Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Mortal kombatod Witcher Danas u 20:17
» Spam Tema....
od LunarFang Danas u 19:47
» Sta trenutno slusate
od areal Danas u 18:17
» Najbolji Borac U PLIV-u
od Glumac92 Juče u 23:31
» A winds of winter - uzorak
od Glumac92 Juče u 23:03
» Dina- Frenk Herbert
od Ergon Lar Tund Juče u 22:09
» Izaberite Kucu
od Ergon Lar Tund Juče u 22:07
» HLADNORUKI - Ko je taj lik? Spoiler!!!
od areal Juče u 17:31
» Winter Is Coming...to HBO
od Glumac92 Juče u 09:45
» A Dance With Dragons - vaši dojmovi !!!SPOJLERI!!!!
od Mondenkind Čet 17 Maj 2012, 18:59
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 5 korisnika na forumu: 3 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta :: 1 ProvajderLunarFang, Prince Regar, Witcher
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 21 dana Čet 01 Sep 2011, 22:10
Naj bolji poslanici
| Ergon Lar Tund (3112) | ||||
| Witcher (2292) | ||||
| Althinne (2154) | ||||
| Assassin (1908) | ||||
| Lord M. (1630) | ||||
| Fat Rat (1391) | ||||
| bookman (1375) | ||||
| LunarFang (1304) | ||||
| Prince of Ravens (1194) | ||||
| Prince Regar (1047) |
Džonovo poreklo!!!
Strana 1 od 9 • Delite •
Strana 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Džonovo poreklo!!!
Odavde sam sve skontala:
http://winterfell.darkbb.com/t165-liena-stark
,,Nakon pada Kraljeve Luke,Edard i sest njegovih saboraca otisli su da oslobode Lijenu iz zgrade koju je Regar nazvao Kula Zadovoljstva."
Hahahahahahahahahahahaha xDDDD
Spavao je s njom, a pretpostavljam da je ona pristala jer ne liči mi na otmenog i prefinjenog Regara da nekog siluje. A znate šta, i ja bih pre raširila noge pred dark poet-om Regarom, nego pred švalerčinom Robertom.
,,Nakon sto su pobedili njene cuvare,Edard je nasao lijenu kako umire u krvavom krevetu drzeci u ruci venac plavih ruza."
Umrla je na porođaju.....
,,Ona ga je naterala da joj nesto obeca,priroda obecanja nije poznata citaocima,ali progonila je Edarda do kraja zivota."
Da će čuvati Džonov identitet u tajnosti i brinuti se o njemu.
Nakon pada Kraljeve Luke, Lanisteri su pobili Regarovu malu decu i Robert je to nazvao ,,ratom". On je mrzeo Regara iz dna duše.... ko zna šta bi se desilo Džonu da se otkrilo da je on sin Regara? Sećate se kad je Robert hteo da ubije Deni i njeno nerođeno dete, jer se plašio, a Ed mu je rekao da čak ni Egon nije ništa osvojio pre nego što je prestao da ****..... A i ne liči mi Edard na nekog ko ne ume da drži pantalone zakopčane i koji j*be šta stigne. A za onu Ašaru i Vilu i koga sve ne....pa, i sami znate kakve se gluposti množe kad se desi presedan - Ned je bio poznat po časti, poštenju, etc....a napravio je kopile. O Robertovoj kopiladi niko ništa ne priča, jer ih je gomila (valjda 16, ako je u pravu bila ona veštica Džejnina baba).....
http://winterfell.darkbb.com/t165-liena-stark
,,Nakon pada Kraljeve Luke,Edard i sest njegovih saboraca otisli su da oslobode Lijenu iz zgrade koju je Regar nazvao Kula Zadovoljstva."
Hahahahahahahahahahahaha xDDDD
Spavao je s njom, a pretpostavljam da je ona pristala jer ne liči mi na otmenog i prefinjenog Regara da nekog siluje. A znate šta, i ja bih pre raširila noge pred dark poet-om Regarom, nego pred švalerčinom Robertom.
,,Nakon sto su pobedili njene cuvare,Edard je nasao lijenu kako umire u krvavom krevetu drzeci u ruci venac plavih ruza."
Umrla je na porođaju.....
,,Ona ga je naterala da joj nesto obeca,priroda obecanja nije poznata citaocima,ali progonila je Edarda do kraja zivota."
Da će čuvati Džonov identitet u tajnosti i brinuti se o njemu.
Nakon pada Kraljeve Luke, Lanisteri su pobili Regarovu malu decu i Robert je to nazvao ,,ratom". On je mrzeo Regara iz dna duše.... ko zna šta bi se desilo Džonu da se otkrilo da je on sin Regara? Sećate se kad je Robert hteo da ubije Deni i njeno nerođeno dete, jer se plašio, a Ed mu je rekao da čak ni Egon nije ništa osvojio pre nego što je prestao da ****..... A i ne liči mi Edard na nekog ko ne ume da drži pantalone zakopčane i koji j*be šta stigne. A za onu Ašaru i Vilu i koga sve ne....pa, i sami znate kakve se gluposti množe kad se desi presedan - Ned je bio poznat po časti, poštenju, etc....a napravio je kopile. O Robertovoj kopiladi niko ništa ne priča, jer ih je gomila (valjda 16, ako je u pravu bila ona veštica Džejnina baba).....
Gost- Gost
Re: Džonovo poreklo!!!
E sad je bas bolesno da se vencaju.
___________________________________________________________________________________________________________________________
"Life is a dream from which we all must wake."
"The Logos is without beginning or end"
Nim, Assassin zna da ti znaš da Regar zna da ti spamaš.

Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena

- Broj poruka: 3112
Godina: 16
Raspoloženje: Nekakvo
Reputacija: 52
Datum upisa: 23.12.2010
Yup, ali pošto su oboje Targarjeni - on napola, ona 100% - pretpostavljam da to ne bi bilo sick. Ali ne liči mi na Martina da smuva dvoje glavnih junaka sa krajem ,,and they lived happily everafter", mada je ,,yo soy tu madre" scena verovatna.
Gost- Gost
Smuvace se njih dvoje,ali neko od njih ce umreti druge nema
___________________________________________________________________________________________________________________________

Vrlo je moguće :'(
Fora je što u PLIV NE MOŽE BITI and they lived happily everafter! A opet, tu je i Divljanka, i ako bi Džon našao neku drugu posle nje, to ne bi bilo to i ona bi automatski postala manje bitna u njegovom srcu.
Fora je što u PLIV NE MOŽE BITI and they lived happily everafter! A opet, tu je i Divljanka, i ako bi Džon našao neku drugu posle nje, to ne bi bilo to i ona bi automatski postala manje bitna u njegovom srcu.
Gost- Gost
Da,ipak je ona Divljanka njegova,ali imam osecaj da ce i ona umreti,jednostavno ne moze biti happy end,eventualno moze biti sreca u nesreci
(((

Pa pretpostavljao sam.A za srecu u nesreci,mozda Deni i Dzon naprave nekoliko dece i onda jedno od njih dvoje umre. : ((

Zaboravljaš da je Deni jalova. Najbolje bi bilo da ona postane besmrtna i večno vlada Vesterosom.
Gost- Gost
Ali je to happy end.

Na primer Dzoru Mormonta.Ali bi mi ga ipak bilo zao.

Džora....čitaj i videćeš. Ja sam mislila da će biti jedan od tri jahača zmaja, kad ono.....stoka odvratna.
Gost- Gost
Strana 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Similar topics» Poreklo tvog imena
» Poreklo nejednakosti (Žan Žak Ruso)
» O ljubavi...
» Fado muzika
» MORUNA - LOV I DEO
» Poreklo nejednakosti (Žan Žak Ruso)
» O ljubavi...
» Fado muzika
» MORUNA - LOV I DEO
Strana 1 od 9