Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 41 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 41 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Warhammer 40k Universe
+9
Prince of Ravens
Althinne
Matuška
Assassin
Stark Kid
Lorkind
ACME
Milosh993
Fat Rat
13 posters
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 1 od 8
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Warhammer 40k Universe
link za skidanje... molicu... war 40k stvarchica...
I DA TE PITAM( VAN WARHAMMERA 40K)... Kakav je ovaj rpg koji se vuche po forumu( spominje se na mnogo postova)...
ti si, vidim ,iskusan na tom polju...
video sam da treba da smislimo lika shto sam uradio( chak sam i smislio kracu biografiju) jesi li i ti smislio lika i kakav je?
I DA TE PITAM( VAN WARHAMMERA 40K)... Kakav je ovaj rpg koji se vuche po forumu( spominje se na mnogo postova)...
ti si, vidim ,iskusan na tom polju...
video sam da treba da smislimo lika shto sam uradio( chak sam i smislio kracu biografiju) jesi li i ti smislio lika i kakav je?
Milosh993- Broj poruka : 279
Godina : 31
Raspoloženje : Neraspolozen u p.m. Nemam vremena ni da zivim.
Reputacija : 1
Datum upisa : 23.07.2009
za rpg vidi sa strukijem, ako ga nadjes na forumu. A link za skidanje ti ne mogu ovako ostaviti na forumu, ugasili bi nas dobices pm-om
ok.. hvala ti mnogo....
Moja pitanja za tebe:
1. video sam na sajtu koji si mi poslao da su neki ljudi preshli na stranu Taua. kakvo je tvoje mishljenje o njima?
2. Koji chapter marinaca je najmocniji?
3. Dali se koriste titani josh uvek u borbi?
4. TI skuplash vojnike iz war 40ka... koji su ti omiljeni?
5. gde to moze da se nabavi?
6. i koliko koshta jedna prosechna tau armija?
Moja pitanja za tebe:
1. video sam na sajtu koji si mi poslao da su neki ljudi preshli na stranu Taua. kakvo je tvoje mishljenje o njima?
2. Koji chapter marinaca je najmocniji?
3. Dali se koriste titani josh uvek u borbi?
4. TI skuplash vojnike iz war 40ka... koji su ti omiljeni?
5. gde to moze da se nabavi?
6. i koliko koshta jedna prosechna tau armija?
1. Nemam neko specificno misljenje o njima, ljudi ko ljudi, presli na stranu koja im izgleda interesantnije.
2. ...nijedan? Cela poenta razbijanja chaptera na do 1000 marinaca posle horus heresy-ja je da ni jedan nikada ne postane mocan. Svi su ok, svi su interesantni na sebi svojstven nacin.
3. Da. Samo ih neces bas cesto vidjati (nisu bas kompatibilni sa tipicnim skirmish-like combatom koji 40k igre obicno imaju). Imas ih u final liberation, i to imperijalne titane, i orkovske gargante.
4. Skupljam tiranide i Blood Angels. BA su mi licno najzanimljiviji chapter od marinaca jer nemaju bas tipicnu istoriju. A tiranidi... pa... vidi mi avatara, sve ce ti biti jasno
5. Autokomanda, Beograd. Hobby Store se zove lokacija, dosta cesto sam tamo. Mozes se raspitati i na bratskom nam forumu http://forum.klubzmaj.org Samo, pripazi, taj forum je mnogo ozbiljniji od ovog, ako se cudno budes ponasao ljudi imaju tendenciju da te ignorisu (sa razlogom, previse random budala naleti ).
6. Jedna prosecna tau armija, ako odlucis sam da je ofarbas (posto se kupuju makete, jelte), bi te kostala oko... 30 hiljada dinara. Odokativno. Ne zezam se, nije nimalo jeftin hobi. Hammerhead kosta oko 3 ili 4 hiljade, a prosecna armija je recimo, 2 ili 3 squada fire warriora sa devilfishovima, komandir, neki crisis souitovi, dva hammerheada etc etc, to sve kosta. Pa onda sklopiti to, ofarbati (ili platiti nekome drugome da ti ofarba, ili vise njih jer niko od nas nije lud da preuzme celu armiju da farba sam... pa, skoro svi )... 6 meseci ulozenog truda minimum i oko 30 hiljada dinara.
2. ...nijedan? Cela poenta razbijanja chaptera na do 1000 marinaca posle horus heresy-ja je da ni jedan nikada ne postane mocan. Svi su ok, svi su interesantni na sebi svojstven nacin.
3. Da. Samo ih neces bas cesto vidjati (nisu bas kompatibilni sa tipicnim skirmish-like combatom koji 40k igre obicno imaju). Imas ih u final liberation, i to imperijalne titane, i orkovske gargante.
4. Skupljam tiranide i Blood Angels. BA su mi licno najzanimljiviji chapter od marinaca jer nemaju bas tipicnu istoriju. A tiranidi... pa... vidi mi avatara, sve ce ti biti jasno
5. Autokomanda, Beograd. Hobby Store se zove lokacija, dosta cesto sam tamo. Mozes se raspitati i na bratskom nam forumu http://forum.klubzmaj.org Samo, pripazi, taj forum je mnogo ozbiljniji od ovog, ako se cudno budes ponasao ljudi imaju tendenciju da te ignorisu (sa razlogom, previse random budala naleti ).
6. Jedna prosecna tau armija, ako odlucis sam da je ofarbas (posto se kupuju makete, jelte), bi te kostala oko... 30 hiljada dinara. Odokativno. Ne zezam se, nije nimalo jeftin hobi. Hammerhead kosta oko 3 ili 4 hiljade, a prosecna armija je recimo, 2 ili 3 squada fire warriora sa devilfishovima, komandir, neki crisis souitovi, dva hammerheada etc etc, to sve kosta. Pa onda sklopiti to, ofarbati (ili platiti nekome drugome da ti ofarba, ili vise njih jer niko od nas nije lud da preuzme celu armiju da farba sam... pa, skoro svi )... 6 meseci ulozenog truda minimum i oko 30 hiljada dinara.
znam da uopshte nije jeftino.... mada... sve za greater good...
koliko je po tebi war40k razvijen u srbiji? znachi na to ce ic moj shtek sa posla i ushtedjevina... nishta od nove grafe i josh 2gb rama... mama... mada ce ovo bit dobro
koliko je po tebi war40k razvijen u srbiji? znachi na to ce ic moj shtek sa posla i ushtedjevina... nishta od nove grafe i josh 2gb rama... mama... mada ce ovo bit dobro
Koliko je razvijen? Pa pazi ovako, vec par godina organizujemo internacionalne turnire Pa ti vidi
Pre jedo 6-7 godina kod nas su farbali te figurice za novce, moj ortak to radio ja probao pa batalio ! Ali nisu bile Warhammer 40k vec neka epika, ne znam sta. Ali nije naivno nimalo, treba dosta truda, a da lici na nesto i umeca !
ACME- Lovac U službi
- Broj poruka : 642
Godina : 45
Raspoloženje : Odlicno
Reputacija : 9
Datum upisa : 20.05.2009
potrudicu se... mada, chini mi se da cu mozda pare uloziti na par knjiga epske fantastike i grafu.... 30.000 je ipak podosta... bolje grafa i knjige nego taui... za sada...
i neces morati da mi shaljesh... nasho sam kolekciju kodeksa na turentu, a spominju se i neke kolekcije knjiga... eto meni raspusta i zanimanja na njemu
ne gledaj na to kao na 30.000 odmah. To su bacene pare. Gledaj na to kao na 2 do 4 hiljade mesecno na po jednu jedinicu, pa tako par meseci, onda kada imas pare viska. Iz iskustva znam za ljude koji su tako odmah pljunuli buljuk para za gotovu armiju, a onda se smorili sa istom jer je nikada nisu ni sklopili kako treba.
U Hobby Store-u su neke stvari trenutno na 50% popusta zbog poplave, ima i taua. Preporucujem da dodjes u kupovinu
P.S.
Acme, ja farbam za pare. I futuristiku i epiku. Ti meni figuricu i sliku kako to izgleda, ja to ofarbma koliko je u mojim mogucnostima i naplatim. Pa sta mislis kako sam skupio dve ogromne armije? Hobi sam sebe isplatio
Sto se onog cough*torrent*cough-a tice trazi 40k Master Compilation ili Master bible, treba da ima oko 14 gigabajta, i pusti ga sda se skida
U Hobby Store-u su neke stvari trenutno na 50% popusta zbog poplave, ima i taua. Preporucujem da dodjes u kupovinu
P.S.
Acme, ja farbam za pare. I futuristiku i epiku. Ti meni figuricu i sliku kako to izgleda, ja to ofarbma koliko je u mojim mogucnostima i naplatim. Pa sta mislis kako sam skupio dve ogromne armije? Hobi sam sebe isplatio
Sto se onog cough*torrent*cough-a tice trazi 40k Master Compilation ili Master bible, treba da ima oko 14 gigabajta, i pusti ga sda se skida
Fat Rat ::P.S.
Mene je to pravo da ti kazem mrzilo da radim, ofarbao sam par, ali onako cisto radi reda! Tada sam bio jos mlad pa sam imao "pametnija" posla, znas sta mislim !
ACME- Lovac U službi
koje je najmocnije chudo koje se moze voditi u borbi minijatura? dal nije eldarski avatar?
eldari umiru, zar ne? kako je jedna takva rasa mogla da propadne tek tako?
eldari umiru, zar ne? kako je jedna takva rasa mogla da propadne tek tako?
Kako su eldari mogli da propadnu? Arogancija i dekadencija. Heck, arogancije u celom 40k svetu imas za izvoz, jedini koji je nemaju su tiranidi... barem se predpostavlja da je nemaju, nisu komunicirali nisakim ikad
Najmocnije cudo? Uf bre dete, ti kao da ne kapiras kako igra jedna treba da funkcionise Pa svaka rasa ima barem po jedno najmocnije cudo, znas, to se zove balans I nijedno nije naj najmocnije, sve se moze unistiti.
Najmocnije cudo? Uf bre dete, ti kao da ne kapiras kako igra jedna treba da funkcionise Pa svaka rasa ima barem po jedno najmocnije cudo, znas, to se zove balans I nijedno nije naj najmocnije, sve se moze unistiti.
to shvatam, nisam bash toliki zaostali lik.... ali mi je bilo logicno da postoji neshto, tipa bio titan, shto je najjache... mislim, ono, moze da pro\mi najvishe demidza i tako to.. znam da je sve unishtivo....
ne, ne postoji nista takvo. I na tabli nema "demigdza" niti DPS ni slicnih modernih gluposti, gines od jednog bacanja kocke
Ne postoji ultimativna stvar. Nije logicno da takva stvar postoji, inace rase ne bi bile izbalansirane. Ako postoji neka, ili je imaju svi (Sto ubija diverzitet u igri), ili svako ima svoju, oslabljenu varijantu, sto je i slucaj ovde.
Sad, od teze unistivih stvari, prvi na spisku su Monolith i Land Raider, jer su jedine dve stvari u igri koje imaju oklop 14. Da li su najbolji? Naravno da ne, kostaju previse poena i lako se daju ignorisati dok ti radis bitne stvari.
Ne postoji ultimativna stvar. Nije logicno da takva stvar postoji, inace rase ne bi bile izbalansirane. Ako postoji neka, ili je imaju svi (Sto ubija diverzitet u igri), ili svako ima svoju, oslabljenu varijantu, sto je i slucaj ovde.
Sad, od teze unistivih stvari, prvi na spisku su Monolith i Land Raider, jer su jedine dve stvari u igri koje imaju oklop 14. Da li su najbolji? Naravno da ne, kostaju previse poena i lako se daju ignorisati dok ti radis bitne stvari.
hvala na obaveshtenju... znam da sam mnogo smor... ali dali si ti smislio lika za bolesni rpg i shta mislish, dali ce to uopshte krenuti...
dali sam ja jedina budala koja se i malo potrudila oko toga?
Veruj mi, nisi. Nego coveka koji vodi nema, pa svi mi koji smo bili zainteresovani smo se smorili do zla boga.
Nisi ima nas jos , samo sto ja svoj drzim u glavi !
ACME- Lovac U službi
moze li da se bude chovek bez lica?
To ne znam, evo ti link https://winterfell.darkbb.com/frp-vesti-f40/dva-sveta-u-jednom-t99.htm
pa vidi tamo jer cini mi se da igra pocinje negde u proslosi, sa razaranjem Valorije. Tako da ne znam dali su tada postojali !
pa vidi tamo jer cini mi se da igra pocinje negde u proslosi, sa razaranjem Valorije. Tako da ne znam dali su tada postojali !
ACME- Lovac U službi
nego, vratimo se na temu 40k a pricu o rpg-u prenesite tamo gde joj je mesto, mozda i animirate strukija
Svaka figurica ima svoj stit i udarac ili kako? Kao stit 3 udarac 1, lupam?
ACME- Lovac U službi
Strana 1 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
WORLD OF WESTEROS :: Zabava :: Igre
Strana 1 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu