Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 11 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 11 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 84 dana Pet 20 Sep 2013, 17:16
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Warhammer 40k Universe
+9
Prince of Ravens
Althinne
Matuška
Assassin
Stark Kid
Lorkind
ACME
Milosh993
Fat Rat
13 posters
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 6 od 8
Strana 6 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Warhammer 40k Universe
jbg, mi imamo zeleznicu u Vrbasu samo zato sto je u neko proslo vreme kad je ovo bila Austrougarska, jedan izvesni madjarski grof je upravljao Vrbasom. On je imao velikog uticaja na Beckom dvoru i zatrazio je da prodje pored njegovog grada zeleznica da moze da je gleda i vidi se na mapi kako zeleznica skrece do Vrbasa
Lorkind- Broj poruka : 964
Godina : 34
Raspoloženje : bleh
Reputacija : 9
Datum upisa : 26.02.2009
Ne, figurice i radnja se ne nalaze nigde blizu knez mihajlove, niti ce se nalaziti (daj bre, knez ti je iz pesacke zone postao veliki izlog gde pokazujes koliki si seljak u skupim kaficima). A na sajmu nece biti. Sto ce znaciti da malo upotrebis svoju glavicu, uzmes kartu grada, i prosetas se do autokomande sto zaista nije toliko daleko.
I da naucis da vozis i kupis sebi kola.
I da naucis da vozis i kupis sebi kola.
...I da ti pogledash moje godishte, te da shvatish da ja imam josh 20 meseci chekanja do punoletstva(dzabe ono shto se pricha de ce moci da se polaze maloletan).. Toliko od mog auta. Sada da teram da neko vozi moju malenkost po Beogradu ne bi li ja kupio figurice... Posmatrano sa ugla osobe neupucene u war40k on bi me provozao do Beograda, ali samo usput, jer bi mu prava stanica bila Kovin. Koliko ima od Sajma ili od Kneza do Autokomande( koje je blize)? Mozda i protegnem noge...
Milosh993- Broj poruka : 279
Godina : 31
Raspoloženje : Neraspolozen u p.m. Nemam vremena ni da zivim.
Reputacija : 1
Datum upisa : 23.07.2009
Pa pogledaj gde je Delta City XD
od sajma do autokomande isto koliko i od kneza do autokomande - 3 do 5 stanica prevozom.
hm...Mozda zato shto drugi( chitaj Imperijum) ne voli mnogo xenos, a
kamoli da pregovaraju sa njim. Dal nece mozda Orke da pregovaraj, ili
Nekroni, ili josh gore Tiranidi? Mislim da nece
. Eto zashto diplomatija ne pomaze. Zashto osvajaju? Molim te, navedi
mi jedan sukob u kojima su Taui pocheli prvi sa napadima? Molim te? To
shto se polako shire je krivica ljudi(koji chesto idu na Tau stranu).
Hvala lepo, molim lepo...
kamoli da pregovaraju sa njim. Dal nece mozda Orke da pregovaraj, ili
Nekroni, ili josh gore Tiranidi? Mislim da nece
. Eto zashto diplomatija ne pomaze. Zashto osvajaju? Molim te, navedi
mi jedan sukob u kojima su Taui pocheli prvi sa napadima? Molim te? To
shto se polako shire je krivica ljudi(koji chesto idu na Tau stranu).
Hvala lepo, molim lepo...
Taui imaju politiku "join us or die". Istina, pocinju sa diplomatijom, ali nisu nista bolji od imperije.
Tacno tako,tamo nema dobrih momaka,svi vijaju svoj licni interes. Ljudi hoce da se prosire na racun drugih,isto tako sa svima. Ako bi vec nekog morao da oznacis sa "dobrim" to bi bili eldari,ali nisu ni oni jer su im metodi truba
Taui imaju barem ono Join us u Join us or die... Za razliku od imperijinog kill the muttant ili extreminate xenos...
aha, znaci "postani kao mi ili umri" je bolje od "umri" zato sto ti nude mogucnost da... prestanes da egzistiras kao ti na dva razlicita nacina?
Ajmo mala digresija:
-The imperium of man - "kill the xenos, burn the heretic, purge the unclean!". U sustini ubiti sve sto nije covek i velicajte imperiju. Total bad guys? Ne. Bad guys? Da. Zasto? Zato sto im je stalo samo do sebe. Na skali zlocina od 1 do 10, oni su negde sedmica.
-Space Marines - vidi imperium of man
-Witch Hunters - vidi imperium of man
-Eldar - "We are the old ones, the smart ones, preservance of knowledge and purity of the universe through preserving ourselves is the most important thing in the world" U sustini pokusavaju da svet bude "bolji" ali sa njihove tacke gledista, a posto su veci xenofobi od imperije i naravno totalno egoisticni, ovo se opet svodi na "eliminisati sve sto nam smeta". Total Bad guys? no Bad guys? not exactly. na skali zlocina od 1 do 10 oni su neka petica, jer ipak rezonuju donekle bolje od imperije, ali samo donekle (i to samo zbog elitistickog pogleda).
-Dark Eldar - vidi eldari, i dodaj da su ovi isto to, samo na teksim drogama. Total bad guys? Da. Plunder, kill, murder, ta stvar. Na skali su devetka.
- Orks - " 'Ere we go!" Total bad guys? no. Bad guys? No Good guys? pa ne bas U cemu je stvar? u tome sto je ork rodjen za tucu, on hoce da se bije, da dokaze svoju dominaciju, i da osvaja. Nisu nista vise zli od bilo koje sile koja je osvajala tokom srednjeg veka. Heck, cak su i bolji od nekih, jer ne zele da ubiju, zele da POBEDE. sad, posto zele da pobede po svaku cenu, i da osvajaju, nisu ni oni totalne dobrice, pogotovo sto posto osvoje, ne unapredjuju to, vec se i dalje kolju. Tako da na skali od 1 do 10 su negde na dvojci.
-Necrons. Total bad guys? O da. Ubiti sve, unistiti sve, nahraniti nase bogove. Devetka na skali.
-Chaos. Total bad guys? Ne. Bad guys? Da. Ista prica kao i za imperiju, samo druga strana novcica - ovi zele da svrgnu "laznog" imperatora i da pokazu svetu da moze bolje od toga. Problem je sto njihovo "bolje" znaci pustiti demone u svet realnosti, koji nikako nisu dobri. isto kao i imperija na skali su 7.
-Tau. "For the Greater good" U stvari, "For OUR greater good". I samo zbog tog razloga, sta god radili, nisu dobri. Total Bad guys? no. Bad guys? Yes. Diplomatija se koristi kod njih za mirno osvajanje, ne za diplomatske odnose, tako da njihova diplomatija je ratovanje recima, nista vise. Na skali od 1 do 10, oni su jedna cetvorka, jer ipak imaju neka nacela (iako totalno pogresna).
-Tyranids. "For the hive mind". Total bad guys? no. Bad guys? well.. yes. TIranidi su gladni, i jedu sve pred sobom. Iako nisu zli po tome sto su totalno indiferentni prema tome sta jedu, po tome su isto tako veoma zli. Nema pregovora, nema ustrucavanja. Ne razlikuju se mnogo od nekrona po tom pogledu, ali za razliku od nekrona nemaju neku visu agendu, ne zrtvuju ono sto osvoje nekim propalim bogovima koji su totalno zli, vec ih goni samo jedan prost nagon - glad. Na skali od 1 do 10 su 8.
Da li smo nekoga zaboravili? ne? dobro. Znaci, svi su zli. samo je pitanje koliko.
Ajmo mala digresija:
-The imperium of man - "kill the xenos, burn the heretic, purge the unclean!". U sustini ubiti sve sto nije covek i velicajte imperiju. Total bad guys? Ne. Bad guys? Da. Zasto? Zato sto im je stalo samo do sebe. Na skali zlocina od 1 do 10, oni su negde sedmica.
-Space Marines - vidi imperium of man
-Witch Hunters - vidi imperium of man
-Eldar - "We are the old ones, the smart ones, preservance of knowledge and purity of the universe through preserving ourselves is the most important thing in the world" U sustini pokusavaju da svet bude "bolji" ali sa njihove tacke gledista, a posto su veci xenofobi od imperije i naravno totalno egoisticni, ovo se opet svodi na "eliminisati sve sto nam smeta". Total Bad guys? no Bad guys? not exactly. na skali zlocina od 1 do 10 oni su neka petica, jer ipak rezonuju donekle bolje od imperije, ali samo donekle (i to samo zbog elitistickog pogleda).
-Dark Eldar - vidi eldari, i dodaj da su ovi isto to, samo na teksim drogama. Total bad guys? Da. Plunder, kill, murder, ta stvar. Na skali su devetka.
- Orks - " 'Ere we go!" Total bad guys? no. Bad guys? No Good guys? pa ne bas U cemu je stvar? u tome sto je ork rodjen za tucu, on hoce da se bije, da dokaze svoju dominaciju, i da osvaja. Nisu nista vise zli od bilo koje sile koja je osvajala tokom srednjeg veka. Heck, cak su i bolji od nekih, jer ne zele da ubiju, zele da POBEDE. sad, posto zele da pobede po svaku cenu, i da osvajaju, nisu ni oni totalne dobrice, pogotovo sto posto osvoje, ne unapredjuju to, vec se i dalje kolju. Tako da na skali od 1 do 10 su negde na dvojci.
-Necrons. Total bad guys? O da. Ubiti sve, unistiti sve, nahraniti nase bogove. Devetka na skali.
-Chaos. Total bad guys? Ne. Bad guys? Da. Ista prica kao i za imperiju, samo druga strana novcica - ovi zele da svrgnu "laznog" imperatora i da pokazu svetu da moze bolje od toga. Problem je sto njihovo "bolje" znaci pustiti demone u svet realnosti, koji nikako nisu dobri. isto kao i imperija na skali su 7.
-Tau. "For the Greater good" U stvari, "For OUR greater good". I samo zbog tog razloga, sta god radili, nisu dobri. Total Bad guys? no. Bad guys? Yes. Diplomatija se koristi kod njih za mirno osvajanje, ne za diplomatske odnose, tako da njihova diplomatija je ratovanje recima, nista vise. Na skali od 1 do 10, oni su jedna cetvorka, jer ipak imaju neka nacela (iako totalno pogresna).
-Tyranids. "For the hive mind". Total bad guys? no. Bad guys? well.. yes. TIranidi su gladni, i jedu sve pred sobom. Iako nisu zli po tome sto su totalno indiferentni prema tome sta jedu, po tome su isto tako veoma zli. Nema pregovora, nema ustrucavanja. Ne razlikuju se mnogo od nekrona po tom pogledu, ali za razliku od nekrona nemaju neku visu agendu, ne zrtvuju ono sto osvoje nekim propalim bogovima koji su totalno zli, vec ih goni samo jedan prost nagon - glad. Na skali od 1 do 10 su 8.
Da li smo nekoga zaboravili? ne? dobro. Znaci, svi su zli. samo je pitanje koliko.
Zahvalnica Fatu za ovo. Volim kad se raspishe. Slazem se sa vecinom stvari koju je napisao. Interesira me josh par stvari. Mozeli ko da mi napishe, odokativno, listu 5 najrazornijih oruzja u prichi, ne u igri..?
1. nova cannon
2. nova cannon
3. nova cannon
4. nova cannon
5. nova cannon.
Ajmo dalje.
2. nova cannon
3. nova cannon
4. nova cannon
5. nova cannon.
Ajmo dalje.
Nova Cannon? Pih...
Ja bih ocenio Dark Eldare 10,jer oni sve rade radi perverznih uzivanja,e zbog religije,nego su svestni da je to sto rade pogresno i uzivaju u tome
da ne cepidlacimo,preskocio si sisters of battle,ali oni spadaju pod imperijum tako da ono,sve isto.
ne znam da li ste culi,ali 27. septembra je najavljen film Ultramarines
da ne cepidlacimo,preskocio si sisters of battle,ali oni spadaju pod imperijum tako da ono,sve isto.
ne znam da li ste culi,ali 27. septembra je najavljen film Ultramarines
Tebi je explozija precnika merkurove orbite "pih"?Milosh993 ::Nova Cannon? Pih...
Ma, u poredjenju sa svim onim chime su raspolagali Necrontyr ili kako se vec zovu, ili pak Old Ones... je pih...
A, zaboravih, Ultramarines? Ja sam video trailer za Space Marine fps rpg( tako sam ga ukapirao) , i da, Chaos Rising ekspanziju za Dawn of War 2
da,video sam sve za to, Dawn of War 2 nisam ni igrao uopste
znam,nego ja igram sa haosom,a i inisam imao tad rama da ga igram efektivno. Imam cd,ali nemam mestan a hard disku,i onako igram Soulstorm sad sa drustvom
E Warhammer je zesci. presao sam sve osim Soulstorma. Igram sada dvojku, a keca prelazim po ko zna koji put. Sad ga igram na insejnu... Space Marins su najaci...
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Probao...
Ili moji ortaci nemaju pojma, ili ja rasturam...
Strana 6 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 6 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|