Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 21 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 21 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Patrik Rotfus - Ime Vetra
+39
srbul
Brat Crni
HuddleBre
Kapetanili
Hokins
Dimeks
Oberin Martel
Zandrin
Gospodar ostrice
StefkeKum
Prince of Ravens
KrleTuđin
VojaLu
Sparkling Comet
Dr Nedeljkovic
Vazarius
Nocnoi_Dozor
Uno Nomesta
Kvothe
rogansae
Lothesse
White Rabbit
achilles2211
JohnieRW
Ergon Lar Tund
thegorstak
CRNIJASTREB
Starfell
Nikolinho
Chandrian
Assassin
Zevs86
Areal
Lord M.
Зимоврел
Вештица
LunarFang
Nim
orome
43 posters
Strana 18 od 25
Strana 18 od 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Re: Patrik Rotfus - Ime Vetra
- Kod:
https://kickass.to/the-slow-regard-of-silent-things-patrick-rothfuss-t10171092.html
https://kickass.to/george-r-r-martin-gardner-dozois-rogues-retail-confidante-t9234344.html
Izasla je u Laguni Muzika tisine,knjiga o Ori,500din samo. Poceo sam da citam,zanimljivo napisana,stotinak strana,nijedan dijalog,samo Ori se javlja,prikaz sveta iz njenog ugla,njena razmisljanja...
R@tep- Broj poruka : 11
Raspoloženje : good
Reputacija : 0
Datum upisa : 24.01.2015
Planiram da pazarim, ali ce to morati da saceka sledecu platu
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Ја је баш данас заврших. Интересантна је, али да будем искрен, мењао бих свих 160 страна ове књижице за макар једну вест у вези 3. књиге.
Kupio sam Muziku Tišine prošlog petka kad je Laguna organizovala Noć Knjiga. Izašla mi nekih 350rsd sa popustom od 40%.
Kupio sam 38 knjiga, da se pohvalim. Merkao sam da kupim Točak Vremena Roberta Džordana već dve godine i konačno presavih tabak.
Čitav serijal od ukupno 23 knjige izašao mi je malo preko 13000rsd.
Uzeo sam još i Svet Leda i Vatre (veoma kvalitetna enciklopedija ili šta već za jedva 1500rsd), upotpunio neke već započete serijale poput Linčove Republike Lopova, Aberkrombijeve Osvete, Eriksonove Kuće Lanaca (ko će da čeka još 100 godina dok prevedu ostatak?)....
Uzeo sam Bretovu trilogiju, Mičetovu kolekciju o Stefanima, i na moje veliko iznenađenje (obzirom da je Sanderson u pitanju za koga ne smatram da ima lep stil stil pisanja) solidno napisanu, vrlo uzbudljivu i veoma originalnu prvu knjigu Arhive Olujne Svetlosti - Put Kraljeva.
Trenutno nju završavam pa ću se baciti na Rotfusovu Muziku Tišine. (Ukoliko se ne bacim na Words of Radiance - a sva je prilika da 'oću...)
Potom da završim nastavke već započetih serijala i da se bacim (konačno) na Točak Vremena.
Dok to završim valjda će Rotfus i Martin izbaciti završnicu/nastavak...
Kupio sam 38 knjiga, da se pohvalim. Merkao sam da kupim Točak Vremena Roberta Džordana već dve godine i konačno presavih tabak.
Čitav serijal od ukupno 23 knjige izašao mi je malo preko 13000rsd.
Uzeo sam još i Svet Leda i Vatre (veoma kvalitetna enciklopedija ili šta već za jedva 1500rsd), upotpunio neke već započete serijale poput Linčove Republike Lopova, Aberkrombijeve Osvete, Eriksonove Kuće Lanaca (ko će da čeka još 100 godina dok prevedu ostatak?)....
Uzeo sam Bretovu trilogiju, Mičetovu kolekciju o Stefanima, i na moje veliko iznenađenje (obzirom da je Sanderson u pitanju za koga ne smatram da ima lep stil stil pisanja) solidno napisanu, vrlo uzbudljivu i veoma originalnu prvu knjigu Arhive Olujne Svetlosti - Put Kraljeva.
Trenutno nju završavam pa ću se baciti na Rotfusovu Muziku Tišine. (Ukoliko se ne bacim na Words of Radiance - a sva je prilika da 'oću...)
Potom da završim nastavke već započetih serijala i da se bacim (konačno) na Točak Vremena.
Dok to završim valjda će Rotfus i Martin izbaciti završnicu/nastavak...
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
38 књига сунце ти јебем,ја мислио да сам претерао са својих 8 Свет Леда и Ватре вреди сваку пару,поготово што са 40посто попуста изађе 1000дин. Узео сам Лажи Лока Ламоре,нисам још почео да читам,јел читао неко,каква је? По опису ми делује баш до јаја и оригинално
@krle24 Svaka cast!
@R@tep Meh, bolje ista nego nista Npr, ja nisam nista pazario, jer zbog nedostatka novca Kupovina knjiga je odlozena sve dok se ne vratim sa mora, do tada stednja
@R@tep Meh, bolje ista nego nista Npr, ja nisam nista pazario, jer zbog nedostatka novca Kupovina knjiga je odlozena sve dok se ne vratim sa mora, do tada stednja
Нисам ни ја при парама,ал кад може да се да 4500 за књиге у вредности од 8000 онда се нађе Мени је више проблем што не могу да читам ништа сад због испита
@R@tep Robert Džordan me zeznuo. Dan pred noć knjiga otišao sam na njihov sajt da proverim koliko će me koštati da uzmem ceo serijal kad ono tamo piše - jedan deo serijala nema na stanju.
Propade mi čitav serijal, pomislih, moram da se bakćem sa kupovinom polovnih, muke moje, psovanje i šta sve ne...
Te odlučih da napravim drugu listu i rekoh ovaj put ništa ne prepuštam slučaju.
Odabrah 15 knjiga i sa tim novim spiskom pravac Laguna.
Usput pomenuh devojci/mučenici koja radi tamo i koja je skupljala te knjige sa mog spiska za situaciju sa Točkom Vremena, kad ona kaže - pa mi imamo čitav serijal, kod nas nije rasprodat.
Sad jeste, pomislih.
I tako...
Što se tiče Loka Lamore - ako voliš avanture u kojima je glavni lik lopov koji sa svojom družinom konstantno upada u neke zavrzlame iz kojih ne možeš ni da naslutiš kako će se izvući, a sve to dok priprema bezobrazne pljačke - onda je to knjiga za tebe.
Preveo je Nikola Pajvančić, dobar prevodilac koji prevodi čitav Martinov serijal.
Tako da mislim da ćeš biti zadovoljan.
@Zevs Ćuti tamo i kupaj se...
Ja pre ovoga godinu dana ništa nisam pazario. Nagomilao mi se Erikson, Linč, Aberkrombi, čak je i Martin nešto izbacio a ja nisam to potrčao da kupim. Kad je Rotfusova knjižica izašla, a Martin po drugi put izbacuje nešto a ja ne trčim to da kupim - znao sam da sam doterao Cara...
Propade mi čitav serijal, pomislih, moram da se bakćem sa kupovinom polovnih, muke moje, psovanje i šta sve ne...
Te odlučih da napravim drugu listu i rekoh ovaj put ništa ne prepuštam slučaju.
Odabrah 15 knjiga i sa tim novim spiskom pravac Laguna.
Usput pomenuh devojci/mučenici koja radi tamo i koja je skupljala te knjige sa mog spiska za situaciju sa Točkom Vremena, kad ona kaže - pa mi imamo čitav serijal, kod nas nije rasprodat.
Sad jeste, pomislih.
I tako...
Što se tiče Loka Lamore - ako voliš avanture u kojima je glavni lik lopov koji sa svojom družinom konstantno upada u neke zavrzlame iz kojih ne možeš ni da naslutiš kako će se izvući, a sve to dok priprema bezobrazne pljačke - onda je to knjiga za tebe.
Preveo je Nikola Pajvančić, dobar prevodilac koji prevodi čitav Martinov serijal.
Tako da mislim da ćeš biti zadovoljan.
@Zevs Ćuti tamo i kupaj se...
Ja pre ovoga godinu dana ništa nisam pazario. Nagomilao mi se Erikson, Linč, Aberkrombi, čak je i Martin nešto izbacio a ja nisam to potrčao da kupim. Kad je Rotfusova knjižica izašla, a Martin po drugi put izbacuje nešto a ja ne trčim to da kupim - znao sam da sam doterao Cara...
Zasto ovde pricate o potpuno nekim levim knjigama, imate temu za to xD Ja se ponadala da ima nekih novosti vezano za serijal.......
Gost- Gost
Trešnja ::Zasto ovde pricate o potpuno nekim levim knjigama, imate temu za to xD Ja se ponadala da ima nekih novosti vezano za serijal.......
Sve je i počelo novošću o "Muzici tišine"...
Ali u pravu si, malo smo se zaneli...
Hokins- Lord od Krajoluja
- Broj poruka : 3113
Godina : 39
Raspoloženje : Laughing Storm
Reputacija : 691
Datum upisa : 29.01.2013
Прошло је четири године а да немамо ни трачак неке вести или најаве. Постоји разлика имеђу нестрпљивости фанова и безобразлука самог аутора.
Realno. I ja se pitam kad ce vise. Umesto da zavrsava, on radi spin off...
LunarFang- Lord od Besnog Rta
- Broj poruka : 9218
Godina : 33
Raspoloženje : kako kad
Reputacija : 368
Datum upisa : 21.03.2011
video od debelog pa i on resio da zaje..
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
+ !Brat Crni ::Rotfus u fazonu
http://comicbook.com/2015/10/01/lionsgate-to-adapt-the-kingkiller-chronicle-across-film-tv-and-v/
Bila je neka slična priča za Mračnu kulu, pa se izjalovilo (mada se sada opet krenulo sa adaptaciom, nešto manje ambicioznom). Nadam se da će Kvout najzad stići na male ili velike ekrane.
Bila je neka slična priča za Mračnu kulu, pa se izjalovilo (mada se sada opet krenulo sa adaptaciom, nešto manje ambicioznom). Nadam se da će Kvout najzad stići na male ili velike ekrane.
Nadam se da će Kvout najzad stići u toj trećoj knjizi... Da vidim kako će Čarobnjak da zgura 420.000 ili manje reči u jednu knjigu... Najgore je što je Rotfus knjigu već napisao, ali sad je uređuje, sređuje, šminka i šta sve ne, što je, kako on sam kaže, najteži deo posla na koji opet ide najviše vremena...
Lakše je ponovo napisati nešto nego sređivati već napisano.
Kapetanili- Broj poruka : 85
Godina : 40
Raspoloženje : The only reason you're alive cause I ain't sent the word
Reputacija : 6
Datum upisa : 04.04.2012
netačno. samo je on lijen
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
@Jastreb Ma napisao je i promovisao u medjuvremenu i jednu kratku pricu ( sa Bastom) i noveletu jednu ( prica sa Ori) . Tako da nije lenj, vec zauzet na drugim projektima jbg
Dimeks ::Прошло је четири године а да немамо ни трачак неке вести или најаве. Постоји разлика имеђу нестрпљивости фанова и безобразлука самог аутора.
Zato ja ja još uvek nisam uzeo da čitam serijal, već par godina se vodim politikom da čitam
samo završene i uglavnom prevedene serijale.
A moj buraz upravo završava drugi deo serijala, kaže nije loše, mada ga nešto i ne hvali.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Ni ja nisam nešto oduševljena serijalom, pohvale idu jedino za misteriju i poetičnost Roftusovog pisanja.Assassin ::Dimeks ::Прошло је четири године а да немамо ни трачак неке вести или најаве. Постоји разлика имеђу нестрпљивости фанова и безобразлука самог аутора.
Zato ja ja još uvek nisam uzeo da čitam serijal, već par godina se vodim politikom da čitam
samo završene i uglavnom prevedene serijale.
A moj buraz upravo završava drugi deo serijala, kaže nije loše, mada ga nešto i ne hvali.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Strana 18 od 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Strana 18 od 25
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu