WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 4 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 4 Gosta :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
Zašto dama sjedi sama? - Page 19 Vote_lcapZašto dama sjedi sama? - Page 19 Voting_barZašto dama sjedi sama? - Page 19 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
Zašto dama sjedi sama? - Page 19 Vote_lcapZašto dama sjedi sama? - Page 19 Voting_barZašto dama sjedi sama? - Page 19 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Zašto dama sjedi sama?

+43
Witcher
азор ахаи
Lya
Зимоврел
Lothesse
Lemius the Queen's blade
Areal
Nocnoi_Dozor
Mondenkind
Hokins
Sparkling Comet
Princ Regar
Вештица
Марина К
VojaLu
Struki
Uno Nomesta
LunarFang
Srle
Zevs86
JohnieRW
Zandrin
CRNIJASTREB
Grejdzoj
Lord M.
Nim
Mesečeva Devojčica
Ket sa kanala
Prince of Ravens
Ergon Lar Tund
Assassin
Nimesis
Sorceress Nanija
Glumac92
pinki
Lorkind
Matuška
Althinne
Aurora
Artil
Fat Rat
Edard Stark
bookman
47 posters

Strana 19 od 23 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sledeći

Ići dole

Zašto dama sjedi sama? - Page 19 Empty Re: Zašto dama sjedi sama?

Počalji od Марина К Pet 17 Maj 2013, 02:29

Дефинитивно не одобравам шамарање ни било који облик насиља жена над мушкарцима! То тако није "дамски"! Не знам шта бих рекла за цуре/жене које не знају искулирати такве ситуације!
Марина К
Марина К

Broj poruka : 70
Godina : 38
Raspoloženje : I'm walking on sunshine :D
Reputacija : 4
Datum upisa : 31.03.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zandrin Pet 17 Maj 2013, 08:46

Prince of Ravens ::Meni nije jasno kako žene opravdavaju fizičko nasilje kao odgovor na pitanje, bez obzira koliko to pitanje bilo bezobrazno. Zamisli scenario u kome su uloge zamenjene? Izbacili bi tog skota iz lokala ili čak možda zvali i policiju.
Mislim da suvise gledaju latino - americke sapunice i da tamo dobijaju ideje
btw stvarno je jadno da nekom opalis samar, na najobicnije benigno pitanje. Kapiram da neko nekog maltretira da je bezobrazan i da nema drugog nacina, pa i tada, ako si u mogucnosti samo se izmestis od budale i resena stvar
Zandrin
Zandrin
Zakleta sestra
Zakleta sestra

Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lothesse Uto 25 Jun 2013, 14:47

Била сам на Ади и отишла по сладолед, кад сам се вратила на пешкиру сам нашла шпил карата са џокером на врху. На џокеру је писало:,,Нађи карту која недостаје,па се јави ако си за пиће на неком климатизованом месту овде је паклено.Smile'' Оставио је број и на једном месту ставио звездицу тај број је био карта која је фалила. Иначе имам дечка, али сам му се јавила јер сам била импресионирана његовом идејом. Драго ми је да још увек постоје такви мушкарци. Smile

Bilo na ispovestima.Orginalno,nema sta Laughing
Lothesse
Lothesse

Broj poruka : 5764
Godina : 34
Raspoloženje : Sleepy kitty, pur, pur, puuuuur
Reputacija : 343
Datum upisa : 11.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto 25 Jun 2013, 16:52

Ja sam totalno za agresivnost kada se debilu ili debilki neke stvari ne mogu objasniti na ljudskom jeziku ove planete, a da ne pricam o tome koliko u glavi bitch slapujem ljude redom.
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nim Uto 25 Jun 2013, 16:54

Lot, videla, moj komentar je bio E fukso fukso Very Happy Very Happy
Nim
Nim
Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava

Broj poruka : 8274
Godina : 37
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lothesse Sre 26 Jun 2013, 11:58

Nim,ko prica o njoj,ideja tog momka je orginalna Zašto dama sjedi sama? - Page 19 3250678809
Lothesse
Lothesse

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nim Sre 26 Jun 2013, 12:09

Ma znam Lot, zezam se Very Happy
Inace najjaci mi je bio komentar "JEsi mu dala? Jesi jesi vraze" Very Happy:D
Nim
Nim

Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lothesse Sre 26 Jun 2013, 12:13

Laughing
Lothesse
Lothesse

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Зимоврел Sub 26 Okt 2013, 02:27

Баш ме сад зове другарица и жали се да је била у граду и побегла кући; каже да је нарочито нервира кад неко у кафићу/на журци заређа и прилази свим девојкама редом па код које упали Smile Smile Smile Стога се сетих ове теме па рекох да је повампирим Smile
Zašto dama sjedi sama? - Page 19 Necromancer
Какви приступи вас нервирају (for ladies) и какве реакције на ваше приступе (for gentlemen)?
Start debating! Share your experiences!
Зимоврел
Зимоврел
Gospa od Zimovrela
Gospa od Zimovrela

Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Princ Regar Sub 26 Okt 2013, 09:21

Зимоврел ::Баш ме сад зове другарица и жали се да је била у граду и побегла кући; каже да је нарочито нервира кад неко у кафићу/на журци заређа и прилази свим девојкама редом па код које упали SmileSmileSmileСтога се сетих ове теме па рекох да је повампирим Smile
Zašto dama sjedi sama? - Page 19 Necromancer
Какви приступи вас нервирају (for ladies) и какве реакције на ваше приступе (for gentlemen)?
Start debating! Share your experiences!
Princ Regar
Princ Regar

Broj poruka : 9341
Godina : 36
Raspoloženje : :)
Reputacija : 630
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lya Sub 26 Okt 2013, 18:15

Ja mogu da napišem knjigu o nenormalnim muvanjima i svim "slučajevima" koji su mi prilazili, ponekad se pitam piše li mi na čelu "Psihopate, navalite!", jer sam mamac za takve. Laughing 
OK, ja inače imam možda previsoke kriterijume, ali...Najviše mrzim kada se ispostavi da su moji šatro-drugovi zaljubljeni u mene i onda mi bude neprijatno, pa im na finjaka dam do znanja da ih "gledam samo kao drugare i ništa više", a oni pošize, počnu da histerišu kao žene...Milion puta sam to doživela i uvek ja ispadnem kriva, zaljubljeni drug me izvređa i prestanemo da kontaktiramo. Hiljadu puta mi je bilo žao što gubim dobrog ortaka, ali, s druge strane, nije mi bilo žao što skidam s vrata nenormalnu osobu. 
Bilo je tu svega, od pisanja pesama do citiranja Šekspira i branja ruža, ali, sve tako glupo i providno, da mi se život smuči.

Jedan lik (koga su bivša drugarica i njen dečko-psihopata pokušali da mi nabace) me pratio do zgrade, iako sam ga ja kulirala sve vreme, smarao, smarao, pa očajavao:"Znaš, oni su planirali da se mi smuvamo", na šta sam mu se nasmejala u facu (stvarno sam grozna kad mi se neko ne sviđa!)  i kad sam se već popela do vrha stepenica svog ulaza, onako teatralno rekao:"Uporan sam ja!" Ja sam slegla ramenima i otišla kući, ko te šiša, hvala Bogu nije bio toliko malouman i više ga nisam videla. Laughing 

I najjače od svega, jedan drug me muvao najstrašnije, bilo mi je već neprijatno pred svima, a kad sam porazgovarala s njim i rekla mu kako stoje stvari, reagovao je u stilu:"Štaaaaaaa, ti nisi normalna, ko te muva?!?"

Jedan bivši dečko je naročito poludeo kad smo raskinuli, ošišao se, rezao ruke, muvao koga je stizao i glumio ludilo, tako da me sad sramota kad ga se setim, a bio je OK lik pre toga. Rolling Eyes
Lya
Lya
Vučica od Zimovrela
Vučica od Zimovrela

Broj poruka : 959
Raspoloženje : dances with wolves
Reputacija : 167
Datum upisa : 12.06.2013

http://alittlerunaway.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ket sa kanala Sub 26 Okt 2013, 18:50

A ja mislila da ja puno friendzonujem drugove... Laughing 
Mogla bih i ja ovdje svašta napisati što je poprilično slično tome što Lya kaže, al' ionako već previše ličimo. xD

Mada moram izdvojiti jednu budalu što me je muvala odmah na početku srednje. To je bio neki štreber koji me je vidio na matematičkoj sekciji, neki lik 2 godine stariji. I dodao on mene na fb, ja vidim iz elektro je, al' nema njegove slike. Kontam vjerovatno ga znam iz viđenja mada mi je ime nepoznato. Prihvatim ja i odmah mi stiže od njega na chat neka ljubavna poezija, ne sjećam se šta je bilo. I ja gledam, nije mi jasno ništa i ignorišem. Kad nakon 5min stiže poruka od njega "Ti se meni sviđaš, da li bi bila sa mnom u vezi?". Reko "Ko si ti?" Kaže on "Ja sam onaj plavi momak što je sjedio ispred tebe na matematčkoj sekciji." Kažem ja "Ne sjećam se da je bilo lijepih momaka na toj sekciji." xD Pošalje on meni svoju sliku, a ono ružan da ne može ružniji biti na toj slici. I ja da ne ispadnem površna stoka kažem "Razmisliću". Sutra došao on ispred moje učionice da pita koji je odgovor, a trese se sav, kapljice znoja se cijede niz lice, zamuckuje... Reko "reću ću ti večeras", nisam imala srca da ga tu uživo odbijam. I naveče ja njemu prospem neku finu priču kako je on divan i sve to, ali ja sam zaljubljena u drugog bla bla bla. Uglavnom, vidi se sve to da ja lažem, al' moram naći neki fin razlog da ga odbijem. Međutim, on nije odustajao i svaki dan mi se javljao i slao linkove Šobićevih ljubavnih pjesama i neku poeziju. Znači nije uopšte pričao sa mnom nego se kao izražavao kroz stihove, teška patetika. A kasnije, kad sam ga odbila 101. put, uslijedio je period gdje se on meni javi svaki dan na četu, napiše "ćao", i ja isto napišem "ćao" i na tome se sve završi. I tako svaki dan dok mu ja nisam rekla da nije normalan i da mi se više ne javlja. Sjećam se jednom kada me je sačekao ispred moje učionice kada sam završila sa nastavom i pitao me po ko zna koji put da izađemo, ali ovaj put uživo. Kaže "Hoćeš na kafu?" Reko "Ne pijem kafu." "Onda čaj ili tako nešto?" "Joj izvini, stvarno ne mogu, pila sam danas sa drugaricama čaj prije škole." I tako odem i ostavim njega iza sebe, a inače cijelu tu scenu je posmatrao pola njegovog razreda i cijeli moj razred, i on se baš obrukao tada. Moj najbolji drug je išao tada sa njim u razred i pričao mi je da je tada pao u depresiju i da je malo falilo da se ubije. Valjda sam mu bila prva ljubav, tako nešto. Ali brate dragi, ja sam njega milion puta odbila prije toga, u početku na fin način, a kasnije sam morala biti kučka, jer drugačije neće odbiti. Ne znam koliko mu se puta treba reći. Što je najgore, 6 mjeseci poslije ja sam na fb postavila onu pjesmu Riblje Čorbe "Kad hodaš" koju je on meni stalno posvećivao, i on je na osnovu toga došao do zaključka da mi se sviđa i opet počeo da mi se javlja dok ga nisam odbila i taj hiljaditi put. Stvarno ima tako nedokaznih slučajeva... Idu onom logikom "ne jebe lijep, nego uporan".
Ket sa kanala
Ket sa kanala

Broj poruka : 2648
Raspoloženje : ...
Reputacija : 482
Datum upisa : 06.01.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zevs86 Sub 26 Okt 2013, 19:04

@Ket Hahahahahahahahaha, ne jebe lep vec uporan, hahahahaha Zašto dama sjedi sama? - Page 19 3250678809
Video sam to milion i jedan put kako pali Very Happy No to je vec nesto drugo Very Happy A sto se tice tog lika, mukica je bio zaljubljen od usiju, i sto se mene tice svaka mu cast na istrajnosti! Mnogi nemaju hrabrosti da istraju, niti da pokusaju. Aaaah, to je sve normalno, i kroz sve to se prodje Very Happy
@Zim Sto se tice tog "startuje sve redom" video i radio, mladalacka takmicenja i glupiranja Zašto dama sjedi sama? - Page 19 3250678809
Aaaaah, sta sve ne radis kad te bas briga za sve Very Happy
@Lya A sto se tice citiranja poezije i svih ostalih fazona, realno ako se tebi lik ne svidja, moze da radi sta hoce, zar ne? Very Happy
Zevs86
Zevs86
Lord zaštitnik Dola
Lord zaštitnik Dola

Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od азор ахаи Sub 26 Okt 2013, 21:17

На примерима Кет и Лије се види да девојке нису ништа мање "примитивне" у погледу сексуалне селекције, а опет нам (свим људима) је то некако сувише екстремно да бисмо прихватили као чињеницу. Другарзона има своју сврху у том погледу што формира јасну границу између партнера прихватљивих и неприхватљивих, и то је сасвим јасно. А и увек је добро имати туршију. Оно што остаје мистерија јесте зашто је тако тешко схватити да су пријатељства међ супротним половима, у смислу потпуно асексуалне блискости између две особе, немогућа без привлачности или виших (односно нижих Very Happy ) нагона. Капирам да је неприхватање другог узрок изнадпоменутог првог.
азор ахаи
азор ахаи
Lord zaštitnik Juga
Lord zaštitnik Juga

Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lya Sub 26 Okt 2013, 23:02

Ket sa kanala ::Mada moram izdvojiti jednu budalu što me je muvala odmah na početku srednje. To je bio neki štreber koji me je vidio na matematičkoj sekciji, neki lik 2 godine stariji. I dodao on mene na fb, ja vidim iz elektro je, al' nema njegove slike. Kontam vjerovatno ga znam iz viđenja mada mi je ime nepoznato. Prihvatim ja i odmah mi stiže od njega na chat neka ljubavna poezija, ne sjećam se šta je bilo. I ja gledam, nije mi jasno ništa i ignorišem. Kad nakon 5min stiže poruka od njega "Ti se meni sviđaš, da li bi bila sa mnom u vezi?". Reko "Ko si ti?" Kaže on "Ja sam onaj plavi momak što je sjedio ispred tebe na matematčkoj sekciji." Kažem ja "Ne sjećam se da je bilo lijepih momaka na toj sekciji." xD Pošalje on meni svoju sliku, a ono ružan da ne može ružniji biti na toj slici. I ja da ne ispadnem površna stoka kažem "Razmisliću". Sutra došao on ispred moje učionice da pita koji je odgovor, a trese se sav, kapljice znoja se cijede niz lice, zamuckuje... Reko "reću ću ti večeras", nisam imala srca da ga tu uživo odbijam. I naveče ja njemu prospem neku finu priču kako je on divan i sve to, ali ja sam zaljubljena u drugog bla bla bla. Uglavnom, vidi se sve to da ja lažem, al' moram naći neki fin razlog da ga odbijem. Međutim, on nije odustajao i svaki dan mi se javljao i slao linkove Šobićevih ljubavnih pjesama i neku poeziju. Znači nije uopšte pričao sa mnom nego se kao izražavao kroz stihove, teška patetika. A kasnije, kad sam ga odbila 101. put, uslijedio je period gdje se on meni javi svaki dan na četu, napiše "ćao", i ja isto napišem "ćao" i na tome se sve završi. I tako svaki dan dok mu ja nisam rekla da nije normalan i da mi se više ne javlja. Sjećam se jednom kada me je sačekao ispred moje učionice kada sam završila sa nastavom i pitao me po ko zna koji put da izađemo, ali ovaj put uživo. Kaže "Hoćeš na kafu?" Reko "Ne pijem kafu." "Onda čaj ili tako nešto?" "Joj izvini, stvarno ne mogu, pila sam danas sa drugaricama čaj prije škole." I tako odem i ostavim njega iza sebe, a inače cijelu tu scenu je posmatrao pola njegovog razreda i cijeli moj razred, i on se baš obrukao tada. Moj najbolji drug je išao tada sa njim u razred i pričao mi je da je tada pao u depresiju i da je malo falilo da se ubije. Valjda sam mu bila prva ljubav, tako nešto. Ali brate dragi, ja sam njega milion puta odbila prije toga, u početku na fin način, a kasnije sam morala biti kučka, jer drugačije neće odbiti. Ne znam koliko mu se puta treba reći. Što je najgore, 6 mjeseci poslije ja sam na fb postavila onu pjesmu Riblje Čorbe "Kad hodaš" koju je on meni stalno posvećivao, i on je na osnovu toga došao do zaključka da mi se sviđa i opet počeo da mi se javlja dok ga nisam odbila i taj hiljaditi put. Stvarno ima tako nedokaznih slučajeva... Idu onom logikom "ne jebe lijep, nego uporan".
Mukica...Rolling Eyes
Ali, kad je nedokazan. "Moji" su bili u fazonu da cimaju milion puta, mada ja kuliram, dok mi ne dođe da razbijem telefon.

Taj tvoj me podsetio na udvarača moje najbolje drugarice, što je ujedno i najbolesniji primer za koji sam čula. Laughing  Neki ružni apotekar bez društvenog života, a rad da se ženi. Ani je jednog dana stigla poruka:"Ćao, ja sam taj i taj, video sam te pre dva dana kada si sa babom došla u apoteku. Moj deda joj je tražio tvoj broj, pošto su komšije, pa eto, hoćeš li da izađemo u grad i kada?"
Smarao je i smarao, svaki dan slao poruke u stilu:"A jel možeš danas?", pošto ona nije drčna kao ja, sve joj žao da otvoreno otkači.
Još uvek je zezam zbog toga.
Lya
Lya
Vučica od Zimovrela
Vučica od Zimovrela

Broj poruka : 959
Raspoloženje : dances with wolves
Reputacija : 167
Datum upisa : 12.06.2013

http://alittlerunaway.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned 01 Nov 2015, 23:55

азор ахаи ::Оно што остаје мистерија јесте зашто је тако тешко схватити да су пријатељства међ супротним половима, у смислу потпуно асексуалне блискости између две особе, немогућа без привлачности или виших (односно нижих Very Happy ) нагона. Капирам да је неприхватање другог узрок изнадпоменутог првог.
Mozda i moze u nekim slucajevima, ali najcesce mislim da je nemoguce Very Happy
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Witcher Pon 02 Nov 2015, 00:00

Moguca su ako se sa tom osobom cujes/vidis jednom u mesec, dva pa navise, ako si sa tom osobom u kontaktu ili je vidjas vise puta nedeljno sanse nema.
Witcher
Witcher
Zaštitnik Severa
Zaštitnik Severa

Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Pon 02 Nov 2015, 00:10

Iz nekog ličnog iskustva:

Ne mogu biti čisti prijatelji.

Ala je nekome u nedelju uveče dosadno pa skočila
aktivnost na forumu za 46% i postaju aktivne stare
teme. Very Happy Zašto dama sjedi sama? - Page 19 3250678809
Assassin
Assassin
Lord Zapovednik Noćne Straže

Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Pon 02 Nov 2015, 00:25

Ahahaha, šta je ovo, ja ovu temu moram da prelistam uskoro...  Laughing

Elem, nema šanse ako je on ili ona ružna.  Very Happy Čak i ako su oboje ružni i svesni su toga da su ružni - ne. Jedno će uvek da se nada da će ga/je neka lepa i zgodna ali ćorava koka ubosti. Very Happy 

Doduše, ja sam se družio sa svojom devojkom od svoje 11. a njene 10. godine. Bili smo super ortaci dok nisam otišao na faks, tu smo se razdvojili na godinu dana, pa kad smo ponovo počeli da se družimo ukapirali smo kako hoćemo da "napravimo male izmene" u našem drugarstvu. Very Happy 
Ja i dalje tvrdim da je ona mene počela drugačije da posmatra kad je videla moju (tada) dugu kosu. To što sam bio normalan lik i što mi je verovala više nego svojoj porodici je bio samo bonus. Very Happy
KrleTuđin
KrleTuđin

Broj poruka : 3002
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 02 Nov 2015, 00:35

Ubico umesto da mi zahvalis ti mi gundjas, bolje bi ti bilo da me ne zacas Laughing

Ja sam se druzila sa jednim deckom od malena ali i posle kad je postao lep i pametan me uopste nije privlacio. Verovatno jer sam videla kakva je pickica u stvari.
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brat Crni Pon 02 Nov 2015, 00:48

Musko-zensko prijateljstvo? HAHHAHAHHA
Brat Crni
Brat Crni

Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KrleTuđin Pon 02 Nov 2015, 00:52

Ih, koliko lepih i zgodnih sportskih tipova znam... Eno su, svi nalickani u čoporu piju đuseve. Niko devojku pod ruku nije osetio, kamoli nešto više... Nemaju "harizmu" Very Happy
KrleTuđin
KrleTuđin

Broj poruka : 3002
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Assassin Pon 02 Nov 2015, 00:56

Trešnjo:

To ne znači da ti nisi njemu bila privlačna.

Što da te ne žacam, imaš težak i smoren dan? Pomaže ti forum da ublažiš smorenost nedeljne večeri? Zašto dama sjedi sama? - Page 19 3250678809

E pa imam ga i ja. I pomaže i meni forum.
Radio sam napolju dok se nije smrklo i onako umoran uđem u kuću da se istuširam i sredim kad nema tople vode, buraz opet potrošio svu vodu. Tek sada se zagrejala voda, čekam celo veče da se odem pod vreo tuš, a ne mogu u sobu kod sebe da se zavalim i odmaram jer sam prašnjav sav, sedim za računarom pet sati ne znam šta više da radim. A posle vidim stiga mi još danas poruka od dobrog prijatelja da će ipak baciti party za rođendan i da dođem, a ja je tek pre dva, tri sata video. -_- A baš sam želeo da odem tamo, a kako ću noću, nedelja nema autobusa, a ni tople vode da se okupam i sredim bradu. Najgore od svega je to što sam se pre 4-5 min. setio da ja imam dva je**na kupatila u kući. I tako, umesto na sam sa dobrim društvom i da uživam ja se kuckam ovde, nije da vi niste dobro društvo. Very Happy
Sada kada sam to izbacio iz sebe odoh pod tuš. Very Happy
Assassin
Assassin

Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 02 Nov 2015, 00:58

Nesto nije u redu sa forumom Sad Ne mogu da posaljem poruku, htela sam da napisem "Krle jebac" a izbacilo je neki mehanizam koji se okrece.
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brat Crni Pon 02 Nov 2015, 00:59

Pa da je samo stvar u lepoti ja bih zivot proveo u celibatu Very Happy
Brat Crni
Brat Crni

Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 19 od 23 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu