Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 10 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 10 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 84 dana Pet 20 Sep 2013, 17:16
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+34
Majka žaba
Vazarius
victarion greyjoy
R@tep
Lord M.
Harald Hridni
CRNIJASTREB
Blacko
love sansa
Oberin Martel
Brat Crni
Greyhound
DjokaBA
Sparkling Comet
bockybp
Witcher
Зимоврел
Prince of Ravens
Princ Regar
White Rabbit
Zevs86
Nim
orome
Dimeks
Srle
Hokins
Nocnoi_Dozor
азор ахаи
Kian The Nephilim
khaleesi92
Chandrian
Assassin
HuddleBre
StefkeKum
38 posters
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
Odgledao i ovu poslednju, tj sedmu. Najdrazi deo mi je bio kada je ova mala pescana odigrala igru sa Bronom, i kada su uhapsili Sersei Ovo ostalo onako, cak mi se nije nesto dopao ni susret Tiriona i Deni. Nadam se da ce u sledecoj epizodi biti nekih zanimljvih informacija iz njihovog razgovora!
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Prebacila se i ta prica i pojedinac na moj status na fejsu lol.Lord M. ::bilo je pojedinaca koji su pratili svjetski trend uzasnutoscu Sansinom pozadinskom sudbinom...
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
hahaha, pratio sam komentare na tvoj status jedno vrijeme ali nisam vidio da se lik prikljucio.Witcher ::Prebacila se i ta prica i pojedinac na moj status na fejsu lol.Lord M. ::bilo je pojedinaca koji su pratili svjetski trend uzasnutoscu Sansinom pozadinskom sudbinom...
sad citam, jebi mi sve ako lik nije popustio...
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Dok sam gledao ovu jeftinu kopiju Gladijatora vristao sam od seha...Od Martinovih knjiga i tematike, oni nasli da kopiraju, jer zasto da ne...
Inace, gledajuci ovu epizodu dodjoh do nove teorije, nakon rata sa Tudjinima, svi glavni likovi ginu, a Sirin i Rikon se vencavaju i vladaju srecno i bericetno
Inace, gledajuci ovu epizodu dodjoh do nove teorije, nakon rata sa Tudjinima, svi glavni likovi ginu, a Sirin i Rikon se vencavaju i vladaju srecno i bericetno
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Godina : 38
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
Hahahahha, dobra pretpostavka Blacko, mada mislim da je na Rikona i Martin zaboravio! Ja sto vise cekam i gledam ovu seriju, navijam za teoriju da Dzon i Deni zarate na kraju i da ih bukvalno sve pokrije pepeo. Da, u tolikoj sam agoniji!
Kian The Nephilim- Putujući Učenjak
- Broj poruka : 1715
Raspoloženje : Kometa mi je zena! :) Sta mislite, kakvo onda moze biti? :)
Reputacija : 284
Datum upisa : 17.06.2013
Gospode Boze koliko je bila dobra ova poslednja epizoda! Znaci jos uvek se tresem od uzbudjenja i ne mogu da se saberem! Bukvalno sam uhvatio sebe kako vristim od uzbudjenja zbg onoga sto se desavalo na ekranu! Dajte im sav budzet ovog sveta samo da oakve epizode prave! ODUSEVLJEN!
Kian The Nephilim ::Gospode Boze koliko je bila dobra ova poslednja epizoda! Znaci jos uvek se tresem od uzbudjenja i ne mogu da se saberem! Bukvalno sam uhvatio sebe kako vristim od uzbudjenja zbg onoga sto se desavalo na ekranu! Dajte im sav budzet ovog sveta samo da oakve epizode prave! ODUSEVLJEN!
Bukvalno ista reakcija Kiane! Ja sam preoduševljen! Moram ovo gledati jedno deset puta... haha i dalje sav drhtim Iskupise se za celu sezonu u ovih 25 minuta
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 32
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Bukvalno! Znaci vec sa zakazao ponovno gledanje vec veceras! Ali bukvalno sve u epizodi, Tirion i Deni, bas su pravi duo kakav sam zamisljao, njihova konverzacija, bockanje, Sersei koja pada na samo dno, a vec od dogadjajima iza zida necu ni komentarisati! Dovoljno je sto ne mogu jos uvek da podignem vilicu sa poda! Winter has finally come!
Evo sjajnih vesti za sve Grejdžoje
http://observer.com/2015/05/game-of-thrones-speculation-casting-calls-for-season-six-hint-at-new-characters/
http://observer.com/2015/05/game-of-thrones-speculation-casting-calls-for-season-six-hint-at-new-characters/
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 32
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Поправља се сезона како одмиче, седма и осма епизода лако држе пажњу. И више од тога.
- Spojler:
Ово је дефинитивно био моменат који највише изненађује
Longclaw, мач који је Џон употребио, добио је од Мормонта. Како је у питању валиријска производња, ето још једног начина, попут "класичног" dragonglass-а како против највећег непријатеља.
Занимљиво, занимљиво.
Иначе, мачеве од валиријског челика имају још и:
а) Нед Старк је имао свој чувени, који је претопљен у два комада. Један је Тивин дао Џејмију Ланистеру, а овај Бријени, адруги је био Џофријев, после чијег убиства је припао Томену.
б) Породица Сема Тарлија има један
в) Кућа Корбреја, такође
г) Нож којим је покушано убиство младог Брена на самом старту је такође од валиријског челика
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
Posle ove epizode ponovo s nestrpljenjem iscekujem sledeci ponedeljak. Bjeli hodaci su me odusevili
Zar onaj Ten, celavi baja sa oziljcima po glavi, sto je bio na sastanku staresina nije umro u devetoj epizodi iz prosle sezone, u bici za zid?
Zar onaj Ten, celavi baja sa oziljcima po glavi, sto je bio na sastanku staresina nije umro u devetoj epizodi iz prosle sezone, u bici za zid?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
super epizoda... Tuđini su cool u svakom smislu, a utvare su mi previše zombi stajl
sersi eh divota... Karma je zaista kučka
sersi eh divota... Karma je zaista kučka
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
а су моћни туђински ратници
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Stvarno dobra epizoda,bas dobra.De ce kopile Boltona sa dvadeset ljudi?Inace naleteo sam na jednu zanimljivu teoriju inspirisanu psmom `Doronjaninova zena` ,postavicu sutra posto sam trenutno u krevetu i ovo kucam preko fona.Inace Jara Grejdzoj se pojavljuje u sledecoj epizodi...
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Tucnjava pocela traljavo...a posle je dobila zamah...mada u trenutku pomislih da gledam Walking Dead(iako nisam to gledao lol) ...Posle onog smesnog sukoba u Dorni,koji je bas bas izgledao bzvz...sinoc su dokazali da mogu mnogo bolje...
Malo mi je Tormundova prica,ono kao,za decu...odjednom kapira da je mir do jaja,da moraju zajedno...mislite na decu,bla bla...
Anyway,mislim da je sinocnja epizoda dosla do tacke gde se knjiga zavrsava ? Neka me neko ispravi..ali mislim da cemo gledati desavanja koja nismo ni citali u knjizi.
Na kraju,vec vidim scenu kako Dzon gine u poslednjoj epizodi..i to od onog malog iz Nocne Straze sto je pricao sa Semom u poslednjoj ep...kako se zvase taj malisa...
Malo mi je Tormundova prica,ono kao,za decu...odjednom kapira da je mir do jaja,da moraju zajedno...mislite na decu,bla bla...
Anyway,mislim da je sinocnja epizoda dosla do tacke gde se knjiga zavrsava ? Neka me neko ispravi..ali mislim da cemo gledati desavanja koja nismo ni citali u knjizi.
Na kraju,vec vidim scenu kako Dzon gine u poslednjoj epizodi..i to od onog malog iz Nocne Straze sto je pricao sa Semom u poslednjoj ep...kako se zvase taj malisa...
Srle- Broj poruka : 911
Raspoloženje : :)
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
Odlicna epizoda, koja je celu sezonu podigla za bar jednu ocenu, ako ne i vise!
Znaci kompletna je zanimljiva, i puna akcije i dogadjaja Mislim da bih i ja mogao jos jednom da bacim pogled
Definitivno najzanimljiviji deo mi je sa Setacima, a posle toga ovaj sa Deni i Tirionom.
Sto se tice Remzija, mislim da ce on sa svojih dvadesetak ljudi da pokusa da rokne Stanisa ili tako nesto. Tu ce mozda da jedan od njih dvojice nastrada, ili mozda cak i Davos ili Melisandra. Ne bi me cudilo da Remzi uzme Sirin kao taoca( ili nekog drugog kao taoca) . Jedva cekam 9tu!
Znaci kompletna je zanimljiva, i puna akcije i dogadjaja Mislim da bih i ja mogao jos jednom da bacim pogled
Definitivno najzanimljiviji deo mi je sa Setacima, a posle toga ovaj sa Deni i Tirionom.
Sto se tice Remzija, mislim da ce on sa svojih dvadesetak ljudi da pokusa da rokne Stanisa ili tako nesto. Tu ce mozda da jedan od njih dvojice nastrada, ili mozda cak i Davos ili Melisandra. Ne bi me cudilo da Remzi uzme Sirin kao taoca( ili nekog drugog kao taoca) . Jedva cekam 9tu!
Напокон епизода коју чекам читаве сезоне! Битка изненадна и генијална! Непријатељи су деловали стварно као из Walking Dead... Допала ми се ратница која је подржала Џона и Тормунда што наравно значи да је морала одмах да умре.
Дијалог Тириона и Дени, изванредан, плес два бриљантна ума, баш сам их тако и замишљала након њиховог првог сусрета... Надам се да ће и у књизи нешто слично да се догоди! И баш ме занима у ком правцу се сада усмерава Џорина прича.
Док сам гледала сцену са Серсеи најежила сам се кад је почела да лапће воду са пода. о.О А мештар и даље прави неуништивог монструозног Планину!
Теон толико смењује себе и Воња у разговорима са Сансом да су почели да личе на Фрода и Голума/Смигола
И ја мислим да ће Џона да убоде Оли, Срле! И много ми је драго што напокон уводе Грејџоје у серију!
Дијалог Тириона и Дени, изванредан, плес два бриљантна ума, баш сам их тако и замишљала након њиховог првог сусрета... Надам се да ће и у књизи нешто слично да се догоди! И баш ме занима у ком правцу се сада усмерава Џорина прича.
Док сам гледала сцену са Серсеи најежила сам се кад је почела да лапће воду са пода. о.О А мештар и даље прави неуништивог монструозног Планину!
Теон толико смењује себе и Воња у разговорима са Сансом да су почели да личе на Фрода и Голума/Смигола
И ја мислим да ће Џона да убоде Оли, Срле! И много ми је драго што напокон уводе Грејџоје у серију!
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Meni je jutros nesto drugo palo na pamet sto se tice tih dvadeset ljudi koje Remzi pominje...Zevs86 ::
Sto se tice Remzija, mislim da ce on sa svojih dvadesetak ljudi da pokusa da rokne Stanisa ili tako nesto. Tu ce mozda da jedan od njih dvojice nastrada, ili mozda cak i Davos ili Melisandra. Ne bi me cudilo da Remzi uzme Sirin kao taoca( ili nekog drugog kao taoca) .
U knjizi znamo da ima ono poglavlje(ili dva) posveceno Boltonima gde se objasnjava kako je Remzi ubio polubrata,tj umro je na cudan nacin,a znamo sta to znaci...dakle u seriji je to malo izmenjeno kada je Ruz objavio da mu je zena trudna...a posle Sansa prica Remziju o tome...znaci producenti nam nagovestavaju da ce biti price o tome...a ja vidim samo to da ce Remzi ubiti to dete...E sad,da se vratim na tih 20-ak ljudi...Postoji onaj dijalog u knjizi izmedju Ruza i Remzija kada vidimo da u najmanju ruku ni oni nisu bas tako slozni...Ruz izrazava sumnju da Remzi zeli da prezume vodjstvo Kuce Bolton mnogo pre nego sto mu je sam Ruz namenio...i tu se spominju tu neki najodaniji ljudi...da Ruz ima svoje dousnike medju ljudima koji su odani Remziju...itd...Ispravite me ako gresim,pisem iz secanja...
Sad sam ja to povezao sa serijom...U fazonu,Remzi trazi 20 ljudi,verovatno najhrabrijih pomocu kojih bi mogao da prevlada u samom Zimovrelu,a ne da bi napao Stanisa...Mozda gresim,ali meni sve lici na to da se polako stvara prostor za njihov sukob...Mnogo jasnije ce sve to biti u sl. epizodi...
Srle- Broj poruka : 911
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
pa očito je da će Oli nabosti Džonija... davno sam rekao
inače skontao sam da sam zaboravio da Valirijski čelik ubija Tuđine..
inače skontao sam da sam zaboravio da Valirijski čelik ubija Tuđine..
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Definitivno odlicna epizoda, nadam se da i sledece dve nastavljaju u istom stilu
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
Definitivno odlična epizoda. Danas sam je reprizirao kako bih još jednom video napad Tuđina.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Има сцена кад Руз прича Теону да је Ремзи будала што мисли да има своје људе,мислећи на његове ортаке у оним мучењима,има пар њих,главни псетар ваљда и још неки. Реко је да су то све његови људи и да му редовно јавњају шта све Ремзи ради и планира. тако да не верујем да Ремзи може да направи преврат,јер су сви одани Рузу. Једино ако не промене у серији
R@tep- Broj poruka : 11
Raspoloženje : good
Reputacija : 0
Datum upisa : 24.01.2015
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
@Crni LOOOOOOLz
Posle ovog klipa koji sam malopre video ne zelim vise da pratim ovu smrdljivu seriju.Sta uradise debili...
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Strana 18 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|