Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 50 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 50 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Zašto dama sjedi sama?
+43
Witcher
азор ахаи
Lya
Зимоврел
Lothesse
Lemius the Queen's blade
Areal
Nocnoi_Dozor
Mondenkind
Hokins
Sparkling Comet
Princ Regar
Вештица
Марина К
VojaLu
Struki
Uno Nomesta
LunarFang
Srle
Zevs86
JohnieRW
Zandrin
CRNIJASTREB
Grejdzoj
Lord M.
Nim
Mesečeva Devojčica
Ket sa kanala
Prince of Ravens
Ergon Lar Tund
Assassin
Nimesis
Sorceress Nanija
Glumac92
pinki
Lorkind
Matuška
Althinne
Aurora
Artil
Fat Rat
Edard Stark
bookman
47 posters
Strana 23 od 23
Strana 23 od 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Re: Zašto dama sjedi sama?
Iste ste, vala... Gde li vam je ta matica da mi je znati od koje primate signale, a vi kao radilice - sve nas sinhronizovano tlačite...
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
matica je majka priroda. rekla je bogu ako muškarac liči na tebe, žene će biti kao ja, hirovite, čudljive, i kad pomsiliš da si je ukrotio, syebaće te u trenu.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
ма какви другови... па и ја сам био друг
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Az ako si bio drug sa "skrivenim namerama" onda nisi bio drug vec si "drugarstvo" iskoristio kao paravan za nesto vise od drugarstva
Ako nema fizicke privlacnosti medju muskarcem i zenom prijateljstvo i to ono naj naj moze postojati.
Ako nema fizicke privlacnosti medju muskarcem i zenom prijateljstvo i to ono naj naj moze postojati.
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
хаха, па не држим жене за бесловесна бића па да могу да их обрлатим неким "лажним" пријатељством док се не створи прилика, то је малтене кукавичлук, уз то и глупа полазна претпоставка, него такве ствари проистичу саме из себе ако се склопе све коцке. Једноставно, не улазим у однос са људима унапред декларисан и обневидео за све остале варијације даљег тока.
али да имам скривене намере, имам, то је сасвим нормално као што имам и скривене тајне, жеље, идеје, мисли које због свог садржаја не треба делити. Мислим, људи смо...
али да имам скривене намере, имам, то је сасвим нормално као што имам и скривене тајне, жеље, идеје, мисли које због свог садржаја не треба делити. Мислим, људи смо...
Ako ti se neka devojka fizicki ma mrvicu dopada i krene prijateljstvo da se razvija tu postoje skrivene namere, nesvesne skrivene namere
Gde nema ni sa jedne ni sa druge strane fizicke privlacnosti tu se radjaju najveca prijateljstva tu osobu ppcnes da gledas kao brata..sestru
Gde nema ni sa jedne ni sa druge strane fizicke privlacnosti tu se radjaju najveca prijateljstva tu osobu ppcnes da gledas kao brata..sestru
Zandrin- Zakleta sestra
- zandrin::
- азор ахаи ::хаха, па не држим жене за бесловесна бића па да могу да их обрлатим неким "лажним" пријатељством док се не створи прилика, то је малтене кукавичлук, уз то и глупа полазна претпоставка, него такве ствари проистичу саме из себе ако се склопе све коцке. Једноставно, не улазим у однос са људима унапред декларисан и обневидео за све остале варијације даљег тока.
Azore neko ti se u startu svidi ili ne svidi to je poenta..a sta ce se desavati dalje to je druga prica. Ukoliko te neko fizicki ne privlaci vrv se nece desiti romansa iz prijateljstva u suprotnom lako moguce da prijateljstvo sklizne u ljubav. Prosto..a ti.filozofiras..nema tu filozofije vec prosta jednacina
Zandrin- Zakleta sestra
штошта је теби проста једначина, Зандрин. Тешко је то замисливо у пракси, а пракса је много шаренија од било које моје или туђе теорије.
Ето на пример је до релативно скоро "породица" значила инцестуозно агнатско удружење људи које је судбина довела под исти кров, а неко паметан се сад налази да чува "традиционалну" инокосну породицу пред "најездом" педера. Све је ствар владајуће парадигме и друштвеног консензуса, па и питања односа међу људима. Но, то не мора бити тачно, нити тврдим да постоји једна коначна формула.
Практичност јесте врлина коју ценим, не и банализација.
Ето на пример је до релативно скоро "породица" значила инцестуозно агнатско удружење људи које је судбина довела под исти кров, а неко паметан се сад налази да чува "традиционалну" инокосну породицу пред "најездом" педера. Све је ствар владајуће парадигме и друштвеног консензуса, па и питања односа међу људима. Но, то не мора бити тачно, нити тврдим да постоји једна коначна формула.
Практичност јесте врлина коју ценим, не и банализација.
Zan, u ovome se ne bih složila sa tobom, čak znam milion sličnih slučajeva koji su prerasli u šeme, veze, brakove....Zandrin ::Azore neko ti se u startu svidi ili ne svidi to je poenta..a sta ce se desavati dalje to je druga prica. Ukoliko te neko fizicki ne privlaci vrv se nece desiti romansa iz prijateljstva u suprotnom lako moguce da prijateljstvo sklizne u ljubav. Prosto..a ti.filozofiras..nema tu filozofije vec prosta jednacina
Nim- Kraljica Rojnara, Andala i Prvih ljudi, gospodarica Sedam kraljevstava
- Broj poruka : 8274
Raspoloženje : kiselo grozdje :P
Reputacija : 388
Datum upisa : 13.03.2012
Nim misslila sam na fizicku privlacnost..neko ti ili zapadne ili ne zapadne za oko...ja jos nisam videla da sr neko s nekim smuvao a da mu se nijw fizicki svidjao da ga nesto kod te osobe nije privlacilo.
Zandrin- Zakleta sestra
Ppenta jeste ta da bi veza opstala mora biti i fizicke i psihicke privlacnosti. Ukoliko jedno od ovih stvari fali veza nece uspeti. I da to je prosta jednacina ma koliko god to banalno zvucalo.
Zandrin- Zakleta sestra
@Brat Crni Hahaha, da Hern je odrao Zevsa od prozivke Nisam ja takav Zevs, moze se reci da sam susta suprotnost po mnogim stvarima. Family above all, kako kazu reci moje kuce, mogao bih da vidis da onaj sajt za serovanje slika nije nesto prso i sada se ne vide ni jedna ni druga fotka u mom potpisu
@Zandrin Koliko god jednacine bile strava i pomagale, jednostavno shit happens, pa ljudi smo majku mu Eh da si ti ziva i zdrava, video sam xxx primera kada se desavaju i muvanja i svasta nesto, jer im se eto tako moze u tom trenutku Pih, i ja sam ne znam koliko puta bio sa devojkama koje mi se nisu nesto svidjale, barem ne nesto posebno Neke uopste, ali neki put brze prodje vece kada imas nekog pored sebe u strasnom zagrljaju
@azor I concur. Znas kako kazu, sto ljudi sto cudi, sto zena sto parova grudi
@Nim Likewise. Kao sto rekoh, shit happens
Za sad sam uspesan u tome da budem posvecen porodici, i da funckionisem na taj nacin da budem zadovoljan time. I da me to cini zaista srecnim. Mada poneki put postane tesko ostati posvecen 100% If you know what i mean
@Zandrin Koliko god jednacine bile strava i pomagale, jednostavno shit happens, pa ljudi smo majku mu Eh da si ti ziva i zdrava, video sam xxx primera kada se desavaju i muvanja i svasta nesto, jer im se eto tako moze u tom trenutku Pih, i ja sam ne znam koliko puta bio sa devojkama koje mi se nisu nesto svidjale, barem ne nesto posebno Neke uopste, ali neki put brze prodje vece kada imas nekog pored sebe u strasnom zagrljaju
@azor I concur. Znas kako kazu, sto ljudi sto cudi, sto zena sto parova grudi
@Nim Likewise. Kao sto rekoh, shit happens
Za sad sam uspesan u tome da budem posvecen porodici, i da funckionisem na taj nacin da budem zadovoljan time. I da me to cini zaista srecnim. Mada poneki put postane tesko ostati posvecen 100% If you know what i mean
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
E pa zevse to samo potvrdjuje jedno ..muskog kad zasvrbi i u steker bi gurnuo salim se
Gle ja nw pricam ovde o semama za jednu noc ili avabturama kratkog daha..niti o sturim povrsnim poznanstvima ortacke prirode koja je svode na caooo nisam te dugo videla video bla truc onako usput
pricam o nekim situacijama koje "prete da prerastu u ozbiljniju pricu" dakle ozbiljne veze ili ozbiljna prijatelkstva. Tu se kad je ovezi rec moraju poklopiti fizicka i psihicka privlacnost dakle da te neko privuce sexualno i da ti legne kao osoba. A sto se prijatejstva m / z tice ono je moguce samo ako izmedju to dvoje ne postoji nikakva hemija a kao osobe se totalno kapiraji. I da..takva prijateljstva su itekako moguca. Retka ali moguca
Gle ja nw pricam ovde o semama za jednu noc ili avabturama kratkog daha..niti o sturim povrsnim poznanstvima ortacke prirode koja je svode na caooo nisam te dugo videla video bla truc onako usput
pricam o nekim situacijama koje "prete da prerastu u ozbiljniju pricu" dakle ozbiljne veze ili ozbiljna prijatelkstva. Tu se kad je ovezi rec moraju poklopiti fizicka i psihicka privlacnost dakle da te neko privuce sexualno i da ti legne kao osoba. A sto se prijatejstva m / z tice ono je moguce samo ako izmedju to dvoje ne postoji nikakva hemija a kao osobe se totalno kapiraji. I da..takva prijateljstva su itekako moguca. Retka ali moguca
Zandrin- Zakleta sestra
"U sustini m/z prijateljstvo je moguce, ali..." Sve ispred ali pada u vodu ---> m/z prijateljstvo je mit.
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Ne nije mit..imala sam druga koji mi je kao brat bio..jednom ruku na mene nije polozio a provodili smo jako jako puno vremrna zajedno i to svaki dan
Zandrin- Zakleta sestra
tačno zan. imam tri drugarice ko sestre su mi
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
pa sad,,,,Zandrin ::
Gost- Gost
Strana 23 od 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Strana 23 od 23
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu