WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 36 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 36 Gosta

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
 Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 Vote_lcap Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 Voting_bar Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
 Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 Vote_lcap Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 Voting_bar Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P

+47
азор ахаи
Nocnoi_Dozor
JohnieRW
Lya
Grejdzoj
Lothesse
Ket sa kanala
Chandrian
Zandrin
Oberin Martel
Jon Connington
RhaegarTargaryen
Srle
Зимоврел
Brajan Bearion
Garlan Tyrell
VojaLu
annbach7x
CRNIJASTREB
Nian Belrojević
HBK_Bojan
Areal
orome
lady_elanor
Glumac92
Jon_Umber
Starfell
Nikolinho
LunarFang
Snezna
Princ Regar
Nim
Zevs86
Lord Dirk
Prince of Ravens
Ergon Lar Tund
Vazarius
lukshone
inogoste
Mondenkind
arya
forumfilmovi
Arya Stark
Witcher
Assassin
Lord M.
Žalobni Ed Tolet
51 posters

Strana 3 od 16 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Sledeći

Ići dole

Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 Empty Re: Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P

Počalji od Ergon Lar Tund Ned 07 Avg 2011, 23:51

To sam i rekao. Smile
Pa,zavisi koji lik. Ako si neki noble sa juga Dorne koji ždere najbolju hranu,ne meša se u spletke srednjeg Westerosa,kupa se u zlatu i plodi sve što stigne,onda njemu nije problem da umre na kraju zadnje knjige nekom banalnom smrću. tongue
Ergon Lar Tund
Ergon Lar Tund
Gospodar Zmajkamena
Gospodar Zmajkamena

Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 Empty Re: Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P

Počalji od Witcher Pon 08 Avg 2011, 00:17

Zaglavi mu se hamburger u grlu ko GRRMu.
Witcher
Witcher
Zaštitnik Severa
Zaštitnik Severa

Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mondenkind Pon 08 Avg 2011, 00:19

A kako i kad bih ja riknula? Very Happy
Mondenkind

Broj poruka : 1622
Raspoloženje : .....
Reputacija : 64
Datum upisa : 30.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord M. Pon 08 Avg 2011, 01:36

@kathy ti bi vrisnula od tuge za Reagarom :p
@Ed
Karstark je i te kako bio rod Robu. Mi npr u Crnoj Gori (makar u dijelu gdje ja živim) za rodjake smatramo čak i one koji ne nose isto prezime a zajednički predak nam je živio prije 500-600 god. A najdaljeg rodjaka nazivamo bratom. Pa ti vidi Smile
@Ergon ja kad ti dam minus, znaćeš i zbog čega Very Happy
Lord M.
Lord M.
Zapovednik Belih plaštova

Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Žalobni Ed Tolet Pon 08 Avg 2011, 02:58

@ Lord M - Pa, ne znam, malo mi bezveze takvo račuanje rodbinskih veza (u knjizi je rečeno da su se Starkovi i Karstarkovi još pre hilajdu godina razdvojili)... npr, ako si hrišćanin, svi ljudi su ti rođaci, jer su svi potekli od Adama i Eve :p

A Rob је postupio možda ne kao pravi kralj, ali zato tipično starkovski časno, pa i to treba ceniti, mada je, istina, užasno pogrešio tu...
Žalobni Ed Tolet
Žalobni Ed Tolet

Broj poruka : 34
Raspoloženje : granično
Reputacija : 0
Datum upisa : 03.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ergon Lar Tund Pon 08 Avg 2011, 10:20

Starkovski časno bi bilo da je ispoštovao ugovor i oženio se nekom Valderovom ćerkom i da je poštedeo svog rođaka,bar da je da onom glavoseči da mu odseče glavu,nije morao lično.

On je,međutim,prekršio zakletvu (tu nema časti) da bi se oženio sa Džejn koja je poticala iz kuće koja je do juče bila vazal njihovih krvnih neprijatelja,zato što mu je ova pružila..utehu. I ubio Karstarka.

@LordM- Mogao bih i da kažeš što? Wink  Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 3250678809
Ergon Lar Tund
Ergon Lar Tund
Gospodar Zmajkamena
Gospodar Zmajkamena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mondenkind Pon 08 Avg 2011, 10:28

Starkovski časno bi bilo da je ispoštovao ugovor i oženio se nekom Valderovom ćerkom i da je poštedeo svog rođaka,bar da je da onom glavoseči da mu odseče glavu,nije morao lično.
Sa prvim delom se potpuno slažem, drugi deo već nije toliko starkovski...I da, starkovski časno bi bilo da je uopšte nije opalio.

A za Lorda, mislim da je hteo da kaže da bi ti rekao zašto ti je dao minus da ti je on dao.
Mondenkind

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ergon Lar Tund Pon 08 Avg 2011, 10:50

Pa možda nije,ali ako je već morao..onda bolje da ne prlja ruke,da kažemo svojom krvlju. Nema veze što ju je opalio,da sam na njegovom mestu to bih uradio,ali bih sutra otišao u Riverun bez nje.

Lorde,zabuna jbg.. Smile Nisam dobro pročitao.
Ergon Lar Tund
Ergon Lar Tund
Gospodar Zmajkamena
Gospodar Zmajkamena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ergon Lar Tund Pon 08 Avg 2011, 11:31

Pa ne može i jare i pare.. Ok je ta ideja za ljubavnicu,al' mislim da mu je to ispod časti.
Ergon Lar Tund
Ergon Lar Tund
Gospodar Zmajkamena
Gospodar Zmajkamena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mondenkind Pon 08 Avg 2011, 11:41

Pa bolje je nego ,,kresni i otkači" opcija -.-''
Mondenkind

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord Dirk Pon 08 Avg 2011, 13:40

Ja bio se vratio na Robovo 'rodoubistvo'...iskreno do posta koji govori o tome nisam nikad razmisljao da je on to pocinio...e sad sto kaze Lord M kod nas u staroj Crnoj Gori (4 nahije) svi smo neki rod, ako se tako vec gleda.tako u mom selu su rod i oni razlicitih prezimena, ali to je vec kompleksna prica karakteristicna za ovaj dio CG, tradicionalizam i cuda...ali ja licno, bez obzira sto smatram da je pogubljenje Karstarka jedan od upecatljivijih i ispostavilo se bitnijih dogadjaja u kjnizi, ne vidim to kao rodoubistvo, jer davno su se te dvije loze Starkova razisle. Ali pogubljenje mozda najodanijeg vazala se ispostavilo kobnim. Dakle po meni rodoubistvo se ne moze vezati za Robovo ime

E sad ono sto me zanima, imate li nekih nagadjanja o sudbini Freja (naglasavam da nisam citao Ples). Dobro Gospa Kamenog Srca radi svoje, ali Crvena svadba je nesto sto zahtjeva zestoku odmazdu, i prosto ne mogu ni da zamislim sto bi to moglo biti...
Lord Dirk
Lord Dirk

Broj poruka : 131
Godina : 35
Raspoloženje : Na nivou
Reputacija : 10
Datum upisa : 02.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od forumfilmovi Pon 08 Avg 2011, 14:41

Lord Dirk ::
E sad ono sto me zanima, imate li nekih nagadjanja o sudbini Freja (naglasavam da nisam citao Ples). Dobro Gospa Kamenog Srca radi svoje, ali Crvena svadba je nesto sto zahtjeva zestoku odmazdu, i prosto ne mogu ni da zamislim sto bi to moglo biti...
Mozda je strasnije da ih ubijaju jednog po jednog (kao sto rade). Ziveti u strahu je gadnije od brze smrti.

Ja bio se vratio na Robovo 'rodoubistvo'...iskreno do posta koji govori o tome nisam nikad razmisljao da je on to pocinio...e sad sto kaze Lord M kod nas u staroj Crnoj Gori (4 nahije) svi smo neki rod, ako se tako vec gleda.tako u mom selu su rod i oni razlicitih prezimena, ali to je vec kompleksna prica karakteristicna za ovaj dio CG, tradicionalizam i cuda...ali ja licno, bez obzira sto smatram da je pogubljenje Karstarka jedan od upecatljivijih i ispostavilo se bitnijih dogadjaja u kjnizi, ne vidim to kao rodoubistvo, jer davno su se te dvije loze Starkova razisle. Ali pogubljenje mozda najodanijeg vazala se ispostavilo kobnim. Dakle po meni rodoubistvo se ne moze vezati za Robovo ime
+1
forumfilmovi
forumfilmovi

Broj poruka : 56
Raspoloženje : :-)
Reputacija : 4
Datum upisa : 26.07.2011

http://forumfilmovi.com/Forum/index.php

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Pon 08 Avg 2011, 15:09

Mondenkind ::A Kathy? Very Happy

Ti bi poginula zaista pre pocetka knjige u onom delu :

"Ovu knjigu posvecuje Kathy koja ce nam zauvek ostati u secanju"

GRRM. Smile

Ajde sad ljudi, sta napadoste Roba, a Frej sto je prekrsio drevni zakon i ubio Roba i ostale?
NE samo Freji i Bolton.

Zasto smaras ljude sa tom minus reputacijom? Very Happy
Mene zanima zapravo pitanje, otkud tebi toliko u plusu? Multy acc ?
Mene si nasao. :Very Happy Kada sam dosao ovde, davno, imao sam na pocetku - 2 reputaciju, xaxaxa. Smile

Ja sam ti dao minus ranije za Tolkina i bas sam rekao NESTO tipa "Mislim da necu biti jedini koji ti je dao minus reputaciju zbog ovoga..." Very Happy
Assassin
Assassin
Lord Zapovednik Noćne Straže

Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Žalobni Ed Tolet Pon 08 Avg 2011, 16:23

Aj nek me neko prosvetli, pošto sam nov ovde, koja je fora sa tom reputacijom i čemu ona uopšte služi?  Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 3250678809 (posle možete i da izbrišete postove, da ne bi kvarile temu Very Happy ili na PM u startu nek mi neko odgovori)
Žalobni Ed Tolet
Žalobni Ed Tolet

Broj poruka : 34
Raspoloženje : granično
Reputacija : 0
Datum upisa : 03.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord M. Pon 08 Avg 2011, 16:27

ako lupiš nešto što se nekom drugom svidi ovaj ti daje rep. Mada poente osim simboličke nema nikakve. Svaki forum to ima samo je to većinom thanks dugme.
Lord M.
Lord M.

Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Sre 21 Mar 2012, 22:18

Žalobni Ed Tolet ::Upravo čitam serijal po drugi put i ponovo sam došao do mesta u Oluji mačeva zbog koga sam osetio poriv da debelog nataknem na ražanj i pečem ga na tihoj vatri  Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  - Page 3 3250678809 Pogađate, u pitanju je mučko, kukavičko ubistvo Kralja na Severu, Mladog Vuka, Roba Starka i majke mu Kejtlin kao i njihovih dobrih ljudi...
Bukvalno sam hteo da bacim knjigu preko sobe nakon što sam pročitao to poglavlje i da nekako nađem pisca i ubijem ga Twisted Evil (bez obzira što bi to značilo da serijal nikda neće biti završen)... Naravno, kad se delo ponovo čita utisak je slabiji, ali svejedno mi je to ubedljivo najmučnije mesto u u celom serijalu...

Imate li sličnih impresija? Dakle, zbog čega mrzite Martina? Very Happy
Ja sam tresnuo knjigu o prozor, toliko jako, da sam pomislio da sam slomio prozor...Posle toga sam je tresnuo o zid...mislim da dva ili tri dana nisam mogao sebi da dođem....A da ne pričam kako , sam pauzirao čitanje na bar nedelju dana....Jer mi je bilo mučno da čitam....
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nim Sre 28 Mar 2012, 01:39

Nesto kontam sta me je najvise iznerviralo i shvatim da je to ne crvena svadba nego cinjenica da je glupi Rob zbog p**** izgubio krunu! I to prosecne! I ne mrzim MArtina zbog toga nego Roba Very Happy
Nim
Nim
Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava

Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Sre 28 Mar 2012, 01:42

Nimi, kakvo je to izrazavanje? Very Happy Sokiran sam i zgranut Very Happy ...( ovo inace kaze Bart Simpson)
Princ Regar
Princ Regar

Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nim Sre 28 Mar 2012, 01:46

Hahahaha, tek sad provaljujem ovaj smajli Very Happy Very Happy I moram tako da se izrazim kad je tako....i posle kazu da muskarci nisu glupi, uporedi Deneris i Roba i vidi kako jedno razmislja a kako drugo
Nim
Nim

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Sre 28 Mar 2012, 01:56

Ali ljubav.... Very Happy
Dzon nije prodao sve zbpg ljubavi.
Princ Regar
Princ Regar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nim Sre 28 Mar 2012, 02:00

Ma koja bre ljubav, ko se jos time zanosi Very Happy Very Happy
A sta sa onolikim zivotima koji zavise od njih?? Dzon vam vadi prosek Very Happy I evo odmah se setih glupace Sanse i njenje zelje da bude kraljica...i njenih postupaka...
Nim
Nim

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Sre 28 Mar 2012, 02:04

Svaka cura, jos od malih nogu! Very Happy Kao i sve one devojke koje piju pivo i gledaju fudbal! hahaha Very Happy Sansa, lepo kazes, eto primera zenske "pameti"
Ili Kejtlin npr Very Happy, njena sestru ne zelim ni da komentarisem
Princ Regar
Princ Regar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nim Sre 28 Mar 2012, 02:12

Za Sansu se slazem, glupaca neopevana, ali ne i za Kejtlin, ona je prosto poludela od bola za decom (mada je otimanje Tiriona bila glupost).. A Liza, pa i ona je luda, traume iz mladosti...mada joj se mora priznati da je Dolina jedina nedirnuta u ratu ostala..
Nim
Nim

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Sre 28 Mar 2012, 10:25

Meni je Kejtlin skroz "pogresan" lik, smatram da nije preterano pametna, vec samo ona tako misli, nikada je nisam gotivio. Very Happy
A za Sansu sam stalno govorio da je nevidjena glupaca i majmun i bilo mi je drago kada je Dzofri mucio. Very Happy
Assassin
Assassin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Sre 28 Mar 2012, 11:17

Kako sam ja, ne bih da kazem mrzeo, ali bas nisam voleo te likove, Sersei, Dzejmija, Pseto. A sanije sam ih vecinu zagotivio. Smile
Bolje razumes likove kada pogledas pricu sa njihove strane, kao u Gozbi za Vrane. Smile
Assassin
Assassin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 16 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu