Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 9 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 9 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+42
Danhur
Vučja Devica
lazarampovski
khaleesi92
CRNIJASTREB
Gilgurt
VojaLu
Jon Snow
svetlanar
Chandrian
Majka žaba
Witcher
HuddleBre
Oberin Martel
Srle
Syrio Forel
JohnieRW
Remzi Bolton
Sparkling Comet
Окир
Assassin
Лираел
Nocnoi_Dozor
Lothesse
bockybp
StefkeKum
Blacko
Lord Dirk
White Rabbit
Зимоврел
Zevs86
Ket sa kanala
Princ Regar
Kian The Nephilim
Prince of Ravens
Uno Nomesta
Nim
Dimeks
Hokins
Gart
азор ахаи
Lya
46 posters
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
Možda će Hladnoruki da se pojavi da spasi Brena... *_*
Vučja Devica- Broj poruka : 11
Raspoloženje : He was once a true love of mine.
Reputacija : 3
Datum upisa : 28.04.2014
Гледам ову задњу сцену и зинуо ко нилски коњ
Много ми се свидело, првенствено зато што нам дају мали увид у ветрове.... Дошло је време да се радујемо свакој кашици коју нам дају.
Епизода без дивљана, Арје, Тајвина.... Све у свему, одушевљен као и увек
Много ми се свидело, првенствено зато што нам дају мали увид у ветрове.... Дошло је време да се радујемо свакој кашици коју нам дају.
Епизода без дивљана, Арје, Тајвина.... Све у свему, одушевљен као и увек
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
Sad sam ponovo pogledao poslednju scenu i primetio da
- Spoiler:
- iza "Noćnog Kralja" stoje drugi WW
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Ja ih izbroja o tacno trinasetbockybp ::Sad sam ponovo pogledao poslednju scenu i primetio da
- Spoiler:
iza "Noćnog Kralja" stoje drugi WW
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Godina : 38
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
Ne kontam cemu tolika odusevljenost poslednjom scenom, nije kao da su nam otkrili nesto sto nismo znali. Meni se recimo i dalje ne svidja to sto su Hodaci prikazani mnogo monstruoznije nego u knjizi. Kada sam prvi put video Hodaca na kraju 2. sezone bas sam pomislio kako gotivno izgleda, ali posle kada sam ponovo iscitivao knjigu, ipak mi je se vise svideo njihov opis u knjizi, vitki, graciozni, prelepi, uglancana ledena koza poput stakla. Dok me ovi iz serije vise podsecaju na Edija iz Mejdena nego na Hodace
Inace, mislim da Dzon i Bren ipak nece stici da se vide. Mozda ce Bren da "udje" u Hodora i da nekako pobegnu dok se ovi bore. Rasta ce pojesti neki od jezovuka, sto posto.
Inace, mislim da Dzon i Bren ipak nece stici da se vide. Mozda ce Bren da "udje" u Hodora i da nekako pobegnu dok se ovi bore. Rasta ce pojesti neki od jezovuka, sto posto.
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Kao velikom fanu knjiga ova epizoda me bas ono razocarala u smislu odstupanja. Previse ali PREVISE se otislo od originalne Martinove fabule. Dzon iza Zida, Lok sa njim, Bren u Krasterovoj utvrdi, osvajanje Mirina... Moracu i ja da se predam i pratim seriju kao bilo koju drugu.
Vjerujem da su brojna odstupanja napravljena jer sve vise ljudi je procitalo knjige od pocetka emitovanja serije, pa reditelji ne zele da budu previse predvidljivi. U prvoj sezoni su mogli copy-paste knjige da urade, ne bi marili ni mi koji smo je vec procitali, a ni ovi koji nisu imali pojma o knjigama. Ali vremenom smrt Neda, Roba, Ketlin i ostalih omiljenih likova, vjerovatno je ucinila da siroka narodna masa zazeli da bude pripremljena za naredne neprijatne sokove i iznenadjenja... Who knows
P.S vidim otvorili ste i temu Izmene i odstupanja, posjeticu je kad ugrabim malo vise vremena
Vjerujem da su brojna odstupanja napravljena jer sve vise ljudi je procitalo knjige od pocetka emitovanja serije, pa reditelji ne zele da budu previse predvidljivi. U prvoj sezoni su mogli copy-paste knjige da urade, ne bi marili ni mi koji smo je vec procitali, a ni ovi koji nisu imali pojma o knjigama. Ali vremenom smrt Neda, Roba, Ketlin i ostalih omiljenih likova, vjerovatno je ucinila da siroka narodna masa zazeli da bude pripremljena za naredne neprijatne sokove i iznenadjenja... Who knows
P.S vidim otvorili ste i temu Izmene i odstupanja, posjeticu je kad ugrabim malo vise vremena
Lord Dirk- Broj poruka : 131
Godina : 35
Raspoloženje : Na nivou
Reputacija : 10
Datum upisa : 02.07.2011
Blacko ::Ja ih izbroja o tacno trinasetbockybp ::Sad sam ponovo pogledao poslednju scenu i primetio da
- Spoiler:
iza "Noćnog Kralja" stoje drugi WW
Nocni kralj je bio 13. po redu zapovednik NS
Upravo odgledah i meni se svidela poslednja scena. . To je nagoveštaj šta će nam Martin pokazati u Zemljama večne zime. A da ima odstupanja ima to valjda da bi dopunili sezonu. Jeste da nisam zadovoljan nekim promenama, ali se trudim da knjigu i seriju gledam zasebno.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Hmmmmm koliko ste ovde napisali plašio sam se da pogledam epizodu...
- Spojler:
Jest da je nepotrebno i čudno ovo dodavanje sa Brenom i Džonom i ovim Lokom koji je trebao da bude Vargo Hout, ali valjda će to da završe negde u sledećoj epizodi ili onoj posle... Definitivno će se Džon i Bren videti.. Šta znam baš je veliko odstupanje, ali više sam i oguglao na to... Više me i ne nervira.. Serija ide svojim tokom, nadam se da će se približiti knjizi koliko je moguće...
Nego nije mi jasno gde je Tormund i Tenjani, što se zadržaše toliko.. Mislim Džon stigne 60 liga iza Zida po snegu, a oni se vuku ko creva do Crnog Zamka, verovatno će da oduže napad na zamak sa južne strane do kraja sezone... Da ne pričam da Stanis nije još ni krenuo
Sve do sada kada sam pricala o seriji nekome ko nije ni citao knjige ni gledao seriju (a to se desava cesto, posto smaram ljude oko sebe;), sve(svo? who knows) vreme im govorim kako sam zaista presrecna sto prate knjige koliko toliko.. Sada... Nemam pojma. Ovo je bas previse odstupanja. Jos sam ja citala prve knjige davno, pre oko 2,3 godine.. i onda se i ne secam mnogo detalja i verovatno mi je dosta stvari do sada promicalo da se promenilo.. Ali sada ova epizoda... definitivno bas veliki detour od knjiga.. Slazem se sa vama ostalima, od sada su mi knjige jedno, serija drugo... To je jedini nacin da ne poludim dok gledam seriju.
khaleesi92- Broj poruka : 49
Raspoloženje : :(
Reputacija : 0
Datum upisa : 03.03.2014
"Све време" Калиси
Ако је њих било 13. а Ноћни краљ је био 13. заповедник Ноћне Страже можда су преосталих 12. остали заповедници Ноћне Страже? о.О
Or not...
Ако је њих било 13. а Ноћни краљ је био 13. заповедник Ноћне Страже можда су преосталих 12. остали заповедници Ноћне Страже? о.О
Or not...
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Mene samo zanima kako će debeli opisati zemlje večne zime
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Ma, ja sam tako ispizdio zbog spojlera Noćnog Kralja da ne mogu da opišem!!! Razmišljam da ne gledam seriju više.
Ма не мора ово бити ноћни краљ, без ложења. Свидела ми се епизода, и све промене. Конкретно, ово са Бреном ми је највећи заокрет у односу на књиге до сада, бар за мене, али ми се и свидело зато изузетно, будући да су му поглавља досадна - изузетно.
Одлично је што је Руз упослио Лока да сазна где је Брен и брат му Рикон.
Одлично је што је Руз упослио Лока да сазна где је Брен и брат му Рикон.
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Brendon u Krasterovoj utvrdi? Nemam komentar.
Ona Deneris bi mogla malo da promeni odecu, prosto nije higijenski.
I daaa, Tresnja je dobila reputaciju
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Sad odgledah epizodu...
1.Vargo Hout u Nocnoj Strazi,WTF ?
100 % ce da ubije dvojicu trojicu brace iz Nocne Straze kad budu krenuli kod Krastera...vec vidim tu scenu.
2.Osvajanje Mirina...ne secam se kako je u knjizi tacno bilo...ali me nervira kad preskoce "borbu"...
3.Poslednja scena nije poslednja scena ako u njoj nema White Walkersa,lol.
Ne kapiram cemu prikazivanje onog zrtvovanja/inicijacije...sta vec...OK,kao videli smo gde zive ledene chike...and now what ?
100 % ce da ubije dvojicu trojicu brace iz Nocne Straze kad budu krenuli kod Krastera...vec vidim tu scenu.
2.Osvajanje Mirina...ne secam se kako je u knjizi tacno bilo...ali me nervira kad preskoce "borbu"...
Ne kapiram cemu prikazivanje onog zrtvovanja/inicijacije...sta vec...OK,kao videli smo gde zive ledene chike...and now what ?
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
Ja gledam epizodu i mislim se jel ovo jareća bradica ili samo lik mnogo liči i ko je to uopšte. I onda kad se javio da ide sa Džonom Snežnim kod Krastera piči iza neka spooky muzikica i ja kao štajebreovo šta se dešava više ne mogu da ispratim
Majka žaba- Broj poruka : 89
Godina : 35
Raspoloženje : cranky
Reputacija : 27
Datum upisa : 26.01.2014
Tako je Nim,mogla bi neku haljinicu iz Karta da obuce...Onu ljubicastu sa stilom.Nim ::Brendon u Krasterovoj utvrdi? Nemam komentar.
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Deneris bi mogla da izbaci sisu da nam bude bar malo zanimljivo. xD
Vučja Devica- Broj poruka : 11
Raspoloženje : He was once a true love of mine.
Reputacija : 3
Datum upisa : 28.04.2014
@Vucja Devica @Hok Apsolutno se slazem
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Vučja Devica ::Deneris bi mogla da izbaci sisu da nam bude bar malo zanimljivo. xD
Много је "шкрта" што се свог тела тиче.... Не воле да се скида Иако има одличне атрибуте
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
Srle ::Sad odgledah epizodu...
б1: Као што рече Мартин, сви би смо да ГоТ има буџет једног Хобита, али нема јбг, борбе су изузетно скупе, а у овом случају није била толико битна, па да је морала да се прикаже.
б2: Открили смо да Крастерова дева постају бели ходачи/туђини, што ће бити јако битно у даљем току догађаја. Ово је чак и испред књига које су изашле до сад.
@Srle To nije Vargo bre
@Dimeks Ja mislim da su to ( ubacivanje eksplicitnog desavanja, kojeg nema opisanog detaljno u knjizi) uradili zbog eksluzivnosti same serije i u dogovoru sa Martinom. Cisto da bi utrljali u nos malo citaocima i njih same iznenadili i navukli na samu seriju. Odlican potez po mom misljenju. Mada smo svi mi nagadjali da se upravo to desava sa decom, samo ne bas tako na taj nacin.
@Svi Sta mislite o samom magijskom cinu pretvaranja bebe? oO? Obicno je do sada u Martinovom svetu svaka magija preterano skupa i komplikovana da se shvati i izvede. Ovo deluje nekako "nerealno" lako za Martinov univerzum i magijsku postavu sveta. Sta bi sa onim da nista nije besplatno, ili ti da za sve treba krv itd itd ? Malo me bacilo to u rebus sada...
@Dimeks Ja mislim da su to ( ubacivanje eksplicitnog desavanja, kojeg nema opisanog detaljno u knjizi) uradili zbog eksluzivnosti same serije i u dogovoru sa Martinom. Cisto da bi utrljali u nos malo citaocima i njih same iznenadili i navukli na samu seriju. Odlican potez po mom misljenju. Mada smo svi mi nagadjali da se upravo to desava sa decom, samo ne bas tako na taj nacin.
@Svi Sta mislite o samom magijskom cinu pretvaranja bebe? oO? Obicno je do sada u Martinovom svetu svaka magija preterano skupa i komplikovana da se shvati i izvede. Ovo deluje nekako "nerealno" lako za Martinov univerzum i magijsku postavu sveta. Sta bi sa onim da nista nije besplatno, ili ti da za sve treba krv itd itd ? Malo me bacilo to u rebus sada...
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Otkrili smo mi to mnogo ranije, kad su Krasterove zene rekle Semu "da ce uskoro doci braca od Filinog malog". A i spomenuli si i da je Nocni kralj radio nesto slicno.
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Strana 31 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu