodirace forum :dCRNIJASTREB ::KrleTuđin ::E vidiš zato mi se smučio. Šta imaš ti da se javljaš i nešto palamudiš kada te niko ništa nije pitao. I još se oglašavaš zato što su ti zasmetali komentari običnih neljuda.
e da bila su to zanimljiva vremena
sjećaš se ti kada me azor grozni oćera na zid a ja pobjegoh od napušenog hitmena među tuđine i divljane? ili to bi prije tebe?
Zandrin- Zakleta sestra
Zandrin ::CRNIJASTREB ::mislim da je to bilo tu negde ksd sam ja dosla na forumZandrin ::dva jastreba/tudjina u eesterosu..explodirace forum :dCRNIJASTREB ::KrleTuđin ::E vidiš zato mi se smučio. Šta imaš ti da se javljaš i nešto palamudiš kada te niko ništa nije pitao. I još se oglašavaš zato što su ti zasmetali komentari običnih neljuda.
e da bila su to zanimljiva vremena
sjećaš se ti kada me azor grozni oćera na zid a ja pobjegoh od napušenog hitmena među tuđine i divljane? ili to bi prije tebe?
ne znam šta si htjela reći.
p.s. znam ovo i meni telefon često uradi
Pa.
bilo je nekako trusnije vreme ns forumu a regi je uspeo i da izgubi zmaja
bilo je nekako trusnije vreme ns forumu a regi je uspeo i da izgubi zmaja