Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 28 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 28 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+34
Lord Dirk
Targa
kormax
JohnieRW
Lemius the Queen's blade
milan319
Lothesse
Corto Maltese
VojaLu
orome
HuddleBre
Nim
Zandrin
азор ахаи
Witcher
Starfell
Havijer
Chandrian
Zevs86
Hokins
Areal
Vazarius
Assassin
StefkeKum
Ket sa kanala
Nocnoi_Dozor
do_balcaka
Srle
Oberin Martel
Prince of Ravens
Princ Regar
CRNIJASTREB
milan.milosewic
Зимоврел
38 posters
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
Inače Baristan me je podsetio na Obi Vana iz Epizode IV sa bradom i kukuljicom
Privju za narednu epizodu:
Privju za narednu epizodu:
Meni je Bron najjači u ovoj epizodi. Sir Bronn of Blackwater /facekbow
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Odgledao epizodu Bila je odlična! Malo usporeniji početak al kasnije sve bolje i bolje. Samo mi svaki put proleti to vreme pa na svakih 10 min gledam koliko još ima do kraja
Evo i utisaka:
Evo i utisaka:
- Spojler:
- Početna scena mi se nije dopala. Zvuci bitke, vrisci i to je to (kapiram zašto al jbg. bilo mi je krivo). Oduševljen sam kako su odradili džina! Ko što reče Oberin bojao sam se da će ih skroz izbaciti. Drago mi je što je ono ipak na kraju bio Harendvor a ne Zimovrel mada mi je cela ta scena bila onako.. Tirion i Sersei duel a i duel Tiriona i Tivina odlični, vrhunska gluma. Malo sam razočaran što je Maloprstić otvoreno rekao Sansi da će joj pomoći jel se saćam da sam bio iznenađen u knjizi kada sam saznao da on stoji iza Dontosa (al šta je tu je.) Možda sam pristrasan al su mi Tireli (Margeri) pokidali u epizodi Mnogo mi je dobra scena kad izlazi iz one kočije i preskače ggovna a i Džofrijeva kukavička faca Glumica koja glumi Margeri radi odličan posao, Loras onako. I za kraj scene sa Deni. Već smo videli onu na brodu pa to neću ni komentarisati. Astapor odlično izgleda, Neokaljeni su badass, nisam razočaran, A Misandei mi je daleko bolja u seriji nego u knjigama Scena sa warlockom i mantikorom (ako je to ono bilo?) je mnogo dobra. Stvarno kad su efekti u pitanju HBO je najbolji, nikad ne razočara!
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
po meni dobra epizoda, navikao sam da ima razlika sa knjigom i da ce ih biti jos... Davos sjajno glumi, ali sjajno...
- Spojler:
sto se tice razlika, odmah je Džora prepoznao Baristana, dok se u knjizi to desava tek u 5 nastavku, sto mi je bilo cudno zasto nisu to ostavili za posle, ali dobro. Tirion mi je delovao malo naivno dok je pricao sa ocem, ne secam se tog utiska u toku citanja. koliko znam u knjizi je dosao po svoje, drcno kao i uvek. ovde nekako blag. zmaj na brodu izgleda odlicno, super su ih uradili.. jedva cekam sledece epizode u svakom slucaju )
orome- Legendarni Gusar
- Broj poruka : 319
Raspoloženje : :)
Reputacija : 21
Datum upisa : 28.07.2011
Pošto je prvi april mislim da ovo nije istina!
http://hbowatch.com/peter-dinklage-april-season-four/
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
http://hbowatch.com/peter-dinklage-april-season-four/
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Остадох без текста... Једноставно свака секунда ми се свиђа, не могу да дочекам следеће... Једноставно феноманално
И наравно чекамо Грејџоје
- Spojler:
- Укратко и набацано... Тормунд влада сценом са својом брадом; Менс бољи него што сам очекивао; Брон ми се јако свидео; Тирион & остали врхунски дијалози; Астапор, Баристан, Неокаљани перфектно; Тирели одлично уведени у причу; Мелисандра такође одлична... Оставих за крај Игрит и њен невероватан осмех и говор, једноставно за мене Priceless
https://2img.net/r/ihimizer/img534/6568/igrit.jpg
И наравно чекамо Грејџоје
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
Vreme je da i ja sumiram utiske. Epizoda mi se svidela i očekujem dosta od ove sezone.
- Spojler:
- Ne sviđa mi se uvodna scena, očekivao sam prikaz borbe na pesnici prvih ljudi. Sviđa mi se kako je Džin prikazan i što su ih ubacili. Tirion i Tivin su na mene ostavili jak utisak pored Deneris. Samo mi se ne sviđa što je Baristan odmah otkrio ko je, a u knjizi se tek kasnije saznalo. I žao mi je što će robovlasnik tek za nedelju dana dobiti ono što zaslužuje. Izgleda da su Belvasa potpuno izbacili.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Nocnoi_Dozor ::Vreme je da i ja sumiram utiske. Epizoda mi se svidela i očekujem dosta od ove sezone.
- Spojler:
Ne sviđa mi se uvodna scena, očekivao sam prikaz borbe na pesnici prvih ljudi. Sviđa mi se kako je Džin prikazan i što su ih ubacili. Tirion i Tivin su na mene ostavili jak utisak pored Deneris. Samo mi se ne sviđa što je Baristan odmah otkrio ko je, a u knjizi se tek kasnije saznalo. I žao mi je što će robovlasnik tek za nedelju dana dobiti ono što zaslužuje. Izgleda da su Belvasa potpuno izbacili.
- Spojler:
- Мислим да сам негде прочитао да су избацили Белваса, као и Варга Хоута... Доста неочекиваних ствари се десило, тј неочекивано брзо; појавио се Кибурн, Баристан се открио на почетку, Малопрстић се одмах открио Санси, док се Брен и Арја нису појавили на почетку.
Ипак, много сам узбуџен да би разумно доносио закључке
- Spojler:
- Vargo je bitan za Džejmijev gubitak ruke. Onda bih baš voleo da vidim kako će se stvari nadalje odvijati. Belvas u knjizi samo urla na Baristana i jede. Samo se jednom borio, ali bih voleo da je i on ubačen.
Vargova zamena je Boltonov "najbolji lovac" spomenut u ovoj epizodi, znano je.
http://winter-is-coming.net/features/cast/season-three/noah-taylor/
i jos nesto...
Mardžeri sam gledao kao zenu kralja Engleske u Tudorovima i nikako se ne navikavam da je gledam u ovoj seriji, tamo je glumila promiskuitetnu zenu pa mi je smesna svaka scena, samo cekam da se pocne skidati a to se ne dogadja...
- Spojler:
- zao mi je sto nema vise Brzorecja, nesto se ne secam da je Rob stigao cak do Harendvora, on je posle smrti dede otisao u Blizance na svadbu. ali su hteli da prikazu grozote koje je rat doneo u recne zemlje i da ih je video Rob. serija mora brzo da uvodi u pricu i toga sam svestan, zato su Mardžeri odmah stavili u akciju sa onim Sirotistem. zato nema i Belvasa. ali ipak, mogli su po meni da ostave otkrivanje Baristana kasnije, ne vidim kako to moze uticati na radnju sto ranije znaju ko je on. video sam u najavi za 2 epizodu da je razgovor izmedju sanse i Mardžerine babe.
Mardžeri sam gledao kao zenu kralja Engleske u Tudorovima i nikako se ne navikavam da je gledam u ovoj seriji, tamo je glumila promiskuitetnu zenu pa mi je smesna svaka scena, samo cekam da se pocne skidati a to se ne dogadja...
orome- Legendarni Gusar
- Broj poruka : 319
Raspoloženje : :)
Reputacija : 21
Datum upisa : 28.07.2011
Kako se vama čini Mens Rajder?
Oberin Martel ::Vargova zamena je Boltonov "najbolji lovac" spomenut u ovoj epizodi, znano je.
I on će odsjeći Jaimeju ruku? Totalni promašaj... Tywin ne bi nikad oprostio Boltonu to i onda njegov prelazak na stranu Lannistera postaje totalno out of character i za njega i za Tywina.
Corto Maltese- Broj poruka : 248
Raspoloženje : neraspoloženje
Reputacija : 11
Datum upisa : 27.09.2012
Videćemo šta su smislili po tom pitanju.
Svi ste već rekli sve što ima da se kaže. Samo ću naglasiti da su me posebno oduševile Natalie Dormer i Lena Heady.
I moram priznati da sam prečesto govorila: "A sad će ova kul scena." I onda kad ne bude reagovala sam u fazonu: "To se nikada nije desilo! Upropastili su sve!"
Al realno sad, fina epizoda, samo sam ja čitala knjige pa mi treba da se priviknem na promjene.
I moram priznati da sam prečesto govorila: "A sad će ova kul scena." I onda kad ne bude reagovala sam u fazonu: "To se nikada nije desilo! Upropastili su sve!"
Al realno sad, fina epizoda, samo sam ja čitala knjige pa mi treba da se priviknem na promjene.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Kao i ja, Ket. Drugačije doživljavam seriju/film i knjige.
Ket sa kanala ::
Takodje
Lothesse- Broj poruka : 5764
Godina : 34
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009
Pa kakvi su kasapini i prevaranti ovi holivudjani i nije lose,moram priznati da sam bio razocaran u drugu sezonu,dok nisam shvatio da je to jebeni holivud i da tako mora da bude, tako da se ovu epizodu uopste nisam nervirao
Samo da naprave crvenu svadbu kako treba i sve cu im oprostiti.
Samo da naprave crvenu svadbu kako treba i sve cu im oprostiti.
Gost- Gost
Moraćemo čekati do tad. Jedva čekam narednu epizodu.
Da iznesem i ja utiske...necu stavljati spoiler, ko nije gledao nek izbegava temu
Prvo da se ogradim da se i ne secam Oluje bas tako da razlike necu komentarisati..
Od prve scene sam takodje vise ocekivala ali ne previse...Tormund mi je savrsen...E tu me malo iznenadio dzin, nisam ga bas tako zamisljala...nekako sam ocekivala da ce biti "tromiji"..
Ruz savrsen, ali savrsen
Tivin standardno savrsen , scena izmedju njih dvojice dobra...
Melisandra mi se ne svidja, nekako mi je matora, da napomenem... Jos jedno za Davosa
Sansa me onom igrom podsetila zasto je mrzim i da, nije mi se svideo razgovor nje i Bejlisa, tj. to sto se otkrio...
Zmajevi dobri, Deneris...njaaaa...
Savrseno prikazana Margerina omiljenost u narodu...
Neokaljani fuj, ali fuj... Scena sa secenjem bradavice..pa, morala sam da odvratim pogled...i na kraju, Miirsandeino cudesno poprsje....
Prvo da se ogradim da se i ne secam Oluje bas tako da razlike necu komentarisati..
Od prve scene sam takodje vise ocekivala ali ne previse...Tormund mi je savrsen...E tu me malo iznenadio dzin, nisam ga bas tako zamisljala...nekako sam ocekivala da ce biti "tromiji"..
Ruz savrsen, ali savrsen
Tivin standardno savrsen , scena izmedju njih dvojice dobra...
Melisandra mi se ne svidja, nekako mi je matora, da napomenem... Jos jedno za Davosa
Sansa me onom igrom podsetila zasto je mrzim i da, nije mi se svideo razgovor nje i Bejlisa, tj. to sto se otkrio...
Zmajevi dobri, Deneris...njaaaa...
Savrseno prikazana Margerina omiljenost u narodu...
Neokaljani fuj, ali fuj... Scena sa secenjem bradavice..pa, morala sam da odvratim pogled...i na kraju, Miirsandeino cudesno poprsje....
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Džina i ovako nije loše ispao, mada bi bolje izgledao onako dlakav. Neokaljane su dobro odradili.
Šta fali Deneris?
I što je svima toliko strašna ta scena sa sječenjem bradavice? Meni se baš dopala. Čak mislim da je trebao malo krvavije to da odradi. Onako se prebrzo završila ta scena. I sviđa mi se taj jezik. U knjizi je bio valirijski, ne znam da li će ga u seriji predstaviti kao valirijski ili gišanski.
I meni se sviđa Sansina igra. Jbt, svašta je cura preživjela, zar ne može malo da ima veselije misli, da malo zaboravi na svoju nesreću?
I što je svima toliko strašna ta scena sa sječenjem bradavice? Meni se baš dopala. Čak mislim da je trebao malo krvavije to da odradi. Onako se prebrzo završila ta scena. I sviđa mi se taj jezik. U knjizi je bio valirijski, ne znam da li će ga u seriji predstaviti kao valirijski ili gišanski.
I meni se sviđa Sansina igra. Jbt, svašta je cura preživjela, zar ne može malo da ima veselije misli, da malo zaboravi na svoju nesreću?
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Čini mi se da i u knjizi trgovac neokaljanom seče bradavicu?
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Strana 12 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu