Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 33 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 33 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Sta sada citate?
+37
Uno Nomesta
Ashaman
Nim
KrleTuđin
Vazarius
mgorod
LunarFang
Sparkling Comet
Nocnoi_Dozor
CRNIJASTREB
Zevs86
Narcisa Black
Phrase
Besi
HuddleBre
Jon Snow
Brat Crni
bockybp
Zandrin
Вештица
Prince of Ravens
zokakelt
SKF10
Garfi
Areal
Hokins
bogdanikus
Chandrian
Oberin Martel
Lord M.
StefkeKum
White Rabbit
Eriops
Зимоврел
Lothesse
srbul
Assassin
41 posters
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Sta sada citate?
jesu to preveli?
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
U decembru izlazi na srpskom. Bitni su Tiste Eduri i Kraljevstvo/Carstvo Leter da bi povezao dalji tok radnje... i sve se totalno isplati u Bonehuntersima i Reapers Gale-u. Sve što si dosad čitao je nekih 40%. I sad se radnja prebacuje na novi kontinent gde su K'čejn Šmali (oni disonauri) i... ma videćeš...
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
@Jastreb Ma jok bre, na engleskom...
@Krle Ajde.....
@Krle Ajde.....
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Završio Raven sagu od Kristiana. sada čitam prequel Bog Osvete.
posle toga ide Severinov serijal, dok sam još u Viking fazonu
zanima me da li postoji neki istorijski roman o crnogorskim plemenima, a da nije napisao Njegoš ili Miljanov
posle toga ide Severinov serijal, dok sam još u Viking fazonu
zanima me da li postoji neki istorijski roman o crnogorskim plemenima, a da nije napisao Njegoš ili Miljanov
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Nastasijevićev Ustanak u Zeti. Možda i grešim, čitao sam još u osnovnoj, ne sećam se tačno radnje i likova... Inače, ja sam od Drobnjaka.
Uskoro završavam Farseer trilogiju. Robin Hob opčinjava. Ima li nekog na forumu ko je pročitao sve od nje, da li moram da čitam Liveship Trade trilogiju ili mogu odmah da se bacim na Thawny Man trilogiju pa odmah na Fitz and the Fool trilogiju?
Kometo, Ubico, znam da sam rekao da ću Tada i Fajsta čim završim Farseer sagu, ali moram da nastavim sa avanturama Kneževića.
Ali ne pre nego što napravim pauzu sa ovime:
Samo zbog ovog omota moram da je pročitam. Ali je i inače interesantna radnja.
https://www.goodreads.com/book/show/17973145-dreamstrider
Uskoro završavam Farseer trilogiju. Robin Hob opčinjava. Ima li nekog na forumu ko je pročitao sve od nje, da li moram da čitam Liveship Trade trilogiju ili mogu odmah da se bacim na Thawny Man trilogiju pa odmah na Fitz and the Fool trilogiju?
Kometo, Ubico, znam da sam rekao da ću Tada i Fajsta čim završim Farseer sagu, ali moram da nastavim sa avanturama Kneževića.
Ali ne pre nego što napravim pauzu sa ovime:
Samo zbog ovog omota moram da je pročitam. Ali je i inače interesantna radnja.
https://www.goodreads.com/book/show/17973145-dreamstrider
@Krle Ja sam čitao Tada Vilijemsa i nisam nešto oduševljen preterano. Citljivo je, ima par zanimljivih forab( Martin je pozajmio par ideja od njega ), ali nije ništa ekstra ni sto se tiče stila ni sto se tice priče. Za Fajsta su mi svi rekli da je više za dečiji uzrast, tako da sam to odložio do daljnjeg
Što se tiče Malaza, jel ovaj peti deo uvod u novu "trilogiju" na ovom kontinentu? Pošto ću popizdeti, ukoliko nije... Nakon tridesetak posto, i dalje traje uvod i zagrevanje...
Što se tiče Malaza, jel ovaj peti deo uvod u novu "trilogiju" na ovom kontinentu? Pošto ću popizdeti, ukoliko nije... Nakon tridesetak posto, i dalje traje uvod i zagrevanje...
@Krle ne moraš čitati LiveshipTraders trilogiju zato što nije povezana Vidovnjacima, osim što je radnja u istom svijetu i pojavljuje se Luda u malo drugačijoj ulozi... pređi odmah na Tawny Man pa onda Fitz and Fool trilogija (čekaćeš zadnju knjigu do avgusta)
@Zevs86
Pa krenuo sam da pribavljam i čitam sva Lagunina izdanja EF-a pre no što se rasprodaju, a obzirom da oni nemaju nameru da neke serijale nastavljaju (Robin Hob), a kamoli doštampavaju nova izdanja prethodno izdatih knjiga (opet Robin Hob), i uhvatila me je panika da ću ostati uskraćen da ih imam u kolekciji u našem izdanju.
Otud i zanimanje za Hobovu, Tada i Fajsta. I nerviranje što Fajstova Tama iznad Setanona je rasprodata.
Tako dakle kažeš, a? Dobro je, da znam. Nemam vremena trenutno za uporedo čitanje, jedva i Vidovnjake privodim kraju.
Radnja u Ponoćnim Plimama je nekoliko godina pre pada Cara Kelanveda i uopšte dešavanja o kojima smo čitali u prva četiri dela. Međutim, svi likovi koje tu sretneš, njihova braća koje smo imali prilike u prethodnim knjigama da sretnemo (Anomander Rejk, Trul Sengar), u sledeće dve, tri knjige vode glavnu reč. Zato ovaj buildup itekako ima smisla... u sledeće dve knjige.
Meni je knjiga bila odlična zato što ja od svih Tista gotivim najviše Edure, pa sam uživao. Koga za to zabole uvo, mora da se strpi do Bonehunters-a i Reapers Gale-a, koje su možda i najbolje knjige serijala.
Nadam se da ćeš istrajati u nameri da ne batališ.
@Lord M. Ok, hvala Lorde. Jesi li proverio Ustanak u Zeti? Nadam se da nisam lupio, pošto se radnje i ne sećam puno. Mislim da se glavni lik zove Đogo ili tako nešto...
Pa krenuo sam da pribavljam i čitam sva Lagunina izdanja EF-a pre no što se rasprodaju, a obzirom da oni nemaju nameru da neke serijale nastavljaju (Robin Hob), a kamoli doštampavaju nova izdanja prethodno izdatih knjiga (opet Robin Hob), i uhvatila me je panika da ću ostati uskraćen da ih imam u kolekciji u našem izdanju.
Otud i zanimanje za Hobovu, Tada i Fajsta. I nerviranje što Fajstova Tama iznad Setanona je rasprodata.
Tako dakle kažeš, a? Dobro je, da znam. Nemam vremena trenutno za uporedo čitanje, jedva i Vidovnjake privodim kraju.
Radnja u Ponoćnim Plimama je nekoliko godina pre pada Cara Kelanveda i uopšte dešavanja o kojima smo čitali u prva četiri dela. Međutim, svi likovi koje tu sretneš, njihova braća koje smo imali prilike u prethodnim knjigama da sretnemo (Anomander Rejk, Trul Sengar), u sledeće dve, tri knjige vode glavnu reč. Zato ovaj buildup itekako ima smisla... u sledeće dve knjige.
Meni je knjiga bila odlična zato što ja od svih Tista gotivim najviše Edure, pa sam uživao. Koga za to zabole uvo, mora da se strpi do Bonehunters-a i Reapers Gale-a, koje su možda i najbolje knjige serijala.
Nadam se da ćeš istrajati u nameri da ne batališ.
@Lord M. Ok, hvala Lorde. Jesi li proverio Ustanak u Zeti? Nadam se da nisam lupio, pošto se radnje i ne sećam puno. Mislim da se glavni lik zove Đogo ili tako nešto...
@Krle Što se tiče Tada i Fajsta, raspitaj se i kod drugih, nemoj mene držati za reč
Ma neću bataliti, pogotovo zauvek, nego samo privremeno Prilično me smaraju ova okolišanja i igranje oko dešavanja jednostavno nisam na to navikao u toj meri od Eriksona. Jbm li ga... Počelo je da me živcira, jednostavno me mrzi da ga civijam nešto mnogo u ovom trenutku. Definitivno ću pročitati, ali ću opet napraviti pauzu, zbog nečeg drugog Nadam se da će to biti Lukjanjenkova Šesta straža
Ma neću bataliti, pogotovo zauvek, nego samo privremeno Prilično me smaraju ova okolišanja i igranje oko dešavanja jednostavno nisam na to navikao u toj meri od Eriksona. Jbm li ga... Počelo je da me živcira, jednostavno me mrzi da ga civijam nešto mnogo u ovom trenutku. Definitivno ću pročitati, ali ću opet napraviti pauzu, zbog nečeg drugog Nadam se da će to biti Lukjanjenkova Šesta straža
@Krle provherio sam Ustanak U Zeti, to je već vizantijski period. sbakako ću je pročitati ako nađem. mene međutim zanima kasniji period poslije dolaska Turaka kada su se plemena formirala. izgleda da nema ništa da se nađe iz tog perioda.
btw mali off topic, pošto si Drobnjak velika je mogućnost da si germanskog porijekla
btw mali off topic, pošto si Drobnjak velika je mogućnost da si germanskog porijekla
@Zevs86
Kometa i Ubica su mi preporučili Fajsta, tako da ću sigurno pazariti njegove knjige pre kraja godine. Tad me već čeka na polici, pa zato gledam kako da uglavim nastavak Vidovnjaka pored njega, ali nemam vremena za oba. Svakako nastavljam sa Hobovom.
Kakav je Luknjanjenko? Nisam se do sada sreo sa njegovim knjigama.
@Lord M.
Tako dakle? Generalno sam vrlo slab sa znanjem naše istorije uopšte posle pada Smedereva sve do 1804. i ustanka. I kad je istorija i kad su u pitanju knjige koje su pisane o tom vremenu.
Heh, 1/16 german.
Kometa i Ubica su mi preporučili Fajsta, tako da ću sigurno pazariti njegove knjige pre kraja godine. Tad me već čeka na polici, pa zato gledam kako da uglavim nastavak Vidovnjaka pored njega, ali nemam vremena za oba. Svakako nastavljam sa Hobovom.
Kakav je Luknjanjenko? Nisam se do sada sreo sa njegovim knjigama.
@Lord M.
Tako dakle? Generalno sam vrlo slab sa znanjem naše istorije uopšte posle pada Smedereva sve do 1804. i ustanka. I kad je istorija i kad su u pitanju knjige koje su pisane o tom vremenu.
Heh, 1/16 german.
@Krle Lukjanjenko spada u Urban fantazi zanr. Uzori su mu Zelazni i Gejman. Ja ga obozavam, prva trilogija, tj jedina trilogija o Strazama je bas dobra, i skroz originalna. Oba pojedinacna nastavka serijala su manje zanimljivi, i vidi se da preziva celu pricu zbog para, ali i dalje je citljivo i zanimljivo. Sa dosta elemenata ruske kulture i svetske pop kulture i desavanja. Zamisli desavanja u Moskvi i po ostatku Rusije( ima desavanja i u Pragu, Edinburgu i jos nekim gradovima) a akteri su borbeni magovi, vampiri, vukodlaci & svi ostali polimorfi, vestice i sve i svasta jos nesto Ma meni se dopalo, a ukoliko gotivis Urban fantazi zanr, kapiram da ce i tebi.
zar Kčejn Šmali nisu insekti? davno istrebljeni sami od sebe? davno prije Dzaguta i Pada Slomljenog bogaKrleTuđin ::U decembru izlazi na srpskom. Bitni su Tiste Eduri i Kraljevstvo/Carstvo Leter da bi povezao dalji tok radnje... i sve se totalno isplati u Bonehuntersima i Reapers Gale-u. Sve što si dosad čitao je nekih 40%. I sad se radnja prebacuje na novi kontinent gde su K'čejn Šmali (oni disonauri) i... ma videćeš...
Nisu insekti. Ovo su K'čejn Š'mali:
Da ti ne ispojlerišem, a ti na svoj rizik:
Da ti ne ispojlerišem, a ti na svoj rizik:
- Spojler:
- Verovalo se da jesu, međutim matrone su bile raštrkane svuda po Malaz-svetu, ali nisu rađale. Matrona K'čejn Š'mala godišnje može da okoti oko 100 jedinki. I kako to obično biva, postojala je jedna vrlo napredna matrona, kćer one iz trećeg dela, koja je odštancovala preko 20.000 jedinki u vrlo kratkom vremenskom roku, kada joj je trebala armija koja... pa to je sad već veeeliki spojler.
znači oni su i dalje tu iako u trećem dijelu kaže da su uništili sami sebe i tako su ostale rase dobile šansu da izađu na scenu. slobodno ti daj spojlere. ja sam poznat po tome da ih obožavam. ioanko sam čitao malašku viki ali ne o njima već neke druge stvari. znam da je ikarijum ključ
Lord M. ::@Krle provherio sam Ustanak U Zeti, to je već vizantijski period. sbakako ću je pročitati ako nađem. mene međutim zanima kasniji period poslije dolaska Turaka kada su se plemena formirala. izgleda da nema ništa da se nađe iz tog perioda.
Sad cemo Krleta da uguramo u temu antropologija
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Vazo, video sam tu temu. Uđoh jednom. Ništa nisam shvatao šta ste tamo pisali. Koja genetika, koji bakrači, amebe i deoba ćelija.
U početku beše Bog. Koji reče: "Nek' bude svetlo." I bi svetlo. Allahu Akbar.
Namaste Svarogu, Pomaže Buda!KrleTuđin ::Vazo, video sam tu temu. Uđoh jednom. Ništa nisam shvatao šta ste tamo pisali. Koja genetika, koji bakrači, amebe i deoba ćelija.
Још мало па завршавам ову девету књигу у серијалу а десета излази тек следеће године
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Konacno je pocelo Eriksonovo militaristicko ludilo u kojem uzivam!
Tek oko 55% knjige, do tad me je izmrcvario... Jedino sto mi se do tada dopalo jeste dogodovstine Tehola i Baga!
Tek oko 55% knjige, do tad me je izmrcvario... Jedino sto mi se do tada dopalo jeste dogodovstine Tehola i Baga!
Zavrsio 5ti deo Malaske knjige palih, auf bre kakva krvava akcija i koje ludilo od 60% pa na dalje Isplatilo se mrcvarenje definitivno.
@Krle Imam par pitanja za tebe u vezi ovog dela, samo da se setim svakog svih pa cu te pitam
@Krle Imam par pitanja za tebe u vezi ovog dela, samo da se setim svakog svih pa cu te pitam
Samo izvoli Zevse.
Završio konačno Vidovnjaci trilogiju Robin Hob.
Mislim da je treći deo i najslabiji deo ove trilogije. Nije mi se dopalo kako je sve završeno, kao da je spisateljica zbrzala kraj i isforsirala sudbine određenih likova (Kraljevski (heh, nisam znao da je njegovo ime Regal na engleskom... ), Berik i Moli, pa i sam Knežević). Toliko čitam o zlodelima negativaca da bi na kraju svi bili dotučeni uz pokoji puf i pljas... A masakr? Gde je masakr? I ona perverzija sa Kneževićem u telu Istinitog dok se opšti sa Ketriken... No, no, no... Robin je sva fina, a onda ga suptilno zavuče...
No, dosta o negativnim stvarima. I u nekoj drugoj temi rekoh, Rotfus se definitivno ugledao na Hobovu prilikom formiranja adolescentnog junaka. Kvout=Knežević.
Doduše, dok Kvoutu sve nekako polazi za rukom, Knežević je jedan neviđeni baksuz, koji se neretko jednostavno nađe na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i onako, nimalo epski - dobije batine.
Ima dobro napisanih likova (Istiniti, Berik, pa i sam Knežević), a ima i onih isklišeiziranih i generičnih koji su tu samo da popune redove (Ketriken, Drozdana, Moli, Kraljevski, pa i Luda).
Sve u svemu, znam da je većina vas pročitala i više od ove trilogije, ali da ne odstupam od tradicije...
Da sumiram vrlo kratko. Kako ne bih davao ocene knjigama jer smatram da to nije lepo a i nisam ni kadar da delim ocene, neka moja skala bude preporuka nekoliko vrsta, počevši od negativne ka pozitivnoj preporuci:
- izbeći u širokom luku;
- beznadežno;
- nastavi ali pažjivo;
- samo ako moraš;
- nije zgoreg;
- moglo bi;
- trebalo bi;
- još. dajte još!;
- zašto ovo nije u čitankama?;
- moraš!
To vam je moja preporuka po pitanju ove knjige.
Moja prava preporuka vam je da uvek čitate knjige, ali imajte na umu da neke knjige zaslužuju prednost i vredi čitati ih pre ostalih.
A kad smo kod ostalih...
Već sam počeo sa prvim delom Trilogije o Zlatastom Čoveku - Po Ludinom Poslu. (muke moje dok sad nađem knjige da kupim...)
Iznenađujuće, dočekao me je cuckolding u samom startu... Suptilna Hobova...
Šta tek da očekujem u trilogiji o Kneževiću i Ludi...
P.S.
Završio konačno Vidovnjaci trilogiju Robin Hob.
Mislim da je treći deo i najslabiji deo ove trilogije. Nije mi se dopalo kako je sve završeno, kao da je spisateljica zbrzala kraj i isforsirala sudbine određenih likova (Kraljevski (heh, nisam znao da je njegovo ime Regal na engleskom... ), Berik i Moli, pa i sam Knežević). Toliko čitam o zlodelima negativaca da bi na kraju svi bili dotučeni uz pokoji puf i pljas... A masakr? Gde je masakr? I ona perverzija sa Kneževićem u telu Istinitog dok se opšti sa Ketriken... No, no, no... Robin je sva fina, a onda ga suptilno zavuče...
No, dosta o negativnim stvarima. I u nekoj drugoj temi rekoh, Rotfus se definitivno ugledao na Hobovu prilikom formiranja adolescentnog junaka. Kvout=Knežević.
Doduše, dok Kvoutu sve nekako polazi za rukom, Knežević je jedan neviđeni baksuz, koji se neretko jednostavno nađe na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i onako, nimalo epski - dobije batine.
Ima dobro napisanih likova (Istiniti, Berik, pa i sam Knežević), a ima i onih isklišeiziranih i generičnih koji su tu samo da popune redove (Ketriken, Drozdana, Moli, Kraljevski, pa i Luda).
Sve u svemu, znam da je većina vas pročitala i više od ove trilogije, ali da ne odstupam od tradicije...
Da sumiram vrlo kratko. Kako ne bih davao ocene knjigama jer smatram da to nije lepo a i nisam ni kadar da delim ocene, neka moja skala bude preporuka nekoliko vrsta, počevši od negativne ka pozitivnoj preporuci:
- izbeći u širokom luku;
- beznadežno;
- nastavi ali pažjivo;
- samo ako moraš;
- nije zgoreg;
- moglo bi;
- trebalo bi;
- još. dajte još!;
- zašto ovo nije u čitankama?;
- moraš!
To vam je moja preporuka po pitanju ove knjige.
Moja prava preporuka vam je da uvek čitate knjige, ali imajte na umu da neke knjige zaslužuju prednost i vredi čitati ih pre ostalih.
A kad smo kod ostalih...
Već sam počeo sa prvim delom Trilogije o Zlatastom Čoveku - Po Ludinom Poslu. (muke moje dok sad nađem knjige da kupim...)
Iznenađujuće, dočekao me je cuckolding u samom startu... Suptilna Hobova...
Šta tek da očekujem u trilogiji o Kneževiću i Ludi...
P.S.
- Spojler:
- Luda je žena??? Hoho, there's a boner out of nowhere...
@Krle Hahahahahahaha za spoiler Jeste, nego sta je
Sto se tice Hobbove, slazem se. Treci je najlosiji deo, bas nekako nespretno odradjen. Mnogo lutanja, i mnogo bre tog preispitivanja i moralnih dilema. Komotno je mogla da isece bar 100 do 200 strana, i da se ni ne oseti
Setio sam jednog pitanja koje sam hteo da te pitam Trul Sengar se pojavljuje u kojim delovima jos? Koliko se ja secam, pojavljuje se nesto malo i nema nikakvu veliku ulogu. Davno sam citao 1, 2 i 3 deo, pa ne mogu tacno da se setim. Mislim da se u 4tom delu uopste ne spominje Trul.
I poceo sam da citam 6ti deo, u dobrom epub formatu, ovaj 4ti je bio u nekom lose konvertovanom epubu popizdeo sam koliko je bagovao...
Sto se tice Hobbove, slazem se. Treci je najlosiji deo, bas nekako nespretno odradjen. Mnogo lutanja, i mnogo bre tog preispitivanja i moralnih dilema. Komotno je mogla da isece bar 100 do 200 strana, i da se ni ne oseti
Setio sam jednog pitanja koje sam hteo da te pitam Trul Sengar se pojavljuje u kojim delovima jos? Koliko se ja secam, pojavljuje se nesto malo i nema nikakvu veliku ulogu. Davno sam citao 1, 2 i 3 deo, pa ne mogu tacno da se setim. Mislim da se u 4tom delu uopste ne spominje Trul.
I poceo sam da citam 6ti deo, u dobrom epub formatu, ovaj 4ti je bio u nekom lose konvertovanom epubu popizdeo sam koliko je bagovao...
En Bronte - Stanarka napuštenog zamka, jednostavno divna , ne znam kako sam je do sada zaobilazila, velika preporuka za sve ljubitelje Džejn Ostin, sestara Bronte, Elizabet Gaskel...
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Strana 35 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu