Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 18 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 18 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P
+47
азор ахаи
Nocnoi_Dozor
JohnieRW
Lya
Grejdzoj
Lothesse
Ket sa kanala
Chandrian
Zandrin
Oberin Martel
Jon Connington
RhaegarTargaryen
Srle
Зимоврел
Brajan Bearion
Garlan Tyrell
VojaLu
annbach7x
CRNIJASTREB
Nian Belrojević
HBK_Bojan
Areal
orome
lady_elanor
Glumac92
Jon_Umber
Starfell
Nikolinho
LunarFang
Snezna
Princ Regar
Nim
Zevs86
Lord Dirk
Prince of Ravens
Ergon Lar Tund
Vazarius
lukshone
inogoste
Mondenkind
arya
forumfilmovi
Arya Stark
Witcher
Assassin
Lord M.
Žalobni Ed Tolet
51 posters
Strana 4 od 16
Strana 4 od 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P
Ok prorocanstvo ali sve to nije razlog da odgaji onako nevaspitano deriste! UH!
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Nije samo ona kriva, vise krivim Roberta The Debelog nego nju.
Da je on bio normalan i Sersei bi bila normalna.
Da je on bio normalan i Sersei bi bila normalna.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Ok, Robert nije bio tu za njega ali Sersei jeste a video si cemu ga uci...
Pa cemu drugom da ga uci osim da su svi neprijatelji kada zna da ce jednog dana umreti pre vremena. Sta bi bilo koji roditelj uradio za svoje dete kada bi saznao ono sto je ona saznala? Mada interesantno da ona iako voli onoliko koliko majka i treba voleti svoju decu Tomena i Mirselu, ipak vise gotivi Dzofrija. A za Roberta ste u pravu. Dobrim delom je i njegova krivica, ovaj mali ipak obozava njega.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Amin. A Sansa je samo dete, pobogu...Sersei i nije toliko loša, Džejmi je duuuuša od čoveka, Pseto je ok takođe...Assassin ::Meni je Kejtlin skroz "pogresan" lik, smatram da nije preterano pametna, vec samo ona tako misli, nikada je nisam gotivio.
@Slažem se sa Nim, stvarno... mnogo je glupo postupio Rob. Ali makar se ne tripuje kao Deni.
Mondenkind- Broj poruka : 1622
Raspoloženje : .....
Reputacija : 64
Datum upisa : 30.05.2011
Ali meni nije jasno zasto je ona tako vaspitavala Dzofrija a Tomena i Mirselu skroz drugacije
Pa Tomena i Mirselu nije vaspitavao Robert, on je loše vaspitao Džofrija jer ga nikada nije voleo... Doduše, ono sa mačetom je stvarno odvratno, Robert mi je postao ok lik nakon što ga je šinuo onako.
Ma sta je Robert vaspitavao Dzofrija, on kad vidi tu decu tako plavu (prave Lanistere) on samo to vidi Lanister, a ne Stark... Zamisli da su to Lijenina deca, bio bi skroz drugaciji..
Zbog kog dogadjaja mrzite Martina
Joj, nemoj molim te, ne želim da zamišljam Lijenu sa tim neandertalcom. Pa da, mrzeo ih je, ali Džofriju je bio idol.
Aman covece, Sersei i nije toliko losa,da li je ovo trolovanje ili si ozbiljan, za Džejmija i Pseto ajde i mogu da razumem donekle... Ali Sersei je B#%CH, u pravom smislu te reči...B#%CH koja je toliko narcisoidna, samoljubljiva, egoistična, statusno opterećena, ljubomorna, zajedljiva...Ne znam šta bih još mogao za nju da kažem, a da ne budem vulgaran i prost ! Dok mi je jedino opravdanje za Sansu, njeno neiskustvo i mladost...Inače ima potencijala da bude veći kreten od Sersei....Mondenkind ::Amin. A Sansa je samo dete, pobogu...Sersei i nije toliko loša, Džejmi je duuuuša od čoveka, Pseto je ok takođe...Assassin ::Meni je Kejtlin skroz "pogresan" lik, smatram da nije preterano pametna, vec samo ona tako misli, nikada je nisam gotivio.
@Slažem se sa Nim, stvarno... mnogo je glupo postupio Rob. Ali makar se ne tripuje kao Deni.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Uzmi u obzir da svako ima svoje misljenje, pola mojih priijatelja bez obzira na sve voli Lanistere.
Baš zato sam i bio fin u konverzaciji sa dotičnim Kapiram ja to sve, gotiviš, ukusi su različiti, i sve te fazone...Ali bih voleo da mi on kaže, zbog čega mu je gotivna, ili mu je Sersei ok ....Kapiram, da ne treba osuđivati celu kuću zbog par kretena...I to ne radim, ali Sersei je po mom mišljenju skot, i svakako bih je još nazvao raznim imenima da smem ... A što se tiče tvojih prijatelja, nemam pojma...Ako ti je to problem, reši ga ? Ne znam, ali ja jednostavno ne vidim mnogo pozitivnih stvari kod nje...Možda je Mondenkin čitao neki drugi prevod, ili možda je na engleskom to drugačije...Sersei, me nervira skoro kao matori Valder Frej...Ni Ruz Bolton me ne nervira, koliko to radi Sersei...Iskreno, najviše me nerviraju Boltonovo kopile, svi Freji(iskreno familija koja me najviše živcira) sa jedinim izuzetkom onim likom-kopiletom koji je jedini dobar mačevalac u familiji(zaboravih mu ime),ser Torn, onaj karćanin od trinaestorice što plače non stop...Valjda je to to.... I nervirala me Lisa Erin, sa njenim odvratnim detetom...Assassin ::Uzmi u obzir da svako ima svoje misljenje, pola mojih priijatelja bez obzira na sve voli Lanistere.
Koji problem sa prijateljima da resim?
I Modenkind nije "on" , vec "ona" .
Zar ne vidis da je stavila svoju sliku kao Avatar.
Uzgred Kathy nice photo.
I Modenkind nije "on" , vec "ona" .
Zar ne vidis da je stavila svoju sliku kao Avatar.
Uzgred Kathy nice photo.
Slažem se sa tobom da je Kathy-na fotka nice I izvinjavam se, ali zaista nisam obraćao pažnju na pol, u mom komentaru...Pa ti reče kako, pola tvojih prijatelja i dalje gotivi Lanistere, pa rek'o, ako je to problem rešavaj, ako ne, onda ništa, zar ne ? Verovatno sam te razumeo pogrešno, ali ne znam da kako da razumem tvoj zaštitnički stav prema Mondenkind lol
Džejmi,Sersei i Hound rade ono što misle da je ispravno, i uopšte ih ne mrzim. Jedini šugavi Lanisteri su mi Džofri i Tivin.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
Ko je Hound?
Pa zbuni me sa tim Lanister
Da ne bude, da sam te pogrešno razumeo Ergone, gotiviš Sersei, jer radi ono što misli da je ispravno... Po toj logici,i Valder Frej, radi isto zar ne ? Slažem se što se tiče mržnje prema Džofriju, dok ne razumem istu prema Tivinu...Pseto mi je ok lik, trudi se da bude ispravan, koliko god je to moguće, i baš je prikazana njegova ljudska strana, vide se njegove dileme i strahovi.Kapiram da je on bio jedna šahovska figura.Ništa više,odigrao je koliko je od njega bilo za očekivati.S'tim da je samo jednom iskočio iz šablona,inače je uvek radio što mu se kaže i ono što je od njega očekivano...
Ma govorim samo za Lanistere ni ja se ne slažem sa Valderovim postupcima. Nemam razloga da mrzim Sersei - sve što je radila totalno je ljudski, niti je bila sadista kao Džofri, niti je kršila zakletve ko Džejmi (ako se dobro sećam). Plus po meni je veća majka nego što je Kejtlin.
Hound je pazio samo svoje dupe, lepo mu je legao poslić sa Lanisterima, ali ipak je prikazan ljudski, i cenim ka kao lika. Uspeo je da preživi u Westerosu, a na kraju se iskupio za svoje grehe (pažljivije čitanje FfC-a ).
Tivin je jednostavno bio militarna aristorkratija, i sve je gledao totalno hladno, beživotno. Lawful evil verzija Stanisa. Poštujem ga, ali ga i mrzim kao osobu.
Hound je pazio samo svoje dupe, lepo mu je legao poslić sa Lanisterima, ali ipak je prikazan ljudski, i cenim ka kao lika. Uspeo je da preživi u Westerosu, a na kraju se iskupio za svoje grehe (pažljivije čitanje FfC-a ).
Tivin je jednostavno bio militarna aristorkratija, i sve je gledao totalno hladno, beživotno. Lawful evil verzija Stanisa. Poštujem ga, ali ga i mrzim kao osobu.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
Ergone, molim te objasni kako vidis Sersei kao vecu majku od Kejtlin ? Posto ja to ne mogu da zamislim ni malo...A ona jeste odgajila Dzofrija, te je kriva za njegove postupke samim tim...A jeste krsila zavete kao Dzejmi, varala je muza, bila u incestnoj vezi na 2 strane ! ( Lansel i Dzejmi)...Spletkarila, i povredjivala ljude kad god joj to odgovaralo...Cesto bila zla...Ok, ne moras ti da je mrzis, ja cu i za tebe i za mene da je mrzim A za Tivina, mislim da gresis, pokazao je na kraju svog zivota koliko je toplokrvan...Ne zaboravi, jedno je prikazano javno, a jedno je privatno...
Ticin je najveci licemer, to je cinjenica. Covek je stalno ribao Tiriona zbog kurvanja, a zavrsio zivot sa istom i to sa kurvom njegovog sina Verovatno se citav zivot i svalerisao, ok ako je to radio, ali nemoj onda zezas druge koji to rade. A njegov odnos sa srodnicima, lepo rece neko on voli samo porodicno ime a ne porodicu.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Ne znam bas da li je on najveci licimer, Martin ce pokazati Kao sto rekoh jedno je javno a jedno je privatno( ili sakriveno) svi znamo da su mnogi mocnici imali javu licnost, kao i privatnu...Ne vidim zasto je i on ne bi imao, a moramo mu takodje priznati da je igrao igru prestola najbolje, pored Maloprstica,jedino nije racunao da ce ga Tirion ubiti
Martina najviše "mrzim" baš zbog jedne od stvari koje ga i čine Martinom Kapiram ja njegovo stanovište da je priča važnija od junaka, ali ako pobiješ sve junake ne ostane ti onda ni priča! Tolkin će za mene uvek biti najbolji baš zbog toga što se grčevito bori za svoje likove. I niko ga zbog toga ne smatra slabijim piscem. (Još nisam čula da je neko rekao da bi Lotr bio mnogo bolji da se Gandalf nije vratio i da je Aragorn poginuo ispred kapije Mordora) Zbog toga stvarno mislim da bi Martin trebalo da završi sa ubijanjem i da se pomiri sa činjenicom da ne može da napiše kraj kakav niko ne očekuje, a da istovremeno to bude i dobar kraj. Moraće da bira - jedno ili drugo.
Nedova smrt mi je mnogo teško pala. Razumem da je bila neophodna, kao pokretač radnje, jer da je on živ uvek bi stajao izmedju sveta i svoje dece kao zaštitnik i likovi njegove dece ne bi mogli da "rastu". Činjenica da razumem mi ne pomaže da to i svarim
Iz istog razloga je bila neophodna i smrt Kal Droga, da bi Deneris mogla da raste (ili smo bar tako mislili do plesa sa zmajevima i dok nije sva srećna posle konja uzjahala magarca
Robova smrt mi je pala još teže od Nedove jer je potpuno besmislena i ni na koji način ne doprinosi radnji knjige. A čitavo zamešateljstvo sa Džejn ga je totalno unizilo i bacilo jedno 20 mesta niže na listi mojih omiljenih likova...
Nedova smrt mi je mnogo teško pala. Razumem da je bila neophodna, kao pokretač radnje, jer da je on živ uvek bi stajao izmedju sveta i svoje dece kao zaštitnik i likovi njegove dece ne bi mogli da "rastu". Činjenica da razumem mi ne pomaže da to i svarim
Iz istog razloga je bila neophodna i smrt Kal Droga, da bi Deneris mogla da raste (ili smo bar tako mislili do plesa sa zmajevima i dok nije sva srećna posle konja uzjahala magarca
Robova smrt mi je pala još teže od Nedove jer je potpuno besmislena i ni na koji način ne doprinosi radnji knjige. A čitavo zamešateljstvo sa Džejn ga je totalno unizilo i bacilo jedno 20 mesta niže na listi mojih omiljenih likova...
Snezna- Broj poruka : 178
Raspoloženje : euforicno
Reputacija : 10
Datum upisa : 20.04.2012
Edardova smrt, kao i Robertova i Drogova, jedine su koje su bile NEOPHODNE... Mislim, da Ned nije umro, svi sledeći događaji bi bili potpuno drugačiji... Ali ostale smrti...jbt, pretera ga stvarno.
Strana 4 od 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Strana 4 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu