Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 20 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 20 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Spam Tema....
+30
Brat Crni
Zevs86
Witcher
Uno Nomesta
Kian The Nephilim
Lord M.
StefkeKum
Dimeks
Blacko
CRNIJASTREB
bockybp
White Rabbit
Sparkling Comet
Elora
VojaLu
Princ Regar
srbul
Assassin
LunarFang
Zandrin
Oberin Martel
Зимоврел
азор ахаи
Jon Snow
Prince of Ravens
Страхор
Nim
Areal
Nocnoi_Dozor
Hokins
34 posters
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Spam Tema....
Tebi mora de je Blacko burazer. @BlackoBrat Crni ::Puknuta arkada, malo modrica i ogrebotina. Nista specijalno. Budala bio pijan, pretpostavljam da se pravio pametan, ali opet... Voleo bih da mi kaze ko su ti likovi...
Takve stvari se desavaju,Crni nije ti burazer lose prosao s obzirom da su ga troica peglali...Ako me razumes...
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Bravo crni.Brat Crni ::Zasto bih placao nekome, parama koje nemam, da odradi posao koji mogu i sam?
Mozda i saznam ko su ti likovi, ali ne verujem da cu ih umlatiti. Nasiljem se ne sprecava nasilje. Burazer eto zeli da se osveti, da zadovolji "pravdu", ali pravda ne postoji. Samo ce uci u zacarani krug osvete, kao sto bih i ja ponovo usao ukoliko bih umlatio te likove. Been there, done that. Bad experience.
Poslednji izmenio Hokins dana Uto 27 Jan 2015, 11:14, izmenjeno ukupno 1 puta
Plakao sam od smeha dok sam čitao xD Nešto njagenijalnije:
- Spojler:
БЕН ЖАРИЈАХУ И ГОЦБЕРГ
МАЊАЧА, ПОКРАЈ ЗИДА ПЛАЧА
Ја сам рођен ђе Арапа нема
Палестинце мрзим од малена.
Арапине ниђе нећеш стићи
Сад Израел воде Ротшилдићи!
Ја сам Жидов, и ја немам страха
од Фатаха ни од Хезболаха.
Палестинци нема вама спаса
побићемо вође и Хамаса!
Ој Арапи је ли вама жао
Мериканац што нам бонбе дао?
Што је дао нуклеарне главе
згазиће вас Жидов као мраве!
Запјеваћу рођо нека знају
холокауст сви што негирају.
Биће ова земља Циониста
од Арапа и Кршћана чиста!
Зна ли ико старе пјесме оне
"Ејлат, Ашдод, граде Јерихоне!"?
Зна ли ико пјесму да запјева
"Јерусалим, Хаифа, Биршева!"?
Једног дана, једнога Шабата
нећ' се вити барјак Арафата!
Од Леванта, па све до Зидова
То је земља Ашкеназ-Жидова!
/Не-та-ња-ху Арапе не мази
већ ударај бомбама по Газиии,
Већ ударај Западну Обалу
Град Витлејем, Хеброн и Рамалу!
Не-та-ња-ху Арапе не мази
тенковима Арапе прегази!
Само гази, па да једног дана
у Јудеји нема муслимана!/
Мајка пали свјеће и Менору
сама плаче на Мртвоме мору,
Па се моли светоме Јехови
да јој дођу из свјета синови.
Ја затварам банке на Менхетну
да учиним моју мајку сретну.
Вратићу се покрај Јордан воде
да оправим стару кућу роде!
Ево дођох мој рођени ђеде
да ти љубим твоје косе сједе.
Кликће ђедо, срећан фали Бога
па од среће засвира из Рога!
Пусти ђедо кике до рамена
и запјевај "о дванајст племена"!
Пјевај пјесму Аријел Шарона,
Переса и Краља Соломона!
Пјевај ђедо и проламај гору,
пјевај ђедо, па ми читај Тору!
Прави славље и зови рабине,
Ево мене насред ђедовине!
Пјева рабин, одјекује свуда,
па он чита рјечи из Талмуда.
Пјева рабин, слуша галеб сињи,
Ори пјесма по Негев пустињи!
"Мила браћо доћиће Месија
кад нестану Либан и Сирија.
Кад не буде Ирака, Јордана,
Палестине и шиитског Ирана!"
Израиљци ђе ћемо на прело?
У Тел-Авив ил' Хаифу село?
Ал нећемо там ђе је Мањача.
Запјевајмо покрај зида плача!
Uno Nomesta- Zapovednik Istočne Morobdije
- Broj poruka : 8868
Godina : 29
Raspoloženje : lepo
Reputacija : 259
Datum upisa : 21.02.2013
@Uno Odgovor na spoiler se nalazi u spoileru
- Spojler:
- To je ta logika, u kojoj su jevreji krivi za sve od smrti Hrista pa na ovamo, kad god god treba krivac odmah se prvo okrive jevreji. Antisemitizam se fura vec hiljadama godina jos od doba ranih hriscana. Kulminaciju je doziveo tokom drugog svetskog rata. Oprostices mi sto ne mislim da je sprdnja sa holokaustom i visemilenijumskom patnjom jednog naroda smesna. Pogotovo u danima kada se obelezava sam holokaust, i stradanja koja su se desavala za vreme istog... Za koju su naravno jevreji sami krivi, jer su ovaj... nesto... pa zasluzili su valjda "zidovi" to vec nekako. Jer ko bi bio dezurni krivac pored njih, ilumanata i masona? oO?
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Slažem sa odogovrom u spojleru.
Danas ljudi naročito ne vole Jevreje... iskrneo ne znam zašto. Te samo su iscenirali holokaust te ubijaju "nevine" Palestince te cionizam (iako niko ne zna šta cionizam znači) pokušava da nam unušti tradiciju i nametne pustinjskog boga bla bla truć truć.
Primer toga je ova grupa na fejsu: https://www.facebook.com/groups/120972271405503/
Skoro na svakom postu je gomila komentara protiv Jevreja koju su eto hteli da unište pravu istinsku veru i da nametnu svoju. Da, nema Jevrej pametnijeg posla
Elem, što se tiče pesme meni je potpuno kul kako je nekome plao na pamet da je ovako napiše xD
Danas ljudi naročito ne vole Jevreje... iskrneo ne znam zašto. Te samo su iscenirali holokaust te ubijaju "nevine" Palestince te cionizam (iako niko ne zna šta cionizam znači) pokušava da nam unušti tradiciju i nametne pustinjskog boga bla bla truć truć.
Primer toga je ova grupa na fejsu: https://www.facebook.com/groups/120972271405503/
Skoro na svakom postu je gomila komentara protiv Jevreja koju su eto hteli da unište pravu istinsku veru i da nametnu svoju. Da, nema Jevrej pametnijeg posla
Elem, što se tiče pesme meni je potpuno kul kako je nekome plao na pamet da je ovako napiše xD
Zevs86 ::@Uno Odgovor na spoiler se nalazi u spoileru
- Spojler:
To je ta logika, u kojoj su jevreji krivi za sve od smrti Hrista pa na ovamo, kad god god treba krivac odmah se prvo okrive jevreji. Antisemitizam se fura vec hiljadama godina jos od doba ranih hriscana. Kulminaciju je doziveo tokom drugog svetskog rata. Oprostices mi sto ne mislim da je sprdnja sa holokaustom i visemilenijumskom patnjom jednog naroda smesna. Pogotovo u danima kada se obelezava sam holokaust, i stradanja koja su se desavala za vreme istog... Za koju su naravno jevreji sami krivi, jer su ovaj... nesto... pa zasluzili su valjda "zidovi" to vec nekako. Jer ko bi bio dezurni krivac pored njih, ilumanata i masona? oO?
mene nervira riječ antisemitizam, a odnosi se samo na jevreje... nisu oni jedini semiti... no to je semantika. jevreji jesu pametno iskoristili to što su bili žrtve, ali prije svega kao lekciju da to sebi više nikada ne dopuste.
jeste meni žao palestinaca i djece, ali pazite 60-ih i 70-ih su se vjenčavali međusobno, normalno živjeli i onda kreće haos. haos kreće jer palestinske partije koriste sukob da se bogate, razne humanitarne ororganizacije, pomoć, milijarde i umjesto da dođe do smirivanja sve je gore...
tužno je što ginu nevina palestinska djeca, ali npr mene je iznenadio podatak da palestinci godišnje ispale oko 83000. raketa na teritoriju izraela?!? da nemaju najsavremenije sisteme odbrane i zaštitite koji 99% ti raketa obore pa u izraelu ni jedne jedine travke ne bi bilo.
a pazite kakvi su ti hamas i kompanija, oni minobacač postave na krov škole crkve, džamije, bolnice, i kad izrael uzvrati na mjesto napada kkukaju kako ih genocidušu, a ljudi ustvari sami svoj narod žrtvuju..
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
nismo u kozi ni jednog od ta dva naroda I mozemo samo da nagadjamo I simpatisemo/nesimpatisemo jedne ili druge
kako je u stvarnosti, to samo oni znaju
mi imamo samo filtrirane cinjenice koje mediji plasiraju
al zna se ko zakuvava svaku kasu I ko je u svemu mirodjija
I nama su kasu zakuvali
kako je u stvarnosti, to samo oni znaju
mi imamo samo filtrirane cinjenice koje mediji plasiraju
al zna se ko zakuvava svaku kasu I ko je u svemu mirodjija
I nama su kasu zakuvali
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Slazem se sa Zan,ipak treba izneti i neke podatke koji su relevantni>Suva istina je da odkada je proglasena drzava Izraer 1948 i podeljena teritorije izraelcima i palestincima,isti taj Izrael je okupirao preko 35% palestinskih teritorija.Sada koliko je ispaljeno raketa na Izrael to ne mogu da kazem kao sto ne verujem tim podatcima koje plasiraju dobro podmazani mehanizmi.Jedno je sigurno da se drzava Izrael izivljava nad ne dovoljno tehnoloski naprednim komsijama.Palestinci imaju veliki problem kao i sve muslimanske zemlje a to je kada dodje do ratnog stanja u jednoj od tih zemalja one privlace veliki broj radikalnih islamista koji dolaze tu da se bore i sire rec boziju...Ni jedan rat nije crno i bel,to jest da imamo striktno negativca i pozitivca,toga samo ima u americkim filmovima i ponekom delu epske fantastike....
Lond live Erec Izrael!!!
Kolko je meni nesto znano izrael je vestacki napravljena drzava po principu..ups tu smo pre par hiljada god ziveli..to je nase..i kolko mi je znano ameri su podupirali stvaranje drzave izrael i tad bejase neko njesra i sa egiptom ili je to bilo 70 tih god..ugl..zna se ko je vatru potpirio..
a kad vidim sta rade jedni drugima dodje mi da im svu decu pokupim odztmem a odrasle sravnim sa zemljom..i jedne i druge..
a kad vidim sta rade jedni drugima dodje mi da im svu decu pokupim odztmem a odrasle sravnim sa zemljom..i jedne i druge..
Zandrin- Zakleta sestra
Cela prica oko Palestine i Izraela je prenaduvana zbog religije i Jerosalima.Niko ne sponinje kurde koji su najmnogoljudnija nacija koja nema svoju drzavu.A svi su ih ugnjetavali i ubijali.Zanimljivo je da su kurdi jedini muslimanski narod kod kojih je izrazajnija nacionalnost nego religija,verovatno zato sto su ih tlacili i siti i suniti,hriscani,jevreji...
Ono sto du nam pricali kurdk kad smo bili na letovanju u kusadasiju pre 10 tak god sta im turci rade je za plakanje. Kazu zalete se u selo pobiju stoku naprave stete a i bogami fizicki napadaju na ljude
Turci su takav genocid nad tim narodom da je to za plakanje... jezero van je prepuno kurdskih kostiju..no..turci sasvim lepo i normalno zive niko h ne optuzuje ..ma..licemerstvo na kub
Turci su takav genocid nad tim narodom da je to za plakanje... jezero van je prepuno kurdskih kostiju..no..turci sasvim lepo i normalno zive niko h ne optuzuje ..ma..licemerstvo na kub
Zandrin- Zakleta sestra
Kurdi nisu toliki sveci kao što ih danas predstavljaju... Dobrovoljno su učestvovali u istrebljenju Asiraca, sirijskih Hrišćana,Grka iz Ponta i Jermena... Tada se nisu žalili na Turke a sad im ne valjaju
Drugo, Izrael nije veštački stvorena zemlja kao što tvrde arapi već zemlja obnovljena posle skoro dva milenijuma rasejanosti po celom svetu. Osporavanje nezavisnosti Izraela je isto kao da bi ste rekli da Srbija nije imala prava da se buni protiv Osmana i da stvara svoju državu na teritoriji njihovog carstva
Palestinci su jedino po imenu palestinci... ništa drugo do doseljeni arapi tokom vladavine kalifata i osmana. Do duše ima i onih koji su poreklom Jevreji
Drugo, Izrael nije veštački stvorena zemlja kao što tvrde arapi već zemlja obnovljena posle skoro dva milenijuma rasejanosti po celom svetu. Osporavanje nezavisnosti Izraela je isto kao da bi ste rekli da Srbija nije imala prava da se buni protiv Osmana i da stvara svoju državu na teritoriji njihovog carstva
Palestinci su jedino po imenu palestinci... ništa drugo do doseljeni arapi tokom vladavine kalifata i osmana. Do duše ima i onih koji su poreklom Jevreji
stara prica naravno ,ali mi je bilo zanimljivo kako je sve lepo receno u dva minuta
Gost- Gost
Eh da i ja dozivim da dam plus Unu i Jastri za komentare!
@Hokins Celo podrucje pod imenom Palestina je dodeljeno jevrejima od strane Velike Britanije( ciji je Palestina bila protektorat) kako bi napravili drzavu Izrael. Znaci celokupna teritorija. Onda su palestinci odlucili da ne zele da zive zajedno u istoj drzavi sa jevrejima/ Izraelu i krecu u rat. Izraelci su nudili resenja i predloge koje su palestinci uvek odbijali trazeci jedino i boreci se za unistenje drzave Izrael. Covece, u osnivackoj poveljji Hamasa stoji da Izrael mora biti unisten, i da svi jevreji moraju biti ubijeni/ istrebljeni iz tog celog podrucja. Oni su na vlasti u Palestini!? O cemu mi pricamo ovde, palestinci koriste svoje sunarodnike kao zivi stit u sukobima i onda kukaju o kolateralnoj steti!? Dok sve vreme nisane i gadjaju civilne ciljeve u Izraelu ne brinuci o civilnim zrtvama. Lansiraju rakete iz skola i bolnica i onda se bune kada jevreji uzvrate vatru. Jel to rade izraelci ili palestinci? Desava se da je strana koja je najvise kritikovana od strane javnosti zapravo izraelska, a sa druge strane palestinska predstavljena kao mucenicka/ zlostavljana. Sto je apsurdno.
http://www.samharris.org/blog/item/why-dont-i-criticize-israel
Evo ovde clanka koji po meni odlicno opisuje situaciju. I sa kojim se slazem 100% Ignorisi deo u kojem Heris prica protiv svih religija( sto je neminovno za ateistu aktivistu) i samo obrati paznju na delove u kojima kritikuje politicku situaiciju. Size tog celog clanka je sledeci: Jel Izrael moze da unisti i istrebi sve zive palestince i sam spomen drzave Palestine? Moze. Jel hoce to da uradi? Nece. Nudili su palestincima cak i da se odreknu dela svoje teritorije zauvek i da se tu formira Palestina, sto su palestinci odbili. Palestinci zele celo podrucje Izraela.
Da palestinci mogu da istrebe jevreje i uniste Izrael, da li bi to uradili? Vrlo verovatno bi. O tome non stop i govore. Jel vec bio jedan pokusaj da se to i uradi? Jel arapska liga vec zaratila bila sa Izraelom? Jeste. Na svu srecu nisu uspeli u svojim genocidnim namerama. Odvratno je tvrditi uopste da Izrael ima genocidne namere. Narod koji je pretrpeo jedan od najvecih etnickih genocida u istoriji covecanstva! Cinjenica je da je Izrael vojno superiorniji od Palestine. Da zapravo zele da izvrse genocid, u roku od 24h izbrisali bi sve palestince, i to one koji ne zele da zive u Izraelu, posto ogroman broj palestinaca normalno zivi bez diskriminacije i ravnopravno sa svim ostalim gradjanima Izraela. Izrael se ubio od nudjenja raznih kompromisa i resenja politicarima Palestine. Svi pregovori su uvek propadali kada su odbijeni nerazumni zahtevi Palestine. Izrael je jedina demokratska i civilizovana zemlja u celom tom regionu. U kojoj se postuju ljudska prava i u kojoj svi mogu slobodno da praktikuju svoju veru/ neveru. Gde nema potiskivanja licnih sloboda gradjana/ nista vise nego u bilo kojoj zemlji zapadne Evrope.
@Hokins Celo podrucje pod imenom Palestina je dodeljeno jevrejima od strane Velike Britanije( ciji je Palestina bila protektorat) kako bi napravili drzavu Izrael. Znaci celokupna teritorija. Onda su palestinci odlucili da ne zele da zive zajedno u istoj drzavi sa jevrejima/ Izraelu i krecu u rat. Izraelci su nudili resenja i predloge koje su palestinci uvek odbijali trazeci jedino i boreci se za unistenje drzave Izrael. Covece, u osnivackoj poveljji Hamasa stoji da Izrael mora biti unisten, i da svi jevreji moraju biti ubijeni/ istrebljeni iz tog celog podrucja. Oni su na vlasti u Palestini!? O cemu mi pricamo ovde, palestinci koriste svoje sunarodnike kao zivi stit u sukobima i onda kukaju o kolateralnoj steti!? Dok sve vreme nisane i gadjaju civilne ciljeve u Izraelu ne brinuci o civilnim zrtvama. Lansiraju rakete iz skola i bolnica i onda se bune kada jevreji uzvrate vatru. Jel to rade izraelci ili palestinci? Desava se da je strana koja je najvise kritikovana od strane javnosti zapravo izraelska, a sa druge strane palestinska predstavljena kao mucenicka/ zlostavljana. Sto je apsurdno.
http://www.samharris.org/blog/item/why-dont-i-criticize-israel
Evo ovde clanka koji po meni odlicno opisuje situaciju. I sa kojim se slazem 100% Ignorisi deo u kojem Heris prica protiv svih religija( sto je neminovno za ateistu aktivistu) i samo obrati paznju na delove u kojima kritikuje politicku situaiciju. Size tog celog clanka je sledeci: Jel Izrael moze da unisti i istrebi sve zive palestince i sam spomen drzave Palestine? Moze. Jel hoce to da uradi? Nece. Nudili su palestincima cak i da se odreknu dela svoje teritorije zauvek i da se tu formira Palestina, sto su palestinci odbili. Palestinci zele celo podrucje Izraela.
Da palestinci mogu da istrebe jevreje i uniste Izrael, da li bi to uradili? Vrlo verovatno bi. O tome non stop i govore. Jel vec bio jedan pokusaj da se to i uradi? Jel arapska liga vec zaratila bila sa Izraelom? Jeste. Na svu srecu nisu uspeli u svojim genocidnim namerama. Odvratno je tvrditi uopste da Izrael ima genocidne namere. Narod koji je pretrpeo jedan od najvecih etnickih genocida u istoriji covecanstva! Cinjenica je da je Izrael vojno superiorniji od Palestine. Da zapravo zele da izvrse genocid, u roku od 24h izbrisali bi sve palestince, i to one koji ne zele da zive u Izraelu, posto ogroman broj palestinaca normalno zivi bez diskriminacije i ravnopravno sa svim ostalim gradjanima Izraela. Izrael se ubio od nudjenja raznih kompromisa i resenja politicarima Palestine. Svi pregovori su uvek propadali kada su odbijeni nerazumni zahtevi Palestine. Izrael je jedina demokratska i civilizovana zemlja u celom tom regionu. U kojoj se postuju ljudska prava i u kojoj svi mogu slobodno da praktikuju svoju veru/ neveru. Gde nema potiskivanja licnih sloboda gradjana/ nista vise nego u bilo kojoj zemlji zapadne Evrope.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Izrael je mogao tokom šestodnevnog rata da pokolje brat bratu 10 miliona arpaskih civila ali nije... za 6 dana im je satrao vojsku, potpuno uništio avijacije susednih zemalja i dobar deo oklopnih jedinica... ne bi im bio problem da očiste teritoriju Biblijskog Izraela od nejevreja. Ali nisu to uradili. Kao što Zevs kaže, nudili su bezbroj kompromisa. Svaki arapin koji je želeo da živi i radi u miru jed dobijao državljanstvo Izraela.
naravno, ubjedljivo najbolja vojna formacija na svijetu je izraelska vojska... da hoće mogli, ali pitanje je takođe bi li im prošlo? ni ameri ih onda ne bi mogli više braniti, a pakistan bi ih zasuo nuklearnim bombama...
Izrael takođe ima nuklearno naoružanje. POred toga Čelična kupola ruši 19 od 20 projektila upućenih ka Izraelu.
Tako kazu i ovi iz islamske drzave,ne morate da primite islam,zivite po pravilima i placajte porez za hriscane i niko vas nece dirati.Nije sve tako ruzicasto,a to da su mogli da ih poubijaju to je istina,da su to uradili izgubili bi podrsku natoa i sami bi nestali.Zamisli da ih nato ne stiti koliko bi Iranu trebalo da ih sravni sa zemljom? Mnogo je to kompleksna situacija ,i jako je glupo tvrditi da je jedna strana iskljucivi krivac.Jel mislite da su albanci iskljucivi krivci za zbivanje na Kosovu?Za svadju su uvek potrebne dve strane i to je jedina istina...A sto se tice demokratije,uvek bi izabrao libisku gadafijevu diktaturu nego americku demokratiju.Ta ista demokratija nam je unistila Jugoslaviju i sada izigrava mirotvorca nad narodima koji su ziveli u bratstvu i jedinstvu...Naravno da Juga nije bila savrsena al. Je bila drzava blagostanja za sadasnje demokratske republike sa njene teritorije.Demokratija je jedna velika zabluda koja nikada nije ni postojala,nesto najblize demokratiji je bila Anticka Atina a i u njoj zene nisu imale pravo glasa.Ovo sto sada imamo je oligarhija...
Cuo sam da su napravili Optimus RabinaUno Nomesta ::Izrael takođe ima nuklearno naoružanje. POred toga Čelična kupola ruši 19 od 20 projektila upućenih ka Izraelu.
Izrael je superiorniji u mnogo čemu od svojih arpaskih komšija. Prvo u tehnici i naouržanju. I za razliku od mnogih država većinu svog oružja naprave sami. Čist primer je tenk Merkava. Drugo imaju dobru organizaciju koja im omogućava da se sa manje ljudstva bori protiv nadmoćnijih. Imaju jedinstvo
Kao primer ponov navodim šestodnevni rat.
Kao primer ponov navodim šestodnevni rat.
Cela ta situacija oko Izraela i Palestine je prokuvana politikom i verom. Izrael ima savršeno naoružanje i jednu od najjačih vojski uopšte. Kad su sami dobili Šestodnevni rat šta reći. I veliki plus kod njih je što Jevrejska dijaspora ulaže u svoju zemlju jer kako je narod koji je ostavljen u pustinji razvio svoju državu. Svaki Jevrej se drži uz drugog Jevreja i njihova sloga je jaka. A što se tiče Kurda i Turaka pa ti isti Turci su poklali milione Jermena pa ih niko ne osuđuje.
P.Sp. Brate Crni brz oporavak tvom bratu.
P.Sp. Brate Crni brz oporavak tvom bratu.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Uno jeste jači od arapa, ali dA li je od persijanaca?
Igrači Katar u rukometu su se plasirali u 1/2 finale SP čiji su domaćini. ekipa će kao nagradu dobiti 32 miliona eura da podijele između sebe, svaki će igrač dobiti Maseratija i namjesten stan..
A evo imena arapa koje trenira najbolji svjetski trener Valero Rivera
Danijel Šarić, Memisevic, Marković, Kapote, Vidal, Damjanović i drugi... sve arap do arapa
A evo imena arapa koje trenira najbolji svjetski trener Valero Rivera
Danijel Šarić, Memisevic, Marković, Kapote, Vidal, Damjanović i drugi... sve arap do arapa
Hokins ::Jel mislite da su albanci iskljucivi krivci za zbivanje na Kosovu?
Nisu, ali Srbi koji zive po enklavama dole su u 10 puta losijoj situaciji nego sto su Siptari bili ikada dok smo mi imali efektivnu vlast u pokrajini.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Strana 6 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu