WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 55 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 55 Gosta

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
 Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  Vote_lcap Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  Voting_bar Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
 Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  Vote_lcap Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  Voting_bar Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P

+47
азор ахаи
Nocnoi_Dozor
JohnieRW
Lya
Grejdzoj
Lothesse
Ket sa kanala
Chandrian
Zandrin
Oberin Martel
Jon Connington
RhaegarTargaryen
Srle
Зимоврел
Brajan Bearion
Garlan Tyrell
VojaLu
annbach7x
CRNIJASTREB
Nian Belrojević
HBK_Bojan
Areal
orome
lady_elanor
Glumac92
Jon_Umber
Starfell
Nikolinho
LunarFang
Snezna
Princ Regar
Nim
Zevs86
Lord Dirk
Prince of Ravens
Ergon Lar Tund
Vazarius
lukshone
inogoste
Mondenkind
arya
forumfilmovi
Arya Stark
Witcher
Assassin
Lord M.
Žalobni Ed Tolet
51 posters

Strana 1 od 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Sledeći

Ići dole

Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  Empty Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P

Počalji od Žalobni Ed Tolet Čet 04 Avg 2011, 13:44

Upravo čitam serijal po drugi put i ponovo sam došao do mesta u Oluji mačeva zbog koga sam osetio poriv da debelog nataknem na ražanj i pečem ga na tihoj vatri  Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  3250678809 Pogađate, u pitanju je mučko, kukavičko ubistvo Kralja na Severu, Mladog Vuka, Roba Starka i majke mu Kejtlin kao i njihovih dobrih ljudi...
Bukvalno sam hteo da bacim knjigu preko sobe nakon što sam pročitao to poglavlje i da nekako nađem pisca i ubijem ga Twisted Evil (bez obzira što bi to značilo da serijal nikda neće biti završen)... Naravno, kad se delo ponovo čita utisak je slabiji, ali svejedno mi je to ubedljivo najmučnije mesto u u celom serijalu...

Imate li sličnih impresija? Dakle, zbog čega mrzite Martina? Very Happy
Žalobni Ed Tolet
Žalobni Ed Tolet

Broj poruka : 34
Raspoloženje : granično
Reputacija : 0
Datum upisa : 03.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  Empty Re: Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P

Počalji od Lord M. Čet 04 Avg 2011, 14:25

ne mrzim ga ni zbog jednog dogadjaja u knjizi (mozda sto je ubio Neda ali jbg Smile ) samo me nervira sto znam da ce da rikne prije nego li zavrsi serijal.
Lord M.
Lord M.
Zapovednik Belih plaštova

Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  Empty Re: Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P

Počalji od Žalobni Ed Tolet Čet 04 Avg 2011, 14:34

I to Very Happy To bi stvarno bilo užasno, da serijal ostane nezavršen... čovek već ima 63, 64 godine, poprlično je debeo (što mu ne ide u prilog za dug život), a od nekog sam čuo i da ima mlađu ženu Wink Sudeći po tempu kojim piše, a ostale su mu bar još dve knjige (negde pročitah da je rekao da će mu možda trebati i osma knjiga kako bi napisao sve što je zamislio)... dobrane su šanse da će stari Martin da baci kašiku pre nego li PLiV privede kraju, naveliku žalost svih fanova Mad

Oćemo da napravimo neku opkladu, odredimo kvote?? Laughing
Žalobni Ed Tolet
Žalobni Ed Tolet

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord M. Čet 04 Avg 2011, 14:52

oženio se on prije možda nekih 2 mjeseca sa nekom bakutom otprilike njegovog godišta. A što se tiče njegovog odapinjanja, o tome smo ovdje više puta raspravljali. Možemo samo da se nadamo i da molimo Boga da će ostaviti neke bjeleške za sobom.
Lord M.
Lord M.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Čet 04 Avg 2011, 20:33

Najvise sam voleo serijal zbog Jona Snowa, zato sam i 5 godina cekao da izadje knjiga. Nijednu drugu nisam toliko ceka. Cekao sam samo da vidim sta se desilo sa Jonom i kada je izasla knjiga, kada sam video da ga je ubio onda sam pukao!!! Iznervirao se, iznabadao predmete po kuci i doslo mi je da zaplacem.
Od tada prezirem debelog i u znak ne pokazivanja casti pisem mu ime pocetnim malim slovom (na to treba da se naviknem).
A kada je Rob ubijen, onako mucki, nisam mrzeo debelog vec proklete Freje i Boltone... I mrzim Sansu, kao i Kejtlin the Bitch. I to je to .Smile
Assassin
Assassin
Lord Zapovednik Noćne Straže

Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Witcher Čet 04 Avg 2011, 20:49

Ma ozivece Dzon samo pitanje kako (da li ce ga Melisandra oziveti, da li ce oziveti zato sto je Azor Ahai ili ce oziveti zato sto je Varga).
Witcher
Witcher
Zaštitnik Severa
Zaštitnik Severa

Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lord M. Čet 04 Avg 2011, 21:14

^ovako ja nisam još čitao ples, ali kolko sam saznao mislim da je pitanje: "hoće li Jon preživjeti" a ne "hoće li oživjeti" mada možda sam ja pogrešno shvatio.
Lord M.
Lord M.

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Arya Stark Čet 04 Avg 2011, 21:14

Lord M. ::^ovako ja nisam još čitao ples, ali kolko sam saznao mislim da je pitanje: "hoće li Jon preživjeti" a ne "hoće li oživjeti" mada možda sam ja pogrešno shvatio.
Da,tacno...
Arya Stark
Arya Stark
Assassin
Assassin

Broj poruka : 87
Raspoloženje : Dobro
Reputacija : 5

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od forumfilmovi Čet 04 Avg 2011, 22:24

Witcher ::ili ce oziveti zato sto je Varga.
Ne moze to da mu pomogne.
Moze da udje u drugog ili u zivotinju ali ne i da ozivi tj popravi sopstveno zdravlje.
forumfilmovi
forumfilmovi

Broj poruka : 56
Raspoloženje : :-)
Reputacija : 4
Datum upisa : 26.07.2011

http://forumfilmovi.com/Forum/index.php

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Pet 05 Avg 2011, 00:19

Lord M. ::^ovako ja nisam još čitao ples, ali kolko sam saznao mislim da je pitanje: "hoće li Jon preživjeti" a ne "hoće li oživjeti" mada možda sam ja pogrešno shvatio.

Jon Snowa ubijaju na kraju knjige, izboli ga 4 puta nozem.
Melisandra i Duh su u blizini, pa se vodi pitanje da li ce ga Melisandra oziveti, posto je ona crvena svestenica. Kao sto je Toros od Mira oziveo Berika Donderiona, a on Kejtlin.
Assassin
Assassin

Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od arya Pet 05 Avg 2011, 02:56

Kad je ubio Edarda.Da,bilo je to prije milion godina,al jebem ti sunce.:@
I zato što su istopili Led.

Poslednji izmenio arya dana Pet 05 Avg 2011, 11:40, izmenjeno ukupno 1 puta
arya
arya
Vitez Bezemljaš
Vitez Bezemljaš

Broj poruka : 218
Godina : 28
Raspoloženje : :)
Reputacija : 9
Datum upisa : 26.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mondenkind Pet 05 Avg 2011, 10:26

Mrzim ga zbog ubistva Mladog Vuka i njegovih ljudi (ako, blago meni, ako si ubio onu kučku), zbog oživljavanja one gadure, zbog ubistva...znate koga i zato što će, izgleda, da odustane od R&L teorije (stoka prokleta!!!!).
Mondenkind

Broj poruka : 1622
Raspoloženje : .....
Reputacija : 64
Datum upisa : 30.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od forumfilmovi Pet 05 Avg 2011, 10:36

Ne mrzim ga.
Sve sto je napisao je realno moglo da se dogodi a posledica je objektivnih stvari
tj. ranijeg (ne)cinjenja tih likova.
forumfilmovi
forumfilmovi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inogoste Pet 05 Avg 2011, 11:29

Sve posle tolke gomile ispisanih stranica i gubi neku draž. Pa ovo nisu eseji ili memoari ili slično. Ipak je ovo delo epske fantastike koje kao takvo treba da nosi neku poruku, pozitivnu, valjda a na kraju i zadovoljstvo svršetka. Tako je pribeleženo u kodu univerzuma. Obrnuto je totalno besmisleno i neodrživo...
inogoste
inogoste

Broj poruka : 161
Godina : 58
Raspoloženje : pliva
Reputacija : 22
Datum upisa : 17.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od forumfilmovi Pet 05 Avg 2011, 11:48

Jok.
PLIV su daleko vise od epske fantastike, inace se slazem sa ovim sto si napisao/la.
forumfilmovi
forumfilmovi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inogoste Pet 05 Avg 2011, 12:00

Ma to važi sa sva literalna dela kao proizvod spajanja i razdvajanja atoma u ljudskom umu (da ne produbljujem u nanočestice). A kategorizacija je zbog trijaže i nije od mene nego od Lagune i ostalih... O i piše u PROFILE
inogoste
inogoste

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od forumfilmovi Pet 05 Avg 2011, 13:48

Da ali je s vremena na vreme interesantno videti da moras da sklopis dogovor sa djavolom i da ga postujes do kraja kako ne bi dosao po svoje(Rob), kako je to sto si u pravu ne znaci da ce i drugi to videti i docekati rasirenih ruku (Dzon Snezni) i da mozes biti plemenit i ispravan do prekosutra ako postoji pokvarenjak koji ce da te napravi budalom (Ned) itd.
Lekcije za zivot koje ce deci znaciti malo vise od junaka koji okupi druzinu i povede gde kroz niz opasnosti, a svi ostanu zivi jer sve mora da bude u redu(Belgarijada)

i piše u PROFILE
Ne pise, ima slika Smile
forumfilmovi
forumfilmovi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lukshone Pet 05 Avg 2011, 13:57

Ja ga ne mrzim ni zbog jednog događaja, jednostavno sve što se izdešavalo čini PLIV vrhunskim delom i jednim od najboljih koje sam čitao/čitam.

Što se Džona tiče mislim da će razrešenje priče biti
Spojler:

I nemojte prizivati Martinovu smrt, budimo optimistični. Doživeće on da završi PLIV, a onda će umreti na isti način kako Tirion želi da umre :-)
lukshone
lukshone

Broj poruka : 41
Godina : 38
Raspoloženje : cool
Reputacija : 5
Datum upisa : 15.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Žalobni Ed Tolet Pet 05 Avg 2011, 17:14

Ma, dobro, ni ja ga ne mrzim stvarno, naravno, ali eto, to za Roba me je toliko potreslo kao da je umro neki stvaran čovek koga poznajem  Zbog kog događaja u P. L. i V. mrzite Martina :P  3250678809
Žalobni Ed Tolet
Žalobni Ed Tolet

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vazarius Pet 05 Avg 2011, 20:54

Mene je stvarno do sada najvise iznervirao nacin na koji je umro Rob Stark
Iznenada
onako bedno
Ali i to je umece naseg Martina Smile
inace procitao sam tek oluju maceva nisam sve delove Smile
mozda se jos iznenadim
Na primer video sam na forumu i ranije,pre nego sto sam procitao oluju da je tirion ubio tivina
To me je iznerviralo
a posle zaintrigiralo
OPET NAS MARTIN Smile
Vazarius
Vazarius
Gospodar Brzorečja
Gospodar Brzorečja

Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inogoste Pet 05 Avg 2011, 23:26

forumfilmovi ::Da ali je s vremena na vreme interesantno videti da moras da sklopis dogovor sa djavolom i da ga postujes do kraja kako ne bi dosao po svoje(Rob), kako je to sto si u pravu ne znaci da ce i drugi to videti i docekati rasirenih ruku (Dzon Snezni) i da mozes biti plemenit i ispravan do prekosutra ako postoji pokvarenjak koji ce da te napravi budalom (Ned) itd.
Lekcije za zivot koje ce deci znaciti malo vise od junaka koji okupi druzinu i povede gde kroz niz opasnosti, a svi ostanu zivi jer sve mora da bude u redu(Belgarijada)

i piše u PROFILE
Ne pise, ima slika Smile

Arrow I sve jedno, ima on svoju publiku i ta publika čeka da vidi šta pakt sa Luciferom na kraju donosi. To što se smatra da lekcije za život deca trebaju da konzumiraju iz popularne beletristike samo je dokaz izvitoperenog poimanja realnosti (new ordo kvazikulture).
Čitajući bajke nisam prenebregao da postoji i opasno zla strana, samo što ona nikako nije prednjačila niti je bilo šanse da ostane primarna. I tako je eonima bilo. A danas nam promovišu strah od ispravnog, gnušanje dobrote, kretanje poluotvorenim umom...
Nije slika nego znak i azbuka za slepe ne piše ali se čita Laughing čisto drugarski sa iskustvom

Poslednji izmenio inogoste dana Pet 05 Avg 2011, 23:28, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : dobronamerno ne trolovski)
inogoste
inogoste

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ergon Lar Tund Sub 06 Avg 2011, 23:37

Realno,Rob je zaslužio smrt zbog rodoubistva koji je najveći greh po onima koji veruju u Stare bogove. Što se tiče Džona,to sa vargovanje će se možda dogoditi,ali mi je nekako..glupo a i gotovo bi bilo prekopiran deo iz jednje knjige epske fantastike.

@ Inogoste i Filimskiforum- Pesma leda i vatre jeste epska,još približnije visoka fantastika. Uopšte nije pogrešno ako kraj bude drugačiji od uobičajnog šablona,mada se,Inogoste,slažem da delo što je duže gubi tu draž i da kasniji delovi postaju dosadni i kvalitet polako (ili brže bledi). Zatim,čisto sumnjam da će Debeli završiti svoj serijal sa totalno tužnim krajem. Verovatno će 70 % sveta izginuti,glavna bitka će se voditi u Ašaiu-Senci-Vukojebini,i naravno Azor Ahai će preživeti,oženiti se,rađati decu,biti kralj i dizati kraljevstvo iz pepela.. Zatim Martin je jedino na vrhu (mada deli to mesto sa nekima) epske fantastike,nije puno različit ( sadrži sve elemente potrebne za delo visoke fantastike)

Izvinite što smaram.
Ergon Lar Tund
Ergon Lar Tund
Gospodar Zmajkamena
Gospodar Zmajkamena

Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Witcher Sub 06 Avg 2011, 23:51

Ergon Lar Tund ::Zatim Martin je jedino na vrhu (mada deli to mesto sa nekima) epske fantastike,.
U stvari, zvanicno deli drugo mesto sa Jordanom, zna se koje na prvom mestu.
Witcher
Witcher
Zaštitnik Severa
Zaštitnik Severa

Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inogoste Ned 07 Avg 2011, 06:27

Ergon Lar Tund ::Realno,Rob je zaslužio smrt zbog rodoubistva koji je najveći greh po onima koji veruju u Stare bogove. Što se tiče Džona,to sa vargovanje će se možda dogoditi,ali mi je nekako..glupo a i gotovo bi bilo prekopiran deo iz jednje knjige epske fantastike.

@ Inogoste i Filimskiforum- Pesma leda i vatre jeste epska,još približnije visoka fantastika. Uopšte nije pogrešno ako kraj bude drugačiji od uobičajnog šablona,mada se,Inogoste,slažem da delo što je duže gubi tu draž i da kasniji delovi postaju dosadni i kvalitet polako (ili brže bledi). Zatim,čisto sumnjam da će Debeli završiti svoj serijal sa totalno tužnim krajem. Verovatno će 70 % sveta izginuti,glavna bitka će se voditi u Ašaiu-Senci-Vukojebini,i naravno Azor Ahai će preživeti,oženiti se,rađati decu,biti kralj i dizati kraljevstvo iz pepela.. Zatim Martin je jedino na vrhu (mada deli to mesto sa nekima) epske fantastike,nije puno različit ( sadrži sve elemente potrebne za delo visoke fantastike)

Izvinite što smaram.

Nikako izvinjenja, zadovoljstvo je komunikacije nezmerno Smile
inogoste
inogoste

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mondenkind Ned 07 Avg 2011, 09:51

Witcher ::
Ergon Lar Tund ::Zatim Martin je jedino na vrhu (mada deli to mesto sa nekima) epske fantastike,.
U stvari, zvanicno deli drugo mesto sa Jordanom, zna se koje na prvom mestu.
Definitivno! Martin mu ne može prići. Doduše, meni je na drugom mestu Majkl Murkok, ali slažem se da je JRRT na vrhu.
Mondenkind

Broj poruka : 1622
Raspoloženje : .....
Reputacija : 64
Datum upisa : 30.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu