Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 10 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 10 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+42
Danhur
Vučja Devica
lazarampovski
khaleesi92
CRNIJASTREB
Gilgurt
VojaLu
Jon Snow
svetlanar
Chandrian
Majka žaba
Witcher
HuddleBre
Oberin Martel
Srle
Syrio Forel
JohnieRW
Remzi Bolton
Sparkling Comet
Окир
Assassin
Лираел
Nocnoi_Dozor
Lothesse
bockybp
StefkeKum
Blacko
Lord Dirk
White Rabbit
Зимоврел
Zevs86
Ket sa kanala
Princ Regar
Kian The Nephilim
Prince of Ravens
Uno Nomesta
Nim
Dimeks
Hokins
Gart
азор ахаи
Lya
46 posters
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
Zevs86 ::Obicno je do sada u Martinovom svetu svaka magija preterano skupa i komplikovana da se shvati i izvede. Ovo deluje nekako "nerealno" lako za Martinov univerzum i magijsku postavu sveta. Sta bi sa onim da nista nije besplatno, ili ti da za sve treba krv itd itd ? Malo me bacilo to u rebus sada...
Potpuno se slazem, nekako je neobicno sto iako je i vise nego ocigledno da magija postoji, nema onog klasicnog carobnjastva ili necega slicnog.. i onda vidimo ovo. Mozda su hteli da kazu da je upravo to jaca strana belih hodaca i da ce to odigrati knjucnu ulogu u kasnijem okrsaju. U svakom slucaju bas iz toga proizilazi milion pitanja...
p.s. Sad mi je palo na pamet sve ono sa onom zelenom tecnoscu wildfire koja je iskoriscena da se Krajeva luka suprotstavi Stanisu i koliko je bilo komplikovano i tesko da se sve to proizvede itd... a to cak nije striktno ni magija vec vise hemija ali svakako ima i elemenata magije u celoj toj prici.
khaleesi92- Broj poruka : 49
Raspoloženje : :(
Reputacija : 0
Datum upisa : 03.03.2014
Bravo.Svidja mi se kako razmisljasVučja Devica ::Deneris bi mogla da izbaci sisu da nam bude bar malo zanimljivo. xD
I svidja mi se tvoj nick.
Cek,on nije onaj iz Krvavih Lakrdijasa ? Lakrdijasi-Boltoni,dodje mu na istoZevs86 ::@Srle To nije Vargo bre
Ne znam stvarno sto su to izmenili...nesto sam istripovao da ima veze sa onim Remzijevim pismom upuceno Dzonu...mozda ce i to sad izmeniti.
Meni je poslednja scena stvarno jedna od najjacih do sad,vizuelno...ali mislim da nisu trebali to da otkrivaju...kao kako nastaju WW...uzmu Krasterovo dete,odnesu ga tamo,malo magije...i to je to...ne znam,nekako mi jeftino to...
Poslednji izmenio Srle dana Uto 29 Apr 2014, 18:12, izmenjeno ukupno 1 puta
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Raspoloženje : :)
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
khaleesi92 ::
p.s. Sad mi je palo na pamet sve ono sa onom zelenom tecnoscu wildfire koja je iskoriscena da se Krajeva luka suprotstavi Stanisu i koliko je bilo komplikovano i tesko da se sve to proizvede itd... a to cak nije striktno ni magija vec vise hemija ali svakako ima i elemenata magije u celoj toj prici.
To je znano, glavni piromanser je podneo izvestaj Tirionu kako mnogo brze prave tvar i kako neki njihovi "recepti" sada bolje funkcionisu nego ikada pre, pa cak i neke vradzbine za koje su svi smatrali da ne deluju.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
‘Winds of Winter’ Release Date: George R.R. Martin Won't Finish The Series Before ‘Game Of Thrones’ Is Over, And The Last Episode Just Proved It [SPOILERS]
http://www.idigitaltimes.com/articles/22816/20140428/winds-winter-release-date-game-thrones-george-martin.htm
http://www.idigitaltimes.com/articles/22816/20140428/winds-winter-release-date-game-thrones-george-martin.htm
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
I još jednomSparkling Comet ::‘Winds of Winter’ Release Date: George R.R. Martin Won't Finish The Series Before ‘Game Of Thrones’ Is Over, And The Last Episode Just Proved It [SPOILERS]
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
bockybp ::I još jednomSparkling Comet ::‘Winds of Winter’ Release Date: George R.R. Martin Won't Finish The Series Before ‘Game Of Thrones’ Is Over, And The Last Episode Just Proved It [SPOILERS]
+ sve je to meni OK, samo da on to napiše, zamisli još da ostane nedovršeno, imali bismo samo seriju.
Game of Thrones Season 4 Spoilers: Major Book Changes Coming Our Way
http://www.wetpaint.com/game-of-thrones/articles/2013-10-14-season-4-spoilers-major-book
http://www.wetpaint.com/game-of-thrones/articles/2013-10-14-season-4-spoilers-major-book
Sta znam meni se epizoda svidela! Nisam neki cistunac da mora striktno po knjizi, tako da sto se mene tice moze! Jedino mi je sad malo jezivo sto ne znam sta ce sledece naici, jer sam na kraju ove stajao sa vilicom do poda! Ne dopada mi se Bren prica i sto su ga doveli onde, i kad sam video onog Loka u nocnoj strazi zeludac mi se okrenuo!
A od scene kad Kalisi stoji na piramidi sa Targarjen zastavom preko Harpije sam se ceo najezio! Znaci vizuelno savrsenstvo! Zamalo nisam suzu pustio! I bas me briga, i neka zavrse seriju, a posle neka Martin jede g*, jer on to zavrsiti nece sigurno! A skoro sam razmsljao nesto, imam teoriju da je on iscitao svce fanm teorije i sad gleda nacin da ih sve zezne i smisli nove zaplete, ali kasnoooooo....
A od scene kad Kalisi stoji na piramidi sa Targarjen zastavom preko Harpije sam se ceo najezio! Znaci vizuelno savrsenstvo! Zamalo nisam suzu pustio! I bas me briga, i neka zavrse seriju, a posle neka Martin jede g*, jer on to zavrsiti nece sigurno! A skoro sam razmsljao nesto, imam teoriju da je on iscitao svce fanm teorije i sad gleda nacin da ih sve zezne i smisli nove zaplete, ali kasnoooooo....
Kian The Nephilim- Putujući Učenjak
- Broj poruka : 1715
Godina : 34
Raspoloženje : Kometa mi je zena! :) Sta mislite, kakvo onda moze biti? :)
Reputacija : 284
Datum upisa : 17.06.2013
Која је ово књига била преточена у серију? Неке сцене су ми баш засметале јер су биле филери а друге су ми биле ОК иако убачене.
Ево га промо за следећу недељу. Суђење! Jara/Asha! Glimpse of Braavos.
- Spojler:
- -Томеново крунисање ми се допало и опет морам да поновим како је драг дечкић Не осећа се да је глумац промењен, добро се уклопио. Чери не гледа ове епизоде док све не буду изашле али ће јој се сигурно свидети ове сцене Разговор Серсеи и Марџори је био течан, животан. Lannisters might be rich and proud but Tyrells are more than a match. Charming, beautiful, deadly roses.
-Дени се пресвукла баш како је Ним желела! Cleon name mention!
- Разговор Сансе са Робертом Ерином је био баш симпатичан мада донекле creepy :(No breast feeding yay! For now Овако старији, дечак који игра Роберта Ерина јако личи на Лису, ваљда због носа. о.О
Сцене у Орловом гнезду можда и најбоље, оне су макар подсећале на оне у књигама и некако су ме умириле Позната територија Открили су читаоцима већ сада да је Лиса убила мужа, занимљиво. Yuck Lysa Arryn throwing herself all over Littlefinger :(The things we do for love. It was kinda tacky. У разговору са тетком ми се Санса учинила веома лепа, када су причале о томе како је Кејтлин волела слаткише Лепо јој стоји пуштена коса. Kate Dickie nailed the crazy bitch aunt role. А Софина глума и даље шкрипи мада се мало побољшала.
И да: Sansa should have said: „I’m a maiden, I swear it!“ „I am a virgin“ sounds too…Contemporary. Сада Санса треба да се уда за Роберта Ни то није као у књизи Избацују ликове.
-Допала ми се сцена у којој Арја вежба са мачем крај реке <3 Мада није ми се после свидео тај разговор са Псетом, шта ја знам... Буквално измишљају сцене.
-Свидео ми се разговор Серсеи и Оберина, иако је измишљен Понекад ми се допадну сцене које нису из књиге, ако продубљују карактер протагонисте, макар те изненаде, буде занимљиво за гледање Показали су њену материнску црту веома добро.
-Под и Бријена напросто комични али допао ми се развој њиховог односа
-Некако су се искобељали из сцена код Крастерове колибе, битка је била ОК, додало је мало акције у Бренову причу. Смешно је што су написали пред четврту сезону да ће бити акције у серији у скоро свакој епизоди а онда су акцију измислили
Знала сам да ће се мимоићи са братом :(Jon kicked some serious ass, but come on! Sword through the mouth felt so cheesy. Бреново самоспашавање није било лоше, I played along, али ми је глупа сцена замало силовања Мире.
Ово ми није било јасно: Да ли Џоџен као сада има моћ да баца ватру или је он то видео визију себе како гори а други нису то могли да виде?
И да, Лок односи Брена а оставља живе Ходора, Џоџена и Миру. Umm…Расплет: десет минута касније Џон их проналази и стиже и убија Лока, не би тај далеко одмакао носећи Брена. И где га је уопште као носио? о.О Weak plot point.
Џон и Дух су се опет срели <3 <3 Како је диван са белим крзном <3
Много ми недостаје Тирион <3
Кад ће да убију Бејлона Грејџоја?
И кад ће доћи Госпа Каменог Срца?
Свидели су ми се ови цитати:
- Тајвин и Серсеи:
„But someone must work there, it is comprised of people”
„And temple is comprised of stones. When one crumbles, another takes its place”
The Iron Bank will have its due!
-Псето:
Who taught you that shite? xD
-Серсеи и Оберин:
-What good is power if you cannot protect the ones you love?
-“We don’t hurt little girls in Dorne”
“Everywhere in the world they hurt little girls”
Ево га промо за следећу недељу. Суђење! Jara/Asha! Glimpse of Braavos.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Изгледа да сам једини човек коме се свиђају промене
Иста прича, али испричана на два различита начина... књига и серија.
ПС: Дајте бре те Тењане
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
Moraću pogledati epizodu još jednom, da mi se malo slegnu utisci. Za sada mi se čini da je ovo najslabija epizoda sezone.
I da Deni. Deni, Deni, Deni. Da li je to do Emilije, ili do likova koji su pisali njen dijalog ja ne znam. Od svake njene rečenice mi se, da izvinete, sere. A baš sam je pre gotivio...
I da Deni. Deni, Deni, Deni. Da li je to do Emilije, ili do likova koji su pisali njen dijalog ja ne znam. Od svake njene rečenice mi se, da izvinete, sere. A baš sam je pre gotivio...
I da. Ta cela priča o brodovima. Da li to znači da će izbaciti Viktariona iz serije?
Princ Regar ::
Inace, mislim da Dzon i Bren ipak nece stici da se vide. Mozda ce Bren da "udje" u Hodora i da nekako pobegnu dok se ovi bore. Rasta ce pojesti neki od jezovuka, sto posto.
Moj post od prethodne nedelje :)Znaci, mali Dzodzen mi nije ravan
Princ Regar ::Princ Regar ::
Inace, mislim da Dzon i Bren ipak nece stici da se vide. Mozda ce Bren da "udje" u Hodora i da nekako pobegnu dok se ovi bore. Rasta ce pojesti neki od jezovuka, sto posto.
Moj post od prethodne nedelje :)Znaci, mali Dzodzen mi nije ravan
Regare pravi si zelenvid
Ma jok, na naskom je Dragondreamer, zelenvidi su za ove sa krznom A uostalom, Dzodzen je predvideo samo jedan dogadjaj, a ja tri
Princ Regar ::Ma jok, na naskom je Dragondreamer, zelenvidi su za ove sa krznom :)A uostalom, Dzodzen je predvideo samo jedan dogadjaj, a ja tri :D
da čujem previđanja i za sljedeće epizode
Meni se ova epizoda kao i ceo serijal sviđaju jer uvek kada gledam filmove/serije koji se zasnivaju na nekim knjigama, gledam sa rezervom jer znam da je vrlo teško preneti celu knjigu, sve zaplete i sve likove na ekran. A i kada čitamo knjige, mi sami stvaramo likove i taj svet u svojoj glavi na osnovu onoga što je na papiru, kada neko to prenese u vizuelni domen, izgleda nam - ma koliko to glupo zvučalo - pomalo čudno i moramo da se priviknemo. Mada, ako stvarno budu izbali Viktariona kao što je neko već napisao, e onda zaboravite sve što sam rekao i mrzite ih koliko god možete.
StefkeKum ::Изгледа да сам једини човек коме се свиђају промене
Nisi jedini, kao što kažeš ista priča, ispričana različito, što je čini još zanimljivijom i zabavnijom.
Stvarno, Tenjani su strava.
Odgledao i ja. Imam pitanje. Da li mali Erin u knjizi zna ko je Sansa? Čini mi se da je zove Alejna.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Ne zna. A ne kontam i zašto je u seriji Sansa Maloprstićeva nećaka a ne ćerka...Nocnoi_Dozor ::Odgledao i ja. Imam pitanje. Da li mali Erin u knjizi zna ko je Sansa? Čini mi se da je zove Alejna.
Ne znam da li ste primetili da su promenili izgled Gnezda Sokolovog
Old
New
Old
New