Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 9 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 9 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+34
Majka žaba
Vazarius
victarion greyjoy
R@tep
Lord M.
Harald Hridni
CRNIJASTREB
Blacko
love sansa
Oberin Martel
Brat Crni
Greyhound
DjokaBA
Sparkling Comet
bockybp
Witcher
Зимоврел
Prince of Ravens
Princ Regar
White Rabbit
Zevs86
Nim
orome
Dimeks
Srle
Hokins
Nocnoi_Dozor
азор ахаи
Kian The Nephilim
khaleesi92
Chandrian
Assassin
HuddleBre
StefkeKum
38 posters
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
To daju fore debelom da završi sve knjige. Ali znajući njega....
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Nada da će onaj proliv koji je strefio Degeneris u petoj knjizi biti smrtonosan se iznenada budi:
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Jel ovo znak da će serija biti brutalnija i od Martinovih knjiga?
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Hahaha, kao da do sada nije bila?
I to što kažeš, pravo se bojim, šta bi im još moglo pasti na pamet, a sad pričaju kako će biti 8. sezona, slutim turobnu sudbinu našim junacima.KrleTuđin ::Hahaha, kao da do sada nije bila?
Sparkling Comet ::I to što kažeš, pravo se bojim, šta bi im još moglo pasti na pamet, a sad pričaju kako će biti 8. sezona, slutim turobnu sudbinu našim junacima.KrleTuđin ::Hahaha, kao da do sada nije bila?
HBO je rekao da će gurati seriju kolko god može, tako su spomenuli da će možda produžiti i do 9. i 10. sezone čak.
Ja sam na kraju prethodne sezone rekao kako sam završio sa serijom dok knjige ne izađu, ali kako se premijera bliži, odlučnost mi slabi.
Spojlere ionako ne mogu da izbegnem, pa što onda da se mučim...
Meni nikad nije ni palo na pamet da ne gledam seriju, jer, možda nećemo ni vidjeti kraj serijala, daleko bilo , ali treba biti spreman na sve opcije , plus ja sam strašno radoznala, gdje da ne saznam ko će da sjedne na Gvozdeni prestol.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::I to što kažeš, pravo se bojim, šta bi im još moglo pasti na pamet, a sad pričaju kako će biti 8. sezona, slutim turobnu sudbinu našim junacima.KrleTuđin ::Hahaha, kao da do sada nije bila?
HBO je rekao da će gurati seriju kolko god može, tako su spomenuli da će možda produžiti i do 9. i 10. sezone čak.
Ja sam na kraju prethodne sezone rekao kako sam završio sa serijom dok knjige ne izađu, ali kako se premijera bliži, odlučnost mi slabi.
Sparkling Comet ::Meni nikad nije ni palo na pamet da ne gledam seriju, jer, možda nećemo ni vidjeti kraj serijala, daleko bilo , ali treba biti spreman na sve opcije , plus ja sam strašno radoznala, gdje da ne saznam ko će da sjedne na Gvozdeni prestol.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::I to što kažeš, pravo se bojim, šta bi im još moglo pasti na pamet, a sad pričaju kako će biti 8. sezona, slutim turobnu sudbinu našim junacima.KrleTuđin ::Hahaha, kao da do sada nije bila?
Ahh, meni se malo smučilo posle one scene sa malenom Širin, i generalno svih izmena koje su napravili u čitavoj sezoni...
https://imgur.com/gallery/t8NHg
Ali, verovatno ću pratiti, jer bolje da se istovremeno iznenadim sa ostatkom sveta kad Degeneris stvarno odapne, nego da naknadno saznam na internetu i zakasnim sa likovanjem.
Čisto sumnjam da će se nešto ozbiljno desiti Deneris , a sad promjene, to je uvijek zanimljivo pitanje, koliko trebaš i možeš dozvoliti sebi umjetničke slobode prilikom ekranizovanja knjiga, mislim da niko nikad ne može biti u potpunosti zadovoljan, svi mi imamo viziju kako to treba , ali možda je onda najbolje razdvojiti ta dva svijeta i u svakom uživati posebno.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::Meni nikad nije ni palo na pamet da ne gledam seriju, jer, možda nećemo ni vidjeti kraj serijala, daleko bilo , ali treba biti spreman na sve opcije , plus ja sam strašno radoznala, gdje da ne saznam ko će da sjedne na Gvozdeni prestol.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::I to što kažeš, pravo se bojim, šta bi im još moglo pasti na pamet, a sad pričaju kako će biti 8. sezona, slutim turobnu sudbinu našim junacima.KrleTuđin ::Hahaha, kao da do sada nije bila?
Ahh, meni se malo smučilo posle one scene sa malenom Širin, i generalno svih izmena koje su napravili u čitavoj sezoni...
https://imgur.com/gallery/t8NHg
Ali, verovatno ću pratiti, jer bolje da se istovremeno iznenadim sa ostatkom sveta kad Degeneris stvarno odapne, nego da naknadno saznam na internetu i zakasnim sa likovanjem.
Sparkling Comet ::
Čisto sumnjam da će se nešto ozbiljno desiti Deneris , a sad promjene, to je uvijek zanimljivo pitanje, koliko trebaš i možeš dozvoliti sebi umjetničke slobode prilikom ekranizovanja knjiga, mislim da niko nikad ne može biti u potpunosti zadovoljan, svi mi imamo viziju kako to treba , ali možda je onda najbolje razdvojiti ta dva svijeta i u svakom uživati posebno.
Molim? Alek Ginisov meme je već spreman kad se taj momenat desi:
Što se promena tiče - meni stvarno ne smetaju, ukoliko su promene dobre i služe svrsi. U mnogim slučajevima ovo nije bio slučaj sa serijom, i to je došlo do izražaja u prošloj sezoni. Nije to toliko bilo do moje vizije i kako sam ja zamislio, već nepoštovanje izvornog materijala od strane producenata.
Ali, kao što si i sama rekla - najbolje je odvojiti ih.
Game of Thrones je serija koja u velikom dijelu zavisi od elemenata iznenađenja i senzacionalizma, a vjerovatno i sami producenti uživaju da mijenjaju dijelove radnje, da daju svoj lični pečat cijeloj seriji, pa su se malo zanijeli, a mislim da će to sad još više doći do izražaja kad oni samo znaju kostur buduće radnje, a sve one sitne detalje Martin još nije ni napisao, možemo se samo tješiti mišlju da će na kraju svi doći na isti cilj, samo će im staze biti drugačije.
Sparkling Comet ::Game of Thrones je serija koja u velikom dijelu zavisi od elemenata iznenađenja i senzacionalizma, a vjerovatno i sami producenti uživaju da mijenjaju dijelove radnje, da daju svoj lični pečat cijeloj seriji, pa su se malo zanijeli, a mislim da će to sad još više doći do izražaja kad oni samo znaju kostur buduće radnje, a sve one sitne detalje Martin još nije ni napisao, možemo se samo tješiti mišlju da će na kraju svi doći na isti cilj, samo će im staze biti drugačije.
Shvatam šta hoćeš da kažeš - vrlo lako se može desiti da imamo dve potpuno različite verzije serijala koji imaju isti samo krajnji cilj, ne i sredstva i put do njega. Tako da spojler i nije spojler ako se potpuno razlikuje od izvornog materijala.
Mislim da si me nenamerno ubedila da gledam šestu sezonu i uživam u sadizmima i jedne i druge strane.
Znaš li u čijim sam još sadizmima uživao? Sadizmima Robin Hob i avanturama Kneževića Plemenitog. Nisam odavno.
Upravo to, uostalom spojleri nisu Babaroge.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::Game of Thrones je serija koja u velikom dijelu zavisi od elemenata iznenađenja i senzacionalizma, a vjerovatno i sami producenti uživaju da mijenjaju dijelove radnje, da daju svoj lični pečat cijeloj seriji, pa su se malo zanijeli, a mislim da će to sad još više doći do izražaja kad oni samo znaju kostur buduće radnje, a sve one sitne detalje Martin još nije ni napisao, možemo se samo tješiti mišlju da će na kraju svi doći na isti cilj, samo će im staze biti drugačije.
Shvatam šta hoćeš da kažeš - vrlo lako se može desiti da imamo dve potpuno različite verzije serijala koji imaju isti samo krajnji cilj, ne i sredstva i put do njega. Tako da spojler i nije spojler ako se potpuno razlikuje od izvornog materijala.
Mislim da si me nenamerno ubedila da gledam šestu sezonu i uživam u sadizmima i jedne i druge strane.
Znaš li u čijim sam još sadizmima uživao? Sadizmima Robin Hob i avanturama Kneževića Plemenitog. Nisam odavno.
Drago mi je, to mi je karakterna osobina, da ubijedim ljude oko sebe u sve i svašta.
Haha, vidiš pravo si me iznenadio, na kraju ću ja to još i pročitati, mrvica po mrvica i radoznalost će da me pojede, ako ne pročitam.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
Whoa, that is gruesome.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Suptilna poruka da ce kepec biti skracen?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
I Deneris sa Tirionove desne strane i Sansa sa leve. I Džejmi i Sersei. Sva su lica na izvolte, zar nisi primetio?
Ja više mislim da će ovo biti Arjina sezona lova.
Ja više mislim da će ovo biti Arjina sezona lova.
Oh pa Tirion je upecatljiv zbog bradurine Za Degeneris i Sansu me nije mnogo briga, Dzejmija bi mi bilo zao. Zbog Sersei bi mi zastala knedla u grlu mozda
Inace kad sam video Nedovu facu, pomislio sam da bi Arja mogla da se maskira u njega kada dodje u kraljevstvo.
Inace kad sam video Nedovu facu, pomislio sam da bi Arja mogla da se maskira u njega kada dodje u kraljevstvo.
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Strana 28 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu