Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 8 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 8 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+20
srbul
bockybp
CRNIJASTREB
Nocnoi_Dozor
Zevs86
Uno Nomesta
Assassin
Oberin Martel
Dimeks
Lord M.
Struki
Зимоврел
Witcher
KrleTuđin
Princ Regar
Zandrin
Brat Crni
White Rabbit
азор ахаи
Hokins
24 posters
Strana 19 od 28
Strana 19 od 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Re: Свецке Теме
Netacno.CRNIJASTREB ::Zevse isto razmišljam jer nerealno mi je nekako. Ma nadrealno.
Nego znam ti voliš liberale i feminizam paFeministička strategija čišćenja snijega s ulica glavnog švedskog grada doživjela je totalni krah. Promet u centru grada prošlog je tjedna, uslijed padalina, bio blokiran, uključujući i javni prijevoz, a preko 1.700 građana najavilo je privatne tužbe protiv gradske vlasti.
O čemu je zapravo riječ? Članovi Švedske zelene stranke lani su tražili da se promijeni način čišćenja snijega jer je dosadašnji “favorizirao muškarce”. Po njihovoj logici, muškarci se češće služe glavnim prometnicama kad idu na posao, a žene više koriste nogostupe i biciklističke staze. Ako su glavne prometnice prioritet, onda su muškarci u prednosti. Umjesto glavnih prometnica, čistimo one sporedne i nogostupe! Zvuči nevjerojatno, ali pod pritiskom da ne budu prozvani omraženim seksistima, vlasti su prihvatile njihov prijedlog.
Dogodilo se ono što se jednostavno moralo dogoditi. Nakon prvog većeg snijega ove jeseni u Stockholmu, promet je blokiran. Nitko ne čisti glavne prometnice, može se samo pješačiti. Prolaz automobilom je postao nemoguć, a probleme imaju i gradski autobusi pa dugo ni linije nisu radile. Nije pomoglo ni dodatnih 270.000 dolara koje je švedska vlada uložila kako bi podržala feministički prijedlog, piše Heatstreet.
Koliko su građani ljuti zbog ovog postupka, najbolje pokazuje to da ga čak i ljevičarski mediji ismijavaju. Švedski list Dagens Nyheter objavio je članak naslovljen “9 boljih načina za čišćenje snijega od feminističkog” u kojem, između ostalog, navode “Sotonsko čišćenje” (otapanje snijega užarenim naopakim križevima) i “Neoliberalno čišćenje” (nevidljiva ruka tržišta će ga očistiti).
Ne volim feminizam, pogotovo ovaj danasnji fenimizinam treceg talasa. Ne volim ni liberale ni konzervativce, per se. Vec sebe smatram liberalom / libertarijancom sto se tice te neke filozofije.
A ovo sto si naveo je pravi primer feminizma treceg talasa u Svedskoj, pravi libtardi
@Zan Da, dosta toga ima i bas su primetne takve stvari.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
najace mi kad tako nadju primere nekih kvazi sisatih debila i to onda predstave kao feminizam i onda kao buhuuu feminizam je los, ovo je feminizam, sad cu da ga popljujem pa da i ja budem kul ky
Gost- Gost
Prasetinu?
Pa ove sto izigravaju moderne 'feministkinje' su bukvalno pravi kancer, kada ih cujes i pozelis da im nabijes nesto u usta da umuknu.
Pa ove sto izigravaju moderne 'feministkinje' su bukvalno pravi kancer, kada ih cujes i pozelis da im nabijes nesto u usta da umuknu.
Gost- Gost
no true scotsmannajace mi kad tako nadju primere nekih kvazi sisatih debila i to onda predstave kao feminizam
батинаZna se ša je feministkinjama potrebno.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Mhm
Nego, vidim rec WOMYN i nista mi nije jasno, sve mislim ismejavaju ih jer su nepismene kad ono, ta rec 'postoji'
Pa ne mogu ovo vise.
Nego, vidim rec WOMYN i nista mi nije jasno, sve mislim ismejavaju ih jer su nepismene kad ono, ta rec 'postoji'
non-standard spelling of ‘women’ adopted by some feminists in order to avoid the word ending -men.
Pa ne mogu ovo vise.
Gost- Gost
elder scrolls VI elsweyr:
chose your race:
human
elf
orc
khajiit
humyn
chose your race:
human
elf
orc
khajiit
humyn
сам почетак најављује ужас:
- the news is interviewing a.... a.. person
- the news is interviewing a.... a.. person
Kako se ti iz BlackLivesMatter ne gade sami sebi Kad se setim samo dodele Oskara i povracanja
Jadan covek
Jadan covek
Gost- Gost
@Tresnja Stvarno nisu problem fenimistkinje koje su realne i koje nisu odlepile sa ludilom intersekcionalnog marksistickog feminizma ili ti zvanog feminizam treceg talasa koje bi da upravljaju svime jerbo feminizam I svi ih ugnjetavaju jerbo... patrijarhat I onda prave sranje redom. I onda podrzavaju teroriste, bukvalno teroriste, sto islamske sto ove iz CrniZivotiZnace ili koga god vec. Ludilo, ludilo...
Zevse, kapiram ja to, ali kao sto postoje te retardirane divljakuse koje se nazivaju 'feministkinjama', tako i dosta ljudi njih poistovecuje sa normalnim i ozbiljnim ljudima koji nisu SWJ sprdnja. I ako gender inequality nije prisutan kao pre on i dalje postoji i na njemu mora da se radi. Tako da te BlackLivesMatter/SJW kretenuse su iste kao i one persone kojima se dizu rogovi na glavi od njihovog 'feminizma' i ne kapiraju da je on nazalost i dalje potreban ovom svetu, samo ne u takvom obliku. Ja bih njih gurnula negde zajedno da se kolju i oslobode prostor normalnim ljudima
Gost- Gost
@Tresnja Slazem se sto se tice saradnje sa "normalcima i normalkama" iz klana feminizma u vezi stvari koje su realne i ozbiljne
Frikovi su samo za sprdnju, i baj D vej, ovu debelu koja ne zeli da je zovu debelom i to vidi kao... netoleranciju i ugnjetavanje i sta god, su naucili upravo ti "nenormalci i nenormalke" iz klana feminizma o tome da je ugnjetavana. Dosta price o tome ima na YTu, pogledaj i sama
Frikovi su samo za sprdnju, i baj D vej, ovu debelu koja ne zeli da je zovu debelom i to vidi kao... netoleranciju i ugnjetavanje i sta god, su naucili upravo ti "nenormalci i nenormalke" iz klana feminizma o tome da je ugnjetavana. Dosta price o tome ima na YTu, pogledaj i sama
Trešnjo, još jednom si dokazala da si užasna osoba. Ja se NIKAD ne smijem retardiranim!
Trešnja ::Ahahahahah
Bitno da si se ti istetoviralo i promenilo pol. Da si barem mozak moglo još da zameniš...
Dobar je Bering, a?
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
@Tresnja Really? Have a thing for an Ozy accent? oO Ooooook
@Krle Da, gledao sam i taj klip. Medonja ga iscepao xD
@Krle Da, gledao sam i taj klip. Medonja ga iscepao xD
Ovaj covek ima luuuudo da se zabavlja narednih godina xD
Pa i ne bas, ali njegov izgleda da da Mada volim kad muskarci zvuce inteligentno i ujedno kao budale u isto vremeZevs86 ::@Tresnja Really? Have a thing for an Ozy accent? oO Ooooook
Gost- Gost
Zevse, meni su mnogo smetali dežurna ekipa koja je napadala Trampa tokom izbora, i još uvek to radi doduše, na čelu baš sa Kolberom. Mislim, kako reče Noa: "ne bih te (Trampa) ovoliko ni napadao da sam sebe ne provlačiš kroz blato svojim izjavama...", ali Kolberova faca kada je shvatio da će Tramp pobediti, a on uveliko pripremio svoj šou za likovanje i slavlje zbog Hilarine pobede... Karma na delu.
I sad mi smeta što ga obojica i dalje ne puštaju. (Dobro, nije baš da mi sad kao nešto smeta... smeta mi jedan nivo koji ne mogu da pređem na Battlefieldu ovo mi je samo dosadno...)
U redu je, bila je idiotska kampanja, sa dva vrlo slična idiota, pogotovo kada pogledaš njihove međusobne debate, ali svi znaju da izborna retorika i obećanja data u njoj najčešće nemaju opštu primenu u praksi.
I videli smo da se Tramp, manje više, od idiota tokom kampanje smirio u sasvim normalnog čoveka koji hoće ozbiljno da radi na funkciji na kojoj se nalazi.
I onda dođu ova dvojica i još nekolicina sličnih, krenu da ga po*ebavaju, što će neka demokratsko-libtardska ovčica nesposobna da sama kritički razmišlja, uzeti kao Sveto Slovo i onda će, kao jednak idiot Trampu, izaći na ulice i rušiće i paliće ono što su drugi građani platili da se sagradi.
Mislim, kakav je to mozak koji te natera da rušiš svoj grad zato što ti se ne dopada ono što je tvoj narod izabrao? Idioti neinformisani i povodljivi.
I zato me nerviraju što evo, tri nedelje posle izbora, oni sve ovo i dalje neozbiljno shvataju i izgleda da je bitnije samo ko će da napravi bolju foru na Trampov račun. Jednaki idioti kao Tramp. A Tramp ispade najpametniji tu.
U suštini, dosadili su brate mili.
Nego, Meda je on fire ovih dana, baš dobar video:
Eto koliko su "strašni" ovi rasisti koji su glasali za Trampa...
U bre, što se rasprdeh ja.......
I sad mi smeta što ga obojica i dalje ne puštaju. (Dobro, nije baš da mi sad kao nešto smeta... smeta mi jedan nivo koji ne mogu da pređem na Battlefieldu ovo mi je samo dosadno...)
U redu je, bila je idiotska kampanja, sa dva vrlo slična idiota, pogotovo kada pogledaš njihove međusobne debate, ali svi znaju da izborna retorika i obećanja data u njoj najčešće nemaju opštu primenu u praksi.
I videli smo da se Tramp, manje više, od idiota tokom kampanje smirio u sasvim normalnog čoveka koji hoće ozbiljno da radi na funkciji na kojoj se nalazi.
I onda dođu ova dvojica i još nekolicina sličnih, krenu da ga po*ebavaju, što će neka demokratsko-libtardska ovčica nesposobna da sama kritički razmišlja, uzeti kao Sveto Slovo i onda će, kao jednak idiot Trampu, izaći na ulice i rušiće i paliće ono što su drugi građani platili da se sagradi.
Mislim, kakav je to mozak koji te natera da rušiš svoj grad zato što ti se ne dopada ono što je tvoj narod izabrao? Idioti neinformisani i povodljivi.
I zato me nerviraju što evo, tri nedelje posle izbora, oni sve ovo i dalje neozbiljno shvataju i izgleda da je bitnije samo ko će da napravi bolju foru na Trampov račun. Jednaki idioti kao Tramp. A Tramp ispade najpametniji tu.
U suštini, dosadili su brate mili.
Nego, Meda je on fire ovih dana, baš dobar video:
Eto koliko su "strašni" ovi rasisti koji su glasali za Trampa...
U bre, što se rasprdeh ja.......
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Strana 19 od 28 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28
Strana 19 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu