Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+20
srbul
bockybp
CRNIJASTREB
Nocnoi_Dozor
Zevs86
Uno Nomesta
Assassin
Oberin Martel
Dimeks
Lord M.
Struki
Зимоврел
Witcher
KrleTuđin
Princ Regar
Zandrin
Brat Crni
White Rabbit
азор ахаи
Hokins
24 posters
Strana 23 od 28
Strana 23 od 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Re: Свецке Теме
@Jastreb Ma nikada bre u politiku, nikada! Usao sa 19 godina samo da provirim, video kakvi ljudi se laktaju i na koji nacin se laktaju, odradio par izbora i zahvalio se na saradnji. Neka hvala. Ne pada mi na pamet da se prljam i izludjujem sa smradovima.
Vidim sada sve neke drugare kako su se iznamestali redom po nekim funkcijama preko SNSa i kapiram da je to sve isto sranje kao sto je bilo i pre 10 godina. Samo se prelece i gleda da se ucari sto vise na svakom mogucem koraku na ustrb drzave i poreskih obveznika. To mi je i dodatno zacementiralo ubedjenje u libertarijansku filozofiju sto se tice velicine drzavnog aparata. Koji je nuzno zlo i mora da bude sto je manji moguci i da se gleda se smanji koliko god moze i kad god moze. Drugacije leba nema....
Inace, samo se trudim da sto realnije ocitam situaciju. Verovatno mnogo stvari masim i nisam u pravu sto se tice mnogih stvari, ali da ga hebem... Ovako ja to vidim.
@Tresnja Hahahahahahahaha, gledao xD
Vidim sada sve neke drugare kako su se iznamestali redom po nekim funkcijama preko SNSa i kapiram da je to sve isto sranje kao sto je bilo i pre 10 godina. Samo se prelece i gleda da se ucari sto vise na svakom mogucem koraku na ustrb drzave i poreskih obveznika. To mi je i dodatno zacementiralo ubedjenje u libertarijansku filozofiju sto se tice velicine drzavnog aparata. Koji je nuzno zlo i mora da bude sto je manji moguci i da se gleda se smanji koliko god moze i kad god moze. Drugacije leba nema....
Inace, samo se trudim da sto realnije ocitam situaciju. Verovatno mnogo stvari masim i nisam u pravu sto se tice mnogih stvari, ali da ga hebem... Ovako ja to vidim.
@Tresnja Hahahahahahahaha, gledao xD
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Boli tebe uvo, Zevse. Tvoja ćera odrasla i tebi je lako da pametuješ. Meni su potrebni dani da povežem dvije misli u glavi i da odgovorim.Zevs86 ::
@Zeka Sta je Jugoslavija tacno uspela i cemu duguje taj "uspeh" , leba ti? Uspela je da u kratko razdoblje 80ih obezbedi neku vrstu lagodnog zivota ( ukoliko si bio ok sa tim da ne cinis misaone zlocine i nedajboze kazes nesto pogresno protiv Partije i siledzijskog aparata koji je odrzavao na vlasti) ? Narodima regiona je prodata magla, i oni su je popusili. I sad bi da nastave isto tako, samo sto to nije realno. Nije ni tada, ali su se okolnosti poklopile. I ne, Zapad nije unistio Jugoslaviju, ona je implodirala.
Liberalizam i demokratija i kapitalizam donose najmanju kolicinu patnje, a najvecu kolicinu srece onima koji zive unutar tih sistema u odnosu na sve ostale sisteme. Empirijski proverivo. Pogledajte indekse koji mere razne statuse unutar drustava, i videcete koje se zemlje najbolje rangiraju.
Elem, ukratko da ne pogubim nit, Jugoslavija duguje uspjeh posleratnom jedinstvu i tome što nije bila klasična komunistička država nego je naginjala socijalizmu (SOCIJALISTIČKA F. R. J.). Malo si promašio razdoblje. U svom posleratnom životu standard i privredni rast počinju da padaju od '75e pa do pred raspad kad je Ante Marković preuzeo mjesto premijera kada se ponovo bilježi rast.
Narodu nije prodavana magla. U jednom trenutku smo, zbog internih sporazuma u Nesvrstanim, izvozili više tenkova i aviona od SAD-a. To su bile opipljive stvari. Broz je bio veliki maher.
Dobro, ja ne mogu da te ubijedim da je zapad, preko "unutrašnjeg neprijatelja" uništio Jugoslaviju jer se ta ČINJENICA toliko puta ponovila da je postala floskula, a samim tim i teško uvjerljiva.
Čini mi se da sam već negdje pomenuo da je sve stvar percepcije. Kome se nije sviđalo da radi za $20 na Kubi, on je otišao u SAD. Ko je vjerovao u Kastrov režim, ostao je. Meni ne bi smetalo da radim za $20 ako bi mi to kupilo komad hljeba i osiguralo miran život. Ne treba da se zaboravi da je Kuba od 60e godine pod sankcijama i da je nekako preživjela pad SSSR-a što je svojevrstan uspjeh, po meni.
Da ne bude da se niučemu ne slažemo. Ja sam promijenio dvije stranke. PDP (Nešto kao Demokratska stranka za vrijeme Đinđića), u to vrijeme sam bio ideološki okrenut toj opciji, i SNSD (Alfe i Omege RS), u koju sam se učlanio da ne bih izgubio posao.Zevs86 ::@Jastreb Ma nikada bre u politiku, nikada! Usao sa 19 godina samo da provirim, video kakvi ljudi se laktaju i na koji nacin se laktaju,
Nevjerovatno je koliko je sitno članstvo isto!!! Apsolutno isto bahato ponašanje i krkanluk po "omladinskim žurkama" i isti zakulisni matori kljunovi koji vrbuju priglupe, ali bezskrupulozne omladince za buduće funkcije. Jovo Bakić objasnio:
@zevse daj zeku plašt sataniste
Kontam te zeko niko ne zna kako je snsd zayebana sekta ko ne živi pod vlašću istih
Kontam te zeko niko ne zna kako je snsd zayebana sekta ko ne živi pod vlašću istih
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
@Jastreb To to xD
@Krle Gledao, Noa zatupeo u taj progresivizam i politiku identiteta malo mnogo, hmm? Oo
Inace, pratis Sargona cesto ili od skora?
@Zekonja Pa, onako. Jes' malo iritantan, vidjao sam i iritantnije, barem sto se voditelja tice
@Krle Gledao, Noa zatupeo u taj progresivizam i politiku identiteta malo mnogo, hmm? Oo
Inace, pratis Sargona cesto ili od skora?
@Zekonja Pa, onako. Jes' malo iritantan, vidjao sam i iritantnije, barem sto se voditelja tice
Dobro, Natašu Miljković i A-sada-Radu ne računam. One su God mode. Jedino pozitivno mi je to što, brate, ostavi gosta da ispriča šta ima. Kad su ti gosti Jovo Bakić, Nenad Janković (Dr Nele Karajlić), ludi Marko Vidojković,...... lijepo je čuti šta imaju da kažu. Tu mi je ok, ali ona sranja tipa - E, ja sam gej. Jesi li mogao to da pretpostaviš? Mislim to da sam ja gej. Da, jesam. Ja sam gej. je-bo-te...
@Zekonja Ma bre, Rada je tres a Miljkovicka mi nikada nije bila posebno zanimljiva, previse je kilava i neodlucna...
Znaš šta je mene vazda nerviralo kod Miljkovićke?Zevs86 ::@Zekonja Ma bre, Rada je tres a Miljkovicka mi nikada nije bila posebno zanimljiva, previse je kilava i neodlucna...
Recimo:
N. M. - I, večeras je sa nama primarijus dr, mr, doc, alfa, omega svetske medicine. Doktore, šta je potrebno da bismo zdravije živeli?
Dr - Odgovor je vrlo jednostavan. U osnovi, mi bi trebalo da poštujemo tri prosta pravila: Jedno je......
N. M. - dobro, dobro, vratićemo se na to, ali recite mi nešto o težini Vašeg posla.
MATERO!!!
@Zekonja Izmedju ostalih stvari, da. Imala je brdo takvih i slicnih gluposti, i poslednji put kad sam je video na RTSu ili gde vec opet je glupetala nekoherentno i tako to...
O Bearinze sabane lopovski...
@Dimeks Neko bi rekao, u krvi im Ne pada iver daleko od klade
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Long live Frau Merkel!
Eh MTV, na sta si spao...
I da, Lena je debil...
Postoji li neko na ovom forumu ko podržava Balaševićeve političke stavove u vezi sa regionom? Svi oni sa kojima sam razgovarao ili smatraju da je smrad ili ih ne interesuje njegovo mišljenje, a vole pjesme.
Pitam jer imam osjećaj da negdje griješim. Preslušao sam snimak koncerta na kojem izjavljuje kako pjeva na maternjem, hrvatskom, ali govori na iskvarenom hrvatskom, takozvanom srpskom. Odmah zatim izvodi pjesmu Stih na asfaltu, u kojoj bi pisao Zagrebom bećarce na ćirilici:
Pitam jer imam osjećaj da negdje griješim. Preslušao sam snimak koncerta na kojem izjavljuje kako pjeva na maternjem, hrvatskom, ali govori na iskvarenom hrvatskom, takozvanom srpskom. Odmah zatim izvodi pjesmu Stih na asfaltu, u kojoj bi pisao Zagrebom bećarce na ćirilici:
Ja cesto cujem kako ljudi kritikuju njegove politicke stavove, a mene ni najmanju ne zanimaju njegovi stavovi sto se tice politike i totalno sam nezainteresovan za celu tu pricu... Cak ni da zagrebem povrsinu njegovih izjava ili cega god.
Mozes li da sumiras njegove pozicije u vezi nekih pitanja, pa onda da prokomentarisem? Zaista ne mogu drugacije
A sto se tice muzike, bas ga gotivim. Nisam ogroman fan, ali mi je skroz drag.
Mozes li da sumiras njegove pozicije u vezi nekih pitanja, pa onda da prokomentarisem? Zaista ne mogu drugacije
A sto se tice muzike, bas ga gotivim. Nisam ogroman fan, ali mi je skroz drag.
Što se tiče Balaševića, ima dobre pesme i poštujem ga kao umetnika, ali je kao čovek teška nula. Trudim se da razdvojim njegova dela od stavova, ali nekad ne ide. U prilog ide i taj snimak sa koncerta u kom se jasno ulizuje Hrvatima.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Strana 23 od 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Strana 23 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu