Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 18 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 18 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+18
Brat Crni
KrleTuđin
Vazarius
Assassin
Areal
Зимоврел
Blacko
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
Oberin Martel
Zandrin
CRNIJASTREB
White Rabbit
Lord M.
Hokins
азор ахаи
Zevs86
Princ Regar
22 posters
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Свецке Теме
Uzas..a najgore je sto tako u drustvu lepo budu skriveni. Otkrijes da je psihopata onda kad je vec kasno
Tacno svidja mi se kako si to definisao..kao neka druga vrsta u ljudskoj vrsti
cesto su i vrlo omiljeni u drustvu zanimljivi harizmaticni..spolja gladac iznutra jadac
Tacno svidja mi se kako si to definisao..kao neka druga vrsta u ljudskoj vrsti
cesto su i vrlo omiljeni u drustvu zanimljivi harizmaticni..spolja gladac iznutra jadac
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Pa na to se svodi to sto pricas Opisujes muskarce kao da su zivotinje koje ne mogu da se suzdrze a da oni koji mogu su u 5% stanovnista. Upravo na tu foru "muskarac sam i imam jake potrebe" su se mnogi izvlacili sto su pocinili silovanja.Zandrin ::Tresnjo ko je pominjao silovatelje..kad zena odbije muskarca naravno da cw se isti suzdrzati i nece je na silu..
govorim o obostranim zeljama tj mamljenju radi ostvarivanja koitusa
a ofc da ce mzskarac imati erekciju kad vidi zgodnu zenu ..al ofc da nije divljak da je na silu uzme
Tako da uopste nisam to pricala vec da se musko nece mnogo libiti da ima sex ako mu se zensko ponudi
A taj sto bi spavao sa svakom koja mu se ponudi bez obzira kakva je isto pickopacenik, samo sto nije ruzan pa moze da hebe.
Gost- Gost
Trešnja ::Pa na to se svodi to sto pricas Opisujes muskarce kao da su zivotinje koje ne mogu da se suzdrze a da oni koji mogu su u 5% stanovnista. Upravo na tu foru "muskarac sam i imam jake potrebe" su se mnogi izvlacili sto su pocinili silovanja.Zandrin ::Tresnjo ko je pominjao silovatelje..kad zena odbije muskarca naravno da cw se isti suzdrzati i nece je na silu..
govorim o obostranim zeljama tj mamljenju radi ostvarivanja koitusa
a ofc da ce mzskarac imati erekciju kad vidi zgodnu zenu ..al ofc da nije divljak da je na silu uzme
Tako da uopste nisam to pricala vec da se musko nece mnogo libiti da ima sex ako mu se zensko ponudi
A taj sto bi spavao sa svakom koja mu se ponudi bez obzira kakva je isto pickopacenik, samo sto nije ruzan pa moze da hebe.
не знам баш за случај где се неко извукао на ту фору можда пре једно сто - двеста година, или у оним затуцаним муслиманским џамахиријама где се мешају концепције шта је закон а шта фас.
Међутим, култура презира према силовању је позната још и у најранијим правним системима, дакле у временима када је један пол држао све полуге друштвене моћи - свест о томе као о злочину је зачудо врло рано развијена, иако није нужно морала бити из становишта очувања реда и мира - жене саме по себи и у положају каквом су биле нису могле нешто много да се буне или преокрену. Казне су биле прилично озбиљне, мада је то имало изражен елемент класне неједнакости. Једна од ретких примера у примитивним правима да се развије норма толико далеко испред свог времена и колективне свести.
Napisala sam "izvlacili" a ne i "izvukli" mada realno, kazne su toliko male, barem kod nas, da silovatelji izadju posle dve god i nastave dalje. U zatucanim zemljama je zena kriva ako hoda "otkrivena" pa je siluju. Bas je bila neka vest skoro i vecina muskaraca (nasih) je u komentarima pisala kako je zrtvina krivica sto je silovana. Zato kazem da mi je tuzno kad neka zena smatra da je vec pomenuta teorija nesto sasvim normalno, a ocigledno je kako je ta teorija nastala i sa kojim ciljem.
Gost- Gost
Otkucao jbenu dugacku poruku i slucajno je obrisem, hajde ukratko cu da odgovorim otprilike kao sto sam u toj...
@Zandrin Mogu da se kontolisu. Neki ne mogu, neki su psihopate, sociopate, manijaci sta god. Muskarci inace mogu da se kontrolisu! Vecina muskaraca moze da se kontrolise, jbt!
Nece se libiti, ukoliko mu se svidja/ privlaci ga ta zena/ devojka, ukoliko ne zeli da ostane veran, ukoliko mu odgovora u trenutku jer nema vezu i itd. Znaci ima xxx faktora koji govore o tome da li bi ili ne bi. Znaci, ne zato sto je zivotinja koja ne moze da se kontrolise.
@azor LOLz za Bejla
@Ubica Ljubav je nesto sto nije uklesano u kamen. Znaci, nekome funkcionise da bude u vezi sa 3 muskarca i 2 zene u isto vreme. Rock on! Neko je u fazonu da bude sa jednom zenom. Neko sa jednim muskarcem. Neko sa nekim ko je transrodan, neko ko je... Razumes sta hocu da kazem. Znaci, dokle god nema povredjenih i dokle god nema zlostavljanja sve je ok. Sta je tu moralno lose?
Ti kazes sledece: Meni je normalno da budem samo sa jednom devojkom u jedno vreme i da budem u vezi u kojoj sam veoma posvecen, i to je jedino sto je normalno, i tacka. Isto to ocekujes i od devojaka. Dakle, kao sto znamo to nije tako. Svasta nesto funckionise raznim ljudima, i to je to. Neki vole neobavezni seks, neki ne. Neki vole da menjaju partnere cesto, neki ne. Neki zele da budu u braku, neki ne. I itd.
@Tresnja Tuga je to sto silovatelji dobijaju tako male kazne, tuga... I da, postoje velike "kulturne" razlike u odnosu na muslimanske zemlje i na ostatak normalnog sveta. Pogotovo tamo gde je serijat zakon. Hebeno divljavstvo...
@Zandrin Mogu da se kontolisu. Neki ne mogu, neki su psihopate, sociopate, manijaci sta god. Muskarci inace mogu da se kontrolisu! Vecina muskaraca moze da se kontrolise, jbt!
Nece se libiti, ukoliko mu se svidja/ privlaci ga ta zena/ devojka, ukoliko ne zeli da ostane veran, ukoliko mu odgovora u trenutku jer nema vezu i itd. Znaci ima xxx faktora koji govore o tome da li bi ili ne bi. Znaci, ne zato sto je zivotinja koja ne moze da se kontrolise.
@azor LOLz za Bejla
@Ubica Ljubav je nesto sto nije uklesano u kamen. Znaci, nekome funkcionise da bude u vezi sa 3 muskarca i 2 zene u isto vreme. Rock on! Neko je u fazonu da bude sa jednom zenom. Neko sa jednim muskarcem. Neko sa nekim ko je transrodan, neko ko je... Razumes sta hocu da kazem. Znaci, dokle god nema povredjenih i dokle god nema zlostavljanja sve je ok. Sta je tu moralno lose?
Ti kazes sledece: Meni je normalno da budem samo sa jednom devojkom u jedno vreme i da budem u vezi u kojoj sam veoma posvecen, i to je jedino sto je normalno, i tacka. Isto to ocekujes i od devojaka. Dakle, kao sto znamo to nije tako. Svasta nesto funckionise raznim ljudima, i to je to. Neki vole neobavezni seks, neki ne. Neki vole da menjaju partnere cesto, neki ne. Neki zele da budu u braku, neki ne. I itd.
@Tresnja Tuga je to sto silovatelji dobijaju tako male kazne, tuga... I da, postoje velike "kulturne" razlike u odnosu na muslimanske zemlje i na ostatak normalnog sveta. Pogotovo tamo gde je serijat zakon. Hebeno divljavstvo...
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Al ste se vi raspisali...
Ako gledamo žensku tačku gledišta više se slažem sa Zan, svašta se čovek nagleda tokom života.. Znam dosta primera gde i pored silne ljubavi dođe do prevare.. Da li zbog alkohola (mada ja smatram da alkohol samo opusti kočnice), neke potrebe da potvrdimo svoje zavodničke sposobnosti , šta li... Čak sam i neke opklade na tu temu dobila, tvrde drugarice "on mnooogooo voli devojku, nema šanse"...i onda posmatranjem dotičnog zaključiš da iako je voli on polekne pre ili kasnije...
Ne kažem da je kod žena drugačija situacija. Ja npr. ne varam iz principa, ne zato što mislim da drugi ne postoje nego iz principa
Ako gledamo žensku tačku gledišta više se slažem sa Zan, svašta se čovek nagleda tokom života.. Znam dosta primera gde i pored silne ljubavi dođe do prevare.. Da li zbog alkohola (mada ja smatram da alkohol samo opusti kočnice), neke potrebe da potvrdimo svoje zavodničke sposobnosti , šta li... Čak sam i neke opklade na tu temu dobila, tvrde drugarice "on mnooogooo voli devojku, nema šanse"...i onda posmatranjem dotičnog zaključiš da iako je voli on polekne pre ili kasnije...
Ne kažem da je kod žena drugačija situacija. Ja npr. ne varam iz principa, ne zato što mislim da drugi ne postoje nego iz principa
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
е, стварно не знам где налазиш толике примере горуће мизогиније. Мислим да свако види оно против чега се бори више него што је заиста заступљено. Некако ми је невероватно да код нас има толико будала који би рекли да је неко крив јер је силован. Или сам ја окружен разумним људима.
Силовање треба доста оштрије казне, слажем се са зевсом, лично мислим да је она хемијска кастрација сасвим океј мера. Не би шкодила и механичка, но...
@ним - то је поента, у принципу, ставу, а не некој романсираној кокблокади из љубави. И то је сасвим довољно, ма како се осећао према тој особи с којом си - не треба ниво вашег односа да буде нека референтна вредност по којој ће се одређивати могућност варања.
Силовање треба доста оштрије казне, слажем се са зевсом, лично мислим да је она хемијска кастрација сасвим океј мера. Не би шкодила и механичка, но...
@ним - то је поента, у принципу, ставу, а не некој романсираној кокблокади из љубави. И то је сасвим довољно, ма како се осећао према тој особи с којом си - не треба ниво вашег односа да буде нека референтна вредност по којој ће се одређивати могућност варања.
Tresnjo izvlacis zakljucke iu mojih postova koji ne stoje. Ja pricam o jednom a ti to koristis za zakljucak za nesto drugo.
Zevse vecina ne ume da se kontrolise. Pogotovo kad dodju uneke godine. Ne pricam napamet. Fiziologija vam je takva . Mozete jedino biti dovoljno odgovorni ili ne pa ne uletati u situacije svesno uli nesvesno u kojima bi pokleknuli. Vecina muskaraca bi pokleknula.
a o silovateljima nemam reci. Oni mahom mogu biti svrstani u psihopate. I kaznena politika je ocajna
Prw neki dan citam o monsrumu koji je silovao sbog suba godinama a i jednog njegovog druga. Izivljavao se godinama na svom detetu i dobio je samo 12 god robije..sta reci a ne zaplakati. Sina je maltretirao od osme godine
Zevse vecina ne ume da se kontrolise. Pogotovo kad dodju uneke godine. Ne pricam napamet. Fiziologija vam je takva . Mozete jedino biti dovoljno odgovorni ili ne pa ne uletati u situacije svesno uli nesvesno u kojima bi pokleknuli. Vecina muskaraca bi pokleknula.
a o silovateljima nemam reci. Oni mahom mogu biti svrstani u psihopate. I kaznena politika je ocajna
Prw neki dan citam o monsrumu koji je silovao sbog suba godinama a i jednog njegovog druga. Izivljavao se godinama na svom detetu i dobio je samo 12 god robije..sta reci a ne zaplakati. Sina je maltretirao od osme godine
Zandrin- Zakleta sestra
Hmm mada iskreno, ne bih rekla da je samo princip. Recimo, da li bi bio sa devojkom koja vlazi na tvog zgodnog brata, ili bila sa deckom kome se dize na tvoju cica sestru? Ali eto, oni iz principa nece da pohebu ali se i dalje pale na njih
Po meni je prosto, cim ne mozes da ga zadrzis u gacama ili noge da ne siris, nema dovoljno privlacnosti/ljubavi prema samom partneru ili partnerki.
Po meni je prosto, cim ne mozes da ga zadrzis u gacama ili noge da ne siris, nema dovoljno privlacnosti/ljubavi prema samom partneru ili partnerki.
Gost- Gost
Azore samo cu ti reci prevare se ili dese ili ne dese. Neko nece da vara jer smatra da ce u pakao da odleti neko necw jer postuje i voli osobu s kjom je. Neko samo gleda da zadovolji trenutnu zelju (iako voli svoju partnerku/partnera) prevare se desavaju i sa jedne i sa druge strabe
ali zena kad vara vara sa nekim za koga gaji osecanja i iz sto drgih razloga koji su prisutni u njenom braku a muskarci varaju zati sto im sw uglacnom ukazalaogucnost da nesto uzgred kresnu. Nisu potrebne silne emocije. To je tako to je tivot. Bazalost malo je onuh muskaraca koji se ne ponasaju kao napaljeni majmuni. Ovo ne pricam napamet znam sijasrt primera iz zivota
ali zena kad vara vara sa nekim za koga gaji osecanja i iz sto drgih razloga koji su prisutni u njenom braku a muskarci varaju zati sto im sw uglacnom ukazalaogucnost da nesto uzgred kresnu. Nisu potrebne silne emocije. To je tako to je tivot. Bazalost malo je onuh muskaraca koji se ne ponasaju kao napaljeni majmuni. Ovo ne pricam napamet znam sijasrt primera iz zivota
Zandrin- Zakleta sestra
Trešnjo, potrebna je obostrana želja
Mnogo ideš iz krajnosti u krajnost i hvataš se za neke nebitne stvari samo da bi dočarala da je tvoj stav ispravan stav
Mnogo ideš iz krajnosti u krajnost i hvataš se za neke nebitne stvari samo da bi dočarala da je tvoj stav ispravan stav
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Zan meni vise zvuci kao da si izvukla te primere iz Blic zene, odakle ti to da zene varaju samo sa emocijama, a muskarci ne Mada, sto li te pitam... kada smatras da zena mora da dodirne i da joj se pale lampice da bi se napalila.
Nim, pa dobro, kakve ima veze da li se tvoja sestra pali na njega ili ne. Da li bi bila sa deckom kome se dize na tvoju sestru?
Nim, pa dobro, kakve ima veze da li se tvoja sestra pali na njega ili ne. Da li bi bila sa deckom kome se dize na tvoju sestru?
Gost- Gost
Ok tresnjo ti kad budes ovlazila samo dok gledas frajera javi se ..mada to bi mi vec licilo na poremecaj
musko vidi sliku dupeta digne mu se. Vizuelni tip
i ne ne pricam ovde o onom kad postoji hemija i iskrice i ksd je napetost takva da se reze makazama po vazduhu. To je vec odnos dvoje koji se muvaju
muskarac kad vidi curu ako mu zapadne za oko fizicki odmah reaguje ..bilo da je vidi na slici na tv u klubu. Zena ne funkcionise tako.
npr mogu videtisliku dzeralda batlera al necu se napal'ti ko musko kad bu video sliku npr lupam monike beluci ili neku golisavu sliku neke glumice etc
musko vidi sliku dupeta digne mu se. Vizuelni tip
i ne ne pricam ovde o onom kad postoji hemija i iskrice i ksd je napetost takva da se reze makazama po vazduhu. To je vec odnos dvoje koji se muvaju
muskarac kad vidi curu ako mu zapadne za oko fizicki odmah reaguje ..bilo da je vidi na slici na tv u klubu. Zena ne funkcionise tako.
npr mogu videtisliku dzeralda batlera al necu se napal'ti ko musko kad bu video sliku npr lupam monike beluci ili neku golisavu sliku neke glumice etc
Zandrin- Zakleta sestra
pa ne bih voleo da mi riba vlaži na brata, dete ima 14 godina. Bolest
shvatam šta hoćeš da kažeš i naravno da ti me treba neko promiskuitetan i neposvećen. Ako se već loži na drugog to je već njen ili njegov problem. Takođe, to je i jedna skroz druga priča i izlazi iz okvira malo. Pricip koji pominjem je onako opštevažeći i tiče se konkretno varanja, s kim god da si, i kakav god da je odnos, a svakako ćeš pažljivo birati. Ipak ti je u interesu da bude obostrano da ne bi ni bilo potrebe za nečim sa strane.
zandrin preteruješ. Čudna ti je ta predstava o muškarcima, maltene kao da nemamo mozga.
shvatam šta hoćeš da kažeš i naravno da ti me treba neko promiskuitetan i neposvećen. Ako se već loži na drugog to je već njen ili njegov problem. Takođe, to je i jedna skroz druga priča i izlazi iz okvira malo. Pricip koji pominjem je onako opštevažeći i tiče se konkretno varanja, s kim god da si, i kakav god da je odnos, a svakako ćeš pažljivo birati. Ipak ti je u interesu da bude obostrano da ne bi ni bilo potrebe za nečim sa strane.
zandrin preteruješ. Čudna ti je ta predstava o muškarcima, maltene kao da nemamo mozga.
Azore za mojih 40 godina nagldala sam se svega i svacega
nije to cufna predstava muskarca
ima vas divnih predobrih zaista i nije svako ukalupljen
ali..mahom se muskarci ponesu svunjski prema zenama
varaju de i kako stignu
ne pricam ti ovo napamet.
Znaju da budu jako surovi bezobrazni
mnogih primera te surovosti sam sr nagledala
veci deo muskw populacuje je promiskuitetan
ofc da ni zene nusu bajne i sjajne..ali kod zene vise emocija prevladava pa ce u varanje uleteti ako sr emoti no za nekog veze etc..malo je onih koje su bas kurave u dusi. Mada je sad sve pomereni i danasnje klinke misle da ako overe vise frajeera su vise in.
nije to cufna predstava muskarca
ima vas divnih predobrih zaista i nije svako ukalupljen
ali..mahom se muskarci ponesu svunjski prema zenama
varaju de i kako stignu
ne pricam ti ovo napamet.
Znaju da budu jako surovi bezobrazni
mnogih primera te surovosti sam sr nagledala
veci deo muskw populacuje je promiskuitetan
ofc da ni zene nusu bajne i sjajne..ali kod zene vise emocija prevladava pa ce u varanje uleteti ako sr emoti no za nekog veze etc..malo je onih koje su bas kurave u dusi. Mada je sad sve pomereni i danasnje klinke misle da ako overe vise frajeera su vise in.
Zandrin- Zakleta sestra
Ja imam drugaricu koja se napaljivala za sekundu, pa ništa. Zdrava prava.Zandrin ::Ok tresnjo ti kad budes ovlazila samo dok gledas frajera javi se ..mada to bi mi vec licilo na poremecaj
Dobro, onda sam poremecenaZandrin ::Ok tresnjo ti kad budes ovlazila samo dok gledas frajera javi se ..mada to bi mi vec licilo na poremecaj
Gost- Gost
бежи док си жив и здрав
потопићу овај сплав
потопићу овај сплав
Da li ovo znaci, da ako zena prevari samo zbog seksa je kurava? A musko je jednostavno, musko?Zandrin ::ofc da ni zene nusu bajne i sjajne..ali kod zene vise emocija prevladava pa ce u varanje uleteti ako sr emoti no za nekog veze etc..malo je onih koje su bas kurave u dusi.
Gost- Gost
жена која превари је курава због чега год преварила, исто важи и за други пол али нема одговарајућа реч, јебига
дајте опустите се мало, не слажете се и готово
дајте опустите се мало, не слажете се и готово
да, али не звучи реално, звучи као да он поседује курве или тако нешто, а не да се курва.
Kuckar, to mi je nekako vise za to Dobro, priznajem da ne znam, ja to nazivam muskom kurvom.
Zene mogu i za manje od sek da se napale i mi smo vizuelna bica i to poprilicno. Iskreno nisam znala da normalna zena sa normalnim libidom ne moze da se napali samo od gledanja ili maste.White Rabbit ::Ja imam drugaricu koja se napaljivala za sekundu, pa ništa. Zdrava prava.
Gost- Gost
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Strana 34 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu