WORLD OF WESTEROS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Spam Tema....
od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08

» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56

» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46

» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23

» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57

» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25

» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31

» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33

» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58

» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55

» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25

» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43

» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54

» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38

» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23

» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19

» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49

» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44

» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56

» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Ko je trenutno na forumu
Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838)
Dragi Fat... - Page 26 Vote_lcapDragi Fat... - Page 26 Voting_barDragi Fat... - Page 26 Vote_rcap 
Sparkling Comet (15528)
Dragi Fat... - Page 26 Vote_lcapDragi Fat... - Page 26 Voting_barDragi Fat... - Page 26 Vote_rcap 
Assassin (13622)
Zevs86 (11916)
Zandrin (10789)
CRNIJASTREB (10420)
Princ Regar (9341)
LunarFang (9218)
Uno Nomesta (8868)
Nim (8274)

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Dragi Fat...

+22
Gospa od Laži
Sever
Pseto
Milosh993
ACME
Kapetan Hotah
Edard Stark
pinki
Artil
Son Of Odin
Lateralus
Stark Kid
Matuška
Sorceress Nanija
Glumac92
bookman
Struki
Althinne
Vierna
Lothesse
Lorkind
Fat Rat
26 posters

Strana 26 od 38 Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Sledeći

Ići dole

Dragi Fat... - Page 26 Empty Re: Dragi Fat...

Počalji od Fat Rat Pon 14 Sep 2009, 13:54

Covece, bre, nisam ja kriv sto mi probavni sistem kick-inuje tek posle podne, bez obzira kada sam ustao Very Happy (grickalice ne racunam)
Fat Rat
Fat Rat

Broj poruka : 1391
Godina : 41
Raspoloženje : Frack Shit nikad slobodnog vremena!
Reputacija : 27
Datum upisa : 13.02.2009

http://olovni.deviantart.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milosh993 Sub 03 Okt 2009, 20:46

Dragi Far.. da li mislish da je novac najvaznija stvar na svetu?

Nije bilo parade, to je dobro... a zashto jednostavno ne bude u Srbiji Ruski sistem. Dodje murija, rasturi pedere i nikom nishta, ni parade niti krvi po ulicama...
Milosh993
Milosh993

Broj poruka : 279
Godina : 31
Raspoloženje : Neraspolozen u p.m. Nemam vremena ni da zivim.
Reputacija : 1
Datum upisa : 23.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stark Kid Sub 03 Okt 2009, 22:05

novac je samo papir. vazne su zlatne rezerve Very Happy
Stark Kid
Stark Kid
Citac plamena
Citac plamena

Broj poruka : 458
Godina : 30
Raspoloženje : life's a bitch
Reputacija : 4
Datum upisa : 21.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Sub 03 Okt 2009, 22:27

Posle svih utisaka i mojih neslaganja za paradu, mislim da je ipak trebala da se odrzi, a ne da nam drzava podvije rep pred huliganima. Mada, vise bih voleo drzavu u kojoj niko ne mora da organizuje paradu da bi iskazao svoje pravo na zivot i egzistenciju...

Sto se para tice, to je najmanje bitna stvar u zivotu. Ko zna da ih ima, imace ih. Ko zna da ih trosi - trosice ih. Ko zna oba, nece morati da se nervira oko toga i posvetice se bitnijim stvarima u zivotu. Kao bastovanstvu, vajarstvu, fotografiji, i sl.
Fat Rat
Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sorceress Nanija Pet 09 Okt 2009, 19:39

Znas kako kaze Djelic,pare nisu problem,para nemamo. Dragi Fat... - Page 26 Icon_wink

Inace Fat hoces li se solidarisati za gladnima i strajkovati gladju,jedan dan? Moje misljenje je da je to bezveze,drzava treba da pomogne najsiromasnijima i nesposobnima,ali me nerviraju ljudi koji stalno nesto traze i zale se a nece da rade.
Sorceress Nanija
Sorceress Nanija

Broj poruka : 464
Godina : 35
Raspoloženje : ko jos ovo cita:)
Reputacija : 5
Datum upisa : 26.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Pet 09 Okt 2009, 20:35

Ne vidim poentu strajka gladju, pogotovo sto sam ja hedonista. To sto drugi nemaju da jedu hocu da se ti drugi prvo jave, a onda da vidimo zasto nemaju da jedu. Ako je zato sto ne radite nista, pa zao mi je. Ako je zato sto ste u nekim ustanovama jer nemate roditelje / niste sposobni za rad / nesto vec, osnovati kuhinju za to je najmanji problem.
Fat Rat
Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ACME Pet 09 Okt 2009, 21:08

Taj strajk ima smisla samo ako to sto ne pojedes tog dana das nekome ko nema, to sto ti neces jesti onaj ko je gladan nece biti sitiji!
ACME
ACME
Lovac U službi
Lovac U službi

Broj poruka : 642
Godina : 45
Raspoloženje : Odlicno
Reputacija : 9
Datum upisa : 20.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bookman Pet 09 Okt 2009, 21:11

A protiv koga je taj štrajk?

I hoće li biti štrajk protiv ozonske rupe, tako da jedan dane nećemo disati?
bookman
bookman
Arhimeštar
Arhimeštar

Broj poruka : 1375
Raspoloženje : da mi se naspavati
Reputacija : 49
Datum upisa : 24.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Pet 09 Okt 2009, 21:17

vidis, jedan dan da nedisemo mozda i ne bi bilo toliko lose Wink
Fat Rat
Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sorceress Nanija Sub 10 Okt 2009, 11:35

U Zabavniku sam procitala da postoji Dan peskira u cast Daglasa Adamsa pisca Autostoperskog vodica kroz Gakaksiju. Dragi Fat... - Page 26 Icon_smile
Takodje postoji dan za grljenje macaka,dan broja pi i tako neke nebuloze.
Ali najogavniji mi je osmi mart.
Sorceress Nanija
Sorceress Nanija

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Sub 10 Okt 2009, 13:49

izvini, sta fali osmom martu? to je dan kada zene treba da uzivaju, jer predstavlja dan kada su zene izvojevale ravnopravnost u onom davnom pocetku dvadesetog veka.
Ne, to nije dan da kupis svojoj zeni/devojci cvece. To je dan da je castis picem i da se provedete i da se podsetis da ste ravnopravni (heck, mozda je vreme da ti operes sudove, npr Very Happy).

Sve zene koje misle da se taj dan slavi da bi samo jedan dan u godini moglo zenama da se povladjuje su debili, i umesto da bojkotuju dan, treba da obrazuju svoju okolnu musku populaciju. Drugim recima, ne budite licemerne, da nema tog dana, ne bi mogle ni da radite ni da glasata ni ko zna sta sve ne. Svi muskarci koji misle da tog dana zeni treba da kupe cvece, su debili Dragi Fat... - Page 26 3250678809 Very Happy
Fat Rat
Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sorceress Nanija Uto 13 Okt 2009, 21:41

Osmi mart je izgubio svojstvo praznika i pretvorio se u cist debilizam.Eto zato. A zene su se za to pravo posteno namucile i to nije bio dan celokupne pobede.Radile su feministkinje na tome i godinama kasnije pogotovo u okorelim patrijahalnim sredinama. Dan zena ne treba da bude samo jednom godisnje,paznja treba da im bude posvecena citave godine. Dragi Fat... - Page 26 Icon_biggrin
Sorceress Nanija
Sorceress Nanija

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Uto 13 Okt 2009, 22:22

Opet si promasila poentu. Pa paznja IM je posvecena svake godine (barem od strane mene), samo im tog dana treba posvetiti jos malo Wink

A da ceo pokret ne bi izgubio smisla, paznja im je posvecena isto onoliko koliko i one posvecuju paznju muskarcima, jer ipak feministkinje su se zalagale (a i dalje se zalazu) za jednaka prava svima, ne za duple standarde Wink

Drugim recima ako neko zensko trubi da nemate jednaka prava na poslu, a onda trazi da joj otvoris vrata jer je, gospode, zena, ona je sovinistkinja najgore vrste, i ne treba je brkati sa pravim feministkinjama Wink (prava feminiskinja, ako joj otvoris vrata, recice "hvala" a ako te vidi sa punim rukama, otvorice ona tebi Wink Very Happy).
Fat Rat
Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bookman Sre 14 Okt 2009, 12:28

A jesi li primjetio da su u stvari 99.4% okorjelih "feministiknja" nekakve usidjelice (mlade ili stare) koje nemaju svog života, nego im je to način da stvore iluziju o sopstvenoj važnosti.
Kad malo bolje razmislim, ovo se odnosi na sve ekstreme, na bilo kojem polju.
bookman
bookman
Arhimeštar
Arhimeštar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Sre 14 Okt 2009, 14:45

bookmane, nazalost, tih 99.4% nisu feminiskinje nego MISLE da su to a ustvari su nesto potpuno drugo (videti deo o duplim standardima izmedju ostalog...)

Pravih feminiskinja, zena koje se zalazu za bolja prava zena tako da budu RAVNOPRAVNA sa muksarcima, upoznao sam samo jednu za sada.
Fat Rat
Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sorceress Nanija Čet 15 Okt 2009, 14:25

Zezam se ja malo.Ali ne volim osmi mart.Spremala sam feminizam za ispit tako da sam dobro upucena.Inace citala sam da se sada neki muskarci bune upravo zbog tih duplih standarda i smatraju da su izgubili ravnopravnost. Dragi Fat... - Page 26 Icon_biggrin
Sorceress Nanija
Sorceress Nanija

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Čet 15 Okt 2009, 20:58

I jesmo Dragi Fat... - Page 26 3250678809 Very Happy
Fat Rat
Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bookman Pon 19 Okt 2009, 21:01

Fat, da ovdje nije o tebi riječ?
Nešto mi vuče na tvoj stil.

Pakleno dobar odgovor
Pakao - Teorija
Ovo je navodno istinit dogadjaj i odgovor na testu iz hemije na Univerzitetu u Beogradu. Odgovor jednog od studenata je bio toliko "dubok", da je profesor odlucio da ga podeli sa svojim kolegama preko interneta.
Pitanje: "Da li je pakao ezoterman (predaje toplotu) ili endoterman (absorbuje toplotu)?"
Vecina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovu Bojlovog zakona (gasovi se hlade kad se sire i zagrevaju kad se skupljaju) ili neku drugu varijantu... Jedan od studenata je napisao sledece:
"Prvo moramo znati zapreminu u koju duše ulaze u pakao i izlaze iz njega. Smatram da odmah možemo pretpostaviti, da duša koja jednom udje u pakao više ne izlazi. Znaci, broj duša se povecava. Da bi dobili ideju o tome koliko je u paklu duša, osvrnimo se na razlicite vere koje danas postoje na svetu. Vecina tih vera tvrdi, da onaj ko nije pripadnik bas te odredjene veroispovesti ide u pakao. Dakle, zakljucak je da ce sve duše završiti u paklu. Ako tome dodamo odnos nataliteta i mortaliteta, možemo ocekivati da broj duša eksponencionalno raste. Dakle, obratimo pažnju na odnos promene zapremine pakla, jer prema Bojlovom zakonu za zadržavanje istog pritiska i toplote zapremina mora rasti proporcionalno sa brojem pristiglih duša. To nam pruža 2 mogucnosti:
1) Ako se zapremina pakla povecava manje od potrebnog prosecnog broja duša koje stignu u pakao, toplota i pritisak pakla ce toliko porasti da ce pakao eksplodirati.
2) Ako se pakao širi brže od proseka koji mu je potreban da primi sve duše, toplota i pritisak ce toliko opasti da ce se pakao smrznuti. Koja od mogucnosti je ispravna?
Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je kategoricki iznela Milica sa cetvrte godine, a koja glasi: "Pre ce se pakao smrznuti nego što cu ja sa tobom da spavam" i s obzirom na to da je samnom spavala juce, mora biti ispravna teorija br. 2, dakle pakao je sigurno egzoterman i smrznuo se.
Zakljucak ovog izlaganja je, da ako je pakao smrznut, ne prima više duše i preostalo je samo nebo, što je dokaz postojanja Boga, a to objašnjava i zašto je Milica sinoc vikala "Ah moj Bože!" Ovaj student tehnologije je jedini dobio 10 poena
Pa vi vidite sta znaci opste obrazovanje (filozofija, teologija...)
bookman
bookman
Arhimeštar
Arhimeštar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Uto 20 Okt 2009, 02:52

ne, nisam ja, i u originalu toga nema ovog dela da su se ipak savatali, vec samo da ga je odbila. I on je naveo kao zakljucak da kako jos uvek nisu spavali, pakao se jos nije smrzao, ali radi na tome jer isti nije eksplodirao.
Fat Rat
Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bookman Pon 26 Okt 2009, 20:29

Fat, Bombe u Bagdadu. 130 i kusur mrtvih a ranjene ne mogu ni prebrojati.
Možeš li objasniti logiku terorista koji ubijaju svoj narod?
Mislim, jasan mi je cilj, a jasno mi je i sredstvo, ali mi nije jasno kako to sredstvo dovodi do cilja.
bookman
bookman
Arhimeštar
Arhimeštar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stark Kid Pon 26 Okt 2009, 23:25

To je u principu zato sto u iraku ima 2 muslimanske sekte koje se vec 1000 godina kolju medjusobno... e sad sadam je to nekako jso i drzao pod kontrolom al sad nema sadama i ode sve u k**** (kolko sam ja skontao)
Stark Kid
Stark Kid
Citac plamena
Citac plamena

Broj poruka : 458
Godina : 30
Raspoloženje : life's a bitch
Reputacija : 4
Datum upisa : 21.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Uto 27 Okt 2009, 00:22

Bombe u bagdadu? jako prosto, oni su gori od nas. Imas radikalne fundamentaliste, koji su u fazonu "ili si sa nama, ili si sa njima a ako si sa njima moras umreti u svetoj vatri!" Dodaj na to kencept dzihada koji im ispira mozak vise nego nasa pravoslavna crkva na steroidima, cinjenicu da im je zemlja okupirana od strane supersile pod dozvolom ostatka sveta i uz objasnjenje da "to je za vase dobro", da ti okupatori (iako se ne zovu tako) odbijaju da nauce domaci jezik ili domacu valutu sto dodatno pali nacionalizam, plus kao slag na tortu imas i onih 77 devica koje ti obecavaju ako umres casno ubijajuci nevernike.

Ova zadnja stavka je najludja. Gledajte na to ovako:
Hriscanstvo: samoubistvo je greh! niko te nece voleti posle toga i zavrsices u paklu!
Radikalno-fundametalni islamizam (mislim da se tako zove) : Ako umres za svoju veru, i ubijes nevernike usput, docekace te 77 devica u raju!

Sa tacke gledista rata, ovi imaju savrsene vojnike. Sa tacke gledista prezivljavanja, ma koliko debilno bilo, hriscanstvo je ipak sa boljom idejom.

Sad, tu se ubacuju i ovi detalji koje je stark kid napomenuo. Tamo ima onoliko plemena koliko prezimena u beogradu, pa sad zamisli da svako ima svoju tradiciju i brani je puskom. Rekli bi ste "nista drugacije od sela juznije od beograda" i bili bi ste delimicno u pravu. Medjutim uzmite u obzir takodje da je to zemlja gde su zene obmotane i cuvane kao kinder jaja (sa sve iznenadjenjem unutra) i da dobar deo tih plemena je toliko zatucan sa postovanjem tog dela svoje tradicije da ne kapiraju da su se sami sjebali tako - da im zene malo skrecu pogled i/ili da pustaju malo zene da se svadjaju, ne bi morali da budu toliko ludi Smile

Moram vam skrenuti paznju i na psiholoski detalj: imate zemlju, sa veoma konkretnim verskim i drustvenim sistemom, koja je tehnicki bila pod diktatorstvom (kazem tehnicki jer nije bilo kao kod nas, a opet bilo je i gore nego kao kod nas, ako me razumete). Sada u toj zemlji od ko zna koliko miliona stanovnika imas strane vojnike, koji ti pricaju kako da zivis, dises, egzistiras... neko malo malo pa prsne. A nekako ne verujem da su skloni konsultacijama sa psihoterapeutima, pa doticna prsotina u vecini slucajeva uzme bombu da resi probleme. Dodaj na to da to amerima odgovara da bi opravdali svoje postojanje tamo i sta dalje da ti pricam.
Doduse, eksplozija ima manje (barem u vestima) od kako je obama najavio povlacenje trupa, moguce da je ova bila testiranje teritorije buducih bandi.
Fat Rat
Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bookman Uto 27 Okt 2009, 08:57

Ah, tih 77 djevica mi je uvjek bilo zanimljivo.
kako neko može uopšte povjerovati u to?

Pada mi na pamet jedna odlična scena iz neke serije o vatrogascima, gdje se glavni lik raspravlja sa taksistom (pakistancem, azerbejdžancem šta li je) o tih 77 djevica, gdje kaže:
- Šta će mi 77 djevica. Puno bolje bi bilo dobiti 77 kurvi. (Na šta taksista poludi u stilu kurve ne idu u raj)

Ajde 09 11 razumjem, mada je i to obrnuti efekat. Lupiš neprijatelja, pa kad on krene tebe tući, onda se okrenu i oni tvoji zemljaci koji su bili protiv tebe, da se udružite protiv zajedničkog neprijatelja, a ti si bog zato što si od početka govorio da je to neprijatelj. Kod glupih i neobrazovanih to može proći.
I dalje ne kontam svrhu ubijanja svojih.
bookman
bookman
Arhimeštar
Arhimeštar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fat Rat Uto 27 Okt 2009, 10:19

Ne registruju ih u svojoj svesti kao "svoje".

9/11 - najveca glupost u americkoj istoriji, jer a) oni su im rekli kako da obore kule nekih pet godina ranije i b) mogli su da presretnu sve avione ali nisu hteli/smeli/zeleli/nesto vec.

A kako neko moze poverovati u 77 devica? Brate, isto pitanje: kako neko moze poverovati da tamo neko bozanstvo koga inventivno zovemo Bog prasta sve grehove ako mu se pozalis.
Fat Rat
Fat Rat

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bookman Uto 27 Okt 2009, 12:13

Fat Rat ::Ne registruju ih u svojoj svesti kao "svoje".

Vjeruj mi da mi nije bilo ni blizu pameti.

Fat Rat ::Brate, isto pitanje: kako neko moze poverovati da tamo neko bozanstvo koga inventivno zovemo Bog prasta sve grehove ako mu se pozalis.

Bog je veliki i dobar (bez obzira što je u Starom zavjetu potamanio na milione ljudi), pa da i to progutamo, ali kako neko može vjerovati da ga "božiji izaslanik na zemlji", koji je, navodno, od Boga dobio ovjerenu i protokolisanu punomoć da ga zastupa na zemlji, može, za određenu sumu novca (čija visina zavisi od veličine počinjenog grijeha), razriještiti grijeha i dati validnu ulaznicu za raj?
bookman
bookman
Arhimeštar
Arhimeštar

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 26 od 38 Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Sledeći

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu