Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Свецке Теме
+14
Princ Regar
Witcher
Assassin
White Rabbit
Зимоврел
Lord M.
Zevs86
Nocnoi_Dozor
Zandrin
Dimeks
азор ахаи
CRNIJASTREB
KrleTuđin
Brat Crni
18 posters
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Свецке Теме
To ne ide zajedno, imajuci u vidu tebeWhite Rabbit ::...recimo, smaračice opsednute seksom.
Gost- Gost
Jel se meni cini ,ili je svet nekako ponovo dosao u 1939/8 ?
Novi hladni rat,malo realniji nego prethodni ,opet biranje strana ,opste naoruzavanje u toku ,Sirija sou program(citav bliski istok kritican),Evropa u nekom svom raspadu,Ukrajina gradjanski rat i dalje... , a i ne znam da li je neko primetio vest ,koja je samo skliznula ko da nije nista bilo ,potpisali smo ,tj Potpisao Je ,diplomatski imunitet nato paktu,tj da nato moze da raspolaze svoju vojsku gde god i kako god hoce u nasoj zemlji ,i da odgovara iskljucivo americkom zakonu,ako se ne daj boze u ime mira prekrsi isti ((:
Da ne pominjem ekonomsku krizu i migrante,dovoljno je i ovako da se covek zapita je li se to nesto ponovo kuva
Novi hladni rat,malo realniji nego prethodni ,opet biranje strana ,opste naoruzavanje u toku ,Sirija sou program(citav bliski istok kritican),Evropa u nekom svom raspadu,Ukrajina gradjanski rat i dalje... , a i ne znam da li je neko primetio vest ,koja je samo skliznula ko da nije nista bilo ,potpisali smo ,tj Potpisao Je ,diplomatski imunitet nato paktu,tj da nato moze da raspolaze svoju vojsku gde god i kako god hoce u nasoj zemlji ,i da odgovara iskljucivo americkom zakonu,ako se ne daj boze u ime mira prekrsi isti ((:
Da ne pominjem ekonomsku krizu i migrante,dovoljno je i ovako da se covek zapita je li se to nesto ponovo kuva
Gost- Gost
@Elend Mozda ce zvucati prepotentno sa moje strane, ali ja iskreno mislim da je 11. septembra 2001. poceo 3 svetski rat. Koji traje vec 15 godina, i nece se zavrsiti jos ne znam koliko. Prva stvar koja bi trebalo da bude razresena jeste unistavanje islamistickog kalifata koji je pandan nacistickoj Nemackoj / Japanu proslog veka. Koliko god da zemalja treba da se ujedini kako bi se unistilo to zlo, neka se ujedine i neka ih samelju. Rusija, Amerika, Kina, ko god, sto pre. E onda treba naci nacin da se diskredituje islamisticka ideologija na takav nacin na koji je to uradjeno sa fasizmom i nacizmom 20. veka.
Kapiram da ukoliko najvece sile nadju nacin da timski urade nesto povodom toga, smanjice se i tenzija izmedju istih na globalnom nivou. Ili se ja barem tome nadam.
Sto se tice ruskog imperijalizma... Pa Putinu se osladilo otimanje teritorija komsija, ne znam zaista sta ce biti odgovor NATO- a na to. Jedino sto vidim jeste nastavak postojecih sankcija, i eventualno pojacanje i poostravanje sankcija dokle god rusi ne promene politiku. Pogotovo sa ovakvim cenama nafte...
Kapiram da ukoliko najvece sile nadju nacin da timski urade nesto povodom toga, smanjice se i tenzija izmedju istih na globalnom nivou. Ili se ja barem tome nadam.
Sto se tice ruskog imperijalizma... Pa Putinu se osladilo otimanje teritorija komsija, ne znam zaista sta ce biti odgovor NATO- a na to. Jedino sto vidim jeste nastavak postojecih sankcija, i eventualno pojacanje i poostravanje sankcija dokle god rusi ne promene politiku. Pogotovo sa ovakvim cenama nafte...
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Kad smo vec kod menjanja teme, naleteh na neku idiotariju
Jel to SPC pokrece neku vrstu "pro life" kampanje? Ne vidim kako oni mogu ikako da doprinesu dijalogu na tom polju, kada se protive uvodjenju seksualnog obrazovanja i organizuju huligane da rasture svaku tribinu koja se pokrene po tom pitanju bilo gde...
Jel to SPC pokrece neku vrstu "pro life" kampanje? Ne vidim kako oni mogu ikako da doprinesu dijalogu na tom polju, kada se protive uvodjenju seksualnog obrazovanja i organizuju huligane da rasture svaku tribinu koja se pokrene po tom pitanju bilo gde...
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Jaooo koliko mi se povraca od te kampanje i tog licemerja. I necu ni da se ustrucavam da nazovem ljude koji bi da zabrane abortus debilima.
Regare, ne vidim kako to menja cinjenicu da je to jedna od najglupljih religija ikada, i sta me briga ko je bio musliman a ko nije. Svako ko podrzava slepo pracenje ove vere je za mene budala.
Regare, ne vidim kako to menja cinjenicu da je to jedna od najglupljih religija ikada, i sta me briga ko je bio musliman a ko nije. Svako ko podrzava slepo pracenje ove vere je za mene budala.
Gost- Gost
Elende, Zevse, Slažem se da je Zemlja bliža onoj situaciji između '31. i '38. Ali mislim da se '39. godina još uvek može izbeći. Sad, to ne znači nužno da se i rat treba izbeći, samo treba pronaći način da se svet direktno prebaci na '43. godinu i da Saveznici zajednički udare po istom neprijatelju. A to su Saudijska Arabija i UAE.
Ako hoćeš da rešiš pitanje ISIS-a i islamskog terorizma uopšte, prestani da mlatiš grane i iščupaj drvo u korenu.
A pošto su korenje terorizma SA i UAE od savezništva nema ništa jer onaj najliberalniji među nama (SAD) neće dozvoliti da se uništi onaj najgori među nama (SA i UAE).
E sad, kako se globalni rat može izbeći? Da se Rusima ustupi Sirija i dozvoli da crpe njihova sredstva na način na koji SAD crpi sredstva afričkih i bliskoistočnih zemalja.
A ako se Rusima ne ustupi Sirija, onda se moraju okrenuti SA i UAE. A ako se okrenu njima, onda smo direktno ušli u '41. godinu, odnosno globalni rat.
Što se tiče nuklearnog naoružanja - njega niko neće upotrebiti. Rusi kolko tolko imaju zdravu pamet da je ne koriste, SAD to ne sme (ponovo) da učini, pogotovo ne na tlu Rusije, jer SAD-u nije cilj da uništi Rusiju. Cilj mu je da je rasparča i potom koristi njene resurse. Ako baciš atomsku bombu moraš predugo da čekaš kako bi vadio resurse, zar ne?
Dakle, nastavlja se ovaj trenutni finansijski rat.
Ako BRIKS padne - pada i ovaj svetski poredak i SAD prelazi Rubikon. A hegemon se mora iskasapiti. I ponovo u krug.
Što se abortusa tiče, da je bolje stanje u državi bio bih apsolutno protiv njega. A pošto je takvo stanje kakvo jeste, onda apsolutno razumem prekid trudnoće.
Zašto duplirati patnju.
Mada sam mišljenja da je veći problem od prekidanja trudnoće to što poslednjih godina prednjačimo po pitanju smrti trudnica i novorođenčadi. Ej. U 21. veku!
Ako hoćeš da rešiš pitanje ISIS-a i islamskog terorizma uopšte, prestani da mlatiš grane i iščupaj drvo u korenu.
A pošto su korenje terorizma SA i UAE od savezništva nema ništa jer onaj najliberalniji među nama (SAD) neće dozvoliti da se uništi onaj najgori među nama (SA i UAE).
E sad, kako se globalni rat može izbeći? Da se Rusima ustupi Sirija i dozvoli da crpe njihova sredstva na način na koji SAD crpi sredstva afričkih i bliskoistočnih zemalja.
A ako se Rusima ne ustupi Sirija, onda se moraju okrenuti SA i UAE. A ako se okrenu njima, onda smo direktno ušli u '41. godinu, odnosno globalni rat.
Što se tiče nuklearnog naoružanja - njega niko neće upotrebiti. Rusi kolko tolko imaju zdravu pamet da je ne koriste, SAD to ne sme (ponovo) da učini, pogotovo ne na tlu Rusije, jer SAD-u nije cilj da uništi Rusiju. Cilj mu je da je rasparča i potom koristi njene resurse. Ako baciš atomsku bombu moraš predugo da čekaš kako bi vadio resurse, zar ne?
Dakle, nastavlja se ovaj trenutni finansijski rat.
Ako BRIKS padne - pada i ovaj svetski poredak i SAD prelazi Rubikon. A hegemon se mora iskasapiti. I ponovo u krug.
Što se abortusa tiče, da je bolje stanje u državi bio bih apsolutno protiv njega. A pošto je takvo stanje kakvo jeste, onda apsolutno razumem prekid trudnoće.
Zašto duplirati patnju.
Mada sam mišljenja da je veći problem od prekidanja trudnoće to što poslednjih godina prednjačimo po pitanju smrti trudnica i novorođenčadi. Ej. U 21. veku!
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
@zevse čitaj kako je napisano a ne kao što misliš da jeste.. rekao sam da je tema islam više dokurčila. kao što jeste. ovo se može smatrati opsesivnošću.
trešnja voli da ismijava pravoslavlje, islam. nikad katolike. providno malo.
putinu se osladilo otimanje tuđih teritorija, a ameri imaju baze u njemačkoj, kosovu, nukelarni arsenal u turskoj, htjeli ga i u ukrajini, u japanu, malo je puno. znaš okruzi te neko ko te naziva raznim pežorativima i kad kreneš to da razbijaš ti si negativac.
bi li SAD dozvolie bazu Rusima u meksiku i kanadi, kubi?
trešnja voli da ismijava pravoslavlje, islam. nikad katolike. providno malo.
putinu se osladilo otimanje tuđih teritorija, a ameri imaju baze u njemačkoj, kosovu, nukelarni arsenal u turskoj, htjeli ga i u ukrajini, u japanu, malo je puno. znaš okruzi te neko ko te naziva raznim pežorativima i kad kreneš to da razbijaš ti si negativac.
bi li SAD dozvolie bazu Rusima u meksiku i kanadi, kubi?
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Ne mogu reci da je lepo sto nisam jedini koji smatra da je treci svetski rat poceo odavno, al' ono, dobro je da nisam jedini... Valjda nece jos barem 2,5 godine udarati na UAE. Nadam se.
@Elend Zezas? Jbt, to bi bilo isto kao da ja onog ubicu pozovem na kafu...
Sto se tice abortusa... Kakva crna ljubav, to sve napaljeni tinejdzeri kojima je zanjelo ili pak devojke koje su silovane.
@Elend Zezas? Jbt, to bi bilo isto kao da ja onog ubicu pozovem na kafu...
Sto se tice abortusa... Kakva crna ljubav, to sve napaljeni tinejdzeri kojima je zanjelo ili pak devojke koje su silovane.
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
A o Jevrejima niko ni da pisne. I oni su ljudi.
Dobro, u svakoj veri može se naći ono nebulozno. Interesantno je da su skoro upoređivanjem priča iz Kurana i Starog i Novog Zaveta došli do saznanja da je Stari Zavet daleko krvoločniji i sveopšte pun besmislica nego što je to Kuran.
Ali ajde, malo je to što su Katolici kasapili Muslimane tokom Krstaških ratova, sad će još i da ih za*ebavaju.
Ali, slažem se, malo-malo pa ismevamo Islam (doduše Zevs jeste transparentan, on niti jednu religiju ne štedi, što je za pohvalu), a to ume da dosadi.
Ali svako ima pravo da postavi šta god želi na ovoj temi, pa ako većina forumaša nalazi ismevanje religije interesantnijim od nekih drugih tema, neka tako bude. Pa nismo mi Amerika, da im branimo da rade šta žele, zar ne?
Dobro, u svakoj veri može se naći ono nebulozno. Interesantno je da su skoro upoređivanjem priča iz Kurana i Starog i Novog Zaveta došli do saznanja da je Stari Zavet daleko krvoločniji i sveopšte pun besmislica nego što je to Kuran.
Ali ajde, malo je to što su Katolici kasapili Muslimane tokom Krstaških ratova, sad će još i da ih za*ebavaju.
Ali, slažem se, malo-malo pa ismevamo Islam (doduše Zevs jeste transparentan, on niti jednu religiju ne štedi, što je za pohvalu), a to ume da dosadi.
Ali svako ima pravo da postavi šta god želi na ovoj temi, pa ako većina forumaša nalazi ismevanje religije interesantnijim od nekih drugih tema, neka tako bude. Pa nismo mi Amerika, da im branimo da rade šta žele, zar ne?
katolici su isto sranje kao pravoslavci, samo drugo pakovanje ismejavam sve verske fanatike iskreno, zao mi je ako si jedan od njih, iskreno nemam pojma koje si vere... nit me interesujeCRNIJASTREB ::trešnja voli da ismijava pravoslavlje, islam. nikad katolike. providno malo.
Nebitno je da li je stanje u zemlji super ili nije, zeleti zabranu abortusa moze samo debil, a nije uopste cudno da tu najvise spadaju upravo verski fanatici. Uostalom i da je zena skroz zdrava i odluci se na abortus do predvidjenog vrem. roka, moze joj se, sto da ne. Jedino ne opravdavam abortus u vidu kontracepcije jer to nije, ali to je opet kriva banana od zemlje u kojoj ne postoji normalno seksualno obrazovanje i koja je puna tinejdzera koji nece da koriste kondome. Pa opet sam protiv toga da se zena primora da rodi ako ne zeli. To treba biti samo i samo njena odluka, jer ce samo ona i da snosi posledice.
Gost- Gost
Kada smo vec kod crkve,.... moze neko da mi objasni sta znaci "osvecenje kuce" ? Jel to nesto kao kad mislis da imas duhove pa zoves svestenika da prosipa svetu vodicu okolo?
http://www.telegraf.rs/vesti/1551372-srpska-crkva-najbogatija-u-srbiji-zavrtece-vam-se-u-glavi-od-cifre-koju-zaradi-spc
http://www.telegraf.rs/vesti/1551372-srpska-crkva-najbogatija-u-srbiji-zavrtece-vam-se-u-glavi-od-cifre-koju-zaradi-spc
Gost- Gost
to je kad katolički pop prodaje oprost grijeha
Trešnja ::
Nebitno je da li je stanje u zemlji super ili nije, zeleti zabranu abortusa moze samo debil, a nije uopste cudno da tu najvise spadaju upravo verski fanatici. Uostalom i da je zena skroz zdrava i odluci se na abortus do predvidjenog vrem. roka, moze joj se, sto da ne. Jedino ne opravdavam abortus u vidu kontracepcije jer to nije, ali to je opet kriva banana od zemlje u kojoj ne postoji normalno seksualno obrazovanje i koja je puna tinejdzera koji nece da koriste kondome. Pa opet sam protiv toga da se zena primora da rodi ako ne zeli. To treba biti samo i samo njena odluka, jer ce samo ona i da snosi posledice.
Ja rekoh da bih bio protiv, ne da bih zabranio abortus.
I moje protivljenje nema veze sa mojim verskim fanatizmom pošto sam ateista.
Kako možeš da kažeš da je nebitno stanje u zemlji? Naravno da je bitno, jer da je stanje bolje - bolje bi nam bilo i zdravstvo. A pošto je stanje (što je direktna posledica neadekvatnog obrazovanja i korupcije) u zdravstvu takvo da su lekari nesposobni da trudnici u ranoj trudnoći kažu da li će joj trudnoća biti kritična ili ne, pa ja svoju devojku moram da vodim po klinikama van zemlje kako bi joj rekli ono što ovde ne umeju/neće - naravno da sam za abortus.
A da nam je situacija u zdravstvu i socijalnim službama kakva treba da bude, pa da osoba koja ne želi dete njega ipak, bez ikakvog rizika po sebe i dete (jer joj to stručni ljudi u zdravstvu omogućavaju) donese na svet, pa da dete da na usvajanje onima koji to dete žele a ne mogu da ga imaju - bio bih protiv abortusa.
To i dalje ne znači da bih zabranio abortus. Ali bi trudnica, zbog boljeg stanja u zdravstu i društvu uopšte, lakše došla do svoje odluke.
Trešnja ::
Скроз малициозно и јако увредљиво. За почетак, поштуј мало нечију традицију, неко је томе ипак посветио цео живот, а нарочито ако хоћеш да тај неко поштује тебе, рецимо твоју бригу о животињама нпр.
Не бих даље.
Крле, код нас је дозвољено и да своје дете даш на усвајање.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Regare, nije mi to bila poenta.
Zasto bih postovala nesto sto vredja ceo ljudski rod (pogotovo zene) i zdrav razum? Ne moram i necu
Gost- Gost
Trešnja ::Zasto bih postovala nesto sto vredja ceo ljudski rod i zdrav razum?
И ја се често питам, зашто
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Zna da se jebe bez kondoma, a država je kriva jer u 21om vijeku ne zna da se tako može zatrudniti, pa sad traži svoje pravo da ne rodi......
Abortus = U B I S T V O
Abortus = U B I S T V O
tačno. abortus je ubistvo. podržavam samo u slučaju silovanja i incesta. ili opasnosti po zdravlje majke.
posle yebanja nema kajanja. rodi ga i lijepo ga daj na usvajanje i mirna bosna.
posle yebanja nema kajanja. rodi ga i lijepo ga daj na usvajanje i mirna bosna.
подржавам у начелу, односно када угрожава живот мајке и када је настало као последица силовања (у сваком смислу нежељено дакле)
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
ElendVentur :: a i ne znam da li je neko primetio vest ,koja je samo skliznula ko da nije nista bilo ,potpisali smo ,tj Potpisao Je ,diplomatski imunitet nato paktu,tj da nato moze da raspolaze svoju vojsku gde god i kako god hoce u nasoj zemlji ,i da odgovara iskljucivo americkom zakonu,ako se ne daj boze u ime mira prekrsi isti ((:
Ја сам приметио, али такве теме не могу доћи на ред од мучених попова и имама.
И не само то, већ и сусрет два највећа хришћанска поглавара први пут после хиљаду година и више од тога - потписивање заједничког правног акта од стране истих.
koja dva najveća hrišćanska poglavara. kiril nije i ne može biti veći od vaseljenskog
Bo lje rat, ne go pakt! Bo lje rat, ne go pakt! Bo lje rat, ne go pakt!
Tako smo se zajebali i sa Nijemcima, a sličan je dogovor bio. Sad mislim da je red da ćutimo i pokrijemo se nekim ćebetom dok ne prođe.
Tako smo se zajebali i sa Nijemcima, a sličan je dogovor bio. Sad mislim da je red da ćutimo i pokrijemo se nekim ćebetom dok ne prođe.
Морамо имати у виду да говоримо о православној цркви, а да код њих нема централизоване "власти" као у католичкој, значи свака црква-патријаршија има аутономију, а од свих патријаршија, оправдано сматрам да је руска највећа и најутицајнија.
Али ајде небитно шта ја сматрам, зашто је онда Папа први пут после 1000 година изабрао да са Кирилом потпише заједничку декларацију а не са Вартоломејом?
А имај у виду да је садашњи Папа изузетно способан и промућуран, у то си се свакако уверио до сада. А колико знам, он се већ једном сусрео са Васељенским патријархом и није било оволико помпе.
Према томе, сматрам да атрибут два највећа хришћанска поглавара и даље стоји.
Али ајде небитно шта ја сматрам, зашто је онда Папа први пут после 1000 година изабрао да са Кирилом потпише заједничку декларацију а не са Вартоломејом?
А имај у виду да је садашњи Папа изузетно способан и промућуран, у то си се свакако уверио до сада. А колико знам, он се већ једном сусрео са Васељенским патријархом и није било оволико помпе.
Према томе, сматрам да атрибут два највећа хришћанска поглавара и даље стоји.
@regi svi su jednaki, ali vaseljenski ima tradiciju, poštovanje. ruski su najmlađi tu. ali rusija je sad jaka pa malo šlihtanja nije na odmet.
nego slučaj Hrvati I Marš na Drinu.
nakon utakmice Zvezde I Cedevite hrvatski novinari su se našli uvrijeđeni što đoković pjeva Marš na Drinu i Vidovdan. pa su to izjednačili sa Za dom spremni. i pozivali da atp kazni novaka jer eto kako kazni fifa jadnog dzoa.
po kom osnovu su izjednačili sa četništvom Marš na Drinu i Vidovdan
nego slučaj Hrvati I Marš na Drinu.
nakon utakmice Zvezde I Cedevite hrvatski novinari su se našli uvrijeđeni što đoković pjeva Marš na Drinu i Vidovdan. pa su to izjednačili sa Za dom spremni. i pozivali da atp kazni novaka jer eto kako kazni fifa jadnog dzoa.
po kom osnovu su izjednačili sa četništvom Marš na Drinu i Vidovdan
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Strana 33 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu