WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
Свецке Теме - Page 34 Vote_lcapСвецке Теме - Page 34 Voting_barСвецке Теме - Page 34 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
Свецке Теме - Page 34 Vote_lcapСвецке Теме - Page 34 Voting_barСвецке Теме - Page 34 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Свецке Теме

+14
Princ Regar
Witcher
Assassin
White Rabbit
Зимоврел
Lord M.
Zevs86
Nocnoi_Dozor
Zandrin
Dimeks
азор ахаи
CRNIJASTREB
KrleTuđin
Brat Crni
18 posters

Strana 34 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Ići dole

Свецке Теме - Page 34 Empty Re: Свецке Теме

Počalji od Brat Crni Pon 15 Feb 2016, 21:49

Po tome sto su butthurt skupina krembila. Ceo taj slucaj nije preterano zaniljiv.
Brat Crni
Brat Crni

Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Pon 15 Feb 2016, 23:04

CRNIJASTREB ::@regi svi su jednaki, ali vaseljenski ima tradiciju, poštovanje. ruski su najmlađi tu. ali rusija je sad jaka pa malo šlihtanja nije na odmet.

nego slučaj Hrvati I Marš na Drinu.
nakon utakmice Zvezde I Cedevite hrvatski novinari su se našli uvrijeđeni što đoković pjeva Marš na Drinu i Vidovdan. pa su to izjednačili sa Za dom spremni. i pozivali da atp kazni novaka jer eto kako kazni fifa jadnog dzoa.

po kom osnovu su izjednačili sa četništvom Marš na Drinu i Vidovdan

По основу национално утемељене србофобије, још од 1991. године па на овамо, а неки би рекли и раније.

Елем, ајде кaд већ кажеш Васељенски има традицију и поштовање... У вези традиције и поштовања, колико си упознат са споразумом из 1439.године који се зове Фирентинска унија?
Princ Regar
Princ Regar

Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Pon 15 Feb 2016, 23:12

znam šta je. pokušaj da se papa dočepa još više moći da konačno dobije pod vlast sve hrišćane. interesantno vizantijski patrijarh je umro prije toga pa je car vodio pregovore, na šta nije imao pravo. srbi su to odbili, tačnije brankovići.
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 16 Feb 2016, 10:58

CRNIJASTREB ::tačno. abortus je ubistvo. podržavam samo u slučaju silovanja i incesta. ili opasnosti po zdravlje majke.
posle yebanja nema kajanja. rodi ga i lijepo ga daj na usvajanje i mirna bosna.

White Rabbit ::Zna da se jebe bez kondoma, a država je kriva jer u 21om vijeku ne zna da se tako može zatrudniti, pa sad traži svoje pravo da ne rodi......
Abortus = U B I S T V O

Za vasu info, do nezeljene trudnoce moze doci i tokom full zastite Rolling Eyes  A kad vidim ovakve komentare znam da je trebalo mnogooo vise abortusa da bude. I daaa svi trce da usvoje decu, evo ne mogu da dodju na red.

Zadrtost, licemerje, glupost. Nasli se zadrti qrcevi da odredjuju sta zena sme ili ne sme da radi sa svojim telom. Bljuc.

p.s. I da Jastrebe, JA sam ti slucajno dala plus, da ne pomislis da se neko normalan slaze sa tobom  Rolling Eyes   I da, nisam skoro lupala minuseve, da ne mislite da sam glavna za to, jer nisam. Laughing Posto neki misle da sam jedina koja ima opciju da da minus na forumu, mukice.
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Uto 16 Feb 2016, 11:09

žena smije biti ubica jer joj se priyebalo pa sad joj se ne smara sa trudnoćom? znaš trešnjice sem ljudskih prava postoje i ljudske odgovornosti. možeš ti zvati kako hoćeš abortus ali ubistvo je ubistvo i to ono najgore vrste. isto je kao ono kad neko siluje ženu pa je ubije. e da tvoj kontaški mozgić može još razmišljati malo šire shvatila bi ti to. ali ne, bolje glumiti liberala i odobravati ubistvo.
rodiš dijete i daš ga. bolje biti živ u domu nego mrtav nerođen. život prije smrti biram uvijek.
što se tiče plusa i minusa koga boli qrac za to?
a koliko ti ne daješ minuse vidi se. samo 83 si dala. toliko svi ostali zajedno nisu dali
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Uto 16 Feb 2016, 11:39

Trešnja nam je ustala na levu nogu... Very Happy 
Ja sam na temu abortusa svoje rekao, ne planiram da se ponavljam sto puta zato što se Trešnja pretvara da ne shvata.  Wink
83 minusa? Pa juče je imala 82. Very Happy Toliko o tome da nije skorije davala (minuse).  Rolling Eyes 
Ne smetaju meni minusi. Smeta mi kukavičluk i laganje. A to što nemaš svoj stav već internet razmišljanje je samo na tvoju štetu. Mada verujem da si takva samo ovde.
KrleTuđin
KrleTuđin

Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od азор ахаи Uto 16 Feb 2016, 13:08

pa nije samo njeno telo - ima i dete unutra, koje opet nije samo njeno. Tako da ne treba da se pita samo ona u svakom slučaju. Nije tako jednostavno
азор ахаи
азор ахаи
Lord zaštitnik Juga
Lord zaštitnik Juga

Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Uto 16 Feb 2016, 13:29

KrleTuđin ::Elende, Zevse, Slažem se da je Zemlja bliža onoj situaciji između '31. i '38. Ali mislim da se '39. godina još uvek može izbeći. Sad, to ne znači nužno da se i rat treba izbeći, samo treba pronaći način da se svet direktno prebaci na '43. godinu i da Saveznici zajednički udare po istom neprijatelju. A to su Saudijska Arabija i UAE. 
Ako hoćeš da rešiš pitanje ISIS-a i islamskog terorizma uopšte, prestani da mlatiš grane i iščupaj drvo u korenu.
A pošto su korenje terorizma SA i UAE od savezništva nema ništa jer onaj najliberalniji među nama (SAD) neće dozvoliti da se uništi onaj najgori među nama (SA i UAE). 

E sad, kako se globalni rat može izbeći? Da se Rusima ustupi Sirija i dozvoli da crpe njihova sredstva na način na koji SAD crpi sredstva afričkih i bliskoistočnih zemalja. 
A ako se Rusima ne ustupi Sirija, onda se moraju okrenuti SA i UAE. A ako se okrenu njima, onda smo direktno ušli u '41. godinu, odnosno globalni rat.

Što se tiče nuklearnog naoružanja - njega niko neće upotrebiti. Rusi kolko tolko imaju zdravu pamet da je ne koriste, SAD to ne sme (ponovo) da učini, pogotovo ne na tlu Rusije, jer SAD-u nije cilj da uništi Rusiju. Cilj mu je da je rasparča i potom koristi njene resurse. Ako baciš atomsku bombu moraš predugo da čekaš kako bi vadio resurse, zar ne?
Dakle, nastavlja se ovaj trenutni finansijski rat. 
Ako BRIKS padne - pada i ovaj svetski poredak i SAD prelazi Rubikon. A hegemon se mora iskasapiti. I ponovo u krug. 

Što se abortusa tiče, da je bolje stanje u državi bio bih apsolutno protiv njega. A pošto je takvo stanje kakvo jeste, onda apsolutno razumem prekid trudnoće. 
Zašto duplirati patnju. 
Mada sam mišljenja da je veći problem od prekidanja trudnoće to što poslednjih godina prednjačimo po pitanju smrti trudnica i novorođenčadi. Ej. U 21. veku!
Slazem se. Definitivno deo problema cine SA i UAE i svi ostali koji koriste pare od nafte za sponzorisanje dzihada. Iran ucestvuje u tom celom Bliskoistocnom haosu mnogo vise nego sto su ljudi svesni. Sponzorisu teroristicke grupe sirom mnogih zemalja i ko zna sta sve ne rade na obavestajnom i kontraobavestajnom nivou. Mislim da bi potpune sankcije prema SA i UAE i onemogucavanje istih da prodaju naftu dobar nacin da se spomenuti nauce pameti. Mislim da ce to uraditi posao i sa Rusijom, samo ce biti potrebno dosta vremena za to.

Povodom izjednacavanja svih religija, ne nisu sve iste. Na isti nacin na koji nisu ni svi sportovi isti. Ili sva jela ista. Nije slucajno to sto se muslimani dizu sirom sveta u vazduh i ubijaju sve koji kazu nesto protiv islama ili Muhameda pedofila. I zasto velika vecina jevreja ne kamenuje svoje zene kada prekrse neki zakon iz Tore ili kada se radi subotom Wink Ista prica i sa hriscanima ( sa tim sto sveukupno) hriscani svakako jesu nasilniji u kontekstu praktikovanja svoje religije od jevreja danas, statisticki gledano.

@Jastreb Slazem se da je tema islam dokurcila i bogu i narodu Wink Voleo bih kada bi prestali da nam daju povoda da ih pljujemo i kritikujemo vec jednom Very Happy
Sto se tice teme katolicanstva, kapiram da Tresnju i mene kao ateiste koji zive u Srbiji ne dotice mnogo. SPC i pravoslavlje trenutno i lokalno cini mnogo stete nasem drustvu i o tome cesto pricamo, dok islam ima potencijal da napravi ogroman haos u Srbiji i u BiH ( tamo vec i pravi) tj lokalno, dok na globalnom nema govora koja je najopasnija, najagresivnija i najstetnija religija. Sto se tice katolicanstva, popljujem ih tu i tamo, kad god imam priliku za to, isto kao sto to cinim i sa brojnim protestantskim denominacijama i raznim sektama. Samo sto to ne radim toliko ovde, jer ne vidim potrebu za tim. Nije kao da vas sve posebno zanima sta sve lupetaju kreacionisti iz Amerike ili sta god Свецке Теме - Page 34 3250678809
Sto se tice Putina i otimanja teritorija i NATOvih baza. Tu postoji kljucna razlika izmedju ta dva primera. Ukrajina je zelela da udje u NATO i EU svojom voljom, tj voljom svojih gradjana, na isti nacin na koji su to uradile Poljska, Estonija, Letonija, Finska i itd ( upravo iz straha da bi prosle kao Ukrajina da nemaju stit NATOa oko sebe) . Gruzija nije htela da se odrekne Osetije i Abhazije, niti je Ukrajina htela da se odrekne Krima i mozda cele Istocne Ukrajine. To je Putinovo siledzijsko iredentisticko zameseteljstvo.
I poredjenje sa sa "ruskim" bazama u Meksiku ili gde god sa NATOvim, nije isto niti je dobra analogija. I jos vaznije, promasen je kontekst u kojem ga ti spominjes. Jer to poredjenje je vazilo za vreme Hladnog rata. Ta prica vise ne pije vodu...

Sto se tice teme abortusa, sadasnji zakon to pitanje valjano regulise. Zena ima punu autonomiju i to je to. Nista ja tu ne bi menjooo, kako kaze jedan ofucani pevac u reklami za JAT Wink
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Uto 16 Feb 2016, 14:23

@zevse ako gruzija nije htjela da se odrekne osetije I abhazije, a ukrajina krima, krim je htio da ode iz ukrajine svojom voljom kao i ove dvije iz Gruzije. valjda i one imaju pravo na želje ili im to pravo oduzimaš, jer se ne uklapa u tvoju priču?

kuba je željela svojom voljom i željom nuklearno naoružanje, pa jbg ameri su to blokirali?

i ne nije problem što ukrajina hoće u NATO, već što ne plaća gas, a najveći problem je što ameri hoće da stave nuklearni štit u ukrajini. i tako rusima syebu sav nukelarni potencijal. onda bi mogli sa njima da rade šta žele. a žele njihove resurse. To ako ne vidiš, opasno sam te precjenio.

kažeš sankcije. sankcije eu prema rusiji štete rusima i štete eu, samo korist donose amerima. to pokazuje koliko je evropa glupa.
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Uto 16 Feb 2016, 15:23

Problem sa Rusijom se rešava sankcijama. I hajde da kažemo da je to evidentno iz priloženog. Mada lično smatram da su požurili. Medvedu ne postavljaš zamku samo kako bi ga mlatnuo štapom. Čak niti onda kada si siguran da ćeš ga usmrtiti. Medvedu postavljaš zamku onda kad si siguran da ćeš ga uloviti. Krzno jeste na ceni, ali živ medved koji igra kako ti sviraš je mnogo unosniji biznis. Ovako, mislim da su imali sreće što su naleteli na nekog pripitomljenog medveda, izgleda.
Sankcije su potpuno nedelotvoran pristup na SA i UAE. Zaključaj ih, oni i dalje imaju toliko velike rezerve nafte da su iste ekvivalentne američkom spoljnom dugu. 
A niko nema veći spoljni dug od SAD-a. Potom čak i ako ih zaključaš, i dalje imaš kupce nafte na crnoj berzi u čemu prednjače SAD i Islamska država. 
Zaključavanjem bilo koje vrste prodaje nafte naljutićeš Kinu. A čak ni udruženi SAD i Rusija nisu spremni da se upuste u rvanje sa gordim džinom.
I još je mnogo usko povezanih činilaca koji su u igri i - koji situaciju sa SA i UAE i uopšte finansiranjem terorizma - tako zajedno zamršeni čine savršenu pat poziciju. 
I svet to zna. Zato je finansiranje terorizma danas unosan biznis. U kom opet prednjače SAD-ovi saveznici SA i UAE.
Čekanje da kojekakve sankcije deluju je luksuz koji više niko ne može da priušti. Osim možda Australije.  Laughing

Jel to iz one reklame za JAT?  Laughing 
Upravo to. Neuporedivo bolje zdravstvo, siguran socijalni sistem i normalno društveno uređenje. Omogućiti takvo stanje u zemlji u kojoj će trudnici biti lakše da dođe do odluke "da li prekinuti trudnoću ili ne", znajući da joj zdravstvo omogućava - ukoliko odustane od prekida trudnoće - da može bez ikakvog rizika podneti trudnoću, gde socijalne službe rade revnosno u pronalaženju sigurnih porodica i domova za decu, u društvenom uređenju u kojem je to opšte prihvatljivo. 
Ja ću i dalje biti protiv abortusa, jer je to moje pravo, ali nikome pravo na abortus ne bih oduzeo - aka civilizacija.

Međutim, napominjem još jednom, veći problem od zakona o ukidanju autonomije (od kojeg nema ništa) trudnicama da prekidaju trudnoću jeste taj što je broj smrti kod trudnica koje se odluče da rode dete u porastu. U poodmakloj trudnoći. Ili tokom porođaja. Uključujući i smrt deteta.
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od White Rabbit Uto 16 Feb 2016, 15:30

Trešnja sere.
EDIT:
U stvari, odlučio sam da ne ostanem nedorečen.

"A kad vidim ovakve komentare znam da je trebalo mnogooo vise abortusa da bude. "

Zapravo, kad vidim ovakav tvoj komentar, moram da priznam da debelo ljulja moj stav kad je abortus u pitanju. Kada imaš nekog ko se konstantno hrani širenjem negativne energije, u 90% postova nekome jebe mater ili neke crnjake kači, nema osnovu ljudskosti i saosjećanja (a ovo je možda i glavni razlog mog stava), dobrano porazmislim o vjerovatnoći da je abortus tu mogao da popravi neke stvari.

Pošto se sa abortusom zakasnilo, idi, matereti, budi fabulous negdje.
White Rabbit
White Rabbit

Broj poruka : 1383
Godina : 42
Raspoloženje : https://www.facebook.com/trsoje/
Reputacija : 185
Datum upisa : 16.04.2013

https://www.facebook.com/trsoje/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 16 Feb 2016, 16:00

Ako briks prica uspe ja mislim da ce se eu srusiti kao nekakve domine ...a mislim da ameri to bez rata nece dopustiti i da su sve strane svesne toga.
A Zevse hladni rat je nastavio ,imas cak i na vikipediji ,hladni rat broj dva ,poceo na krimu te i te godine ,sve lepo definisano i slozeno Smile
I dalje mislim da se sve napelo ,i da je postavljeno kao neka sahovska tabla ,samo da se odigraju potezi.Putin realno (svi znamo kakav je,bar iz onoga sta nam je propaganda rekla o njemu) nece dozvoliti da ga provociraju ,i ako turska zaista napadne ove kurde u siriji i realizuje taj kopneni napad ,ko zna sta se moze desiti.
Zamislite samo kako Kina nadgleda tu sahovsku partiju,jezivo je ((:
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Uto 16 Feb 2016, 16:16

kinu zamišljam kao neku staricu koja drži djecu kod kuće i govori im:
"Ti ćeš dobiti Sibir, ti Kaliforniju, ti azurnu obalu, ti škotsku, ti anadoliju. samo morate da slušate mamu i čekate da komšije pokrepaju
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Uto 16 Feb 2016, 17:33

White Rabbit ::Trešnja sere.
EDIT:

"A kad vidim ovakve komentare znam da je trebalo mnogooo vise abortusa da bude. "

Zapravo, kad vidim ovakav tvoj komentar, moram da priznam da debelo ljulja moj stav kad je abortus u pitanju. Kada imaš nekog ko se konstantno hrani širenjem negativne energije, u 90% postova nekome jebe mater ili neke crnjake kači, nema osnovu ljudskosti i saosjećanja (a ovo je možda i glavni razlog mog stava), dobrano porazmislim o vjerovatnoći da je abortus tu mogao da popravi neke stvari.

Обично избегавам свађу ( осим кад је Зевс у питању, јер искрено тад уживам у томе  Twisted Evil ), или још црње тапшање другог по рамену, у фазону: Е нек си му рекао, али овај пут ћу ипак да кажем, Е нек си јој рекао  Smile
П.С. Екстра сам се насмејао.
Princ Regar
Princ Regar

Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brat Crni Uto 16 Feb 2016, 17:41

Zeka u svom stilu. Sedi 1 Very Happy +
Brat Crni
Brat Crni

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Uto 16 Feb 2016, 17:51

Pobogu... Mislim da preterujemo sa ovime sad svi. Predlažem da spustimo loptu.
KrleTuđin
KrleTuđin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Uto 16 Feb 2016, 18:23

@krle lopta je za igru. hoćemo je spuštati na pivota ili centra
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od азор ахаи Uto 16 Feb 2016, 18:47

Neće više Lola, šetat polugola... Uspela je tema ova, i to mi je drago. Ne volim kad se neko zaigra bez razloga ni ja, međutim ako se igraš vatrom valjda i prihvataš propratne rizike.

Ja imam problem ovde sa Zevsovim stavovima jer koliko god on se trudio da bude racionalan i realan i nepristrasan kada je politika u pitanju, deluje mi ponekad kao da mu neko u toku noći na uvce pušta CNN-BBC mešoviti program, pa se tu i tamo izlane na javi bez promišljanja, ispliva ta diskretna propaganda iz podsvesti, eto to mi je jedino objašnjenje
азор ахаи
азор ахаи
Lord zaštitnik Juga
Lord zaštitnik Juga

Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brat Crni Uto 16 Feb 2016, 21:21

Krle Valijant staje u odbranu svoje princeze Very Happy
Brat Crni
Brat Crni

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Uto 16 Feb 2016, 23:04

Princ Regar ::
White Rabbit ::Trešnja sere.
EDIT:

Обично избегавам свађу ( осим кад је Зевс у питању, јер искрено тад уживам у томе  Twisted Evil ), или још црње тапшање другог по рамену, у фазону: Е нек си му рекао, али овај пут ћу ипак да кажем, Е нек си јој рекао  Smile
П.С. Екстра сам се насмејао.
Hvala sto si mi dao priliku da ti odgovorim na gluposti koje si izjavio prethodnih dana kad vec niko drugi nije
 Very Happy

Trešnja ::

Regare, ne vidim kako to menja cinjenicu da je to jedna od najglupljih religija ikada, i sta me briga ko je bio musliman a ko nije. Svako ko podrzava slepo pracenje ove vere je za mene budala.

Скроз малициозно и јако увредљиво. За почетак, поштуј мало нечију традицију, неко је томе ипак посветио цео живот, а нарочито ако хоћеш да тај неко поштује тебе, рецимо твоју бригу о животињама нпр.
Не бих даље.

Poziv na tradiciju je logicka greska u zakljucivanju. Ergo, "argument" ti je glupost.

Trešnja ::islam koji je aktuelan i uvek ce biti jer je pun gluposti

Меша Селимовић није тако мислио, Зуко Џумхур није тако мислио, Мухамед Али сигурно тако не мисли, па ни Иво Андрић који се прославио делима која управо говоре о људима исламске вере, иако сам није муслиман, сигурно није тако мислио. Дакле, без вређања, молићу.
Poziv na autoritet je takodje logicka greska. Ergo, "argument" ti je glupost.
I tako Very Happy Laknulo mi je sada Very Happy Mogu da nastavim sa ignorisanjem, dok me ne spomenes sledeci put Wink

@Jastreb Povodom Gruzije i Ukrajine. Ukoliko oni imaju pravo na takvo samoopredeljenje onda ga imaju i Kosovo i Katalonija i itd. Ja sam iskreno uvek za pravo na samoopredeljenje, pogotovo u slucajevima gde ne postoji bolje resenje a druga opcija je beskrajno krvoprolice. Sto se mene tice Krim moze slobodno da bude u Rusiji, samo su to nasilnicki odradili, a tek o slucaju Istocne Ukrajine i da ne pricam. Bahacenje i licemerje Putina, jbg moze mu se. Sto se tice Kubanske krize, to je bilo drugo pitanje. Tad se nije znalo da li ce se bacati nuklearke ili ne. Sada se zna da niko nece da baca nuklearke. Jednostavno kontekst je drugaciji.

@Elend Gle vidi, stvarno ima na wiki. Pa eto vidis, pocelo je Sad

@azor Slobodno nastavi dalje Very Happy Nemoj da stajes. Kazi tacno gde sam i zbog cega u zabludi Wink Sta sam netacno / pogresno izjavio?
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Uto 16 Feb 2016, 23:07

@Krle Nekada ovakve teme nije ni bilo, i bilo je zabranjeno diskutovati o politici i o religiji. Savrseno sam bio zadovoljan time sto je ovo bio moj kutak bez price o te dve stvari. Medjutim, bilo je ljudi koji su konstantno dobacivali dnevnopoliticke teme u spam temu i pametovali, pa su se i ostali prikljucili. Sto se mene tice, savrseno bi bio srecan kada bi se vratili u stanje pre otvaranje ove teme. Mada se ne libim da objasnim ljudima kako i sta treba Very Happy Kao sto vidis Very Happy

Poslednji izmenio Zevs86 dana Uto 16 Feb 2016, 23:27, izmenjeno ukupno 1 puta
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Uto 16 Feb 2016, 23:13

Čak sam i ja zagotivio ovu temu, mada počesto ona služi ljudima da izbace neke stvari iz sebe i da dodaju kap koja preliva čašu između pojedinih članova. Very Happy
Assassin
Assassin
Lord Zapovednik Noćne Straže
Lord Zapovednik Noćne Straže

Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Sre 17 Feb 2016, 10:53

Zevs86 ::@Krle Nekada ovakve teme nije ni bilo, i bilo je zabranjeno diskutovati o politici i o religiji. Savrseno sam bio zadovoljan time sto je ovo bio moj kutak bez price o te dve stvari. Medjutim, bilo je ljudi koji su konstantno dobacivali dnevnopoliticke teme u spam temu i pametovali, pa su se i ostali prikljucili. Sto se mene tice, savrseno bi bio srecan kada bi se vratili u stanje pre otvaranje ove teme. Mada se ne libim da objasnim ljudima kako i sta treba Very Happy Kao sto vidis Very Happy
bio je neki zevs, pa neki nikolinjo, pa neki gavro, sjećaš se kako su kenjali po temi religija? e kako su nas samo pizdili..
CRNIJASTREB
CRNIJASTREB
Lord od Starigrada
Lord od Starigrada

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Sre 17 Feb 2016, 11:05

@Jastreb Povodom pitanja religije, ja sam uvek reagovao na tudje pisanje. Nikada nisam zapocinjao pricu. Postujuci pravilo Wink
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od CRNIJASTREB Sre 17 Feb 2016, 11:16