Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 33 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 33 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+34
Majka žaba
Vazarius
victarion greyjoy
R@tep
Lord M.
Harald Hridni
CRNIJASTREB
Blacko
love sansa
Oberin Martel
Brat Crni
Greyhound
DjokaBA
Sparkling Comet
bockybp
Witcher
Зимоврел
Prince of Ravens
Princ Regar
White Rabbit
Zevs86
Nim
orome
Dimeks
Srle
Hokins
Nocnoi_Dozor
азор ахаи
Kian The Nephilim
khaleesi92
Chandrian
Assassin
HuddleBre
StefkeKum
38 posters
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
Stvarno više, kad će jadne Starkove da zaobiđu , highlight epizode: Arthur Dayne i Davosov pep talk.Зимоврел ::Неееее зашто зашто зашто зашто!!!! Моја реакција на једну од сцена
Свидела ми се епизода, некако је баш необично кад не знаш шта ће да се деси. Раније, кад гледамо, увек кажемо: „да видим како су ово обрадили из књиге, ког су глумца одабрали“, сад се све креће неким путем који нисмо ни видели у књигама о.О Зато је интересантно. Мада што каже Стефке, фанови су скоро све погодили унапред Нисам знала да је опао рејтинг? о.О
- Spojler:
Чупавко! Како су могли Јадничак, а баш је био заштитнички настројен, диван језовук, скроз црне боје. Тачно сам могла да замислим Рикона како влада Зимоврелом и велики црни језовук под његовим стопалима
Just freaking stop killing the direwolves! I almost cried Рикон се баш променио, by the way о.О
Сад су само Дух и Нимерија живи, претпостављам да ће Арја срести Нимерију, некад, и само ће се погледати и Нимерија ће отићи назад у дивљину И Дух ће вероватно некад напустити Џона и живети сам на далеком северу (или у новом чопору). „Direwolves are not meant to be pets“ is turning out to be true
I’ll move on with the rest of the show now.
Много ми је било смешно кад је Џон ишетао го пред браћу Ноћне страже, а сви зуре у њега, не могу да верују (Jon Snow’s jonson joke xD) И на крају, на погубљењу, Сер Алисер остао Сер Алисер, и даље га презире иако је васкрсао, it’s, like, you know, totally not big deal xD И Оли је погубљен. Сурово. Жалобни Ед за Лорд Командера!
Sam & Gilly, sitting in the tree, K-I-S-S-I-N-G. I am totally shipping Silly! Or Gam.
Tower of Joy tease! Баш супер глумац који је одабран за Неда Старка. Личи на њега чак по ходу и гестовима Howland Reed comes to the rescue R&L=J!
Данина прича се није много померила, шта ли ће се ту издешавати...
Каква Варисова сцена у Мирину! И Тирион ми је смешан кад се досађује xD
Планина rules in Kings Landing Томен ме плаши са оним лудачким изразом лица и реченицом "Ја сам краљ" Подсетио ме на Џофрија "
Арја се бори као Daredevil, gg!
Све у свему, занимљиво, можда на махове предвидиво али ипак, we are getting a glimpse into a book future
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Да знаш Цомет али било би супер кад би Рикон стварно био тројански коњ а не нови Воњ
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Mislim da i hoće biti, publika voli Starkove, dosta im je bilo 5 sezona da gledaju kako ih maltretiraju, vrijeme je da povrate Sjever.Зимоврел ::Да знаш Цомет али било би супер кад би Рикон стварно био тројански коњ а не нови Воњ
Sparkling Comet ::Mislim da i hoće biti, publika voli Starkove, dosta im je bilo 5 sezona da gledaju kako ih maltretiraju, vrijeme je da povrate Sjever.Зимоврел ::Да знаш Цомет али било би супер кад би Рикон стварно био тројански коњ а не нови Воњ
Dosta nam je bilo maltretiranja Starkova posle treće, četvrte sezone, a otad smo imali nepotrebno iživljavanje nad Sansom i pritom potpuno su isključili Ledi Kejtlin Stark iz serije kao Gospu Kamenog Srca, što znači da publika neće osetiti makar malo njene pravde/osvete.
Rikon gori, jer pored vaskrslog Džona i Sanse - u seriji nema mesta za trećeg Starka.
"Zaboravljaš na Arju."
Ne, ne zaboravljam. Kao što rekoh: nema mesta za trećeg.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Džona ne možemo da računamo kao Starka, samo po majčinoj liniji, njega čeka neki drugi presto , osim ako ne zagine hrabro žrtvujući svoj život zarad čitavog čovječanstva , Sansa je djevojka, prije da će da je udaju zarad nekih budućih saveza, uvijek sam zamišljala Rikona kao budućeg Čuvara Sjevera, upravo zbog svega što je doživio, vratio bi se surov, kao nekadašnji Starkovi iz Neninih priča, koji su prinosili ljudske žrtve i slično , nema mira dok Stark ne sjedi u Zimovrelu.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::Mislim da i hoće biti, publika voli Starkove, dosta im je bilo 5 sezona da gledaju kako ih maltretiraju, vrijeme je da povrate Sjever.Зимоврел ::Да знаш Цомет али било би супер кад би Рикон стварно био тројански коњ а не нови Воњ
Dosta nam je bilo maltretiranja Starkova posle treće, četvrte sezone, a otad smo imali nepotrebno iživljavanje nad Sansom i pritom potpuno su isključili Ledi Kejtlin Stark iz serije kao Gospu Kamenog Srca, što znači da publika neće osetiti makar malo njene pravde/osvete.
Rikon gori, jer pored vaskrslog Džona i Sanse - u seriji nema mesta za trećeg Starka.
"Zaboravljaš na Arju."
Što se tiče Arje, ona će da bude svjetski putnik/plaćeni ubica, poslije svega ne vidim je da sjedi mirno na jednom mjestu.
Gledajuci tri epizode nove sezone podsetio sam se koliko sva desavanja gube smisao. Prenatrpanost i kruzni, isti dogadjaji sa razlicitim likovima. Dzon i stanis dodju na zid, kao da nisu bili. A predstavljeni kao vanvremenski dogadjaji. Grejdzoji dosli, pih, zamenise ih Boltoni. Deneris kao da nije osvajala, gubi moc. Raskrsli gorepomenuti snezni i Planina. Desavanja u Dorni pokretacka snaga :-P . Hocu da kazem da da dogadjaji koji budu predstavljeni kao presudni gube kasnije na znacaju i utapaju se u zivo blato. Mazohisticko delo koje se stvara 30 godina vec...
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
apsolutno. pa doveli su starka u Zimovrel.StefkeKum ::Знате шта је могуће кад је у питању радња код Ремзија...
- Spojler:
Амбери узимају улогу Мендерлија из књиге што значи да су још увек одани Старковима. Да ово није прави језовук већ само подвала и то је главуџа неког мало већег вука. Ово би било далеко интересантније.... чисто да нас подсете да су још увек своји
A Artur Dejn? a Vent? đe im je Hajtauer? no nije da nismo navikli. Artur se bori kao njegošev brus li, su dva mača i sa dvije krune. ali bar je zabavno bilo. Rid ga je sredio pichkanski.Зимоврел ::Неееее зашто зашто зашто зашто!!!! Моја реакција на једну од сцена
Свидела ми се епизода, некако је баш необично кад не знаш шта ће да се деси. Раније, кад гледамо, увек кажемо: „да видим како су ово обрадили из књиге, ког су глумца одабрали“, сад се све креће неким путем који нисмо ни видели у књигама о.О Зато је интересантно. Мада што каже Стефке, фанови су скоро све погодили унапред Нисам знала да је опао рејтинг? о.О
- Spojler:
Чупавко! Како су могли Јадничак, а баш је био заштитнички настројен, диван језовук, скроз црне боје. Тачно сам могла да замислим Рикона како влада Зимоврелом и велики црни језовук под његовим стопалима
Just freaking stop killing the direwolves! I almost cried Рикон се баш променио, by the way о.О
Сад су само Дух и Нимерија живи, претпостављам да ће Арја срести Нимерију, некад, и само ће се погледати и Нимерија ће отићи назад у дивљину И Дух ће вероватно некад напустити Џона и живети сам на далеком северу (или у новом чопору). „Direwolves are not meant to be pets“ is turning out to be true
Много ми је било смешно кад је Џон ишетао го пред браћу Ноћне страже, а сви зуре у њега, не могу да верују (Jon Snow’s jonson joke xD) И на крају, на погубљењу, Сер Алисер остао Сер Алисер, и даље га презире иако је васкрсао, it’s, like, you know, totally not big deal xD И Оли је погубљен. Сурово. Жалобни Ед за Лорд Командера!
Sam & Gilly, sitting in the tree, K-I-S-S-I-N-G. I am totally shipping Silly! Or Gam.
Tower of Joy tease! Баш супер глумац који је одабран за Неда Старка. Личи на њега чак по ходу и гестовима Howland Reed comes to the rescue R&L=J!
Планина rules in Kings Landing Томен ме плаши са оним лудачким изразом лица и реченицом "Ја сам краљ" Подсетио ме на Џофрија "
Све у свему, занимљиво, можда на махове предвидиво али ипак, we are getting a glimpse into a book future
Deni ona mora naučiti da bude pokorna. u knjigama nije ovako naduvena. ovdje se ponašala ko Marija Antoaneta (dajte im kolača) sa onim ja sam ovo ja sam ono. ko dzofri.. tomen je dječak koji je dobio nešto predivno pogotovo kad si u pubertetu a onda mu je to oduzeto. sad se mora vraćati na onaniju. treba ga shvatiti
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Sparkling Comet ::Džona ne možemo da računamo kao Starka, samo po majčinoj liniji, njega čeka neki drugi presto , osim ako ne zagine hrabro žrtvujući svoj život zarad čitavog čovječanstva , Sansa je djevojka, prije da će da je udaju zarad nekih budućih saveza, uvijek sam zamišljala Rikona kao budućeg Čuvara Sjevera, upravo zbog svega što je doživio, vratio bi se surov, kao nekadašnji Starkovi iz Neninih priča, koji su prinosili ljudske žrtve i slično , nema mira dok Stark ne sjedi u Zimovrelu.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::Mislim da i hoće biti, publika voli Starkove, dosta im je bilo 5 sezona da gledaju kako ih maltretiraju, vrijeme je da povrate Sjever.Зимоврел ::Да знаш Цомет али било би супер кад би Рикон стварно био тројански коњ а не нови Воњ
"Zaboravljaš na Arju."
Što se tiče Arje, ona će da bude svjetski putnik/plaćeni ubica, poslije svega ne vidim je da sjedi mirno na jednom mjestu.
Pa zato i rekoh "u seriji".
Moja teorija je da će (u knjizi) Arja dobiti zadatak da ubje Džona Snežnog/Starka/Targarjena. Njih dvoje su u detinjstvu imali najprisniji odnos i baš zbog njega - a poznavajući Martina - mislim da nam tu vrstu drame sprema i to već u Vetrovima Zime. Znam da bih ja ostavio klifhenger baš na tome, jer bih se kao čitalac živ pojeo dok ne izađe nova knjiga da saznam šta je bilo na kraju.
Rikon u knjizi može da bude baš to što ti kažeš, zato što je i prvi naslov poslednje knjige bio "A Time For Wolves". Što se serije tiče, bio bih vrlo iznenađen ukoliko ne bi goreo u nekoj od sledećih epizoda.
Što se Sanse tiče - ne vidim ko bi je to primorao na bilo šta ukoliko ostane jedini živi legitimni naslednik Zimovrela. Severom može vladati i žena, i baš bih voleo da vidim Sansu na tronu u Zimovrelu. Fuck Men.
A Arja mislim da više nikada neće biti Arja.
Jastrebe, Za Deni - da čoveče, baš to, totalno van njenog karaktera: "ima da vam odsečem glave", ona sama međ' milion njih - baš će to da kaže... Užas. Kolko se vide da žure...
Lako moguće, to je baš u Martinovom stilu, ali ja mislim da od toga neće biti ništa, krv je jača od vode, a kad Arja opet vidi Zimovrel i osjeti snijeg na licu, mislim da će odustati od toga, šta god da doživi ili preživi, neće moći to uraditi Džonu, sa njim je imala najljepši odnos.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::Džona ne možemo da računamo kao Starka, samo po majčinoj liniji, njega čeka neki drugi presto , osim ako ne zagine hrabro žrtvujući svoj život zarad čitavog čovječanstva , Sansa je djevojka, prije da će da je udaju zarad nekih budućih saveza, uvijek sam zamišljala Rikona kao budućeg Čuvara Sjevera, upravo zbog svega što je doživio, vratio bi se surov, kao nekadašnji Starkovi iz Neninih priča, koji su prinosili ljudske žrtve i slično , nema mira dok Stark ne sjedi u Zimovrelu.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::Mislim da i hoće biti, publika voli Starkove, dosta im je bilo 5 sezona da gledaju kako ih maltretiraju, vrijeme je da povrate Sjever.Зимоврел ::Да знаш Цомет али било би супер кад би Рикон стварно био тројански коњ а не нови Воњ
"Zaboravljaš na Arju."
Pa zato i rekoh "u seriji".
Moja teorija je da će (u knjizi) Arja dobiti zadatak da ubje Džona Snežnog/Starka/Targarjena. Njih dvoje su u detinjstvu imali najprisniji odnos i baš zbog njega - a poznavajući Martina - mislim da nam tu vrstu drame sprema i to već u Vetrovima Zime. Znam da bih ja ostavio klifhenger baš na tome, jer bih se kao čitalac živ pojeo dok ne izađe nova knjiga da saznam šta je bilo na kraju.
Rikon u knjizi može da bude baš to što ti kažeš, zato što je i prvi naslov poslednje knjige bio "A Time For Wolves". Što se serije tiče, bio bih vrlo iznenađen ukoliko ne bi goreo u nekoj od sledećih epizoda.
Što se Sanse tiče - ne vidim ko bi je to primorao na bilo šta ukoliko ostane jedini živi legitimni naslednik Zimovrela. Severom može vladati i žena, i baš bih voleo da vidim Sansu na tronu u Zimovrelu. Fuck Men.
A Arja mislim da više nikada neće biti Arja.
Jastrebe, Za Deni - da čoveče, baš to, totalno van njenog karaktera: "ima da vam odsečem glave", ona sama međ' milion njih - baš će to da kaže... Užas. Kolko se vide da žure...
Dopada mi se i ta opcija, badass Sansa, poslije lelujave damice, vrijeme je da očvrsne.
apsolutno. pa doveli su starka u Zimovrel.StefkeKum ::Знате шта је могуће кад је у питању радња код Ремзија...
- Spojler:
Амбери узимају улогу Мендерлија из књиге што значи да су још увек одани Старковима. Да ово није прави језовук већ само подвала и то је главуџа неког мало већег вука. Ово би било далеко интересантније.... чисто да нас подсете да су још увек своји
A Artur Dejn? a Vent? đe im je Hajtauer? no nije da nismo navikli. Artur se bori kao njegošev brus li, su dva mača i sa dvije krune. ali bar je zabavno bilo. Rid ga je sredio pichkanski.Зимоврел ::Неееее зашто зашто зашто зашто!!!! Моја реакција на једну од сцена
- Spojler:
Deni ona mora naučiti da bude pokorna. u knjigama nije ovako naduvena. ovdje se ponašala ko Marija Antoaneta (dajte im kolača) sa onim ja sam ovo ja sam ono. ko dzofri.. tomen je dječak koji je dobio nešto predivno pogotovo kad si u pubertetu a onda mu je to oduzeto. sad se mora vraćati na onaniju. treba ga shvatiti
Sparkling Comet ::
Lako moguće, to je baš u Martinovom stilu, ali ja mislim da od toga neće biti ništa, krv je jača od vode, a kad Arja opet vidi Zimovrel i osjeti snijeg na licu, mislim da će odustati od toga, šta god da doživi ili preživi, neće moći to uraditi Džonu, sa njim je imala najljepši odnos.
Dopada mi se i ta opcija, badass Sansa, poslije lelujave damice, vrijeme je da očvrsne.
Ja kažem da će dobiti zadatak, ne i da li će ga izvršiti. Mislim i realno, kud sa njenom pričom? Ako će Snežni i Rikon da se svete na Severu, Sansa u Brzorečju, Sersei je rezervisana za Valonkara - ko joj ostaje? Arja koja izigrava nindžu sa nekim nebitnim imenima ne prodaje knjige. A ostale su još dve. Treba se sa Tuđinima boriti...
Sa druge strane, ovo, hm...
Sansa je vala zaslužila taj Zimovrel. Nema šanse da je Martin ovoliko provlači da ne bi na kraju igrala neku baš veliku ulogu.
Hmm, žena na prestolu u Dorni, žena na Gvozdenom Prestolu, žena na prestolu u Zimovrelu... Znaš šta bi još bilo u Martinovom stilu? Spinof pod nazivom "War of the Pussies". Izvinjavam se na vulgarnosti.
Olly finally got a chance to hang out with Jon.
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
odakle dva moja posta?
no nebitno.
Deni će dočekati susret sa Džonom.
Biće to ovako.
Bože mili čuda velikoga kad doleti iz Esosa Deneris na zmaju golemome. Dočeka je mlad junače niko doli kopile Starče, Džon Sniježni i jezovuk njegov bijeli.
Sjaha Deni sa Drogona svoga(zanimljivo zove se kao i ja uz par promjena). Pruža ruku Džonu, u obraze ga ljudi. Duh priđe Drogonu, ovaj ga gleda ko Zevs sendvič. Suknu vatra, ciknu Džon kano ljuta guja, Duh zamače u ustima zmaja. Pišti Džon:
"Kuravo jedna propala ubila si mi cuka!"
"Ja sam Deneris u Oluji rođena, ma...
"Kuš! ", riknu mlado momče kopile Starče, pa potegnu jatagan i odsječe joj glavu. Mrtva pade Deneris u ne baš zelenu travu.
Mrtva pade Deni, jezik joj progovara:
"Zar se tako Džone tetka ugošćava? "
Zmajevi poludiše čitav sjever spališe, Tuđine pobiše i svijet spasiše.
Poglavlje će se zvati Braća po babine linije
no nebitno.
Deni će dočekati susret sa Džonom.
Biće to ovako.
Bože mili čuda velikoga kad doleti iz Esosa Deneris na zmaju golemome. Dočeka je mlad junače niko doli kopile Starče, Džon Sniježni i jezovuk njegov bijeli.
Sjaha Deni sa Drogona svoga(zanimljivo zove se kao i ja uz par promjena). Pruža ruku Džonu, u obraze ga ljudi. Duh priđe Drogonu, ovaj ga gleda ko Zevs sendvič. Suknu vatra, ciknu Džon kano ljuta guja, Duh zamače u ustima zmaja. Pišti Džon:
"Kuravo jedna propala ubila si mi cuka!"
"Ja sam Deneris u Oluji rođena, ma...
"Kuš! ", riknu mlado momče kopile Starče, pa potegnu jatagan i odsječe joj glavu. Mrtva pade Deneris u ne baš zelenu travu.
Mrtva pade Deni, jezik joj progovara:
"Zar se tako Džone tetka ugošćava? "
Zmajevi poludiše čitav sjever spališe, Tuđine pobiše i svijet spasiše.
Poglavlje će se zvati Braća po babine linije
Evo, desilo se, čak sam i ja odgledao treću epizodu, malo prebrzano. Dobih dojavu da ima bitnih dešavanja u Noćnoj, a rekoh sebi (a i drugi mi rekoše) da od spojlera neću pobeći, te pogledah epizodu, malo ubrzano. Meeh. Gledljivo, ali ništa posebno. Džon D Snov iz alajv, ali znamo to već svi... "My Watch is ended" .
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
РИКОНОВ ВУЧИЋ НИЈЕ ЦРНЕ БОЈЕ. САМО ТО ЋУ РЕЋИ...
едит: ЗИМОВРЕЛ ПОБЕЂУЈЕ
едит: ЗИМОВРЕЛ ПОБЕЂУЈЕ
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
азор ахаи ::РИКОНОВ ВУЧИЋ НИЈЕ ЦРНЕ БОЈЕ. САМО ТО ЋУ РЕЋИ...
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Иначе ми се много допада како су сви језовуци другачији (можда су само Дама и Нимерија мало личиле, подсећале су на хаскије обе), Чупавко огроман, црн, застрашујућ, Дух огроман, бео, застрашујућ Сиви ветар онако вучије сиве боје А једно време ми се највише свиђао Лето, боје песка, баш је леп <3
Ljeto je prvi ubio čovjeka.
I ja sam ovakvog misljenja,da je u pitanju neka zavera Severa protiv Boltona...U tome ide u prilog i ono sto je Amber rekao Remziju za Ruza Boltona,u fazonu naduvao ga,i tako to..StefkeKum ::Знате шта је могуће кад је у питању радња код Ремзија...
- Spojler:
Game of Thrones Theorycrafting: The Grand Northern Conspiracy
This post originally ran in July of 2015, but considering the questions raised by the Umbers’ betrayal last night, it seemed like a good time to bring it back up.
In these series of posts, we’ll explore different fan theories regarding the past, present, and future of Game of Thrones and A Song of Ice and Fire. Warning: SPOILERS abound. This particular theory, in particular, is very wide-reaching and encompasses not only the show, but the entire A Song of Ice and Fire book series. You have been warned.
Now, let’s proceed…
http://winteriscoming.net/2016/05/09/game-of-thrones-theorycrafting-the-grand-northern-conspiracy/
Btw,nesto mi prebrzo otkrivanje detalja u Kuli zadovoljstva...izvesno je da ce sledeca scena biti mozda i razresenje misterije R+L...Ali kako god,rano mi je jos za to.
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
Uopšte nije rano, kako se o tome već priča godinama, a da bi opravdali zašto je Džon toliko bitan za priču, moraju to da otkriju.Srle ::I ja sam ovakvog misljenja,da je u pitanju neka zavera Severa protiv Boltona...U tome ide u prilog i ono sto je Amber rekao Remziju za Ruza Boltona,u fazonu naduvao ga,i tako to..StefkeKum ::Знате шта је могуће кад је у питању радња код Ремзија...
- Spojler:
Game of Thrones Theorycrafting: The Grand Northern ConspiracyThis post originally ran in July of 2015, but considering the questions raised by the Umbers’ betrayal last night, it seemed like a good time to bring it back up.In these series of posts, we’ll explore different fan theories regarding the past, present, and future of Game of Thrones and A Song of Ice and Fire. Warning: SPOILERS abound. This particular theory, in particular, is very wide-reaching and encompasses not only the show, but the entire A Song of Ice and Fire book series. You have been warned.Now, let’s proceed…
http://winteriscoming.net/2016/05/09/game-of-thrones-theorycrafting-the-grand-northern-conspiracy/
Btw,nesto mi prebrzo otkrivanje detalja u Kuli zadovoljstva...izvesno je da ce sledeca scena biti mozda i razresenje misterije R+L...Ali kako god,rano mi je jos za to.
Ja sam svih ovih godina u fazonu,da je to najbitniji rasplet u celoj knjizi Nekako imam utisak da su ljudi po internetima vise posvetili paznju ovome,nego drugim zavrzlamama...
Inace,i dalje ne vidim kako bi Deneris uspela da postane iole zanimljiv lik do kraja serije ili knjige...Slobodno mogu da kazem,najgore napisan lik u celoj knjizi..mada,ja i sve te Slobodne gradove smatram nepotrebnim,a znam i da su mi pre dosta godina pricali ljudi da su tada odustajali od daljeg citanja...Meni su desavanja u samom Vesterosu uvek bila zanimljivija..
Arja takodje za sad nema neku perspektivu..sta ce ona ubuduce da radi,da jos ubija duznike sa one liste..dosadno.
Inace,i dalje ne vidim kako bi Deneris uspela da postane iole zanimljiv lik do kraja serije ili knjige...Slobodno mogu da kazem,najgore napisan lik u celoj knjizi..mada,ja i sve te Slobodne gradove smatram nepotrebnim,a znam i da su mi pre dosta godina pricali ljudi da su tada odustajali od daljeg citanja...Meni su desavanja u samom Vesterosu uvek bila zanimljivija..
Arja takodje za sad nema neku perspektivu..sta ce ona ubuduce da radi,da jos ubija duznike sa one liste..dosadno.
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
Možda će nam Martin u sljedećim knjigama otkriti zašto je to bitno ili mu je samo bio potreban materijal, da bi sa prvobitnog plana o tri knjige, prešao na 7 ili kako se šuška čak na 8, naravno, pod uslovom, da u međuvremenu ne umre.Srle ::Ja sam svih ovih godina u fazonu,da je to najbitniji rasplet u celoj knjizi Nekako imam utisak da su ljudi po internetima vise posvetili paznju ovome,nego drugim zavrzlamama...
Ни мени није нешто интересантан Есос
Могуће да је Есос користан да Мартин ту смести ликове који из ових или из оних разлога нису нашли место у Вестеросу или су у изгнанству/траже их, попут Тириона, Арје и Денерис; да се Денерис сакрила било где другде била би много лакше пронађена у Вестеросу као девојчица и погубљена.
Са друге стране је добар извор многобројније војске која долази са мора. Кад погледаш, све битке у Вестеросу су махом копнене осим снага које би дошле са Хриди или Змајкамена. На Змајкамену сад и нема толико војске јер су сви на Северу а на Хридима ће после Kingsmoot-a вероватно бити извршена мобилизација Ипак, то је само једна група поморских бораца.
Из Есоса може да дође много много више бродова ако се сви они народи сложе и крену да се боре за Денерис-више људства у бици. Мислим да су Варис и Тирион зато тамо, да ће се вратити у Вестерос са војском, можда Тирион чак и јашући једног од змајева.
А поред тога једини ваздушни напад може бити са змајевима. (no air balloons)
Што се тиче Арје она може да уклони политички важне фигуре а то може драстично да промени ток радње. Мелисандре јој је прорекла да ће бити убица. Faceless girl. No one She will be serving The Many-Faced God of death in The House of Black and White. Можда ће је послати натраг у Вестерос на задатак и тако ће поново доћи у контакт са осталим великим играчима; питање је кога ће јој наредити да смакне. Могуће да ће променити лице и користити друго, то бих волела да видим. Тако би могла чак и привремено живети на једном од дворова (Краљева Лука, Зимоврел, Орлово гнездо и сл. а да нико не посумња ко је она). С тим што би вероватно морала да убије претходног носиоца лица. Било би смешно кад би се претворила у Мирселу, Томена, Тириона, или Sweetrobin-a
Баш ме занима хоће ли јахачи змајева бити Џон, Денерис и Тирион јер су Таргерјени или постоји опција да јахач буде неко ко није Таргерјен.
Могуће да је Есос користан да Мартин ту смести ликове који из ових или из оних разлога нису нашли место у Вестеросу или су у изгнанству/траже их, попут Тириона, Арје и Денерис; да се Денерис сакрила било где другде била би много лакше пронађена у Вестеросу као девојчица и погубљена.
Са друге стране је добар извор многобројније војске која долази са мора. Кад погледаш, све битке у Вестеросу су махом копнене осим снага које би дошле са Хриди или Змајкамена. На Змајкамену сад и нема толико војске јер су сви на Северу а на Хридима ће после Kingsmoot-a вероватно бити извршена мобилизација Ипак, то је само једна група поморских бораца.
Из Есоса може да дође много много више бродова ако се сви они народи сложе и крену да се боре за Денерис-више људства у бици. Мислим да су Варис и Тирион зато тамо, да ће се вратити у Вестерос са војском, можда Тирион чак и јашући једног од змајева.
А поред тога једини ваздушни напад може бити са змајевима. (no air balloons)
Што се тиче Арје она може да уклони политички важне фигуре а то може драстично да промени ток радње. Мелисандре јој је прорекла да ће бити убица. Faceless girl. No one She will be serving The Many-Faced God of death in The House of Black and White. Можда ће је послати натраг у Вестерос на задатак и тако ће поново доћи у контакт са осталим великим играчима; питање је кога ће јој наредити да смакне. Могуће да ће променити лице и користити друго, то бих волела да видим. Тако би могла чак и привремено живети на једном од дворова (Краљева Лука, Зимоврел, Орлово гнездо и сл. а да нико не посумња ко је она). С тим што би вероватно морала да убије претходног носиоца лица. Било би смешно кад би се претворила у Мирселу, Томена, Тириона, или Sweetrobin-a
Баш ме занима хоће ли јахачи змајева бити Џон, Денерис и Тирион јер су Таргерјени или постоји опција да јахач буде неко ко није Таргерјен.
Zanimljiva epizoda, ne znam uopste sta da kazem na sve sto se desavalo... Jednostavno su mi pomesana osecanja...
Najzadovoljniji sam borbom izmedju Neda i Dejna, to mi je definitivno najbolji trenutak same epizode. Ozivljavanje Dzona... Its ok, neznam bogumi...
Prica sa Remzijem, neznam bogumi... Valjda cemo da gledamo sukob izmedju Dzona i Remzija sa nekim prelaskom ljudi sa Severa na Dzonovu stranu, nista drugo ne bi imalo smisla. Mada, nije kao da ova serija mora da ima mnogo smisla ^^
Desavanje sa Varisom i Tirionom su mi kul.
Arja i ovo 6542569847526476545 njeno premlacivanje su mi toliko dosadila, da ukoliko vidim jos jedno njeno premlacivanje, pocecu da ubrzavam desavanje... Pa smaraci jedni, SKAPIRALI SMO!!!
Situacija sa Osom i Rikonom je cisto... Izdrkavanje tipicno za serije, deus ex machina voila evo vam ga na! Ta na na naaaaaaaaaaa...
Jeftini trikovi su mi se smucili u ovoj seriji, smucili...
Gubim strpljenje i nervozi me svaka epizoda sve vise i vise, iako ne mogu da sporim kvalitet serije...
Drago mi je sto sam video Olenu, i sto se tu nesto desava u KL. Nadam se nekom logicnom krvoprolicu u najavi, ROBERTE STRONZE NEMOJ ME RAZOCARATI!
Najzadovoljniji sam borbom izmedju Neda i Dejna, to mi je definitivno najbolji trenutak same epizode. Ozivljavanje Dzona... Its ok, neznam bogumi...
Prica sa Remzijem, neznam bogumi... Valjda cemo da gledamo sukob izmedju Dzona i Remzija sa nekim prelaskom ljudi sa Severa na Dzonovu stranu, nista drugo ne bi imalo smisla. Mada, nije kao da ova serija mora da ima mnogo smisla ^^
Desavanje sa Varisom i Tirionom su mi kul.
Arja i ovo 6542569847526476545 njeno premlacivanje su mi toliko dosadila, da ukoliko vidim jos jedno njeno premlacivanje, pocecu da ubrzavam desavanje... Pa smaraci jedni, SKAPIRALI SMO!!!
Situacija sa Osom i Rikonom je cisto... Izdrkavanje tipicno za serije, deus ex machina voila evo vam ga na! Ta na na naaaaaaaaaaa...
Jeftini trikovi su mi se smucili u ovoj seriji, smucili...
Gubim strpljenje i nervozi me svaka epizoda sve vise i vise, iako ne mogu da sporim kvalitet serije...
Drago mi je sto sam video Olenu, i sto se tu nesto desava u KL. Nadam se nekom logicnom krvoprolicu u najavi, ROBERTE STRONZE NEMOJ ME RAZOCARATI!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Bravo zevse, konacno nekom da se smuce ponavljanje i dogadjaji bez smisla. Thank you
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Strana 38 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu