WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Similar topics
    Zadnje teme
    » Spam Tema....
    od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
    od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
    od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
    od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
    od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
    od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
    od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
    od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
    od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
    od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
    od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
    od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
    od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
    od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
    od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
    od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
    od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
    od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
    od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
    od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
    Imamo 19 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 19 Gosta

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
    Naj bolji poslanici
    Зимоврел (15838)
    Warhammer 40k Universe - Page 5 Vote_lcapWarhammer 40k Universe - Page 5 Voting_barWarhammer 40k Universe - Page 5 Vote_rcap 
    Sparkling Comet (15528)
    Warhammer 40k Universe - Page 5 Vote_lcapWarhammer 40k Universe - Page 5 Voting_barWarhammer 40k Universe - Page 5 Vote_rcap 
    Assassin (13622)
    Zevs86 (11916)
    Zandrin (10789)
    CRNIJASTREB (10420)
    Princ Regar (9341)
    LunarFang (9218)
    Uno Nomesta (8868)
    Nim (8274)

Novembar 2024
    PonUtoSreČetPetSubNed
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 

Kalendar Kalendar

Warhammer 40k Universe

+9
    Prince of Ravens
    Althinne
    Matuška
    Assassin
    Stark Kid
    Lorkind
    ACME
    Milosh993
    Fat Rat
    13 posters

Strana 5 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole

Warhammer 40k Universe - Page 5 Empty Re: Warhammer 40k Universe

Počalji od Fat Rat Uto 11 Avg 2009, 23:20

Na sajmu ih sigurno nece biti nikada. Kod nas u radnji, mozda Smile mozemo cak i da pokusamo da narucimo za tebe, a ja cu da pitam sta trenunto ima na lageru (ima i neke na popustu mozda, zbog poplave, pa ako ti ne smeta blagi water damage...)
    Fat Rat
    Fat Rat

Broj poruka : 1391
    Godina : 41
    Raspoloženje : Frack Shit nikad slobodnog vremena!
    Reputacija : 27
    Datum upisa : 13.02.2009

http://olovni.deviantart.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lorkind Sre 12 Avg 2009, 10:22

poplave? necu ni da pitam kako je do toga doslo Laughing
    aj javi mi ovde Smile
    Lorkind
    Lorkind

Broj poruka : 964
    Godina : 34
    Raspoloženje : bleh
    Reputacija : 9
    Datum upisa : 26.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Sre 12 Avg 2009, 13:39

Ma kada su bile one odvratne kise pre nekih mesec, mesec ipo, zakazao odvodni sistem u okolini kompleksa gde je radnja, i doso plimski talas (bukvalno) i napunio radnju sa metar vode za manje od 10 minuta. Mani knjige, unutra su bile sve nase figurice (na tezi nacin sam naucio da moji tiranidi znaju da plivaju, lovio sam ih po radnji), teren koji smo pravili... ma komedija Smile
    Fat Rat
    Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ACME Sre 12 Avg 2009, 14:26

Gledaj to sa vedrije strana, Tibetski monasi prave mozaike od peska po par godina da bi ih na neki praznik, ne znam koji pokazali i posle toga razbucali Neutral ! Ili ti, napravicete novi veci i lepsi Wink !
    ACME
    ACME
    Lovac U službi
    Lovac U službi

Broj poruka : 642
    Godina : 45
    Raspoloženje : Odlicno
    Datum upisa : 20.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lorkind Sre 12 Avg 2009, 16:58

ali se oni tome uce strpljenju, nemaju nista pametnije da rade i pesak je besplatan, dok su ove figurice kao sto Fat rece, oko 30 000 dinara
    Lorkind
    Lorkind

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milosh993 Sre 12 Avg 2009, 17:43

Dzabe i pesak, ili pare i figurice, pitanje je sada. Zar Fat nije znao da su Tiranidi Amfibius bica, tj, zive i na vodi i na kopnu Laughing . shalu na stranu, jesi li mnogo oshtecen u poplavi? ne bih voleo da znam da se takve stvari deshavaju ljubiteljima War40k-a(Iako imaju pogreshnu armiju Very Happy ).Mozda nauchish na greshci i pocnesh skupljati neshto bolje, tipa Taue?Da li greshim, ili postoji i novela koja nosi naziv Dawn of war? To bi bilo dobro posedovati i u digitalnom formatu.
    Milosh993
    Milosh993

Broj poruka : 279
    Godina : 31
    Raspoloženje : Neraspolozen u p.m. Nemam vremena ni da zivim.
    Reputacija : 1
    Datum upisa : 23.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ACME Sre 12 Avg 2009, 20:03

Lorkind ::ali se oni tome uce strpljenju, nemaju nista pametnije da rade i pesak je besplatan, dok su ove figurice kao sto Fat rece, oko 30 000 dinara

Mislio sam na poligon, ali mozda ga preterah Crying or Very sad !
    ACME
    ACME
    Lovac U službi
    Lovac U službi

Broj poruka : 642
    Godina : 45
    Raspoloženje : Odlicno
    Datum upisa : 20.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Sre 12 Avg 2009, 22:55

Steta nacinjena mojim figuricama - meh, oko 1k dinara, nista preterano strasno sot ne moze da se nadoknadi, mozda i manje.
    Steta nacinjena terenu u klubu - neprocenjivo.

I naucio sam se na greskama, tiranidi plivaju, SVI TAUI od jednog momka su stradali, pa ti vidi sta je "bolje" (sad, salu na stranu, stvarno dosta vise sa time "taui su najbolji" jer a) nisu ni u prvih pet po kvalitetu armija i opcijama b) stav "tvoj tata je bolji od mog" prestaje sa 4 godine ako se ja ne varam).
    Fat Rat
    Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milosh993 Čet 13 Avg 2009, 08:07

NEEE!!!Jadni TAui!!! No No No To jednostavno nije poshteno! Ok, zar nisi primetio da to namerno radim. Moje jedino mishljenje je da su Tau najfensiji od svih, a izgledaju naj cool.... Ti mozes, a ne morash da se slozis sa mojim mishljenjem o tome. Jednostavno Taui se trude da plemenitio izgledaju u celoj toj prichi, i zato su tu po meni naj(mozda i jesu oni samo josh jedni osvajachi i bla, bla, bla...). Moje mishljenje o haosu je fuj, tiranidima fuj, orkama, fuj... nekroni Veliko FUJ.( To je moje mishljenje). Sada, ja sam imao kompleks da je moj tata najjachi do sedmog razreda jer on zaista jeste bio najjachi Very Happy . Gde josh imate tatu koji pokushava da sina pobedi u igricama, i to josh "pod gasom"?
    Zbog njega sam morao da se usavrshim u rome-total waru jer on zna da ga igra skoro koliko i ja. U starcraftu ga razbijam jer je on vishe "razmishljanje, a ne brzina"tip, ali me zato redovno dere u generalima(igrali smo dvaput u igraonici jedan protiv drugog, jednom dve, a drugi tri puta zaredom). Birali smo generale, a ja sam ko pravi prvo uzeo kineza sa tenkovima. Bilans: razbijen ja do kraja zbog JBENE americhke avijacije. dalje, tero sam ga da pochne da ighra dawn of war, ali se njemu vishe svidja chaos gate zbog potezne koncepcije(on jednostavno odbija da prizna da je previshe mator u svojoj 51 godini da bi igrao igre koje zahtevaju donekle reflekse...MOJ TATA RULES!!!!)
    Milosh993
    Milosh993

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lorkind Čet 13 Avg 2009, 09:40

moj tata je igrao Mario Bros, ali kad je sega crkla deo njega je umro i vise nista nije igrao XD
    Ehh Sad ,tau imaju Mecha dizajn, zato se meni vise svidja haos, imaju smek i ratnika iz fantasyja i vidi se da je space marinac, a i moram reci da ne mogu da odolim zvezdi haosa na ramenu
    sta fali nekronima? oni su roboti, treba da vidis Tomb Kingove u fantasy Warhammeru, exstra prica kako su umrli i vratili se kao undeadovi.
    Fat, sad nemate gde da igrate ili ste nabavili novi teren (ja mislim na table za igru, osim ako nisam pogresio)
    Lorkind
    Lorkind

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Čet 13 Avg 2009, 11:33

Imamo gde da igramo, pravimo novi teren, nije bas sve stradalo, ali recimo 50% toga.

Milose, znam da to namerno radis, pokusavam da ti skrenem paznju da ja kada vidim da neko to namerno radi praveci se pametan tako, ja namerno lupim ban zbog neartikulisanog ponasanja. Moze tako? Drugim recima - uozbilji se i ne cackaj mecku.

Inace, lorkinde, interesantno je da ja recimo od svih armija u celom 40k svetu, haos nikada ne bih mogao da igram. Jednostavno su mi odbojni po principu licemerja i izdajnistva, tako da.. njok, neka hvala Smile Sa druge strane, nemam nista protiv da ih farbam za druge, modeli su im zaista fantasticni (mada neki put i preterano nepotrebno detaljni).
    Fat Rat
    Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milosh993 Čet 13 Avg 2009, 11:55

Ok, hvala na upozorenju. Pokusacu da budem normalniji ubuduce. Moze tako? Embarassed
    Sada, objektivno gledano sa moje stolice pred mojim monitorom koji sa ponosom mnogo zrachi, mogu reci da je haos trenutno sila koja ima najveci potencijal da sve sjebe jer kako god da se okrene oni se non-stop stvaraju i jachaju, te su im shanse za pobedu najjache. Je li ko chitao novelu Fire warior?
    boze, zasto nisam u beogradu? ... 100km-a udaljen od centra svega u napacenoj drzavi. samo da odem do bg-a treba mi 1000 dinara, najmanje. Zasto u ovoj krmachi od Koceljeve se nisht ne deshava. Ono shto sam ja video u kodeksima je da Haos izgleda poprilichno sjajno i detaljno, mada i Tiranidi imaju dosta detalja. Ili mi se chini ili je najlakshe bojiti Taue?
    Milosh993
    Milosh993

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lorkind Čet 13 Avg 2009, 16:07

moguce, posto su dosta ravni
    ne treba ti hiljadu dinara, mladi si od 24 godine, imas omladinsku kartu, ja sam udaljen 130 km od beograda pa me povratna za zeleznicu izadje oko 500 dinara
    a sad ako nemas pristup zeleznici, onda jesi nadrljao
    Ja kad Haosa sam dosta selektivan, volim Khorna zato sto volim ratnike uopste, a i Tzeentch me privlaci zato sto je izvan klisea i on je mastermind haosa, dok su mi Slaanesh i Nurgle bleh. Ja volim i Space Marince, i Nekrone, ali Haos me bas najvise privlaci
    U pravu si, da bi usao u haos, to podrazumeva izadju u WH40k svetu, u fantasy plemena na severu ih sluze odavno, tako da nema izadje, mislim ima od strane Imperije, ali to je njihov izbor

jesi ikad igrao Warhammer pen & paper rp?
    Lorkind
    Lorkind

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milosh993 Čet 13 Avg 2009, 16:44

To pitash mene ili Fata? Ako nekim chudima pitash mene, ne, jer bi svaka budala do sada ukapirala da sam ja u minusu shto se tiche znanja o warhammeru fantazi tipa. Sada, nadjoh na you tube-u trailer za war40k: space marine!!! nazalost, nema verzije za komp , vec samo xbox i ps.... monopolistichki kapitalisti.... Mad !!!Inache, naidjoh na neke detaljice o war40k filmu( vishe je fan-bazed, ali ima nekih detajica), a izgleda da rad na mmorpg-u za warhammer 40k rade sada ozbiljno jer videh da neka velika imena se umecu u ceo rad. Izgleda da su smislili reshenje za razliku u snagama i specijalnostima razlichitih klasa i rasa. Da bi se postao space-marine, mora da se bude dugo vremena i levela najobichniji gardista ili slichno, a tek onda te "vrbuju", kako sam shvatio... Samo ne znam kako ce uraditi svet, jer je War40k ogroman...(cela galaksija)
    Milosh993
    Milosh993

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milosh993 Čet 13 Avg 2009, 17:04

Nurgle bleh? Zar ne bi trebalo da ti je on najzanimljiviji? Ipak ga neki zovu the lord of All? a tu je i chaos undivided.... koliko sam shvatio, tu se slavi chaos uopshte i sam po sebi, a pratitelji te filozofije su Black legion, Night lords i josh mnogi...Mada ce svi oni shvatiti The Greater Good Wink !!!(Sada, za koga bi taj The Greater Good trebao da bude Greater good?)
    A chini mi se da je razlog odvajanja Farsajta od Taua taj shto se njegova ratna filozofija kosi sa Ethrealskom filozofijom The Greater Good-a.Neki kazu da je on prvi Tau koji je ikada pao pod Chaos zbog svog macha i da zivi Zadnjih nekoliko vekova. Takodje ima i rumor da su njegovi novi gospodari C'tani jer ga kontroliraju preko macha. A i kakav je to Dawn Blade...seche sve... Chak i oklop Land Ridera Lemana russ tenkova.(Nadam se da svima nama dragi Fat se nije naljutio i ne planira ban, ja samo pishem neke zanimljive pojedinosti, koje su , igrom sluchaja , vezane za Taue. Ne kazem da su najjachi, samo su meni najcool)
    Ako niste shvatili, jedini razlog shto volim Taue je to da oni uvek nude drugim rasama da predju na njihovu stranu, a ne idu na extreminatus , kao shto to radi Imperijum. Oni samim tim najmanje hrane Khorna od svih najblizi su "good guys-ima"
    Da li greshim ili ima neka mrachna pozadina iza Ethreala Tauskih? Oni se odjednom pojavljuju kada Vatreni(Shas likovi) umalo unishte Savez izmedju Vodenih(Por likova) i Zemljanih (Fio) likova u doba Mont'aua(terora) i nateraju ih nekako da prate the greater good. MInd control ili slichno? Oni su zaista mocni psiho-likovi.
    Milosh993
    Milosh993

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lorkind Čet 13 Avg 2009, 19:05

Fata sam pitao
    Kazes sire svoju filozofiju da im se pridruzis? sta ako odbijes? predpostavljam da te ubiju, ne vidim kako se to ralikuje od haosa ili imperije
    Haos United da, Nurgle ne
    I on ne moze biti Lord of All posto su Khorne I Tzeentch najjaci bogovi haosa zbog broja sledbenika i njihovog podrucija
    Nurgle je rival Tzeentchu,a on je jaci od Nurgla, dok je Khorne rival Slaaneshu, a znamo da je Khorne najjaci, tako da nikako Nurgle ne zasluzuje titulu Lord of All
    Lorkind
    Lorkind

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milosh993 Čet 13 Avg 2009, 19:47

Nurgle je "Gospodar morbidnog, bolesti i fizichke korupcije, a njegova druga imena su The Greatest of the Uncleans i The Lord of All". Citat iz Lexicanuma.Ako on greshi, ja greshim, prijatelju Very Happy . Moje znanje u war40k je usko povezano sa Eldarima i Tauima jer su mi favorite, ali pokushavam da nauchim shto vishe i o ostalima. Mozda, kada usavrshim znanje Tau i Eldarske flote, pochnem da prouchavam Chaos. Do tada Ko'vattra se uchi( zanimljivost:Demiurzi su Ne-Tau rasa koja se pridruzila Tauima kao oslonac KOR kaste(vazduh). Oni su rasa koja je napustila svoju matichnu planetu ne bi li usavrshila tehologiju pravljenja svemirskih brodova. Njihove najvece kreacije ,"Stronghold" i "Bastion" su brodovi nachinjeni takvim savrshenstvom da se ne mogu poraziti nijednim brodom Battlefleet Gothic-a, iliti The Imperial Navy. Njihov oklop moze da izdrzi i najsnaznije napade Imperijalne flote te se koriste kao i mesta za zivot.) Za sve ima mesta pod The Greater Good-om, chak i za ljude(Gue'vesha)koji su se odrekli varvarizma imperijumskih puteva i koji sada prate Tau'vu. Sada za njih ima mesta u srcu za sve, a jedino uchenje koje su morali da prihvate je ono u mojem potpisu:-)
    Milosh993
    Milosh993

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lorkind Čet 13 Avg 2009, 19:50

Mozda kao gospodar bolsesti, ali drugih bogova i celog haosa nikako!
    ta filozofija greater good-a , to meni tako zvuci na busido XD
    Lorkind
    Lorkind

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milosh993 Čet 13 Avg 2009, 19:55

???Bushido? E to je neshto novo. Na taj nachin nisam nikada razmishljao Very Happy Bushido... Sada , po meni je to kvazi-komunistichki stav koji bi trebao da vodi do bezklasnog drushtva i utopije(koji su, po Marksu"Jedina istinska sudbina choveka, to ili Nestanak").Mada je ideja jedina iole dobra, opet po meni. OD SADA DA MI SE OBRACATE SA KVE'VESHA'UI
    Milosh993
    Milosh993

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lorkind Čet 13 Avg 2009, 20:27

kako god zelis imam'buve'u'kosi lol!
    Lorkind
    Lorkind

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Čet 13 Avg 2009, 23:02

Ima'Buv'E'jer'spa'Va's'Kruti mu nekako vise pristaje (ovde je Kruti od Kroots posrbljeno :p).
    Nisam igrao WHFRP ali sam upucen u isti. Jako dobar sistem.

Najlaksi za farbanje - nekroni.
    Fat Rat
    Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lorkind Čet 13 Avg 2009, 23:21

super mi je sistem magija i sto ima opasnih posledica po lika
    da fat, kad mi budes gledo za knjige, pogledaj mi i da li imaju figuricu malus darkblade-a, zelim ga kako kolekcionersku vrednost Very Happy
    Lorkind
    Lorkind

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Pet 14 Avg 2009, 00:12

http://www.games-workshop.com/gws/catalog/productDetail.jsp?prodId=prod790907&rootCatGameStyle=

Ovog? pa mozda i imaju, cu bacim pogled. Ako nemaju, moze se naruci.
    Fat Rat
    Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lorkind Pet 14 Avg 2009, 12:24

Nema drugog Very Happy
    on je taj lik iz tih romana
    On je Dark Elf koji bi odvalio Drizz'ta, silovao i zatim prodao u robljke Catti-bri, Burenorovu lobanju koristio kao pehar, a napravio masku od koze Wolfgara, ko zna kako bi mucio Regisa lol!

Poslednji izmenio Lorkind dana Pet 14 Avg 2009, 12:32, izmenjeno ukupno 1 puta
    Lorkind
    Lorkind

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milosh993 Pet 14 Avg 2009, 12:31

Simpatichno shto se tiche krota, mada ne verujem da se na Pechu nalaze buve, ipak odista ssumnjam da je bioloshki ekosistem identichan zemaljskom danashnjem. Nekroni Se chine lakim za bojenje, mada nisam nikada bojio nishta tog tipa.

Inache, Lorkinde, najbliza zeleznica Koceljevi se nalazi u Valjevu, tj. 30 km juzno. Dok platim autobus do Valjeva, te odem do Zeleznichke... Isplatimi se vishe da odem do Beograda autobusom. Najjeftinije mi odista dodje ako nadjem to negde kada odem za vreme sajma.

Hoce li biti mogucnosti da se warhammer figurice nadju U Knez Mihajlovoj ili u blizini, ako 100% to nece biti na Sajmu, jer moje znanje Beograda je veoma skromno, a u knez Mihajlovoj se chesto nadjem zbog shkole koja tamo ide ili Nakon sajma ili zbog posete Narodnom pozorishtu ili zbog istorijske sekcije . Kolika je i cena war40k knjiga, ottprilike... Molim Fata za shto efikasniji odgovor. Smile
    Milosh993
    Milosh993

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
    Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu