Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 20 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 20 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+30
Brat Crni
Zevs86
Witcher
Uno Nomesta
Kian The Nephilim
Lord M.
StefkeKum
Dimeks
Blacko
CRNIJASTREB
bockybp
White Rabbit
Sparkling Comet
Elora
VojaLu
Princ Regar
srbul
Assassin
LunarFang
Zandrin
Oberin Martel
Зимоврел
азор ахаи
Jon Snow
Prince of Ravens
Страхор
Nim
Areal
Nocnoi_Dozor
Hokins
34 posters
Strana 7 od 40
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Spam Tema....
Ja sam uvek smatrala da smo mi ti koji smo se unistili medjusobnoHokins ::A sto se tice demokratije,uvek bi izabrao libisku gadafijevu diktaturu nego americku demokratiju.Ta ista demokratija nam je unistila Jugoslaviju i sada izigrava mirotvorca nad narodima koji su ziveli u bratstvu i jedinstvu...Naravno da Juga nije bila savrsena al. Je bila drzava blagostanja za sadasnje demokratske republike sa njene teritorije.
Gost- Gost
@Hokins Sto? I Blacko dobio po labrnji ili?
Inace pronasao sam likove one. Buraz je dobio izvinjenje od svih ponaosob. Dva metra u visinu ponekad mogu biti jako korisni
Inace pronasao sam likove one. Buraz je dobio izvinjenje od svih ponaosob. Dva metra u visinu ponekad mogu biti jako korisni
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Dobro je što se tako završilo Crni. Nažalost danas neko nekog mora izbost da bi se sve smirilo ili postalo još gore. Nema više starih dobrih ferki.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Toga nema vec dugo, sto i jeste jedan od razloga zasto izbegavam da se bijem. Nije da ne znam, vec samo pravim problem sebi i drugima ulaskom u neki veci konflikt. Prebijem ja nekog i posle par dana taj neko dodje sa drustvom i prebiju oni mene i tako u nedogled. Jednostavno nije vredno toga. Naravno postoje situacije kada je preobracanje nekog idiota u ateistu (ubijanje boga u njemu ) jedino resenje, ali to se desava retko.
Šta da se radi, a što je gore današnje generacije ne smeju na fer da se biju. Odmah vade noževe i zbog toga i ja izbegavam frku. Nekad je bolje skloniti se.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Ja se nisam potukao skoro 10 godina.
Ne daj Boze da upadnem u neku frku jer ne znam da se bijem. Ne znam iskreno ni sta bih radio u takvoj situaciji. Igram Betmen igre tolike godine i nisam naucio nista.
Ne daj Boze da upadnem u neku frku jer ne znam da se bijem. Ne znam iskreno ni sta bih radio u takvoj situaciji. Igram Betmen igre tolike godine i nisam naucio nista.
Jon Snow- Broj poruka : 132
Raspoloženje : ...
Reputacija : 16
Datum upisa : 28.02.2014
Ni ja nisam par godina, doduse nije se ukazala potreba. Kombinacija kose, brade i skoro dva metra je cinila svoje
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
@Brat Crni + ! Za ubijanje boga
@Hokins Poredis ISIS i Izrael? Jel Izrael ubija sve redom? Jel Izrael ubija po religijskom zakonu? Jel Izrael kolje, maltretira, porobljava svoje gradjane? Uopste nije realno poredjenje. I sto se tice poredjenja sa Kosovom uopste nije ni u jednom pogledu isto. Sto se mene tice palestinci nisu bili krivi kada je nastao Izrael. Jbg, nisu imali izbor, ali nije kao da su do tada imali svoju drzavu. I nije kao da su ih Izraelci klali i cistili etnicki zbog neke ideologije. Od pocetka je to bio krvav sukob, a koji palestinci vec decenijama odbijaju da zavrse jer ne pristaju na kompromise. Apsolutno sam na strani Izraela sto se tice tog sukoba. Mada ne odobravam ubijanje civila niti odobravam nasilje i resavanje sukoba nasiljem uopsteno.
@Jon Snow Uf ni ja se nisam potukao dugo. Bar 7- 8 godina
@Hokins Poredis ISIS i Izrael? Jel Izrael ubija sve redom? Jel Izrael ubija po religijskom zakonu? Jel Izrael kolje, maltretira, porobljava svoje gradjane? Uopste nije realno poredjenje. I sto se tice poredjenja sa Kosovom uopste nije ni u jednom pogledu isto. Sto se mene tice palestinci nisu bili krivi kada je nastao Izrael. Jbg, nisu imali izbor, ali nije kao da su do tada imali svoju drzavu. I nije kao da su ih Izraelci klali i cistili etnicki zbog neke ideologije. Od pocetka je to bio krvav sukob, a koji palestinci vec decenijama odbijaju da zavrse jer ne pristaju na kompromise. Apsolutno sam na strani Izraela sto se tice tog sukoba. Mada ne odobravam ubijanje civila niti odobravam nasilje i resavanje sukoba nasiljem uopsteno.
@Jon Snow Uf ni ja se nisam potukao dugo. Bar 7- 8 godina
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Trešnja ::Ja sam uvek smatrala da smo mi ti koji smo se unistili medjusobnoHokins ::A sto se tice demokratije,uvek bi izabrao libisku gadafijevu diktaturu nego americku demokratiju.Ta ista demokratija nam je unistila Jugoslaviju i sada izigrava mirotvorca nad narodima koji su ziveli u bratstvu i jedinstvu...Naravno da Juga nije bila savrsena al. Je bila drzava blagostanja za sadasnje demokratske republike sa njene teritorije.
Takodje.
@Hokins Sto se tice ekonomije i plata, da. Mada je pred kraj vec to sve krenulo da ubrzava sa rasulom i sa nerealnim platama i standardom koji nije odrziv na duge staze. Giganti su krenuli da jedu sami sebe optereceni viskom zaposlenih i neulaganjem u obnovu proizvodnih kapaciteta.A sto se tice nekih drugih stvari nije bila bas sjajna, tipa sloboda govora i misljenja ili tako nesto
Bratstvo i jedinstvo koje je trajalo cirka 35 godina tj. dok Ćopavi nije crko Jebem ti takvo bratstvo...
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
awww mukica *hugs him* you know nothingJon Snow ::Ja se nisam potukao skoro 10 godina.
Gost- Gost
Udarac u bradu ili nos resava stvar. Ukoliko nisi siguran da li ces pogoditi 100% onda je sut u medjunozje resenje. Taman imas dovoljno vremena za bezanje dok nesrecnik koji ti se zamerio lezi na poduJon Snow ::Ja se nisam potukao skoro 10 godina.
Ja se nikada nisam tukao...
Uvek su se tukli drugi za mene
Uvek su se tukli drugi za mene
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
Nemojte nikada da se drogirate.... https://www.facebook.com/video.php?v=10153711421764815
Gost- Gost
Nije to tipicno poredjenje crno na belo.Ubedjen sam da je jednom arapinu zivot u drzavi izrael bio isto mucan kao zivot jevreja i hriscanina u nekoj islamskoj drzavi.Oni to ne zele,kao sto ni srbi ne zele da zive u velikoj albaniji.A taj sistema u kome je Jugoslavija bila je daleko bolji od sadasnjih demokratskih sistema u kojima se nalaze njene republike eventualno izuzev jedne.Sada imamo kvazi slobodu govora i misli ali nam je oduzeto pravo na rad i na privredjivanje a jos gore je sto su nas ti sistemi skroz moralno upropastili da vise ne vidimo sta je dobro a sta lose,najbitniji je profit.A to da je bratsto i jedinstvo puklo zato sto je copavi umro je glupost na kvadrat,jos gluplja stvar od toga je sto ljudi misle da se tito pitao za sve i da je samo on odlucivao.Zna se da je cia radila na razbijanju Jugoslavije jos od pocetka sedamdesetih,zna se da je mmf odbijao da da zajam Jugoslaviji a davao je drugim drzavama koje su bile daleko u gorim ekonomskim problemima.I na kraju sto se tice Juge,ona nije samo komunisticka tvorevene pre toga je bila monarhija.A Zevs u ovu polemiku sam usao ne da bih branio palestince vec ne mogu da verujem da otvoreno stajes na jednu stranu u sukobu o kome ni ti ni ja nemamo prave informacije i nismo osetili nista od toga na svojoj kozi.Razumeo bih da je ovde prica o trecem nemackom rajhu,islamistickoj drzavi i dugim tvorevinama koje hoce da porobe svet ali ovde je rec o sukobu dva naroda koji su vrlo religiozna i kulturoloski povezana i oba tvrde da su nastali od istog pra oca Avrama-Abrahama-Ibrahima...kako god.Hocu da kazem da je njihov konflikt toliko zamrsen da je krajnje smesno da mi odavde biramo strane...
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Ovi je nista,sta se sev moze videti na exitu u rupi zvanoj dance arenaTrešnja ::Nemojte nikada da se drogirate.... https://www.facebook.com/video.php?v=10153711421764815
Nijesmo dozvoliliBrat Crni ::@Hokins Sto? I Blacko dobio po labrnji ili?
Zajeban je kada pije tekilu
Oni se biju otkad ja znam za sebe i otkad oni znaju za sebe i ni oni vise ne znaju zasto se kolju niti ja kapiram zasto se vise kolju, ali znam da ubijaju neduzne ljude i to je najgore i najtuznije od svega, kakvi god bili razlozi.
Gost- Gost
Ne znam, nikad nisam bila i nemam zelju Ali ako je ovako zemlja prekrivena iglama, kondomima i smecom i svi se bacakaju kao da su retardirani onda.... Inace taj klip mi je mnogo creepy jer lik izgleda kao da mu je pola tela otislo u aut...Hokins ::Ovi je nista,sta se sev moze videti na exitu u rupi zvanoj dance arenaTrešnja ::Nemojte nikada da se drogirate.... https://www.facebook.com/video.php?v=10153711421764815
Gost- Gost
Nema spriceva i igla ali ima pocepanih likova da se najezis...Jednom mi je malo falilo da se pobijem sa dva lika koji su bili kivni na mene sto sam im stao na mesto koje je bilo na putanji njihove imaginarne vatrene kugle A tih sto plivaju po prasini imas koliko hoces....Trešnja ::Ne znam, nikad nisam bila i nemam zelju Ali ako je ovako zemlja prekrivena iglama, kondomima i smecom i svi se bacakaju kao da su retardirani onda.... Inace taj klip mi je mnogo creepy jer lik izgleda kao da mu je pola tela otislo u aut...Hokins ::Ovi je nista,sta se sev moze videti na exitu u rupi zvanoj dance arenaTrešnja ::Nemojte nikada da se drogirate.... https://www.facebook.com/video.php?v=10153711421764815
Ti ko pravi Barateon. Samo bi da bijesHokins ::Jednom mi je malo falilo da se pobijem sa dva lika koji su bili kivni na mene sto sam im stao na mesto koje je bilo na putanji njihove imaginarne vatrene kugle
@Hokins Sto se tice Exita tacno je Nagledao sam se brdo frikova tamo Mada ih ima isto toliko na bilo kom rejvu u Beogradu
Sto se tice Izraelsko- Palestinskog sukoba, ima tu lose krvi i ima tu previse neduznih zrtava. Samo je, bar meni, ocigledno ko je "krivlji" u tom sukobu. Dovoljno je da pogledas cinjenice hladnokrvno i videces i sam. Samo se udubi u problematiku i videces, samo ukoliko to mozes da uradis bez emocija. Nisu Velika Albanija i Izrael isto. Njihov sukob je jedinstven i neuporediv. Ne postoji ni jedna situacija/ konflikt u svetu za koji je moguce reci da je slican. Ono sto palestinci rade( nacin na koji se bore i nacin na koji vode svoju "drzavu" ) je neprihvatljivo. Arapi u Izraelu normalno zive, imaju ista prava kao i jevreji. To je cinjenica, proveri to i sam. Cak arapi/ muslimani imaju brojne protekcije i konstantno im se izlazi u susret povodom mnogih slucajeva. Jedan od tih je samo pitanje" Temple Mount- Hramske Gore" . Posto je to sveto mesto i jevrejima i muslimanima, i jedni i drugi zele da posecuju to mesto. Medjutim muslimani brane jevrejima da ga posecuju jer se boje da ce ga ovi opoganiti/ uprljati svojim prisustvom. Takodje brane svim nemuslimanima da pridju. Izraelska vlada im je izasla u susret i dozvolila im to. Uprkos ogromnom protestu jevreja. Sledeci zahtev je bio da se palestincima dozvoli pravo da praktikuju i ostale verske tradicije kao sto je serijat. Naravno Izrael je to odbio, i cim su odbili te zahteve doslo je do samoubilackih bombaskih napada, raketiranja i itd. Hajde ti sada reci, ko je tu razuman a ko ne. Takvih primera imas brdo. Mada verujem da smaramo sve one koji ne zele da prisustvuju ovom dijalogu Sto se mene tice, ne moramo vise
I polako sa to bijenje bre
@Tresnja Na to tvoje zaprepascenje povodom rejvera, bih ja tebi rekao "you know nothing" ili nesto tipa: "Oh, mysweet summer child"
Sto se tice Izraelsko- Palestinskog sukoba, ima tu lose krvi i ima tu previse neduznih zrtava. Samo je, bar meni, ocigledno ko je "krivlji" u tom sukobu. Dovoljno je da pogledas cinjenice hladnokrvno i videces i sam. Samo se udubi u problematiku i videces, samo ukoliko to mozes da uradis bez emocija. Nisu Velika Albanija i Izrael isto. Njihov sukob je jedinstven i neuporediv. Ne postoji ni jedna situacija/ konflikt u svetu za koji je moguce reci da je slican. Ono sto palestinci rade( nacin na koji se bore i nacin na koji vode svoju "drzavu" ) je neprihvatljivo. Arapi u Izraelu normalno zive, imaju ista prava kao i jevreji. To je cinjenica, proveri to i sam. Cak arapi/ muslimani imaju brojne protekcije i konstantno im se izlazi u susret povodom mnogih slucajeva. Jedan od tih je samo pitanje" Temple Mount- Hramske Gore" . Posto je to sveto mesto i jevrejima i muslimanima, i jedni i drugi zele da posecuju to mesto. Medjutim muslimani brane jevrejima da ga posecuju jer se boje da ce ga ovi opoganiti/ uprljati svojim prisustvom. Takodje brane svim nemuslimanima da pridju. Izraelska vlada im je izasla u susret i dozvolila im to. Uprkos ogromnom protestu jevreja. Sledeci zahtev je bio da se palestincima dozvoli pravo da praktikuju i ostale verske tradicije kao sto je serijat. Naravno Izrael je to odbio, i cim su odbili te zahteve doslo je do samoubilackih bombaskih napada, raketiranja i itd. Hajde ti sada reci, ko je tu razuman a ko ne. Takvih primera imas brdo. Mada verujem da smaramo sve one koji ne zele da prisustvuju ovom dijalogu Sto se mene tice, ne moramo vise
I polako sa to bijenje bre
@Tresnja Na to tvoje zaprepascenje povodom rejvera, bih ja tebi rekao "you know nothing" ili nesto tipa: "Oh, mysweet summer child"
I dobar dan dobri ljudi! Ovaj lici kao da ce biti posebno ubav
Nastavicemo jednom prilikom kad budemo zajedno ali ne ovako virtualno.Sad koliko cemo uspeti da ostanemo na ozbiljnim temama nisam siguran
ne samo to, već mrzi i vatrene kugle... nisi ti staniša jok vala... robert ili renliBrat Crni ::Ti ko pravi Barateon. Samo bi da bijesHokins ::Jednom mi je malo falilo da se pobijem sa dva lika koji su bili kivni na mene sto sam im stao na mesto koje je bilo na putanji njihove imaginarne vatrene kugle
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Strana 7 od 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Strana 7 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu