Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+34
Lord Dirk
Targa
kormax
JohnieRW
Lemius the Queen's blade
milan319
Lothesse
Corto Maltese
VojaLu
orome
HuddleBre
Nim
Zandrin
азор ахаи
Witcher
Starfell
Havijer
Chandrian
Zevs86
Hokins
Areal
Vazarius
Assassin
StefkeKum
Ket sa kanala
Nocnoi_Dozor
do_balcaka
Srle
Oberin Martel
Prince of Ravens
Princ Regar
CRNIJASTREB
milan.milosewic
Зимоврел
38 posters
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
Oberin Martel ::Na HBO jedino True Blood ima veću gledanost (a i za to ćemo videti stanje kad počne nova sezona), a GoT je u svakom drugom pogledu popularniji, značajniji i komercijalniji. Teško da će se odreći te zlatne koke. Jedino ako gledaoce ubije u pojam esoška odiseja Deni i Tiriona iz ADwD, k'o što je ubila u pojam čitaoce, pa popularnost drastično opadne možda je otkažu. Ili ako Dinkilinki napusti seriju.Chandrian ::Opa jel to zvanično HBO odobrio onda 4. sezonu?
Uvek mi prpa da ne ukinu seriju ko što imaju običaj......
Ma gde će napuštati Gledao sam intervju sa svima njima, boje se Martina da ih ne rokne Jel poznato možda koliko oni zarađuju po epizodi?
Chandrian- Kralj Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodar Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 5140
Godina : 33
Raspoloženje : ^
Reputacija : 604
Datum upisa : 21.12.2012
Нисам приметио да је неко писао о томе, па извињење ако јесте.
Телекомов Опен ИПТВ је јуче пустио поруку корисницима да ће на каналу 801 (ХБО), чак и они који нису претплатници ХБО пакета - моћи бесплатно да одгледају прву епизоду.
Термин: 1. април, 20:05
Телекомов Опен ИПТВ је јуче пустио поруку корисницима да ће на каналу 801 (ХБО), чак и они који нису претплатници ХБО пакета - моћи бесплатно да одгледају прву епизоду.
Термин: 1. април, 20:05
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
https://www.youtube.com/watch?v=E5_QQreskNI ne znam dal je neko ranije postavljao al u svakom slucaju ko nije pogledao,evo
Gost- Gost
Novi trejler, ali jedini novitet je gola Mel sa golim Džendrijem (I presume).
Samo da opet ne menjaju radnju. Samo to ne.
A što se tiče Martinovih izjava njih nikad ne treba uzimati za ozbiljno.
A što se tiče Martinovih izjava njih nikad ne treba uzimati za ozbiljno.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Džendri mijenja Edrika Olujnog, pa je zato on u toj sceni sa Melisandrom.
Ket sa kanala- Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013
Ozbiljno? A u kom smislu, da ce njega odvuci na Zmajkamen i posle odatle ga Davos prosvercovati?
Princ Regar- Broj poruka : 9341
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011
Ne znam zašto to rade? U čemu je problem da se drže knjige?
Pa nije tajna da će menjati radnju, svi su to rekli, od martina od producenata. Čim su promenili nešto u drugoj sezoni automatski moraju da menjaju još više stvari u trećoj.. domino efekat.
A to rade zato što nemaju dovoljno vremena da budu verni knjigama a ni glumaca i likova.
Šta fali i da promene? Svi znamo kako se knjiga odvija, ovako samo možemo da se iznenadimo? Mada se slažem da je druga sezona daleko lošija od prve i da mi se više dopao zaplet iz knjige al šta je tu je
A to rade zato što nemaju dovoljno vremena da budu verni knjigama a ni glumaca i likova.
Šta fali i da promene? Svi znamo kako se knjiga odvija, ovako samo možemo da se iznenadimo? Mada se slažem da je druga sezona daleko lošija od prve i da mi se više dopao zaplet iz knjige al šta je tu je
Generalno i druga knjiga je losija od prve... barem meni doduse.
Da, slažem se. Al treća je zato daleko najbolja red bi bio i da 3. i 4. sezona serije budu
Мени је серија генијално одрађена, поготово те "промене", које су се десиле због недостатка времена и буџета (као и увек)... Као што Чанд рече, "Svi znamo kako se knjiga odvija, ovako samo možemo da se iznenadimo"
Али како год да испадне, не може да омане
Али како год да испадне, не може да омане
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
Još samo malo ne pamtim da sam neku seriju toliko iščekivao možda prvu epizodu prve sezone
To sto ljudi pricaju jao, kako li ce ovo da odrade, a kako ono, to uopste im ne stoji, jer prvo i prvo u pitanju je HBO produkcija koja je definitivno najbolja produkcija kada se o serijama radi a ova dvojica kad su dovde uspeli da onako fino sve zavrse sigurno nece sada napraviti neku gresku pogotovu zato sto je serija sada straaasno popularnija nego kada je pocela da se daje.
A i sami su rekli da im je jedina želja bila da odrade treću knjiga tom logikom odradiće je odlično
Pa s toji to da moraju da odrade neke promene kako bi saželi priču. Meni je recimo bolje ispao Harendvorski obrt u knjizi nego u seriji. Voleo bih da su pre prikazali klanje Hrabrih drugara sa ljudima Ejmorija Lurča nego par mrtvih stražara poređanih na drva, ako me sećanje dobro služi.
https://www.youtube.com/watch?v=1CLCOvZOh1o odgledajte necete se pokajati ,rage of thrones
Gost- Gost
+ Ele video sam to već
Skida se nova epizoda
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
Одгледала! Пуно разговора, не превише акције али неке сцене су ми се много допале!
Смем ли да описујем или да стављам у спојлере?
Смем ли да описујем или да стављам у спојлере?
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Ево ставићу у спојлер само неке глобалне утиске о томе које су ми сцене биле "јаке" (имала сам три омиљене ) и описе ликова... Трудила сам се да уопште не упоређујем са књигом него да посматрам чисто као епизоду саму по себи...
- Spojler:
- Почетак ми је био некако... Безвезе са све оном сценом Сема који трчи према Лорду Заповеднику и његовој групи, деловало је мало превише искарикирано. Очекивала сам јачи почетак. Али зато ме је одушевила сцена у шатору Менса Рејдера и његов разговор са Џоном (Менс одличан избор, мало сам сумњала кад сам видела ко ће глумити јер ми физички није личио али супер је).Игрит је пун погодак и допало ми како глуми и како се опходи према Џону. Већ сад се наслућује хемија између њих, питам се да ли су они заједно и у стварном животу...Пошто обожавам Тириона, кад се он појавио I started fangirling hard али морам да признам да је био у праву неко ко је рекао да га ожиљак уопште не наружује, само сад делује мужевније, могли су боље тај ожиљак да одраде... Сцена између њега и његовог оца и начин на који се Тивин понео према њему ми је била тако тужна и једна од најбољих у епизоди Чарлс Денс је одлично одглумио. Некако ми је трагичан тај спој памети и емоција код Тириона, иако зна да је могао да очекује такво опхођење он се и даље негде нада да га отац макар мало воли и то је Питер Динклаж одлично пренео у сцену... Брон је исто био супер Иначе само да кажем да су ми се допале сцене у којима се види море у Дубровнику, подсетиле су ме на детињство... Санса је прелепа у овој сезони или макар много лепша него у претходне две, можда због пуштене косе... Свидела ми се игра коју је играла са Ше (јел се тако чита?) о замишљању куда се који брод упутио и шта носи. Ове две реченице су ми се допале:-Why imagining it when you know the truth? -Because the truth is almost always terrible or boring. (и ја исто тако мислим!) Открили су да је Бејлиш препознао Арју у Харендвору јер је рекао Санси да јој је видео мајку и сестру! Кад се сцена пренела на Роба и његове пратиоце све време сам мислила како ће Роб у овој сезони умрети и много ми је то било тужно, нисам се баш концентрисала на разговор. А било је и тужно али часно кад је ставио Кетлин у ћелију... Сцена коју смо већ видели у трејлеру: Дрогон који се храни печеном рибом <3 ми је била много слатка... Астапор је прелепо приказан, Дени је стандардно прекрасна и лепо јој стоји плава боја... Кад је трговац робљем одрезао једном Неокаљаном брадавицу морала сам да одвратим поглед са екрана(упечатљиво) а и кад девојчица покуша да убије Дени је стварно било грозно... (то су две најгрозније сцене...) Друга одлична сцена после Тириона и Тивина је дефинитивно на Змајкамену и разговор Сер Давоса, Станиса и Мелисандре, а трећа је вечера Тирела (Тирели расту снажни у овој епизоди а богами и у серији и допада ми се како су уведени у причу) са Серсеи и са Џофријем у којој се већ дају назнаке каснијег "приближавања" Марџори и Џофрија... Пре тога ми је била интересантна сцена Марџори (и она је стварно јако лепа) која је деци у сиротишту давала поклоне говорећи да су им очеви умрли као хероји борећи се за Краљеву луку... Дијалог: Ser Loras: My sister has an open heart; Cersei: And open heart is what you'll get in Fleabottom if you're not careful Joffrey: I'm sure she knows what she's doing. Cersei: I'm sure she does. (тај ми је део био смешан кад Серсеи постаје свесна какву игру играју Тирели у смислу претензија на престо... Препричах целу епизоду али само те три сцене су ми биле јаке...
Poslednji izmenio Зимоврел dana Pon 01 Apr 2013, 11:29, izmenjeno ukupno 1 puta
Evelin, dao sam ti plus ne zbog tvog vidjenja epizode, vec zato sto postujes opciju spoiler, ja jos uvek nisam odgledao
Хвала принче!
Препоставила сам да сам једна од првих која је погледала и нисам хтела да кварим... Јер ми је виђење доста опширно и малтене сам препричала све што се дешавало и то би стварно покварило гледање...
Касније ћу увече да се укључим у дискусију! Претпостављам да ће бити доста поређења приказивања сцена и дијалога између књиге и епизоде па ће бити интересантно о томе причати...
Препоставила сам да сам једна од првих која је погледала и нисам хтела да кварим... Јер ми је виђење доста опширно и малтене сам препричала све што се дешавало и то би стварно покварило гледање...
Касније ћу увече да се укључим у дискусију! Претпостављам да ће бити доста поређења приказивања сцена и дијалога између књиге и епизоде па ће бити интересантно о томе причати...
Prilično dobra uvodna epizoda, sviđa mi se kako svaki aspekt produkcije napreduje iz godine u godinu. Imamo bolji CGI, lepše lokacije, kostime. Takođe izmene u odnosu na knjigu su elegantnije odrađene nego do sada, i kad su prilično drastične, čak su ispravili felere iz prethodne sezone (Mel). Spojlerični utisci:
- Spojler:
- - Sam početak je underwhelming nakon finiša prethodne sezone, a i živo me zanima šta sa Duhom planiraju. Očekivao sam da će ostati sa Džonom i učestvovati u nekim scenama sa Orelom.
- Kul je što su prikazali diva, plašio sam se da će ih iseći potpuno.
- Tormund je ozbiljniji nego u knjizi, nedostaje mi njegovo hvalisanje, ali ga brada vadi. Fale i Val i Dala kao dekoracija. Mens OK za sada.
- Lanisteri i Tireli su bili super u ovoj epki, i scene iz knjiga i dopisane. Jedino me plaši što Loras nema beli plašt još uvek.
- Zanima me i kako će Sansinu priču da tretiraju. Ako Lil Finger stvarno otputuje kao što najavljuje, da li će da izvuku Dontosa iz naftalina?
- Stanis, Mel i Davos odlični, i drago mi je što Mel dominira kao što treba, za razliku od prošlogodišnjeg finala.
- Deni takođe, ovo je njena sezona, samo da ne odstupaju previše od knjiga (a neće ako je suditi po trejlerima i izveštajima sa snimanja).
Слажем се Оберине да је све визуелно много боље и упечатљивије... Могуће је да су добили и већи буџет... Штета што и ће и даље увек бити 10 епизода по сезони...
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Strana 11 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu