Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 9 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 9 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+34
Majka žaba
Vazarius
victarion greyjoy
R@tep
Lord M.
Harald Hridni
CRNIJASTREB
Blacko
love sansa
Oberin Martel
Brat Crni
Greyhound
DjokaBA
Sparkling Comet
bockybp
Witcher
Зимоврел
Prince of Ravens
Princ Regar
White Rabbit
Zevs86
Nim
orome
Dimeks
Srle
Hokins
Nocnoi_Dozor
азор ахаи
Kian The Nephilim
khaleesi92
Chandrian
Assassin
HuddleBre
StefkeKum
38 posters
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
malo prije odgledah. koja bolest covece...Brat Crni ::Hahahahah, sva sreca pa ja nisam imao vremena sa sestrom da pogledam. Ovako sam bar sam prisustvovao uzasu pred kraj i upozorio je da ne gleda
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Садржајнија епизода од претходне, нема шта.
Крле, сјајан коментар
Крле, сјајан коментар
- Спојлер бре:
- Најјачи коментар на јутјуб снимку најаве треће епизоде:
Easter needs to be officially changed to May 1. CAUSE THE LORD HAS RISEN #blessed
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
Kao i predhodna i druga ima predvidljivu završnicu. Onaj ko je čitao knjige ne može da ne pogodi ishod.
Zmajoubica- Broj poruka : 124
Raspoloženje : koraka laka
Reputacija : 15
Datum upisa : 05.11.2010
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Ima li ko torrent za zadnju epizodu?
btw, welcome back Zmajoubico
https://kat.cr/game-of-thrones-s06e02-1080p-hdtv-x265-hevc-6ch-600mb-shaanig-t12527930.htmlLord M. ::Ima li ko torrent za zadnju epizodu?
Mnogo bolja epizoda od prve. Koliko toliko vraća neku nadu za ovu sezonu.
Ne znam zašto, ali u tih par minuta, Juron mi nije ostavio nikakav utisak...
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Hvala Boki
Ево неких Мартинових ставова о ономе што је обележило сам крај друге овосезонске епизоде:
- Спојлер бре:
Ово што следи је из давнашњег интервјуа ( http://www.maximumfun.org/sound-young-america/george-r-r-martin-author-song-ice-and-fire-series-interview-sound-young-america#transcript ) и то на тему "повратак из мртвих".
"Колико год да волим Толкина, још увек мислим да је Гандалф требало да остане мртав. То је била тако невероватна секвенца у "Дружини прстена" када се сукобљава са Балрогом и пада у бездан, уз последње речи "Бежите (летите), ви будале". Колико је то снагу имало, како ме је само зграбило. А онда се он вратио, као Гандалф Бели. И то као побољшана верзија себе. Никада ми се Гандалф Бели није свидео онолико колико Гандалф Сиви, стварно ми се није свидео тај повратак. Била би то јача прича да је остао мртав".
Ипак, оживљавање мртвих није му било страно у "Песми леда и ватре".
"Моји ликови који су кроз то прошли су - тежи. На неки начин, нису они више исте особе. Тело можда може да се креће, али неки део њиховог духа је измењен, трансформисан. Изгубили су нешто", каже Мартин и (као да говори о ономе што нас чека од новог џона Снежног), каже и следеће:
"Један од ликова који се враћају из света мртвих је Берик Дондарион. Сваки пут када оживи, он изгуби мало више себе. Био је послан на задатак пре своје прве смрти. Био је послан да нешто уради и као да се држи за то. Он заборавља друге ствари, заборавља ко је, где је живео, чак и жену са којом је требало да се венча. Део његове људскости се губи сваки пут када га врате из мртвих. Сећа се - тог задатка. Месо отпада са њега, али тај један циљ, чији је он део, је нешто што га обузима и што га враћа из мртвих. Мислим да ћете видети ехо тога и код неких других мојих ликова који се враћају из мртвих".
Дакле.. Спремите се за новог Снежног. Другачијег, тачније.
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
Ма готивно је ово скроз. Добићемо причу са истим крајем испричану на тотално два различита начина (под условом да дебели поживи..... а тај упитник расте сваким даном).
Казао бих свега пар речи за сад...
Казао бих свега пар речи за сад...
- Spojler:
- Само да ми не сјебу закраљење као што су рецимо сјебали Ареа Хотаха. Имају средства, ваљда су се мало отворили за острва. Пошто су већ, на прву лопту, сјебали кастинг за Јурона, надам се да ће макар то испасти како треба.
Ови флешбекови би требали да буду колко толко пристојни, можда ћемо коначно сазнати тај распрет око Регара.
Најбоља ствар у епизоди дефинитивно, каки Џон каки бакрачи
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
Najbolji deo epzode? Dijalog:
Bran: "Wylis?"
Hodor: "Hodor?"
Bran: "I saw you as a boy. You could talk... What happened?"
Hodor: "Hodor..."
Bran: "Where's Meera?"
Hodor: "Hodor."
Divota. Sa onom muzikom u pozadini ko nije suzu pustio nije čo'ek...
Što se same epizode tiče - nije loša. Počeli su polako da otpuštaju plaćenije glumce (da se oslobodi budžet za CGI zmajeve, obviously... ), neko od Tirela verovatno gine u sledećoj epizodi (tipujem na Lorasa, a do kraja sezone će sigurno njegovim putem i sestra), Juron je razočaranje i još su me iznervirali što su deo najboljeg govora čitavog serijala upotrebili na jebenom mostu a ne na Zakraljenju (mada je i u knjizi govor bio u krčmi), ali generalno nisam nimalo zadovoljan nadobudnim manekenom sa bradom Mihaila Obrenovića i "god-complexsom"... Eh, Viktarione, na šta si ti protraćen...
A kad je (Sveti?) Nikola u pitanju - ja uopšte ne očekujem da on bude isti onaj Džoni Brat Crnog Plašta kog smo gledali. Barem ne u knjizi. U seriji svašta može da se desi... Mogu i da ubiju Deneris, kad su već krenuli... Samo kažem...
Bran: "Wylis?"
Hodor: "Hodor?"
Bran: "I saw you as a boy. You could talk... What happened?"
Hodor: "Hodor..."
Bran: "Where's Meera?"
Hodor: "Hodor."
Divota. Sa onom muzikom u pozadini ko nije suzu pustio nije čo'ek...
Što se same epizode tiče - nije loša. Počeli su polako da otpuštaju plaćenije glumce (da se oslobodi budžet za CGI zmajeve, obviously... ), neko od Tirela verovatno gine u sledećoj epizodi (tipujem na Lorasa, a do kraja sezone će sigurno njegovim putem i sestra), Juron je razočaranje i još su me iznervirali što su deo najboljeg govora čitavog serijala upotrebili na jebenom mostu a ne na Zakraljenju (mada je i u knjizi govor bio u krčmi), ali generalno nisam nimalo zadovoljan nadobudnim manekenom sa bradom Mihaila Obrenovića i "god-complexsom"... Eh, Viktarione, na šta si ti protraćen...
A kad je (Sveti?) Nikola u pitanju - ja uopšte ne očekujem da on bude isti onaj Džoni Brat Crnog Plašta kog smo gledali. Barem ne u knjizi. U seriji svašta može da se desi... Mogu i da ubiju Deneris, kad su već krenuli... Samo kažem...
То си добро приметио за говор. Баш сам раније размишљао о томе. Да ту има потенцијала да се направи нешто брутално, као рецимо на Тирионовом суђењу где је Динклиџ развалио са говором.
Протраћише на мост, збрзали. Како само троше те капиталце, невероватно...
Протраћише на мост, збрзали. Како само троше те капиталце, невероватно...
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
Odgledah epizodu. Definitivno bolja od prve. Priznajem da ni js nisam odusevljen Juronom. Ono na kraju se ocekivalo, a navijam da Remziju neko prereze vrat. Krajnje je vreme. Sve u svemu dobra epizoda.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Jurona sam ovako zamišljao samo još malo zayebaniji.
Svi smo znali da će Džoni biti vaskrsnut drugi dan po holivudu. ostaje da vidimo hoće li martin uraditi istu stvar. i naravno da li će ovo imati neke posledice. da li džoni možda malo šenuo? takođe se nadam da će neko zavrnuti vrat onom Oliju. ne što je nabo džonija već zato što ima iritantnu facu ko rahmetli dzofri. kad smo kod dzofrija znate li u kojem je klasiku igrao kao klinac? ko pogodi dobija sve današnje pluseve od mene.
tirion i pterodaktil rex. fina scena. bren obećava. lijena eh lijena pa zbog nje se ne bi posvađao sa krletom kamoli počeo rat. mogli su i neku ljepšu naći.
nije bilo dorne i nije bilo nerviranja. moj čir zahvaljuje
Svi smo znali da će Džoni biti vaskrsnut drugi dan po holivudu. ostaje da vidimo hoće li martin uraditi istu stvar. i naravno da li će ovo imati neke posledice. da li džoni možda malo šenuo? takođe se nadam da će neko zavrnuti vrat onom Oliju. ne što je nabo džonija već zato što ima iritantnu facu ko rahmetli dzofri. kad smo kod dzofrija znate li u kojem je klasiku igrao kao klinac? ko pogodi dobija sve današnje pluseve od mene.
tirion i pterodaktil rex. fina scena. bren obećava. lijena eh lijena pa zbog nje se ne bi posvađao sa krletom kamoli počeo rat. mogli su i neku ljepšu naći.
nije bilo dorne i nije bilo nerviranja. moj čir zahvaljuje
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Glumio je u Betmenu, Nolanovom.CRNIJASTREB :: kad smo kod dzofrija znate li u kojem je klasiku igrao kao klinac? ko pogodi dobija sve današnje pluseve od mene.
Lijana Stark? Ti shvataš da je ona dete u onom flešbeku? Da je Ned onaj najmanji, Brendon onaj viši? Onaj što ih nadgleda verovatno mladi Rodrik Kasel... Poenta je - dete. Šta tu ima da gledaš... Idi bre Jastrebe...
Jurona si onako zamišljao? Pa Stefke ga ima na avataru, kud onako... Dobro...
Teško da je Batman Begins iz '05 klasik, al ajt'...
Jurona si onako zamišljao? Pa Stefke ga ima na avataru, kud onako... Dobro...
Teško da je Batman Begins iz '05 klasik, al ajt'...
@krle pa ona glumica ima 14 godina, lijena je u knjigama imala koju godinu više.
Betmen početak je klasik. tako kažu fanovi.
@kometa obećanje je obećanje
Betmen početak je klasik. tako kažu fanovi.
CRNIJASTREB :: Betmen početak je klasik. tako kažu fanovi.
zaboravih remzija. on se boji tate, u knjigama. Takođe onaj ruz iz knjiga ne bi popio nož na onu foru.
@krle za jurona. otprilike onako. čekaj da ga vidimo u akciji
@krle za jurona. otprilike onako. čekaj da ga vidimo u akciji
Hmm, ipak je onaj viši Ned, niži Bendžen, ne može Lijana nikako da bude starija od Neda, ali u seriji naravno da izgleda kao da jeste, 'bem ti HBO...
Znam da je Ned jedva imao 20 godina tokom Robertove Bune.
Za tri godine producenti te naprave od ovoga
da izgledaš poput ovoga:
Inconceivable...
Ako, ako. Što lošija serija - draža će mi knjiga biti.
Pa i ja sam fan. I kažem da nije. Čak ni The Dark Knight još uvek nije. Biće. Ali još uvek nije.
Znam da je Ned jedva imao 20 godina tokom Robertove Bune.
Za tri godine producenti te naprave od ovoga
da izgledaš poput ovoga:
Inconceivable...
Ako, ako. Što lošija serija - draža će mi knjiga biti.
Pa i ja sam fan. I kažem da nije. Čak ni The Dark Knight još uvek nije. Biće. Ali još uvek nije.
E da i to za Boltone me je iznenadilo. Cisto sumnjamda bi se Remzi u knjizi usudio na to. Mada uvekse setim kopiletovog pisma.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Баш ми се допала ова епизода, много боља од прве. Не знам да ли да је посматрам као спојлер за књиге или не xD Поготову што све иде неким вероватним, типично мартиновским током Бренов повратак у прошлост је супер, претпостављам да ће он наставити да нам открива делове слагалице из давних дана И иначе му много боље стоји овако кратка коса. Ходор се звао Вилис и могао је да прича! Допало ми се да видим срећну породицу Старк
Одушевио ме Тирион са змајевима (I’m here to help. Don’t eat the help I drink and I think. That’s what I do ) и Варисова реакција на степеништу након свега xD
А на Зиду Дух Жалобни Ед и Дивљани, какав савез Било би занимљиво кад би он постао Night’s Watch Commander. Вун-Вун напада! И Џон је оживео И то Мелисандрином враџбином. Сер Давос ме је засмејао, читаву серију мрмља против вештице да би сад директно затражио њене чини То је тај Мартинов парадокс.
Посматрајући Врапчеву секту и оданост Утопљеном богу у серији схватам да су Мартинове књиге добре и јер имају организоване религије у које чланови слепо верују и покоравају им се, баш занимљиво како је у свакој провинцији другачије. Томен жели да га мајка научи да води земљу Неће ваљда да постане зао и шта ће бити са Sir Pounce-ом
Изненадила ме је сцена у Зимоврелу, нисам очекивала да би Ремзи тако нешто урадио, а ни да би Руз то тако лако дозволио. Well at least now we know why they were repeating “fat Walda” all the time :/ She was to feed the dogs Да ли ће се то исто десити и у књизи? Претпостављам да Ремзи сад креће на Зид.
Што се тиче Грејџоја обрадовала сам се што су се макар појавили, бојала сам се да их неће ни бити или да ће им прича бити уништена попут Мартелових. Не знам шта бих рекла о Јурону, морала бих још да га видим да бих проценила, стално сам га замишљала као Куку из Once Upon A Time… Theon is heading home so that’s a thing.
Одушевио ме Тирион са змајевима (I’m here to help. Don’t eat the help I drink and I think. That’s what I do ) и Варисова реакција на степеништу након свега xD
А на Зиду Дух Жалобни Ед и Дивљани, какав савез Било би занимљиво кад би он постао Night’s Watch Commander. Вун-Вун напада! И Џон је оживео И то Мелисандрином враџбином. Сер Давос ме је засмејао, читаву серију мрмља против вештице да би сад директно затражио њене чини То је тај Мартинов парадокс.
Посматрајући Врапчеву секту и оданост Утопљеном богу у серији схватам да су Мартинове књиге добре и јер имају организоване религије у које чланови слепо верују и покоравају им се, баш занимљиво како је у свакој провинцији другачије. Томен жели да га мајка научи да води земљу Неће ваљда да постане зао и шта ће бити са Sir Pounce-ом
Изненадила ме је сцена у Зимоврелу, нисам очекивала да би Ремзи тако нешто урадио, а ни да би Руз то тако лако дозволио. Well at least now we know why they were repeating “fat Walda” all the time :/ She was to feed the dogs Да ли ће се то исто десити и у књизи? Претпостављам да Ремзи сад креће на Зид.
Што се тиче Грејџоја обрадовала сам се што су се макар појавили, бојала сам се да их неће ни бити или да ће им прича бити уништена попут Мартелових. Не знам шта бих рекла о Јурону, морала бих још да га видим да бих проценила, стално сам га замишљала као Куку из Once Upon A Time… Theon is heading home so that’s a thing.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
@krle ja nisam fan nolanove trilogije. ne znam zašto. možda što u svakom betmenu tražim kitona?! nemam pojma.
@zim ček ček ček. pa ti si Jurona zamišljala kao fensi emo pirata koji se šminka?
@zim ček ček ček. pa ti si Jurona zamišljala kao fensi emo pirata koji se šminka?
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
CRNIJASTREB ::
Pa Juron ima plave usne:
Da 'l od ruža ili Ka'artskog vina sad nećemo da cepidlačimo...
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Strana 35 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu