WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 30 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 30 Gosta

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
FRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas - Page 2 Vote_lcapFRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas - Page 2 Voting_barFRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas - Page 2 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
FRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas - Page 2 Vote_lcapFRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas - Page 2 Voting_barFRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas - Page 2 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

FRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas

+3
Assassin
Witcher
LunarFang
7 posters

Strana 2 od 3 Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Ići dole

FRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas - Page 2 Empty Re: FRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas

Počalji od LunarFang Pon 12 Mar 2012, 21:58

Secam se ja price. Taj zli brat je roknuo caleta pa hteo da zavlada, a ona dva druga brata se ujedine i zbace ga, i proteraju negde gde sunce ne sija. Posle par dana zarate medjusobno jer nisu mogli da se dogovore oko vlasti, i podele zemlju
LunarFang
LunarFang
Lord od Besnog Rta
Lord od Besnog Rta

Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

FRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas - Page 2 Empty Re: FRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas

Počalji od Gospodar ostrice Pon 12 Mar 2012, 22:01

Vi imate bujniju mastu od mene,moje misljenje je da je mnogo komplikovano,ali uradicu onako kako ste sve zamislili Very Happy
Pocecu od te carke brace,pa preko kraljevstava do narodne svesti...
Gospodar ostrice
Gospodar ostrice

Broj poruka : 52
Godina : 30
Raspoloženje : Sezonski :D
Reputacija : 0
Datum upisa : 20.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LunarFang Pon 12 Mar 2012, 22:02

Niko nikad nije rekao da je smisljanje istorije jedne rase lako Very Happy Srecan rad!
LunarFang
LunarFang
Lord od Besnog Rta
Lord od Besnog Rta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gospodar ostrice Pon 12 Mar 2012, 22:22

Hvala!Ostacu na visini zadatka!
Gospodar ostrice
Gospodar ostrice

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LunarFang Pon 12 Mar 2012, 22:29

Ok Smile I dosta spama, ipak je ovo tema o Sumskim vilenjacima Smile
LunarFang
LunarFang
Lord od Besnog Rta
Lord od Besnog Rta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Pon 12 Mar 2012, 22:58

Cekaj bre malo.  Evil or Very Mad

Ja sam uglavnom smislio pricu patuljaka:

"Ja i Witcher smislili" my ass!  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad
Lopovi jedni.

Smislio sam ovo pre pogla godine jos za patuljke zato jer ih obozavam.
Od vilenjaka su ostali Visoki, i jos par bratstava Mracnih na kojima radim.
Ali nemam vremena, pa ne zurim.

Ako zelite da radimo Patuljke, ne bi bio problem da sutra napravim novi plan programa pa da podelimo zadatke i da se bacimo na njih.
Mnogo je da Ostrica sam pise o celoj istoriji Patuljaka, to bi bilo kao da je neko pisao sve o Vilenjacima.

Poslednji izmenio Assassin dana Sub 10 Maj 2014, 19:36, izmenjeno ukupno 1 puta
Assassin
Assassin
Lord Zapovednik Noćne Straže

Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Areal Pon 12 Mar 2012, 23:18

Ako vam treba još neko za patuljke tu sam Smile.
Areal
Areal
Lord zaštitnik Zapada
Lord zaštitnik Zapada

Broj poruka : 5992
Godina : 40
Raspoloženje : Lord Protector of Casterly Rock, Lord of Windblade and Tumbleston, Shield of Lannisport and Warden of the West, Lion from the North, Noble Lord Areal
Reputacija : 403
Datum upisa : 01.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gospodar ostrice Pon 12 Mar 2012, 23:34

E sada razumem Very Happy Hvala na rsplitanju Assassin-e,mogao bi da podelis zadatke i da krenemo sa radom...rasplinjujem mastu,poslednjih nekoliko meseci mnogo!
Gospodar ostrice
Gospodar ostrice

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ergon Lar Tund Uto 13 Mar 2012, 07:30

Pa ne znam šta se vi smislili, pošto se te GM tajne čuvaju. FRP rase -Sumski Vilenjaci - Eru Igdralas - Page 2 3250678809 Ja ti kažem o onome što sam mu ja predložio i on se složio.

Nego, ako već radimo unapred, hajde se vi dogovorite za Alaraun Sultanate i Orke, pa da počnem da radim. Tu nema puno.
Ergon Lar Tund
Ergon Lar Tund
Gospodar Zmajkamena
Gospodar Zmajkamena

Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LunarFang Uto 13 Mar 2012, 11:09

Assassine, dugujem ti izvinjenje. Prs'o sam k'o fosna ovih dana, ne znam vise ni sta pricam... Izvini jos jednom...
LunarFang
LunarFang
Lord od Besnog Rta
Lord od Besnog Rta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Uto 13 Mar 2012, 12:54

Ma Lunare sta se izvinjavas, necu ni da cujem!

Opusteno je. Smile
Ako hocete da radimo patuljke, da radimo ili ljude, orke, polusane?
Ja sam za to da pocnemo ljude? Very Happy
Assassin
Assassin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ergon Lar Tund Uto 13 Mar 2012, 12:59

Može ljudi, ali trebamo prvo da ih podelimo, zar ne ?
Ergon Lar Tund
Ergon Lar Tund
Gospodar Zmajkamena
Gospodar Zmajkamena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LunarFang Uto 13 Mar 2012, 13:26

Koliko znam, trebalo bi. Koliko drzava ljudi treba da bude?
LunarFang
LunarFang
Lord od Besnog Rta
Lord od Besnog Rta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Uto 13 Mar 2012, 14:56

Pazi u originalu kada sam smisljao to o ljudima bilo je par carstava, i nekoliko plemena.

Imali bi glavno kraljevstvo, ono gde su Verni zaposeli polovinu kraljevstva.
Onda ispod njih jedno jako carstvo, u koje Verni ne sme ni da udju, zakonom zabranjeno.
Imali bi Martinovu sultaniju.
A jos bi par plemena i gradova mogli da ubacimo.
Poceo sam davno da smisljam jedan mali narod nekromanta, koji su nekada bili zli, ali sada pokusavaju da se iskupe i dobri su.

Lunare da li radis mapu?
Ja sam odavno poceo mapu, ali ako radis ti posalji mi neku njenu verziju da vidim gde sta ide?
Smile
Assassin
Assassin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LunarFang Uto 13 Mar 2012, 16:05

Jesam ali moram opet, prenatrpao sam je, ne znam kad cu je opet poceti. Ja sam kraljevstvo gde su drevni nazvao Sarantijski dominat, pod vlascu dominara, a carstvo sam nazvao Lemurija, po jednom legendarnom carstvu, ali imena ce se lako menjati ako ovo ne pase; jedan deo sam izdvojio za slobodne gradove, medju kojima je i zloglasni Sarnas, deo sam izdvojio za Alaraunski sultanat, tu negde oko ekvatora, ostrva su mi na istoku i zapadu kontinenta, arhipelag Jormuna na jugozapadu, izdvojio sam deo za slobodna plemena severa, sume su standardno svuda razbacane, sad samo moram da sve to uoblicim i kad zavrsim, saljem ti da dodatnu redakciju i ispravke.
LunarFang
LunarFang
Lord od Besnog Rta
Lord od Besnog Rta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Uto 13 Mar 2012, 16:59

Ok, poslacu ti svoju verziju jednom prilikom, samo je nabacano gde je sta,
pa ti vidi koja kraljevstva imaju i kako otprilike izgleda, tj gde bi ko trebao da bude. Smile

Kod Kraljevstva sam mislio da ubacimo par gradova, tako da bi svako dobio po jedan grad u vidu jednog kraljevstva, carstva.
Assassin
Assassin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Witcher Uto 13 Mar 2012, 17:25

Hm... ja sam zamislio jednu drzavu gde bi verni imali veliki uticaj slicno belim plastovima u Amadiciji iz WoTa zatim jugoistocno bi trebao da se nalazi Martinov Alarunski sultanat, na severu bi trebalo da se nalazi omanja drzava prvobitnih, starih ljudi ili ti severnjaka koji bi ziveli u manjim ali udruzenim plemenima i u tu drzavu je Vernima zabranjen ulaz.
Naravno bice i slobodnih gradova gde nece biti izrazenoh uticaja ove tri strane
Witcher
Witcher
Zaštitnik Severa
Zaštitnik Severa

Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Uto 13 Mar 2012, 18:48

Da zaboravio sam Severnjake, oni bi trebali da budu na ostrvu iznad patuljaka, na svom Ledenom ostrvu. Tako smo se prvobitno dogovorili?
Assassin
Assassin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Witcher Uto 13 Mar 2012, 19:14

da,da na severu to ostrvo, mozda samo malcice na kopnu juzno od ostrva neki outpost.
Witcher
Witcher
Zaštitnik Severa
Zaštitnik Severa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sharpshooter Uto 13 Mar 2012, 19:35

imam ja mapu jednog dela koje sam izmislio tako pa ako ocete skeniracu...
Sharpshooter
Sharpshooter

Broj poruka : 397
Raspoloženje : cool
Reputacija : 7
Datum upisa : 14.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ergon Lar Tund Uto 13 Mar 2012, 22:45

Ovaj, možda bi mogli uvesti četiri naroda na neki način, ovo je samo predlog.

Imamo Severnjake koji su na tom Ledenom ostrvu, i podeljeni su na više vojvoda, jarlova, šta već, ali su svi ujedinjeni u veri, to jest u veri Starih Bogova. Oni su starosedeoci kontinenta i veoma mrze ostale narode, sem patuljaka.

Zatim, Verni (Fejtfuli), koji su organizacija koja je došla preko mora, sa juga, i počela da širi svoju veru Makerovu (menjajte tu ogromnu kopiju Dragon Age-a) po raspadnutim kraljevstvima središta, pa su na kraju i zavladali, te postali većinskio stanovništvo. Beli plaštovi nisu svi odjednog naroda, i takođe nemaju baš toliki uticaj.

Faronci bi bili oni koji su naseljavali središnje zemlje pre nego što su Verni došli. Nisu naročito retki, ali svaki na neki način ima svoju sposobnost zbog kojih su ih sveštenici Vernih ubijali i proterivali, misleći da su demonske tvorevine. Oni povučeni žive u Staklenim Planinama, negde na zapadu. Većina su polutani (polu-vilenjaci), pa imamo i njih urađene.

Alarauni su narod sa juga, i ranije je pod tim nazivom bio poznat samo narod na granici sa Vernima i Granicom. Tada su čisti Alarauni bili malobrojni ; većina su bili seljaci i sveštenstvo, dok su ostali služili na Granici ili za Verne. Posle ponovnog podizanja jedne od brigada, Alaraun se pobunio protiv Vernih i uspeo da dobije nezavisnost, a zatim krenuo u osvajanje svega južnijeg, računajući i Oršku pustaru...
Ergon Lar Tund
Ergon Lar Tund
Gospodar Zmajkamena
Gospodar Zmajkamena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Uto 13 Mar 2012, 23:02

Stavi Sharpe, mozda i pomogne. Smile

Martine lakse malo sa Vernima, tebi se istorija svih naroda (ljudi, a nadam se ne i ostalih) bazira na njih.
Jos za Verne nije utvrdjeno da li su dosli preko mora kao osvajacka sila ili su zapoceli u samom kraljevstvu sektu koja je prerasla u religioznu grupu.

Sto se tice Severnjaka oni su na ledenom ostrvu i da veruju u Stare Bogove, imaju klanove, a Jarlovi bi mogli da budu vodje, ako se dobro secam Jarlovi predstavljaju legendarne ratnike, nesto kao vitezovi nama.
Oni jesu u odlicnim odnosima sa Severnim patuljcima, ali ne mrze ostale ljude. Samo su povuceni od ostalih. Kako ih mrze ako su po vama oni pomogli tim istim ljudima u originalnoj borbi protiv Satana?
Kad vec pominjem Satana je l' se mi uopste drzimo nekog dela te price?
Jedini put kada se pomene Satan je kada ja pitam da li se drzimo njega. Very Happy
I meni je to nekako nerealno ime, previse podseca na Sotonu, sto verujem i jeste neka izmena njegovog imena. Very Happy
Assassin
Assassin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Witcher Uto 13 Mar 2012, 23:23

Drzimo se Satana, mada se nece pojavljivati ovaj put, mozda se samo kult bude pojavljivao. Jeste, to jeste od Sotona, Satan sam koristio kao radno ime i na kraju i osta Satan Very Happy
Witcher
Witcher
Zaštitnik Severa
Zaštitnik Severa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Uto 13 Mar 2012, 23:48

Hoces li da promenimo? Very Happy
Ti bi imao cast da smislis neko ime. Very Happy
Da ga uklopis u neki drevni jezik i tako.
Izkreno meni se veoma ne dopada kada cujem Satan ovde. Very Happy
Assassin
Assassin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Witcher Sre 14 Mar 2012, 04:10

Nema problema, samo neko ce morati onda svako spominjanje Satana da ukloni u starom FRPu, da se ne zbunjuju ljudi ako iko uzme da cita to a kolko se secam dosta smo ga cesto spominjali.
Witcher
Witcher
Zaštitnik Severa
Zaštitnik Severa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 3 Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu