Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 50 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 50 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+34
Majka žaba
Vazarius
victarion greyjoy
R@tep
Lord M.
Harald Hridni
CRNIJASTREB
Blacko
love sansa
Oberin Martel
Brat Crni
Greyhound
DjokaBA
Sparkling Comet
bockybp
Witcher
Зимоврел
Prince of Ravens
Princ Regar
White Rabbit
Zevs86
Nim
orome
Dimeks
Srle
Hokins
Nocnoi_Dozor
азор ахаи
Kian The Nephilim
khaleesi92
Chandrian
Assassin
HuddleBre
StefkeKum
38 posters
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Winter Is Coming...to HBO
Одлична завршница.... Доста чудних ствари, али одлично уклопљених.
Ово за Џоџена је доста једноставније направљено него у књизи....
Ово за Џоџена је доста једноставније направљено него у књизи....
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
Re: Winter Is Coming...to HBO
Moji predosećaji su se obistinili. Nema Kejtlin, s jedne strane razumem ako su ostavili WTF momenat za narednu sezonu gde fali takvih trenutaka, s druge strane propustili su priliku za najbolju završnu scenu bilo koje sezone bilo čega. Nema ni Balona, opet razumljivo i slučaju da su Grejdžoji potpuno skrajnuti i u slučaju da će im biti posvećeno malo više vremena naredne sezone, ali razrešenje treće pijavice je pripadalo u ovoj sezoni. Brijena vs. Pseto mi je OK izmena, dobili smo dobro šibanje, Sandor malo epskiji ispraćaj, a priča je i dalje na pravom koloseku.
Osim toga je bila solidna epizoda, mada ispod očekivanja. Severno od Zida je sve bilo odlično, i Stanis, i Mens, i Brenova družina, i Dete, i Krvavi Gavra. Dve (tj. tri) priče koje su dosta propatile u adaptaciji su ovom i prethodnom epizodom na više nego zadovoljavajući način zaokružene. S druge strane Tirion i Deneris su bili mnjeh. Falilo je malo više vremena, malo bolje režije i glume, malo kvalitetnijih replika...
Ali sve u svemu ovo je najbolja sezona do sada, potpuno očekivano. Iako ima sve više odstupanja od knjiga, podjednako problematičnih kao i do sada, ipak je ovo sezona najbolje i najuzbudljivije knjige do sada, i teško da su mogli da je uprskaju. Najbitniji momenti su tu, i odrađeni su spektakularno, primetno je da budžet raste iz sezone u sezonu. A za pohvalu je to što su razgolitili najlepšu glumicu Sad jedva čekam sledeću sezonu, da vidim kako će se izboriti sa padom kvaliteta knjiga i posledicama svih dosadašnjih izmena.
Osim toga je bila solidna epizoda, mada ispod očekivanja. Severno od Zida je sve bilo odlično, i Stanis, i Mens, i Brenova družina, i Dete, i Krvavi Gavra. Dve (tj. tri) priče koje su dosta propatile u adaptaciji su ovom i prethodnom epizodom na više nego zadovoljavajući način zaokružene. S druge strane Tirion i Deneris su bili mnjeh. Falilo je malo više vremena, malo bolje režije i glume, malo kvalitetnijih replika...
Ali sve u svemu ovo je najbolja sezona do sada, potpuno očekivano. Iako ima sve više odstupanja od knjiga, podjednako problematičnih kao i do sada, ipak je ovo sezona najbolje i najuzbudljivije knjige do sada, i teško da su mogli da je uprskaju. Najbitniji momenti su tu, i odrađeni su spektakularno, primetno je da budžet raste iz sezone u sezonu. A za pohvalu je to što su razgolitili najlepšu glumicu Sad jedva čekam sledeću sezonu, da vidim kako će se izboriti sa padom kvaliteta knjiga i posledicama svih dosadašnjih izmena.
Одгледао сам последњу епизоду ове сезоне. Мало ми је превише тога набијено у сат времена, али... добро, био сам и остао љубитељ књиге. Има више него добрих решења, има и оних која ће шокирати оне који нису читали (нпр. деца ће их потпуно збунити) али - све у свему, спектакл какав доликује крају сезоне. Штета што је све некако збрзано...
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
Oberine, koju su najlepsu glumicu razgolitili? Misandei?
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Moram priznati da sam izguglao slike iz ove scene. Ali evo ti + za kompletan video - gif .
Štata što nije bilo LS, što kaže Oberin bio bi to predobar kraj, ovako sam nekako bio smoren kad se završila epizoda. Radnja na Zidu odlična, najež kad vidiš svu onu vojsku Deca mi se uopšte nisu dopala a i bolje bi bilo da su stavili kosture sa više mesa ovako mi je bilo komično na momente zmajevi kao i uvek odlični za razliku od Emilije.. Više sam i očekivao od Tivin ne sere zlato scene, mnogo je to bolje u knjigama bilo preneto.. Da li to znači da će Varis da popuni ulogu onog debelog magistra što ispraća Tiriona do Koningtona? Brijena i Pseto odličan fajt! Scena sa Planinom bzvz.. bolje da su LS ubacili za kraj umesto toga.. Sve u svemu jako dobra epizoda ali više sam očekivao
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Meni se dopala epizoda, drzala mi je paznju i sat vremena mi je proletelo kao par minuta.. Borba Brijene i Pseta je odlicna bila, bas sam uzivala. Definitivno vise volim borbe 1 na 1 nego bitke. Iskreno sam generalno razocarana kako glumi Deneris, mnoooogo sam vise ocekivala od te price u ovoj sezoni. Ali pretpostavljam da ce njena uloga postati veca u narednim sezonama a mogu samo da se nadam da ce se gluma Emilije Klark poboljsati.. Inace, ode cela prica o khalessi dodjavola.
I ja sam ocekivala da sad ubace malo o Kejtlin i da bolje odrade scenu sa Tirionom i Tajvinom.. Ali sta je tu je, serija definitivno ima uspone i padove... Dok je knjiga konstantno genijalna. ^^
I ja sam ocekivala da sad ubace malo o Kejtlin i da bolje odrade scenu sa Tirionom i Tajvinom.. Ali sta je tu je, serija definitivno ima uspone i padove... Dok je knjiga konstantno genijalna. ^^
khaleesi92- Broj poruka : 49
Raspoloženje : :(
Reputacija : 0
Datum upisa : 03.03.2014
Sve u svemu, dobar kraj odlicne sezone. Po meni ova je bila, posle prve najbolja do sada uz osetno pivecanje budzeta. Sto se tice ove epizode, nemam nekih zamerki sad da mi se nesto bas nije svidelo. Jedino oni hodaci su mi izgledali malo comic, ali ok. Ne mogu a da se ne zapitam da li ce Martin nastaviti po seriji i da li definivno pada u vodu ona teorija o Ddodzen piti? Licno bih voleo da u knjizi ne bude istina. I da, na stranu moji licni osecaji prema Targarjenki, glumica bi definitivno trebala da uzme cas, dva glume Em joj je prica u stagnaciji, em i njena gluma. Ovako sve ostalo je bilo jako lepo izveseno i zanimljivo. Nisam bas ni ocekivo Arju na samom kraju, no dobro. A sada godinu dana agonije... :-(
Kian The Nephilim- Putujući Učenjak
- Broj poruka : 1715
Godina : 34
Raspoloženje : Kometa mi je zena! :) Sta mislite, kakvo onda moze biti? :)
Reputacija : 284
Datum upisa : 17.06.2013
WHEREVER WHORES GO?!?!?!? Сељаци, шта су избацили. И ни једна од ових рана не доноси моменталну смрт... Боље да су избацили ону шугаву квазиглумицу Емилију Кларк која краде време к'о Аргентина НИ НА ШТА, да обраде Тириона и Зид боље.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Odgledao i utisci su pomešani. Zadovoljan sam borbom između Brijene i Pseta i dešavanjem na Zidu. Sa druge strane slab utisak su ostavili Bren i kompanija i Kalisi naravno. Očekivao sam da će na kraju da uskrsne Gospa kamen srca ali šta je tu je. SAd ostaje da čekamo petu sezonu.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Заборавих да кажем за крај....
Управо ми је то недостајало, где год иду курве.... и оно да ланистери ипак не серу злато Разумем да нису могли таквом глумцу да наместе чучавац, ал могли су бар ту реченицу
Управо ми је то недостајало, где год иду курве.... и оно да ланистери ипак не серу злато Разумем да нису могли таквом глумцу да наместе чучавац, ал могли су бар ту реченицу
Najinteresantnija sezona bi trebalo da bude sledeca, barem po meni, jer sam bas uzivala citajuci cetvrtu knjigu E sad, sta ce da izbace i sta ce da bude...
Gost- Gost
Brendon rivers je bas mlako odradjen,Tisa nije spomenuta i koji ***** su ubacili asu u uzasnik a belonovu smrt preskocili...
Poslednji izmenio Hokins dana Uto 17 Jun 2014, 00:48, izmenjeno ukupno 1 puta
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Грејџоји ће изгледа паузирати још једну сезону, јер ће се фокус бацити на Мартеле.... Највероватније ће свој бум доживети тек у 6 сезони.
Једино да спакују и Мартеле и Грејџоје у 5 сезону.... али ја сам видео да раде кастинг само за Дорну, острва се уопште не спомињу....
Једино да спакују и Мартеле и Грејџоје у 5 сезону.... али ја сам видео да раде кастинг само за Дорну, острва се уопште не спомињу....
Odgledao sam na jutjubu scenu fajta izmedju Sendora i Brijene, nije lose. Ali je samo do trenutka kada Sendor pada niz padinu. Sad me zanima da li se prikazuje njegovo telo, da li ga Arja srece kasnije ili je tu kraj? Jer ako je kraj, onda postoji sansa da je ziv, da je samo pao i ugruvao se, sto ce reci i u knjizi je ziv.
Cekajte, stanite, nisam gledala ali
- Spojler:
zar su oni ubacili scenu kada Tirion uhvati Tivina delu i ukoka ga na cucavcu?? Zar to nije na kraju 4. knjige?
Gost- Gost
A muzika ? Niko to ne spominje
Definitivno ce da se potrazi OST,odusevljen sam.
Deneris je upropastila svaku epizodu u kojoj se pojavila,isto kao u knjizi,gde sam preskakao njena poglavlja(pa posle citao)..i opet cu ponoviti...nisam verovao da ce biti dosadnijeg lika od Sanse,ali eto,Deneris je uspela da je zbaci sa trona...Skoro pa da se ne secam tako dosadnije uloge,mozda ona Melani iz Nestasnih Godina,koju sam mrzeo iz dna duse.
Definitivno ce da se potrazi OST,odusevljen sam.
Deneris je upropastila svaku epizodu u kojoj se pojavila,isto kao u knjizi,gde sam preskakao njena poglavlja(pa posle citao)..i opet cu ponoviti...nisam verovao da ce biti dosadnijeg lika od Sanse,ali eto,Deneris je uspela da je zbaci sa trona...Skoro pa da se ne secam tako dosadnije uloge,mozda ona Melani iz Nestasnih Godina,koju sam mrzeo iz dna duse.
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Raspoloženje : :)
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
Trešnja ::Cekajte, stanite, nisam gledala ali
- Spojler:
zar su oni ubacili scenu kada Tirion uhvati Tivina delu i ukoka ga na cucavcu?? Zar to nije na kraju 4. knjige?
Па јесте четврта књига ако гледаш да су трећу поделили на две
Assassin ::Odgledao sam na jutjubu scenu fajta izmedju Sendora i Brijene, nije lose. Ali je samo do trenutka kada Sendor pada niz padinu. Sad me zanima da li se prikazuje njegovo telo, da li ga Arja srece kasnije ili je tu kraj? Jer ako je kraj, onda postoji sansa da je ziv, da je samo pao i ugruvao se, sto ce reci i u knjizi je ziv.
Arja ga nalazi i on je moli da ga ubije ali ga ona ostavlja i odlazi
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Video sam sliku na fejsu i fak jea! Nije zvanicno umro, sto znaci da je mozda jos ziv! Podrzimo Sendora, da prezivi!
I videh ovo, lol :
I videh ovo, lol :
Ne, ne gledam tako Mislim na Gozbu...Dimeks ::Trešnja ::Cekajte, stanite, nisam gledala ali
- Spojler:
Па јесте четврта књига ако гледаш да су трећу поделили на две
Gost- Gost
Jedino sto ne znam je to zasto su Brena pozurili da stigne na odrediste kad stize tek u prvoj polovini 5 knjige. Totalno nepotrebno. Mislim da ignorisu tv publiku koja ce se ohladiti od serije ako citavu sledecu sezonu budu posvetili relativno nepoznatim likovima. Pojavljivace se Tirion Sersei bice na zidu akcije i Marteli i Grejdzoji.
orome- Legendarni Gusar
- Broj poruka : 319
Raspoloženje : :)
Reputacija : 21
Datum upisa : 28.07.2011
Ovo je epizoda gde su generalno ista misljenja svih nas za razliku od prethodne.
Stanisov dolazak je bas ostavio utisak na mene.
To sa Tivinom i Tirionom opet mlako, i da, sto neke rece nijedna od onih rana ne izaziva momentalnu smrt, i opet sto neko rece Kuda god kurve idu fali!
Inace, glupost je ali ne razumem zasto menjaju tako neke gluposti tipa umesto Hazea nesto tamo...
Stanisov dolazak je bas ostavio utisak na mene.
To sa Tivinom i Tirionom opet mlako, i da, sto neke rece nijedna od onih rana ne izaziva momentalnu smrt, i opet sto neko rece Kuda god kurve idu fali!
Inace, glupost je ali ne razumem zasto menjaju tako neke gluposti tipa umesto Hazea nesto tamo...
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Strana 1 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu