Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 12 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 12 Gosta :: 2 ProvajderiNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+38
milan.milosewic
Orry Main
Ket sa kanala
Nocnoi_Dozor
азор ахаи
Nazzgull
Oberin Martel
Marksmann
Jon Connington
Srle
Corto Maltese
Garlan Tyrell
Зимоврел
HBK_Bojan
srbul
CRNIJASTREB
Ergon Lar Tund
Brajan Bearion
Areal
Kapetanili
Theon Greyjoy
VojaLu
Assassin
orome
Witcher
Nim
Jon_Umber
Snezna
DUH
Lateralus
Starfell
Glumac92
Zevs86
Princ Regar
Lord M.
Mondenkind
Prince of Ravens
do_balcaka
42 posters
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
Da Regar upravu si.Martin je njima rekao kako bi se sve zavrsilo za likove i sve tajne u igri prestola.
Marksmann- Broj poruka : 176
Godina : 29
Raspoloženje : Some things are just worth fighting for!
Reputacija : 19
Datum upisa : 05.10.2012
Чула сам ја за то него све имам осећај као да он неће да пише сад намерно, чека да серија дође до пете сезоне, да "прођу" свих пет књига па ће онда да објави шесту...
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Ovaj kakva mu je ishrana? Kakav život vodi? To mi je odjednom postalo izuzetno važno...
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
@Zim I ja tako mislim, sa tim sto ce onda morati da rokne godinu za godinom dve knjige. Slusao sam brdo njegovih intervjua, i u vecini on govori kako je on spor pisac i da kada ima dobru godinu napise oko 500 strana. A pritom on vec ima brdo materijala, i zna kako ce da zavrsi. Mislim da je to sve sada za kintu. Samo da se izvuce sto vise para.
@Jastreb LOL Ne boj se, ja iskreno mislim da su njemu sada ostali samo detalji.
@Jastreb LOL Ne boj se, ja iskreno mislim da su njemu sada ostali samo detalji.
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
CRNIJASTREB ::Ovaj kakva mu je ishrana? Kakav život vodi? To mi je odjednom postalo izuzetno važno...
@Tresnja super slika .Planiram da stekam pare da kupim te jezovuke za moju kolekciju ^^
Marksmann- Broj poruka : 176
Godina : 29
Raspoloženje : Some things are just worth fighting for!
Reputacija : 19
Datum upisa : 05.10.2012
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
Bilo bi kul da odrade Dunk & Egg miniseriju, ali da sam na njihovom mestu tu bi mogućnost čuvao u šteku, dok serija (neminovno) ne stigne knjige. Ovaj plakat je naravno delo nekog fana.
Nije knjiga, nego serija novela koje se pojavljuju poraznim antologijama. Kad ih sve napiše biće prikupljene u jednu knjigu. Kod nas može da se nađe prevedena prva novela, Vitez lutalica, u antologijama Legende i pesme snova, obe je izdala Laguna. Laguna ima prava i na Legende 2, u kojima je druga novela, Sworn Sword, ali ne znam kad će to objaviti. Treća je izašla u antologiji Warriors.
Ja sam sve pročitao, naravno, i svakako mogu da ih preporučim svakom PLiV fanu. Nemaju epski osećaj glavne sage, više su low fantasy, ali su podjednako dobro napisane. I zanimljivo je upoznati taj period istorije Vesterosa, i uloviti neke likove i događaje koji odjekuju i nakon 100 godina.
edit: Gde nestade Srletov post na koji odgovaram?
Ja sam sve pročitao, naravno, i svakako mogu da ih preporučim svakom PLiV fanu. Nemaju epski osećaj glavne sage, više su low fantasy, ali su podjednako dobro napisane. I zanimljivo je upoznati taj period istorije Vesterosa, i uloviti neke likove i događaje koji odjekuju i nakon 100 godina.
edit: Gde nestade Srletov post na koji odgovaram?
Ja sam izbrisao,shvatio sam da je offtopic ...video sam posle da ima slicna tema na forumu...pa sam prelistao...Jbg,aj sad napisi ovde ako 'oces.
Btw,evo sto se tice slike koju sam postavio:
http://hbowatch.com/how-a-dunk-egg-series-could-work-on-hbo/
Sad cu tek sve da procitam,ali izgleda da HBO u najmanju ruku razmislja o snimanju Dunk & Egg miniserije.
Btw,evo sto se tice slike koju sam postavio:
http://hbowatch.com/how-a-dunk-egg-series-could-work-on-hbo/
Sad cu tek sve da procitam,ali izgleda da HBO u najmanju ruku razmislja o snimanju Dunk & Egg miniserije.
Srle- Broj poruka : 911
Godina : 39
Reputacija : 51
Datum upisa : 19.09.2012
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vunHGx-BZgw
Уу... Дени ...
Dany in front of an army of Unsullied, as well as a close-up of Tyrion, showing his new scar.
Уу... Дени ...
Dany in front of an army of Unsullied, as well as a close-up of Tyrion, showing his new scar.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Ajde iskreno, da li postoji neko ko je Neukaljane tako zamisljao ?!?!?!!!
Koliko ja vidim, bice ovo sezona nerviranja... Isto kao sto je bila i sezona 2....
Koliko ja vidim, bice ovo sezona nerviranja... Isto kao sto je bila i sezona 2....
U prvoj sezoni su se držali opisa iz knjiga, i izgledalo je blago komično. I mene uglavnom nerviraju izmene, ali redizajn Neukaljanih mi je izmena na bolje.
Sta te na ovoj slici nervira Oberine?
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
@Oberin Pazi kapiram ja tu poentu. Nabudzi da izgleda sto mocnije, ili ti holivud efekat. Zato im uvek 25godisnje sisate ribe glume tinejdzerke i itd... I realno lose su oni odradili tog Iliriovog cuvara skroz. Mada, kapiram da to dosta zavisi i od gazde domacinstva. Kakav im oklop da ili naredi da nose i itd.
Ali, iskreno. Da li si ti tako zamisljao Neukaljane ?!? Kao prvo, ni jednom nije spomenut oklop za lice, i ovi nemaju siljate slemove. Bar ne kao sto ih je Martin opisao. Stitovi deluju vise gvozdeni ( ili cak mozda i celicni ! ) a trebali bi budu bronzani. I verovatno cu videti jos xxx detalja koje ce doprineti mojim hejterskim komentarima u trecoj sezoni
Ali, iskreno. Da li si ti tako zamisljao Neukaljane ?!? Kao prvo, ni jednom nije spomenut oklop za lice, i ovi nemaju siljate slemove. Bar ne kao sto ih je Martin opisao. Stitovi deluju vise gvozdeni ( ili cak mozda i celicni ! ) a trebali bi budu bronzani. I verovatno cu videti jos xxx detalja koje ce doprineti mojim hejterskim komentarima u trecoj sezoni
@Nim: ko je rekao da me nešto nervira
@Zevs: Nije uopšte bitno kako sam ih ja zamišljao, ne očekujem da preslikavaju moju maštu, niti opise iz knjiga. Ovo je striktno kozmetička izmena - otvoren/zatvoren šlem, šiljak tamo ili vamo, bronza ili neka legura, to su suštinski nebitni detalji. Da su ih obukli u kimona i naoružali buzdovanima to bi bilo problematično. Ali kad su kozmetičke izmene u pitanju samo menjanje nije povod za kritike, iako konačni rezultat može biti diskutabilan. Meni se lično sviđaju ovako izmenjeni Neokaljani ili dizajn Ajronborna, ne sviđaju mi se lanisterski samurajski oklopi ili starkovski glavić šlemovi, ali te izmene su mi potpuno nebitne u odnosu na izmene karaktera likova, neka dodavanja i oduzimanja scena, petljanje sa tajmlajnom...
@Zevs: Nije uopšte bitno kako sam ih ja zamišljao, ne očekujem da preslikavaju moju maštu, niti opise iz knjiga. Ovo je striktno kozmetička izmena - otvoren/zatvoren šlem, šiljak tamo ili vamo, bronza ili neka legura, to su suštinski nebitni detalji. Da su ih obukli u kimona i naoružali buzdovanima to bi bilo problematično. Ali kad su kozmetičke izmene u pitanju samo menjanje nije povod za kritike, iako konačni rezultat može biti diskutabilan. Meni se lično sviđaju ovako izmenjeni Neokaljani ili dizajn Ajronborna, ne sviđaju mi se lanisterski samurajski oklopi ili starkovski glavić šlemovi, ali te izmene su mi potpuno nebitne u odnosu na izmene karaktera likova, neka dodavanja i oduzimanja scena, petljanje sa tajmlajnom...
Ja stvarno ne znam kako drugacije da shvatim nego da ti je na ovoj slici nesto komicno?Oberin Martel ::U prvoj sezoni su se držali opisa iz knjiga, i izgledalo je blago komično.
"Komično" i "nervira" teško da su slične stvari A konkretno mi je smešan šlem.
Pa kad u seriji od koje ocekujem mnogo nesto bude komicno ja se iznerviram jer ta serija ne treba da bude komicna vec uradjena kako treba, da hocu komicno gledala bih nesto drugo.
Pa taj slem i jeste smesan lol ne razumem sto se nerviras Nim.../
Gost- Gost
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Strana 29 od 40
Dozvole ovog foruma: