Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 14 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 14 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+20
srbul
bockybp
CRNIJASTREB
Nocnoi_Dozor
Zevs86
Uno Nomesta
Assassin
Oberin Martel
Dimeks
Lord M.
Struki
Зимоврел
Witcher
KrleTuđin
Princ Regar
Zandrin
Brat Crni
White Rabbit
азор ахаи
Hokins
24 posters
Strana 11 od 28
Strana 11 od 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Re: Свецке Теме
у крви су само крвна зрнца и крвна плазма. И ништа друго углавном.
поништавање је глас тренутном стању, односно полу-глас тренутној власти, јер се дели.
Ево једна лепа слика уочи избора
поништавање је глас тренутном стању, односно полу-глас тренутној власти, јер се дели.
Ево једна лепа слика уочи избора
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Kakva kuknjava u proteklih dve god, a ovi nabacili preko 50%! I da su prodavali i kupovali glasove, jesu! Pa opet da se zapitas sta hoce ovaj jadni narod kad se prodaje za pisljivih dve hiljade, onda i treba da bude tu gde jeste, u smecu!
Gost- Gost
Ocekivala si nesto drugo?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Igra prestola je kod nas pocela malo ranije da se emituje...
Trešnja, a za koga bi glasao narod drugo? Isto ovo je bilo na prethodnim izborima. SNS ubedljivo prvi, a prvi sledeći u zaostatku za 35%. EJ! 35 procenata! I to socijalisti!?
Što se kuknjave tiče - pa na koga bi drugo kukao nego na onog za koga je prethodno glasao!?
Krađa!? Hoćemo ponovo k'o 5. oktobra na ulicu, pred skupštinu? Ne mogu, mrzi me. Ali ću na forumu da olajavam, sigurno.
Hahahahaha, Bože koja smo mi smejurija od naroda... Ne vredi da nas poredim sa stokom, džaba je vređam. Stoku.
Ej, Šešelj prešo cenzus... Ej... 'bem ti narod. I narodnosti.
Što se kuknjave tiče - pa na koga bi drugo kukao nego na onog za koga je prethodno glasao!?
Krađa!? Hoćemo ponovo k'o 5. oktobra na ulicu, pred skupštinu? Ne mogu, mrzi me. Ali ću na forumu da olajavam, sigurno.
Hahahahaha, Bože koja smo mi smejurija od naroda... Ne vredi da nas poredim sa stokom, džaba je vređam. Stoku.
Ej, Šešelj prešo cenzus... Ej... 'bem ti narod. I narodnosti.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
@krle što se šešelja tiče sad znaš koliko je Srba sa IQ nižim od 70.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Ја на крају не одох у амбасаду да гласам Нисам знала ни за кога.
Чудни резултати, видим пишу по новинама да је намештено... True or not?
Мада као и да је битно ко је победио, ко је прешао цензус, кад људи неће живети боље бар још деценију или две.
Избори су као нека врста конкурса за радно место, политичари конкуришу а народ организује "разговор за посао" и запошљава их на важним функцијама. Њима је битно јер им од тога како су прошли на изборима зависи посао и плата, која је свакако неколико пута већа од плате просечног грађанина...
Ко год да нас представља у свету, нема никакву моћ Више игра како ЕУ свира, одавно нема Југославије која је некада била поштована у Европи
Чудни резултати, видим пишу по новинама да је намештено... True or not?
Мада као и да је битно ко је победио, ко је прешао цензус, кад људи неће живети боље бар још деценију или две.
Избори су као нека врста конкурса за радно место, политичари конкуришу а народ организује "разговор за посао" и запошљава их на важним функцијама. Њима је битно јер им од тога како су прошли на изборима зависи посао и плата, која је свакако неколико пута већа од плате просечног грађанина...
Ко год да нас представља у свету, нема никакву моћ Више игра како ЕУ свира, одавно нема Југославије која је некада била поштована у Европи
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Ma ajde molim te. Da je namesteno bune se ovi iz prestonice, a tamo izlaznost najmanja... Ej bre, padala kisa, mrzelo ih da izadju da glasaju. Jos svi napadose penzionere. Najbolje da im presudimo po kratkom postupku pa nek vlada omladina lenja preko interneta... Igra prestola, eto sta je to. Nama malima je svejedno koja guzica ce biti u fotelji, ionako prezivljavamo svojim radom i trudom.
Ne brinite, nisam imala ne znam kakva ocekivanja, ali je opet porazavajuce. Zna se zasto je doslo do ovih jelte vanrednih izbora... Odjednom imam vise postovanja za prave prostituke koje barem znaju za sta se prodaju od ovih budala sto su prodavali svoje glasove za pisljivih dve hiljade
Gost- Gost
Nadam se da je slika fotošop.
U svakom slučaju, ja sam svoj kredit za kritikovanje vlasti utrošio, obzirom da nisam glasao nemam ni pravo da bilo šta ja tu sad... Svi ćemo leći u krevet večeras isto kao sinoć, ili u vreme žutih, ili u vreme crvenih; samo ćemo možda biti malo gladniji nego juče. Žao mi je samo onih čiji su stomaci prazni. Za prazne ćuskije i džepove me zabole.
On that happy note i bid you farewell and (Diego?) buonanotte
U svakom slučaju, ja sam svoj kredit za kritikovanje vlasti utrošio, obzirom da nisam glasao nemam ni pravo da bilo šta ja tu sad... Svi ćemo leći u krevet večeras isto kao sinoć, ili u vreme žutih, ili u vreme crvenih; samo ćemo možda biti malo gladniji nego juče. Žao mi je samo onih čiji su stomaci prazni. Za prazne ćuskije i džepove me zabole.
On that happy note i bid you farewell and (Diego?) buonanotte
A ova fotka sa kerom mi je fenomenalna xD Dajem levi gluteus da je ovo uradio neko iz Dijaloga ili ostalih sistavaca...
Trešnja ::AhamKrleTuđin :: Svi ćemo leći u krevet večeras
Hahahahahaha, pa nisam rekao da ćemo i spavati. Uostalom, reci da nisi u horizontalnom položaju, u krevetu, dok vileniš u sitne sate, hmm? Didn't think so.
Jebem ti lebac kad su demokrate pale u Inđiji... imali su samo 10% na lokalu a ljudi su bili 16 godina na vlasti i uvek uzimali min 25-30%
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Dobro dobroKrleTuđin ::Trešnja ::AhamKrleTuđin :: Svi ćemo leći u krevet večeras
Hahahahahaha, pa nisam rekao da ćemo i spavati. Uostalom, reci da nisi u horizontalnom položaju, u krevetu, dok vileniš u sitne sate, hmm? Didn't think so.
Gost- Gost
Došlo je dotle da trenutno navijam za izlizane DOS restlove i retarde iz Dveri, samo da Diktator i šljam koji se bori za poziciju bližu njegovom čmaru osvoji što manje glasova. Not that it will matter in the end.
Vucic kaze veci uspeh su postigli nego prosli put a osvojili 27 mandata manje? oO
Sto se tice samih izbora, ocekivao sam ovakav ishod. Manje vise. Nadao sam se da ce SNS da osvoji malo manje, i prizeljkivao da SPSovci skapiraju za koga glasaju ( jalove zelje, znam) i da se preusmere malo . Ali ispalo je realno. Govnjivo
Sto se tice Retardikala, ocekivao sam tako nesto. Bojao sam se i celih 10% da ne osvoje.
Zveri sam ocekivao da ce preci cenzus, i jesu. Predjose ga, samo sto sam ocekivao da ce osvojiti malo vise. Zadovoljan sam sto nisu vise, iako sam prizeljkivao da ne predju cenzus.
Sto se tice DSa, ni krivi ni duzni osvojise koliko su osvojili.
KandaKodzaiNebojsa takodje.
Dosta Jebilo me je iznenadio Ocekivao sam da nece preci cenzus, ili da ce biti tik ispod. Po meni oni, Retardikali i Zveri su najveci pobednici ovih izbora. Videcemo da li ce kapitalizovati taj uspeh. Iskreno bojim se kleronacionalista ( da ne kazem klerofasista ) i njihovog jacanja. Srbija i ova regija je uvek bure baruta...
Sto se tice tvrdnji oko neregularnosti, videcemo. Da ih je bilo, bilo je... A tek cutanje i sporost RIKa...
@Oberin Slazem se. Tuga... Ovi izbori su bili izbor govana. Biras izmedju velikog, manjeg, veceg, najveceg i najmanjeg. Sta god xD
@Krle Naravno da smes da kritikujes iako ne glasas. Apsurdna je tvrdnja da ne smes da kritikujes ako ne glasas, ali skroz. Obrnutom logikom bi isto bilo tacno onda, da svi koji su glasali nemaju prava da kritikuju jer su, eto, glasali za koga su glasali xD
Sto se tice samih izbora, ocekivao sam ovakav ishod. Manje vise. Nadao sam se da ce SNS da osvoji malo manje, i prizeljkivao da SPSovci skapiraju za koga glasaju ( jalove zelje, znam) i da se preusmere malo . Ali ispalo je realno. Govnjivo
Sto se tice Retardikala, ocekivao sam tako nesto. Bojao sam se i celih 10% da ne osvoje.
Zveri sam ocekivao da ce preci cenzus, i jesu. Predjose ga, samo sto sam ocekivao da ce osvojiti malo vise. Zadovoljan sam sto nisu vise, iako sam prizeljkivao da ne predju cenzus.
Sto se tice DSa, ni krivi ni duzni osvojise koliko su osvojili.
KandaKodzaiNebojsa takodje.
Dosta Jebilo me je iznenadio Ocekivao sam da nece preci cenzus, ili da ce biti tik ispod. Po meni oni, Retardikali i Zveri su najveci pobednici ovih izbora. Videcemo da li ce kapitalizovati taj uspeh. Iskreno bojim se kleronacionalista ( da ne kazem klerofasista ) i njihovog jacanja. Srbija i ova regija je uvek bure baruta...
Sto se tice tvrdnji oko neregularnosti, videcemo. Da ih je bilo, bilo je... A tek cutanje i sporost RIKa...
@Oberin Slazem se. Tuga... Ovi izbori su bili izbor govana. Biras izmedju velikog, manjeg, veceg, najveceg i najmanjeg. Sta god xD
@Krle Naravno da smes da kritikujes iako ne glasas. Apsurdna je tvrdnja da ne smes da kritikujes ako ne glasas, ali skroz. Obrnutom logikom bi isto bilo tacno onda, da svi koji su glasali nemaju prava da kritikuju jer su, eto, glasali za koga su glasali xD
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
naravno da ne smiješ previše srati ako ne glasaš. samo onako pomalo tu i tamo. neglasanje je pasivnost, a kada si pasivan budi to do kraja.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
нико не-гласачу не одузима право да се буни у било ком тренутку, увек се може бунити, но, ако неко не гласа а сере после је у принципу говнар, јер - делегира свој глас, избор, даје другима да одлучују о некој сфери живота му - а онда једе говна кад му не одговара. Врло проста ствар. Такође - немам за кога да гласам - свакако се то стање неће променити не-гласањем, нити ће се било шта у суштини променити не-гласањем
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Zevse, Naravno da smem da kritikujem i imam pravo na to. Ali neću da budem licemeran. To je suština.
Nego, dosta o izborima, Vladalac je pobedio i to je to.
Posadim ja paradajz na mestu gde su nekada bile jagode, pošto mi jagode već godinama nisu uspevale, i zauzvrat Majka Priroda mi podari ovo:
Šta ti je sasvim prirodan proces ukrštanja kultura i genetike, a?
*Slika je sa neta.
Posadim ja paradajz na mestu gde su nekada bile jagode, pošto mi jagode već godinama nisu uspevale, i zauzvrat Majka Priroda mi podari ovo:
*Slika je sa neta.
?!KrleTuđin ::Zevse, Naravno da smem da kritikujem i imam pravo na to. Ali neću da budem licemeran. To je suština.
*Slika je sa neta.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Tudjinska posla..jagodajz..strasno
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
KrleTuđin ::Zevse, Naravno da smem da kritikujem i imam pravo na to. Ali neću da budem licemeran. To je suština.
*Slika je sa neta.
Strana 11 od 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Strana 11 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu