Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 25 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 25 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Novi FRP pa na kvadrat
+14
Cickislav
♦Black♦Betty♦
Gospodar ostrice
Rand al'Tor
Prince of Ravens
Artil
arya
Assassin
LunarFang
Nian Belrojević
Sharpshooter
Vazarius
Ergon Lar Tund
Witcher
18 posters
Strana 8 od 18
Strana 8 od 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: Novi FRP pa na kvadrat
Prince of Ravens ::
Ali dugi luk nije bio najbolji luk. To bi bio mongolski kompozintni konjički luk koji je imao sličan domet a ponekad i veći, i bio je kompaktan. Toliko kompaktan da si mogao da ga koristiš sa konja. Mongoli sa svojim teškim gvozdenim strelama su bili prvi osnivači Blitzkrieg -a. Naravno loša strana mongolskog luka je bila korišćenje životinjskog lepka kako bi se sastavio, pa bi pri dodiru sa većom količinom vlaga bi se raspao.
Izvinjavam se što vas gnjavim ovim. Samo volim istoriju
Zar nije i Osmanlijska konjica koristila nesto na tu foru? Samo sto je ovaj bio od drveta, bez ikakvog lepka, laksi i bolji za upotrebu na konjskim ledjima?
(Treba otvoriti posebnu temu da ne spemujemo, i ja sam zaljubljenik u istoriju )
Nian Belrojević- Broj poruka : 285
Godina : 30
Raspoloženje : Nadrkani cinik.
Reputacija : 12
Datum upisa : 28.05.2011
Ma to je ok, nego mi se Ranger vise svidja kao ime za strelaca nega army archer, ajd neka bude scout ime.Ergon Lar Tund ::Slažem se sa Ravenom, dobro si se setio tih izuma.
E sad.
Rendžer (Ranger) su elitni vojnici koji su od ranog detinjstva počeli obuku u šumama, učeni da postanu hladnokrvni,smierni i lojalni. Odlični su sa dugim lukom i noževima. Hajde da ih uporedimo sa Iorwethom.
Vojni strelac (Army Archer) nit' je elitni vojnik, nit' je bilo šta od ovog. On je običan vojnik koga su izvukli da bude strelac, ima dva meseca iskustva i lako može poginuti. Želja mu je da bude Ranger.
Hajde sad promislite, šta je bolje za poslepočetnu prvu klasu. Po meni bi Ranger trebao da napreuje iz Army Archera.
izbaci bre to, kakav choosen man, ostalo ok.Ergon Lar Tund ::Samostrelac, slažem se da bi on trebao da bude tu. Možemo ga unaprediti u SharpShootera naprimer, koji može da koristi snajpere i slične zavrzlame.
Musketeer je isto tu, dakle oružje sablja i musketa. Po meni bi trebao da napreduje u Mortar Mana (ručni topovi i dinamiti) i u Choosen Mana (nešto između Hundora i Sharpa).
Pljackas je onaj tvoj thieft, nego nemam odgovarajuce ime za prevodErgon Lar Tund ::Šta je tačno pljačkaš LoL ? Po meni je to glupo, bolje da to bude Lutalica (Rogue). Assassin i Spy, dobro.
Moc za dizanje morala bi dodao priestu, za monka se slazem sa LunaromErgon Lar Tund ::Priest bi po meni trebao da bude neka vrsta Heal Mage-a takođe, sviđa mi se ta ideja. Što se tiče Monka, trebao bi da bude kao neki Prophet (predviđa broj neprijatelja,poteze i slično), dizač Morala i KungFu fighter.
Tu bih dodao i Inkvizitora koji muči,pali,izvlači istinu iz neprijatelja i slično.
common magije ce izvoditi obican mage, battlemage treba da bude onaj u oklopu sa raznim secivimaErgon Lar Tund ::E sad Blademaster skill. Po meni je zanimljiv, ali i bespotreban jel niko neće tokom cele igre da baca sečiva. Battlemage bi trebao da koristi common magije (Elemental ih nazovimo), Druid priziva životinje,komunicira sa prirodom i biljkama (Natural), Shaman koristi duhove (Spirtual), Witch obrede, Warlock zloduhe i demone, a Nekromanser nekorkinezi (dizanje iz mrtvih i mentalno ubijanje).
pa ja kazem da je varvarin u stvari tvoj gladiator i axeman zajedno samo preimenovan i ostajeErgon Lar Tund ::Vitez napreduje u Paladina, ok. Varvarina izbacite, neka ga zameni Berseker koji i jeste nagudrani varvarin. Najbolje da ubacite gladiatora, on se bori sa mrežama,kopljima i slično (kao Amazonka iz Diablo II). Neka vojnik bolje napreduje u Sergeanta koji može da prikuplja seljaka iz nekih mesta te ih dodaje družini.
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
RAvene, plus od mene za poznavanje istorijskog razvoja daljinskog oruzja!
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Scout. Odlično, bolje nego Army Archer.
Choosen Man je snajperista lol. Ajd' izbacićemo njega, a možda ubaciti Liutenanta (kratke muskete,sačmare i slično, ko Christine iz DS3)
Burglar? Pickpocket? Outlaw ? Ne znam na šta misliš, nisam spominjao THEFTA lol.
Ok, može i Priest biti dizač morala. Slažem se sa Lunarom.
Pa znam za to, nek bude BladeMaster, ali ćemo mu staviti nekoliko common magija (5,6 dovoljno) tipa Elemental.
Ovo za Warrior podklase mi se ne sviđa. Berseker je zapravo ,,besan Varvarin'' da ga tako nazovemo, dakle ima sve Barbarian skillove + bes kada se uduva sa šamanskim travama. Barbarian bi trebao da ima visok Strength te neki kao bonus na Two Handed weapons. Gladiator je naprotiv hitar,brz,spretan ali ne naročito jak i akcenat je na kopljima i dual blades ( Rogue iz DA II)..
Inače, možda da uvedemo i Merchanta kod NonFighting, on će imati dosta reputacije,inteligencije, te će moći i da navalja razne powerful stvarčice za heroje.
Choosen Man je snajperista lol. Ajd' izbacićemo njega, a možda ubaciti Liutenanta (kratke muskete,sačmare i slično, ko Christine iz DS3)
Burglar? Pickpocket? Outlaw ? Ne znam na šta misliš, nisam spominjao THEFTA lol.
Ok, može i Priest biti dizač morala. Slažem se sa Lunarom.
Pa znam za to, nek bude BladeMaster, ali ćemo mu staviti nekoliko common magija (5,6 dovoljno) tipa Elemental.
Ovo za Warrior podklase mi se ne sviđa. Berseker je zapravo ,,besan Varvarin'' da ga tako nazovemo, dakle ima sve Barbarian skillove + bes kada se uduva sa šamanskim travama. Barbarian bi trebao da ima visok Strength te neki kao bonus na Two Handed weapons. Gladiator je naprotiv hitar,brz,spretan ali ne naročito jak i akcenat je na kopljima i dual blades ( Rogue iz DA II)..
Inače, možda da uvedemo i Merchanta kod NonFighting, on će imati dosta reputacije,inteligencije, te će moći i da navalja razne powerful stvarčice za heroje.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
THIEF se šunja kroz senke lišavajući džepove vrednih predmeta. Dobar sa provaljivanjem i lockpickovima.
etoMartine vidis da si ga spominjo.
etoMartine vidis da si ga spominjo.
... a i vutre za Berserkera Nego, znas sta, aj da mi ne ubacujemo bilo koje elemental magije blademasteru, nego da mu damo sledece:
- celicna koza - koza mu ograniceno vreme bude apsolutno neprobojna. Duzina trajanja cini zavisila bi od materijala oruzja
- celicni prasak - izvlaci nesto slicno getsuga tensho (znaju oni koji su gledali Bleach) napadu iz oruzja koje trenutno nosi, ali samo iz jednog oruzja u trenutku. Snaga napada zavisi od vrste oruzja, tacnije, najmanja snaga iz bodeza, veca iz maceva, jos veca iz sekire, najveca iz magicnog hadnog oruzja itd.
-disciplina celika - povecava snagu udaraca hladnog oruzja saveznickim igracima
- lojalni celik - mogucnost skretanja neprijateljskih strela kako ne bi pogodile igrace. Ne moze da ih vrati nazad ka protivniku
- neposlusni celik - ako mu neko kojim slucajem oduzme oruzje, ono povredi tog protivnika i vrati se svom gospodaru
- dusa celika - samo za maksimalni nivo - izuzetno retka mogucnost kada gospodar seciva postane toliko dobar da moze da iz svog tela generise oruzje koje je ujedno i simbol njegove duse. Oni koji to mogu nepobedivi su u dvobojuima, a a krajnje neugodni protivnici na bojistu. Ubiti njih je podvig ravan prelasku preko planine u sorcu. Izvodljiv, ali tezak.
- celicna koza - koza mu ograniceno vreme bude apsolutno neprobojna. Duzina trajanja cini zavisila bi od materijala oruzja
- celicni prasak - izvlaci nesto slicno getsuga tensho (znaju oni koji su gledali Bleach) napadu iz oruzja koje trenutno nosi, ali samo iz jednog oruzja u trenutku. Snaga napada zavisi od vrste oruzja, tacnije, najmanja snaga iz bodeza, veca iz maceva, jos veca iz sekire, najveca iz magicnog hadnog oruzja itd.
-disciplina celika - povecava snagu udaraca hladnog oruzja saveznickim igracima
- lojalni celik - mogucnost skretanja neprijateljskih strela kako ne bi pogodile igrace. Ne moze da ih vrati nazad ka protivniku
- neposlusni celik - ako mu neko kojim slucajem oduzme oruzje, ono povredi tog protivnika i vrati se svom gospodaru
- dusa celika - samo za maksimalni nivo - izuzetno retka mogucnost kada gospodar seciva postane toliko dobar da moze da iz svog tela generise oruzje koje je ujedno i simbol njegove duse. Oni koji to mogu nepobedivi su u dvobojuima, a a krajnje neugodni protivnici na bojistu. Ubiti njih je podvig ravan prelasku preko planine u sorcu. Izvodljiv, ali tezak.
svidja mi se.
Konan Varvarin - vecita inspiracija. Ove magije celika su date na osnovu pojma discipline of steel iz tog filma. Dobro je sto mislis da pasuje. Ne idu za njega elementalne magije.
i ja mislim da ne idu.
Znate ko su bili berzerkeri? Nadrogirani i pijani nordijci koji bi goli i bez oružija jurišali na neprijatelja. Obično se asocira na bes u borbi i taj bes pretvaraju u borbenu sposobnost. Lepa legende ali retko praktična
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
...then Odin blessed then with berserker's wrath... parafraza jedne Manowar pesme. Po legendi, bes je isao kao dar od samog Odina, kada bi ratnici preuzimali neke zivotinjske crte, bilo vukova, bilo medveda. Mada, razliciti izvori daju razlicite interpretacije price. Ja sam jednom prilikom nabasao na ovu.
Ergon Lar Tund ::
Martine zamolio bi te da ne objasnjavas vise blade mastera... ON NEMA MAGIJU. ON IMA SAMO SVOJIH NEKOLIKO SECIVA KOJA SU MU SOULBOUNDOVANA I SAMO NJIH MOZE DA KORISTI. DOMET NJEGOVE MAGIJE DOSTIZE 5 METARA. MOZE DA FRLJNE SECIVO U NEKOM PRAVCU ALI NE MOZE DA GA VRATI MAGIJOM DOK NE DODJE U 5 METARA OD MACA. U PREVODU ON JE VISE RATNIK NEGO CAROBNJAK.
Sharpshooter- Broj poruka : 397
Raspoloženje : cool
Reputacija : 7
Datum upisa : 14.08.2009
ja se izvinjavam na izlivu besa ali mislim da sam objasnio pre ovoga lepo: da to nije wizard nego ratnik zato sto bi to bilo onda prebrutalno... uzmem ja i zafrljac secivo dugacko metar i po tesko 10 kg na tebe i pored toga uzmem i opalim te fire ball-om...
i izvinjavam se lunaru... nisam procitao njegov post. Pa ideja je da imaju malo dodira za magiju ali da nemaju bas da pretvore kozu u celik. Oni ne koriste normalne maceve nego imaju seciva bez drske. Sa tim oruzjem oni mogu perfektno da funkcijonisu, zato sto ih stalno drze u vazduhu, a neprijatelji ne mogu da im uvate oruzje u letu zato sto nema tupih delova nego je sve ostrica ( osim monkova koji mogu da uvate po strani). Ali moze ono odbijanje strele i pojacavanje udarca celika...
Heh, pa Thief je lopov, kakav si ti gamer kada za to nemaš prevod
Sharpshooter, smiri se. Mogu i ja malo da trolujem
Sharpshooter, smiri se. Mogu i ja malo da trolujem
da ali lopov nam se zove pocetna klasa, treba nam drugo ime za prevod
Poslednji izmenio Witcher dana Pon 31 Okt 2011, 15:56, izmenjeno ukupno 1 puta
lutalica pa onda lopov?
Rogue (Lutalica) ili Traveler (Putnik).
Nema potrebe da se izvinjavas, Sharpe, sve je ok. Dobro, mozda sam malo preterao sa tom celicnom kozom, i kontam sta hoces da kazes, ali opet cu ponoviti nesto sto sam vec vise puta naglasio: zasto da kopiramo kad mozemo sami da izmislimo? U redu jue da tu i tamo preuzmemo nesto iz ostalih igara i neku nasu ideju baziramo na tome, ali nema smisla da to bas u potpunosti i preuzimamo. Ipak smo mi mi, a oni su oni.
Ako je Lopov pocetna klasa, naredni stadijum bi mogao biti Kradljivac, lopov koji pored standardnog obijanja brava i dzeparenja, moze da upada i u kuce visokog drustva neprimecen, i maznjava mnogo vrednije stvarcice, dok bi treci i finalni stadijum bio Kralj lopova, gde bi lik bio toliko dobar da bi prosto bio idealan za kradju magijskih predmeta, oruzja, tajnih informacija iz samog dvora i slicno. Bio bi majstor infiltracije, borbe prsa u prsa sa lakim oruzjem (za "drz ne daj" situacije) i prerusavanja, kao npr. Sajmon Templar (iliti Svetac, legendarni filmski lopov), po kom je i bazirana ova klasa. Moze tako?
Ako je Lopov pocetna klasa, naredni stadijum bi mogao biti Kradljivac, lopov koji pored standardnog obijanja brava i dzeparenja, moze da upada i u kuce visokog drustva neprimecen, i maznjava mnogo vrednije stvarcice, dok bi treci i finalni stadijum bio Kralj lopova, gde bi lik bio toliko dobar da bi prosto bio idealan za kradju magijskih predmeta, oruzja, tajnih informacija iz samog dvora i slicno. Bio bi majstor infiltracije, borbe prsa u prsa sa lakim oruzjem (za "drz ne daj" situacije) i prerusavanja, kao npr. Sajmon Templar (iliti Svetac, legendarni filmski lopov), po kom je i bazirana ova klasa. Moze tako?
@lunaruse
pa nisam kopirao...
nego mogao bi zadnji stadijum da bude infiltrator
pa nisam kopirao...
nego mogao bi zadnji stadijum da bude infiltrator
Pa to je neka vrsta spy-a, ali bi moglo, dobra ideja.
Što se tiče Mage-a mislim da tu trebamo da izuzmemo početnu klasu zato što će biti nezgodno. Neko je možda Shaman Apprentice, a neko možda Druid Apprentice.
Što se tiče Mage-a mislim da tu trebamo da izuzmemo početnu klasu zato što će biti nezgodno. Neko je možda Shaman Apprentice, a neko možda Druid Apprentice.
Jeste malo konfuzno, ali bi se zabuna mogla izbeci ako prosto kazemo kod koga segrtujemo kad napravimo lika. Ja se vec javljam da segrtujem kod Sime alhemicara iz mog sela (svaka slicnost sa stvarnom osobom je namerna)
Pa i ja sam planirao da budem novice kod Shamana, te mi je glupo da postanem Mage posle
Mozes u tom slucaju da se drzis strogo prirodnih magija, i smisljaj svoje cini, razvijaj se ns svoj nacin, a bice valjda skrivenih zapisa s magijama svih vrsta sirom sveta, tako da nisi u velikom problemu.
LunarFang ::Jeste malo konfuzno, ali bi se zabuna mogla izbeci ako prosto kazemo kod koga segrtujemo kad napravimo lika. Ja se vec javljam da segrtujem kod Sime alhemicara iz mog sela (svaka slicnost sa stvarnom osobom je namerna)
Stevane, jel s' to ti?
Strana 8 od 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Strana 8 od 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu