WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
Winter Is Coming...to HBO - Page 7 Vote_lcapWinter Is Coming...to HBO - Page 7 Voting_barWinter Is Coming...to HBO - Page 7 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
Winter Is Coming...to HBO - Page 7 Vote_lcapWinter Is Coming...to HBO - Page 7 Voting_barWinter Is Coming...to HBO - Page 7 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Winter Is Coming...to HBO

+30
Princ Regar
ElendV
Lord M.
Reagar_the_dragon
Чери
Zandrin
White Rabbit
DjokaBA
азор ахаи
HuddleBre
_Yara_
Zmajoubica
Oberin Martel
Srle
orome
Sparkling Comet
Зимоврел
Blacko
Witcher
Old Nan
Hokins
Chandrian
bockybp
Nocnoi_Dozor
KrleTuđin
StefkeKum
Kian The Nephilim
Zevs86
CRNIJASTREB
Brat Crni
34 posters

Strana 7 od 21 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21  Sledeći

Ići dole

Winter Is Coming...to HBO - Page 7 Empty Re: Winter Is Coming...to HBO

Počalji od KrleTuđin Pet 03 Jun 2016, 10:30

Assassin ::
KrleTuđin ::Ne Ubico već ti ne čitaš pažljivo i ne izražavaš se lepo. Rekao sam da je mač manjih dimenzija, ti šovinisto za mačeve.  Laughing

Upravo, pošto si naglasio da sam ja to izbegao da pomenem i onda citirao wikipediju,
a onda rekao da sam ja rekao da je mač prilagođen za žene, što je upravo ono što si
citirao kao nešto što sam po tebi želeo da izbegnem da kažem što nam daje protivrečnost.
We can do this all night but the facts are pretty clear.  Winter Is Coming...to HBO - Page 7 3250678809

Osim toga mač iako je prilagođen za ženu, on je i dalje dvoručni, dok je u seriji jednoručni.

Kao što rekoh ne čitaš pažljivo, pa čak ni ono što si sam napisao. U Martinovom svetu definicija longsword-a je sledeća:

"Longsword: A common weapon of knights throughout Westeros, these one-handed blades are also known as broadswords or simply "swords." The blades are about three feet in length, double-edged, and mounted on a hilt with a heavy pommel and a sizable crossguard."

Dakle - ako je Mračna Sestra longsword kao što si i sam napisao - onda je jednoručni, što odgovara slici koju postavih u prvom postu.

Čitaj pažljivije.  Laughing

Jastrebe, Pisali smo već o tome, svejedno bila greška producenata ili ne - sumnjam da je nazivanje Trooke Vrane iz knjige Trookim Gavranom u seriji od prve sezone greška producenata. Nažalost. Bilo bi mnogo interesantnije da su nam potvrdili u seriji da je to Brinden. Ovako, još uvek nagađamo i nadamo se da su greške u pitanju...
KrleTuđin
KrleTuđin

Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Old Nan Pet 03 Jun 2016, 10:48

CRNIJASTREB ::ma šta ste vi zapeli za tih 1000 godina. to su se scenaristi frljali. vole to ameri da rade
Meni je palo na pamet da je on u tom slučaju mislio da je video sve što se dešavalo poslednjih hiljadu godina, odnosno mogao je živeti i stvarnih 100 a vraćao se i kroz vizije živeo hiljadu.

Mada nisu oni toliko komplikovali u seriji, kontam da ni nema smisla...
Old Nan
Old Nan

Broj poruka : 35
Godina : 32
Raspoloženje : Old
Reputacija : 5
Datum upisa : 14.03.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Pet 03 Jun 2016, 11:48

KrleTuđin ::
Kao što rekoh ne čitaš pažljivo, pa čak ni ono što si sam napisao. U Martinovom svetu definicija longsword-a je sledeća:

"Longsword: A common weapon of knights throughout Westeros, these one-handed blades are also known as broadswords or simply "swords." The blades are about three feet in length, double-edged, and mounted on a hilt with a heavy pommel and a sizable crossguard."

Dakle - ako je Mračna Sestra longsword kao što si i sam napisao - onda je jednoručni, što odgovara slici koju postavih u prvom postu.

Fak ju Martine. Very Happy Normalni longsword je dvoručni ili mač za jednu i po ruku, ko bi pretpostavio da je drugačije u Vesterosu.
Longsword je u Vesterosu jednoručni mač, ma da, gde se seti to da guglas. Very Happy U svakom slučaju onda sam pogrešio i ovo menja
moj pogled na sve, sada ne verujem da je to taj mač samo 70%, sada verujem da je to taj mač 85,5%.
Šta da ti kažem, greške se dešavaju.

Winter Is Coming...to HBO - Page 7 IEt68S0RLjDji
Assassin
Assassin
Lord Zapovednik Noćne Straže

Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Pet 03 Jun 2016, 14:29

Old Nan ::
CRNIJASTREB ::ma šta ste vi zapeli za tih 1000 godina. to su se scenaristi frljali. vole to ameri da rade
Meni je palo na pamet da je on u tom slučaju mislio da je video sve što se dešavalo poslednjih hiljadu godina, odnosno mogao je živeti i stvarnih 100 a vraćao se i kroz vizije živeo hiljadu.

Mada nisu oni toliko komplikovali u seriji, kontam da ni nema smisla...
pa da. ne vidim zašto bi ovo komplikovali
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Ned 05 Jun 2016, 21:20

Winter Is Coming...to HBO - Page 7 Hanwad

Ovo je Septa Unela???  affraid Hmf...  Laughing
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Witcher Pon 06 Jun 2016, 03:36

KrleTuđin ::Winter Is Coming...to HBO - Page 7 Hanwad

Ovo je Septa Unela???  affraid Hmf...  Laughing
SHAME!
Witcher
Witcher
Zaštitnik Severa
Zaštitnik Severa

Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bockybp Pon 06 Jun 2016, 10:00

Malo bolja epizoda ove nedelje. Nadam se da su se dosta "zaukavali", i da će ove tri preostale epizode biti pune akcije.
bockybp
bockybp
Lord od Poslednjeg Ognjišta
Lord od Poslednjeg Ognjišta

Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Pon 06 Jun 2016, 12:42

kako arja preživje ovaj atak?
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Pon 06 Jun 2016, 13:03

Онај Обијев извор до сада све испогађао о.О Што прочитах, сад знам све шта ће се десити Sad Иначе чула сам да ће седма сезона имати 7 или 8 епизода а осма 6; јел' они то намерно праве сезону више па зато мање епизода о.О?
Епизода ми је била ок, слична претходној, припрема за велику акцију и битке које ћемо ускоро видети Smile

Допало ми се што смо опет видели Псето и Брона. Фанови су опет били у праву. Сандор i salive! Псето вс. Планина је све ближе Smile Мислим да ће исход те 1 на 1 битке бити или смрт Планине или смрт обојице. Sad Питам се хоће ли он опет видети Сансу <3

Сцене са Марџори су предвидиве, мислим да ће или она или Лорас умрети до краја сезоне Sad Thommen has been complaining ‘bout not gettin’ some xD

Lady Olenna vs Cersei was kinda epic.

Запањила ме је Арјина прича, начисто су упропастили лик, шта сад то значи, одједном је глупа и поверљива и тако је ране док срећно лута и пева улицом, без икаквог опреза.... „Ето, ја била мало до Бравоса, туристички, сад тражим брод да се вратим у Вестерос... Лалалала... Упс... Убоде ме бака.“ Ајде што је преживела него како је дозволила да се деси? Као да творци серије укалупљују ликове у радњу коју су они смислили, нема везе што је то out-of-character.

И јако ми се свидела Лијена Мормонт-вођство куће је спало на десетогодишња плећа. Супер сцена.

Као и дијалог између Црне Рибе и Краљоубице Smile Хоћу Lady Stoneheart Sad

И позадинску причу везану за Братство без барјака.
Зимоврел
Зимоврел
Gospa od Zimovrela
Gospa od Zimovrela

Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Pon 06 Jun 2016, 13:33

tačno tako. a toliko se trudila da dođe do ovoga. pa onda ide preokret Yebeš ovo, odoh ja kući, pa onda lalala dok bježi od najopasnijih ubica na svijetu. a baka je bila providna ko najlon kesa. arja iz knjige ne bi se nikad ovako ponašala.
nego kako će doći do sukoba Braće Klegani? zar nije on trebao ostati sa ovim pa da ga oni pošalju u grad kad zatreba?

CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Pon 06 Jun 2016, 13:34

I meni se koliko toliko dopala epizoda, čak sam je odgledao bez ubrzavanja. Ali mi se baš, baš
ne dopada to što uništiše tako Arjinog lika, nekako je njoj taj House of Black and White uvek
bio safe harbor, sada kada ih napusti gde će? Izgleda da planiraju Stark reunion. Very Happy
I voleo bih da Džon malo više preduzme inicijativu u ovoj sezoni, jer smo svi čekali da vidimo
šta će se dogotiti sa njim i na kraju on sve nešto nevoljno drlja, a Sansa ispade veći bad ass
lik od njega.

EDIT:

Fight is coming, finally!  Very Happy

Ova scena gde verovatno Bron davi Podrika je zamena za onu scenu iz knjige gde ga bese
da bi ubedili Brijenu da sredi Džejmija, ovde mora da ga davi da bi ubedili Brijenu da ubedi
Crnu Ribu da preda zamak, mada ko zna, možda se Bron samo šali. Very Happy
Assassin
Assassin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Pon 06 Jun 2016, 15:32

Зимоврел
Зимоврел
Gospa od Zimovrela
Gospa od Zimovrela

Broj poruka : 15838
Godina : 38
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Pon 06 Jun 2016, 17:24

Epizoda ima neke dobre momente konačno. Naravno, ono sa Arjom je umalo poništilo sve što je dobro, ali, stvarno me mrzi da budem negativan više...

Početak epizode sa onim seljanima... Prelepo. Nisam ni znao koliko mi nedostaju pozitivne stvari dok nisam video početak. Kao da je druga serija u pitanju. Naravno, završilo se kako se završilo, ali sam početak je na mene ostavio najjači utisak.

Brzorečje. Da li još nekog zamak podseća na zamak Korvin Janoša Hunjadija (Sibinjanina Janka)? Ovaj zamak:

Winter Is Coming...to HBO - Page 7 Corvin.Castle.original.4078

Mene podseća. Very Happy 
Cela priča oko opsade mi se svidela, obzirom da je za sada vrlo slična knjizi. Samo da još ubace i najjaču Džejmijevu izjavu u čitavom PLIV-u: 
"Siguran sam da ćeš hteti svoje dete. Poslaću ti ga kada se bude rodilo. Trebušetom.cheers

Treći najjači utisak: moj sada omiljeni lik u seriji - Lijana Mormont. Super je malac. Very Happy 

Sviđa mi se što i u seriji verovatno vrše podelu na pravo Bratstvo Bez Barjaka i ono lažno BBB koje je poubijalo sve one seljane na kraju epizode na čelu sa Limom Limunplaštom:

Winter Is Coming...to HBO - Page 7 LVQgztH

Grejdžoji... kakvo osveženje konačno. Koliko su interesantniji kada imaju neku svrhu u seriji, osim da budu klišeizirani seratori poput iskarikiranog Jurona... 
Ašin i Teonin odnos mi se baš dopada - prave sestre.  Laughing

Ja sam skroz zaboravio da su ubacili Persija iz Crne Guje kao Lorda Glovera:

Winter Is Coming...to HBO - Page 7 Blackadder
cheers
Ali je ispao težak majmun... Oh well... 

Sansa, Sansa, Sansa... šta li spremaš...? Verovatno šalje Maloprstiću pismo... To se svakako podudara sa onim Deus Ex Machina događajem tokom Bitke Kopiladi
Šta god, jako mi se sviđa kuda idu sa njom. Very Happy 

I naravno da je Sansa veći bad-ass od Džona ili bilo kojeg lika sa visuljkom. Ubili su joj oca pred njom, tukli je, ugnjetavali, trgovali više puta kao da je stoka, silovali i ako su joj pridodali deo koji je Džejn Pul doživela u knjizi znamo šta su joj i kučići radili... I uprkos svemu tome, eto nje, skuplja vojsku da svima malo j*ebe mater. 
Ako to nije bad-ass, ja stvarno ne znam šta je...  Shocked

Sve u svemu, zaključak je sledeći: vrlo nepotrebnih 6 epizoda do sad smo gledali. Sve ovo moglo je mnogo pre i mnogo bolje...
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Pon 06 Jun 2016, 17:52

KrleTuđin ::

Početak epizode sa onim seljanima... Prelepo. Nisam ni znao koliko mi nedostaju pozitivne stvari dok nisam video početak. Kao da je druga serija u pitanju. Naravno, završilo se kako se završilo, ali sam početak je na mene ostavio najjači utisak.

Treći najjači utisak: moj sada omiljeni lik u seriji - Lijana Mormont. Super je malac. Very Happy 

Ako to nije bad-ass, ja stvarno ne znam šta je...  Shocked

Sve u svemu, zaključak je sledeći: vrlo nepotrebnih 6 epizoda do sad smo gledali. Sve ovo moglo je mnogo pre i mnogo bolje...

Slažem se za početak, baš mi se dopao, čak sam u jednom trenutku i pauzirao epizodu i počeo da ubrzavam da vidim da li je to Game of Thrones ili
neko trolovao pa pod tim imenom ubacio neku drugu epizodu. Very Happy

Lijana Mormont skroooz kul lik, onako sa stavom i odgovornošću. Very Happy

A što se Sanse tiče nisam rekao da nije bad ass, već da jeste, rekao sam da Džon nije, stalno nešto kuka. Winter Is Coming...to HBO - Page 7 3250678809
Assassin
Assassin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Pon 06 Jun 2016, 22:43

ma dajte onu malu bih našamarao i poslao je da spava. nego gdje li je Deni? kako li ćera zmaja.. i koliko zmaj brzo leti, je li ko MiG 25? ili je skromniji
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nocnoi_Dozor Pon 06 Jun 2016, 23:15

I mene je mala Mormontica iznenadila u prijatnom smislu. :-D Najbolji deo kad Dzon i Sansa skzpljaju vojsku. Minus ide Arji. Cela njena prica je obesmisljena. Nije losa epizoda ali moze to i bolje.
Nocnoi_Dozor
Nocnoi_Dozor
Vitez od Zimovrela
Vitez od Zimovrela

Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hokins Uto 07 Jun 2016, 01:50

Meni je cela sezona teski promasaj za sada,ima detalja koji su zanimljivi ali je vise oni koji to nisu.Samo me interesuje kako ce Arja da skakuce po Bravosu sada kada su joj probusili stomak...
Hokins
Hokins
Lord od Krajoluja
Lord od Krajoluja

Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od orome Uto 07 Jun 2016, 08:15

Arjina prica je katastrofa u seriji. Bolje da je ubiju i zavrse sa njom. Dobijala je minute u svim epizodama i prica je nekud trebala da ide i razvija se ali ovo je presmesno. Instant mega americka prica za najprosecniju publiku koju covek moze zamisliti, siroke narodne mase. A glumac sa Psetom i seljanima je onaj iz one druge serije Bordziji a poznat mi je i inace. Dobar odabir.
orome
orome
Legendarni Gusar
Legendarni Gusar

Broj poruka : 319
Reputacija : 21
Datum upisa : 28.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Srle Uto 07 Jun 2016, 09:14

Nadam se da ce ubiti Arju...i Deneris Very Happy Tek onda ne bi gubili vreme na gluposti i glupe scene koje i u knjizi smaraju...
Utisak epizode,The Mormont Castle.
Srle
Srle

Broj poruka : 911
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Uto 07 Jun 2016, 11:55

Vau, ova epizoda je... Vau... Od sjaja do ocaja, mada bih rekao da je na momente prijatno iznenadjenje i pravo osvezenje, i onda naravno ode do apsolutne retardacije sa Arjinom pricom.

Deo sa Mormontima je kul, skroz mi se dopalo sve.
Ovo sa Psetom i pocetkom epizode je bas bila dobra fora, malo su istupili iz sablona i mislim da je to skroz ok, thumbs up Very Happy Naravno, ocekivao sam da svi budu pobijeni i da Pseto bude zarobljen i odveden do KL zbog nagrade, kad ono medjutim desilo se sve osim zarobljavanja Pseta Winter Is Coming...to HBO - Page 7 3250678809 Sto ne znaci da to nece da se desi u sledecoj epizodi. Mislim, Pseto je... Pseto Very Happy I moze da pobije dosta ljudi, ali celu druzinu ne moze nikako osim da ih sve nekako magicno ne pobije na spavanju pijane Winter Is Coming...to HBO - Page 7 3250678809
Olena i Sersei deo mi se dopao, mnooogo mi se dopalo Olenino spustanje Sersei.
Deo sa Dzejmijem i Frejevima, je ok. Slicno onome iz knjiga.
Deo sa Arjom... Hmpf.............................. Mad Rolling Eyes Exclamation Question Neutral Da nije bilo ovog dela, bio bih bas zadovoljan epizodom. Onako, bas. Ovako, dobra je, ALI taj deo je PREJADAN.
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DjokaBA Uto 07 Jun 2016, 12:00

Ne znam sta toliko hvalite taj deo sa Mormontima. Totalno nepotrebna scena, cak i mogu reci glupa. Dzon Snezni, koji hoce da preuzme ocevo prezime Stark, ne zna da su Mormonti mala kuca i da je Medvedje ostrvo slabo naseljeno, a jos i bilo ratova pa i dosta gubitaka, i iznenadjen je malim brojem ratnika koji imaju da im daju. Ja sam ocekivao oko 100 i otprilike sam bio u pravu. I tako je veliki Dzon Stark gubio vreme na Medvedjim ostrvima, a do Servina nije mogao cak ni izaslanika da posalje, a oni su bar 5 puta veca kuca i mogu dosta vise da pomognu. 
Sansa je ok, sta je sve prezivela jadna i dosta je ocvrsnula, dok je Davos dojadio sa njegovim dubokoumnim monolozima. Vrhunac gluposti ce biti sledece epizode kad ovaj vidi nesto sto je Sirin spaljena i "slucajno" ce  tad da dodje Melisandra i bice pizdarija, kao.. 
Opsada Brzorecja jedini ok deo u epizodi, mada i tu ima par stvari koje bih prokomentarisao.
DjokaBA
DjokaBA

Broj poruka : 67
Raspoloženje : :/
Reputacija : 2
Datum upisa : 29.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Uto 07 Jun 2016, 12:18

DjokaBA ::Ne znam sta toliko hvalite taj deo sa Mormontima. Totalno nepotrebna scena, cak i mogu reci glupa. Dzon Snezni, koji hoce da preuzme ocevo prezime Stark, ne zna da su Mormonti mala kuca i da je Medvedje ostrvo slabo naseljeno, a jos i bilo ratova pa i dosta gubitaka, i iznenadjen je malim brojem ratnika koji imaju da im daju. Ja sam ocekivao oko 100 i otprilike sam bio u pravu. I tako je veliki Dzon Stark gubio vreme na Medvedjim ostrvima, a do Servina nije mogao cak ni izaslanika da posalje, a oni su bar 5 puta veca kuca i mogu dosta vise da pomognu. 
Sansa je ok, sta je sve prezivela jadna i dosta je ocvrsnula, dok je Davos dojadio sa njegovim dubokoumnim monolozima. Vrhunac gluposti ce biti sledece epizode kad ovaj vidi nesto sto je Sirin spaljena i "slucajno" ce  tad da dodje Melisandra i bice pizdarija, kao.. 
Opsada Brzorecja jedini ok deo u epizodi, mada i tu ima par stvari koje bih prokomentarisao.
Glupa scena? Prikaze zamka, i prikaz zanimljive Mormontice je... glup? Elaboriraj jos, molim te Very Happy

Sto se tice Sanse, nju sam zaboravio da spomenem. U knjigama mi je njen lik toliko neomiljen, da... U rangu sa Frejevima i Boltonovima, ne taj nivo, ALI ima potencijala da bude Wink E sad, u seriji me nervira... Otprilike malo manje. Sto se mene tice, dobila je sto je i zasluzila sa Remzijem. Jos odbije Maloprstica, i sada ce da mu kukumavci za vojnike. RETARD, a da. Tako je wepa i swatka i hwabwa, uf uf uf.
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Srle Uto 07 Jun 2016, 12:29

Da se razumemo,meni se od Mormonta najvise svideo dvorac...Voleo bih da vise prikazuju dvorce svih kuca..i tako neke pejzaze oko dvorca Very Happy Ono kao,malo bajkovito.
Srle
Srle

Broj poruka : 911
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od DjokaBA Uto 07 Jun 2016, 12:37

Zevs86 ::
DjokaBA ::Ne znam sta toliko hvalite taj deo sa Mormontima. Totalno nepotrebna scena, cak i mogu reci glupa. Dzon Snezni, koji hoce da preuzme ocevo prezime Stark, ne zna da su Mormonti mala kuca i da je Medvedje ostrvo slabo naseljeno, a jos i bilo ratova pa i dosta gubitaka, i iznenadjen je malim brojem ratnika koji imaju da im daju. Ja sam ocekivao oko 100 i otprilike sam bio u pravu. I tako je veliki Dzon Stark gubio vreme na Medvedjim ostrvima, a do Servina nije mogao cak ni izaslanika da posalje, a oni su bar 5 puta veca kuca i mogu dosta vise da pomognu. 
Glupa scena? Prikaze zamka, i prikaz zanimljive Mormontice je... glup? Elaboriraj jos, molim te Very Happy

Pa mislim da sam elaborirao, procitaj ceo moj post. Prikaz zamka je sjajan, ali nije to scena, to je samo jedna slika, a mala Mormontica je nepotrebna. Glupo je to sto Dzon hoce da bude gospodar Severa i da ujedini kuce pod grbom Starka, a ne zna da su Mormonti mala kuca, pod konstantnim napadima divljana, a i u ratu su slali vojsku, pa od njih ocekuje tuce vojnika. Dok npr Servine nece ni da obidje, jer "nema vremena", a ima vremena da ga gubi dok ode do Medvedjeg ostrva..
DjokaBA
DjokaBA

Broj poruka : 67
Raspoloženje : :/
Reputacija : 2
Datum upisa : 29.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Uto 07 Jun 2016, 13:16

@DjokaBA Mhm, znaci zelis da kazes da je Dzon glupo postupio, a ne da je scena glupa. Sad kapiram sta hoces da kazes. Iako se ne slazem, Dzon & Co ocigledno nisu znali koliko vojske mogu da dobiju od Mormontovih, vidi se da su i vise nego iznenadjeni brojkom dobijenih vojnika. Tako da ono, argument is invalid Very Happy
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content