Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 28 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 28 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Sta sada citate?
+37
Uno Nomesta
Ashaman
Nim
KrleTuđin
Vazarius
mgorod
LunarFang
Sparkling Comet
Nocnoi_Dozor
CRNIJASTREB
Zevs86
Narcisa Black
Phrase
Besi
HuddleBre
Jon Snow
Brat Crni
bockybp
Zandrin
Вештица
Prince of Ravens
zokakelt
SKF10
Garfi
Areal
Hokins
bogdanikus
Chandrian
Oberin Martel
Lord M.
StefkeKum
White Rabbit
Eriops
Зимоврел
Lothesse
srbul
Assassin
41 posters
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Sta sada citate?
Awww uzbudis se pored knjiga, ne brini, sve je to za ljude, znam osecaj
Gost- Gost
krle24 ::A volim knjige da imam u fizičkom obliku. Je.iga, neko voli kola i motore, neko putovanja itd.
Ja brate volim knjige i u stanju sam da potrošim baš dosta na knjige...
Na prošloj noći knjiga kupio sam preko 30 knjiga. Nećkao sam se sve dok ih nisam video na gomili na pultu. I kad su me ljudi okolo gledali kao budalu, doduše.
Ali kad sam ih preneo kući.
Pa složio.
Pa shvatio da nemam mesta.
Pa sam onda malo psovao što moram da pravim police...
Ali, kad sam sve to završio, i kad sam otvorio prvu knjigu.
Pa osetio miris papira... Uhhh...
Zvučim kao idiot, znam. Ali knjiga je moja vera. Moj Bog. Gledaj ovo, ne mogu da se zaustavim...
Tako ću i sa ovim stranim izdanjima. A otvoriću Pandorinu kutiju time. Zbogom Laguno Kikindo. I ostali cenjeni izdavači.
I think we all know that feeling here
Sto se tice serijala, ni ja nisam toliko gadljiv na spojlere, ali ih ni ne preferiram nesto posebno. Vise volim da se iznenadim, makar i negativno. Sta znam, ima to neku draz. Npr, ja kad sam dosao do Crvene svadbe, ja sam tresnuo knjigu preko cele sobe u zid. Jednom. Dva puta. Tri puta I razdrao se kao manijak, dok su me ostali ukucani gledali kao nekog koga bi trebalo drzati pod lekovima i pod kljucem neko odredjeno vreme
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
@Zevs86
Ja se sećam da je mene smorilo poglavlje sa onim opisima obroka, heraldike i čega sve ne. I dok sam onako letargično iščitavao, Frejevi odradiše posao, a ja ni da trepnem. Dođe kraj poglavlja - a meni ništa nije jasno. Morao sam da se vratim nazad i čitam ponovo. Slepac.
By the way - Laguna u oktobru izdaje novu knjigu od Pračeta.
Jel zna neko gde ima da se pazari komplet Disksveta, pošto vidim da je u Laguni skoro sve rasprodato?
Ja se sećam da je mene smorilo poglavlje sa onim opisima obroka, heraldike i čega sve ne. I dok sam onako letargično iščitavao, Frejevi odradiše posao, a ja ni da trepnem. Dođe kraj poglavlja - a meni ništa nije jasno. Morao sam da se vratim nazad i čitam ponovo. Slepac.
By the way - Laguna u oktobru izdaje novu knjigu od Pračeta.
Jel zna neko gde ima da se pazari komplet Disksveta, pošto vidim da je u Laguni skoro sve rasprodato?
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Posle sto godina odlaganja počeo Laži Loka Lamore, i moram da kažem da mi se dopada
nikako da počnem nešto a čeka me jedno desetak komada
inače, imao sam tu sreću da 'nasledim' nekih 350 knjiga od jednog lika crnogorjanina sa filozofskog. Lik je živeo kod jednog poznanika kao podstanar u baraci u sobi 3x3 većinski ispunjenom knjigama. Onda je nesta bez traga. No, ostavio je jedno 600 knjiga za sobom, ja sam došao i pokupio one u najboljem stanju. Bilo je i nekih izjedenih od crva od korice do korice. I tako, napunim gepek i zadnje sedište ... Imao sam osećaj da će u toku vožnje da se otvorii da ode sve niz batutovu
oko 50% toga su filozofska dela, ali ima i raznih drugih i naročitih bisera tipa neki austrougarski putopisi po crnoj gori sa demografskim podacima i detaljnim opisom budvana kao "najtupavijih glava na potiljku", te neke političke treatize kralja Nikole itd
kome treba nešto iz filozofije nek se javi, ima toga u kamarama
inače, imao sam tu sreću da 'nasledim' nekih 350 knjiga od jednog lika crnogorjanina sa filozofskog. Lik je živeo kod jednog poznanika kao podstanar u baraci u sobi 3x3 većinski ispunjenom knjigama. Onda je nesta bez traga. No, ostavio je jedno 600 knjiga za sobom, ja sam došao i pokupio one u najboljem stanju. Bilo je i nekih izjedenih od crva od korice do korice. I tako, napunim gepek i zadnje sedište ... Imao sam osećaj da će u toku vožnje da se otvorii da ode sve niz batutovu
oko 50% toga su filozofska dela, ali ima i raznih drugih i naročitih bisera tipa neki austrougarski putopisi po crnoj gori sa demografskim podacima i detaljnim opisom budvana kao "najtupavijih glava na potiljku", te neke političke treatize kralja Nikole itd
kome treba nešto iz filozofije nek se javi, ima toga u kamarama
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Eve da se javim odmah lol
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Zevs86 ::Sto se tice serijala, ni ja nisam toliko gadljiv na spojlere, ali ih ni ne preferiram nesto posebno. Vise volim da se iznenadim, makar i negativno. Sta znam, ima to neku draz. Npr, ja kad sam dosao do Crvene svadbe, ja sam tresnuo knjigu preko cele sobe u zid. Jednom. Dva puta. Tri puta I razdrao se kao manijak, dok su me ostali ukucani gledali kao nekog koga bi trebalo drzati pod lekovima i pod kljucem neko odredjeno vreme
krle24 ::Ja se sećam da je mene smorilo poglavlje sa onim opisima obroka, heraldike i čega sve ne. I dok sam onako letargično iščitavao, Frejevi odradiše posao, a ja ni da trepnem. Dođe kraj poglavlja - a meni ništa nije jasno. Morao sam da se vratim nazad i čitam ponovo. Slepac.
Јој ја кад сам дошла до тог дела тачно сам предосетила шта ће да се деси и само сам рекла: "Јој, неее" и спустила књигу на кревет и чини ми се да сам тек након дан-два наставила да је читам, толико ми је нешто било жао. Оно као: "ако не наставим да читам, биће као да се није ни десило" xD
А касније и кад сам прочитала све ми је то нешто било гадно и мучно, превише детаља, крви, све ми се било помешало... Кад сам поново прелазила ту књигу те странице сам прескочила
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Mene je taj deo knjige lupio ko lopatom u glavu, bukvalno. Ja, klinac, sesti razred, citam to u skoli na velkom odmoru, prebledeo kao krpa jer mi pobise sve Starkove i unistise sve nade u pravdu ravnotezu. Bio je to tuzan dan...
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
Entoni Dor - Sva svetlost koju ne vidimo 5/5, nešto najbolje što sam pročitala u zadnje vrijeme, sjajna, sjajna knjiga.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Zavrsio sam Lazi Loka Lamore, odusevljen sam! Bas mi je legla lopovska EF avantura! Stil pitak, propuste oprastam i to je to
^ Dobar je Linč. Malo je razvukao radnju, pa sad čekamo četvrti nastavak. Ali opraštamo mu.
Uzeo Marsovca Endija Vira. Interesantno. Čitava knjiga je napisana u vidu dnevnika koji je narator priče vodio.
Uzeo Marsovca Endija Vira. Interesantno. Čitava knjiga je napisana u vidu dnevnika koji je narator priče vodio.
Poceo sa Hari Poterom, prvim delom! Pre 300 godina sam citao iz vise puta prva tri dela, i nekako sam to smandrljao bezveze. Mrzelo me da ih citam, pa sam kao preskakao i skroz se izindijanisao...
Ovaj put cu da slistim svih sedam kako treba i to redom
Pa cu posle toga da nastavim sa Lokom Lamorom najverovatnije
Ovaj put cu da slistim svih sedam kako treba i to redom
Pa cu posle toga da nastavim sa Lokom Lamorom najverovatnije
Krle Marsovac je odličan.
Jej Zevse za Harija, kako ćeš samo da uživaš.
Jej Zevse za Harija, kako ćeš samo da uživaš.
@Kometa Ej, vec sam poceo! Divan joj je stil, skroz sam uzbudjen da to vidim kako treba iz perspektive citaoca!
Filmove sam gledao xxx puta, i jedva sam docekao da mi dodje na red na listi za citanje!
Filmove sam gledao xxx puta, i jedva sam docekao da mi dodje na red na listi za citanje!
^ Ja sam od knjiga pročitao samo poslednju. Sećam se da sam posle Gandalfove, pardon Dambldorove smrti u Polukrvnom Princu hteo odmah da saznam šta se dešava dalje a nisam mogao da čekam filmove, pa sam proveo 12 sati za kompom čitajući Relikvije Smrti dok ih nisam završio. Bolela su me leđa, dupe, oči i mozak, ali je vredelo.
Posle dok sam živeo u inostranstvu, u nekom hotelu gde sam svraćao bila je jedna soba za odmor u kojoj je bila gomila knjiga na svakakvim stranim jezicima, a među njima i Deathly Hallows, pa sam je uz slast ponovo iščitao.
Mislim da je to bila prva cela knjiga koju sam pročitao na nekom stranom jeziku...
Star Wars enciklopedije ne računamo...
Posle dok sam živeo u inostranstvu, u nekom hotelu gde sam svraćao bila je jedna soba za odmor u kojoj je bila gomila knjiga na svakakvim stranim jezicima, a među njima i Deathly Hallows, pa sam je uz slast ponovo iščitao.
Mislim da je to bila prva cela knjiga koju sam pročitao na nekom stranom jeziku...
Star Wars enciklopedije ne računamo...
Procitao prvi deo Poterove sage, i skroz sam zadovoljan! I sad sam skapirao koliko su zapravo filmovi odlicni! Ali, odlicni!
Poceo drugi, i kapiram da cu za desetak dana da pojedem sve delove! Prezadovoljan sam stilom, i nacinom kojim te vodi kroz radnju.
Poceo drugi, i kapiram da cu za desetak dana da pojedem sve delove! Prezadovoljan sam stilom, i nacinom kojim te vodi kroz radnju.
Da, kazu da ta Rolingova ume da pise
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
@Vazarius Ne lazu
A mislim da je imala i velikog udela u filmovima, jer su ostali bas verni knjigama, bar se to vidi u prvom i drugom delu. I to do veoma sitnih detalja
Eh da su Beniof i Vajs ostali tako verni Martinovim knjigama...
A mislim da je imala i velikog udela u filmovima, jer su ostali bas verni knjigama, bar se to vidi u prvom i drugom delu. I to do veoma sitnih detalja
Imala je Zevse, niko nije mogao dobiti ulogu da se ona nije pitala, npr. ona je insistirala da se biraju isključivo britanski glumci.Zevs86 ::@Vazarius Ne lazu
Imaš Zevse onaj film Džoan ili tako nešto, jako teško se nalazi na torentima, znam da sam odgledao polovinu na TV-u pa kad sam ga potražio nisam mogao da nađem, u kom je radnja kako je Džoan Rouling došla na ideju, pisala, kako je potpisala prvi ugovor za izdavačku kuću itd. Jako lepa drama, pa možeš da potražiš ako te interesuje.
A što se tiče knjige/filma Hari Poter, ja i dalje mislim da su tih sedam filmova najverniji prikaz neke knjige. Ne pada mi niti jedan drugi primer na pamet.
Mislim da su Den i Dejvid ostali najverniji golim s**ma, du**ma i sličnom.
"Umesto da posvetimo vreme jedne epizode razvoju likova i, na primer, objasnimo šta je Stanisa dovelo u situaciju da pogazi svoju reč datu sopstvenom detetu (znate, da ga slučajno ne predstavimo u jednoj epizodi kao brižnog oca koji je detetu zaustavio smrtonosnu bolest a u sledećoj "burn baby, burn!"), mi ćemo to vreme iskoristiti da ubacimo k**ve i Lorasove gej momente koji su od suštinskog značaja za seriju. Po našem skromnom mišljenju.
Iskreno vaši Den i Dejvid"
A što se tiče knjige/filma Hari Poter, ja i dalje mislim da su tih sedam filmova najverniji prikaz neke knjige. Ne pada mi niti jedan drugi primer na pamet.
Mislim da su Den i Dejvid ostali najverniji golim s**ma, du**ma i sličnom.
"Umesto da posvetimo vreme jedne epizode razvoju likova i, na primer, objasnimo šta je Stanisa dovelo u situaciju da pogazi svoju reč datu sopstvenom detetu (znate, da ga slučajno ne predstavimo u jednoj epizodi kao brižnog oca koji je detetu zaustavio smrtonosnu bolest a u sledećoj "burn baby, burn!"), mi ćemo to vreme iskoristiti da ubacimo k**ve i Lorasove gej momente koji su od suštinskog značaja za seriju. Po našem skromnom mišljenju.
Iskreno vaši Den i Dejvid"
@Krle Znam za Dzoaninu zivotnu pricu, kako se borila i kako je dobila otkaz i sve to nesto Nasao sam i skidam, definitivno cu da ga odgledam Kazem, bas se vidi da se ona pitala za to kakvi ce filmovi da budu. Bukvalno od scene do scene iz knjige preneto u film Sto je skroooz strava!
@Kometa To je skroz strava! Mada je bilo i stranaca, cak i jedan nas glumac
@Kometa To je skroz strava! Mada je bilo i stranaca, cak i jedan nas glumac
I to ne samo fantastiku, ima i sjajan krimi serijal o privatnom detektivu Kormoranu Strajku, koji je pravo osvježenje u moru drugih inspektora, detektiva..., nije alkoholičar i ubijen u pojam, čak s vremena na vrijeme vidimo mrvice optimizma i pozitivnosti.Vazarius ::Da, kazu da ta Rolingova ume da pise
Stvarno? Ne sjećam se. Znam samo da kad su birali glumca za ulogu Voldemora, režiseri su htjeli neke američke glumce, ona je rekla ne i tražila samo britanskog i na kraju je Ralf dobio ulogu.Zevs86 :: @Kometa To je skroz strava! Mada je bilo i stranaca, cak i jedan nas glumac
Od kada ja nisam zalazio u ovu temu...
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
@Kometa Pa onaj direktor Bugarske skole bre je nas covek To je onaj lik iz Kengura koji tvrdi da je prodao Batistuti Juga
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Strana 29 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu