Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+53
Snezna
Starfell
do_balcaka
Zevs86
Rhaenyra
Nim
Melkor
Dušan
Cickislav
Princ Regar
arya
inogoste
Arya Stark
AxE
orome
Vazarius
forumfilmovi
Lord Dirk
Vlad
La Sposa Cadavere
Nimerija
Nikolinho
Језовук
♦Black♦Betty♦
lukshone
Vierna
Witcher
Lord M.
Ergon Lar Tund
Sharpshooter
Erzebet Batori
Prince of Ravens
Alatar The Blue
Assassin
Oberin Martel
Edard Stark
Gospa od Laži
pinki
Milosh993
Glumac92
Captain
Fat Rat
Brom
Lorkind
ACME
Aurora
Lateralus
Lothesse
Sever
Struki
Sorceress Nanija
bookman
Stark Kid
57 posters
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
Nemamo trooku vranu bar ne u seriji
Witcher- Zaštitnik Severa
- Broj poruka : 4075
Godina : 29
Raspoloženje : i'm a diamond that is tired
Reputacija : 251
Datum upisa : 15.07.2010
hvala vam drugari na detaljnim odgovorima.
ne, nisam citao prethodne stranice sa postovima, nije mi palo na pamet, a i mrzelo me.
a knjige nemam, niti imam para za njih. bice prilike... mozda... jednom.
a sto se tice izbora "nocne straze", barem ne mog izbora vec adminovog da me tu ubaci, sad sam konacno video ko su... pa nisu losi momci, pogotovu ne onaj mladi Stark koji je skoro tu dosao. koliko sam shvatio taj Zid stiti ljude od nekog ili neceg, right? dakle "nasa" kuca su u stvari neki zastitnici, huh? nije lose. samo da nisam Lanister (tako beose oni iz kraljevske porodice?)
lep pozdrav svima
p.s. najvise od svih u seriji do sada me nervira celokupna kraljevska porodica, sem mozda kralja (mozda malo), ali zato njegova zena koja ima incest s rodjenim bratom (?!?!), ili onaj mali kojeg je kepec u 2. epizodi isamarao (uf, sto mi merak bese !), ili onaj izblajhani sa belom kosom sto tera sestru da se seksa da bi on ostvario nesto... to bi zgazio. no dobro, tu su da nas nerviraju i zamute radnju, pa da Martin ima jos razloga da napise jos neku knjigu i zaradi jos neki $, posto verovatno nema dovoljno.
ne, nisam citao prethodne stranice sa postovima, nije mi palo na pamet, a i mrzelo me.
a knjige nemam, niti imam para za njih. bice prilike... mozda... jednom.
a sto se tice izbora "nocne straze", barem ne mog izbora vec adminovog da me tu ubaci, sad sam konacno video ko su... pa nisu losi momci, pogotovu ne onaj mladi Stark koji je skoro tu dosao. koliko sam shvatio taj Zid stiti ljude od nekog ili neceg, right? dakle "nasa" kuca su u stvari neki zastitnici, huh? nije lose. samo da nisam Lanister (tako beose oni iz kraljevske porodice?)
lep pozdrav svima
p.s. najvise od svih u seriji do sada me nervira celokupna kraljevska porodica, sem mozda kralja (mozda malo), ali zato njegova zena koja ima incest s rodjenim bratom (?!?!), ili onaj mali kojeg je kepec u 2. epizodi isamarao (uf, sto mi merak bese !), ili onaj izblajhani sa belom kosom sto tera sestru da se seksa da bi on ostvario nesto... to bi zgazio. no dobro, tu su da nas nerviraju i zamute radnju, pa da Martin ima jos razloga da napise jos neku knjigu i zaradi jos neki $, posto verovatno nema dovoljno.
Nikolinho- Broj poruka : 486
Raspoloženje : Tako-tako
Reputacija : 24
Datum upisa : 19.02.2011
ja cu biti zadovoljan ako on zavrsi serijal prije nego sto rikne, a za ostale njegove knjige me boli uvo
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Jap, zaštitnici. Ali tu šalju najgori šljam koji pristaje samo da bi izbegao smrtnu kaznu/odsecanje ruke/tamnicu, retko ko pristupa dobrovoljno. Nekada su skoro svi dobrovoljno polagali zakletve, bilo ih je oko 5000 i svaki deseti je bio vitez. Bila je čast biti zakleti brat Straže i oni bi bili ugošćeni ,,od Dorne do Zimovrela" (Dorna-krajnji jug) kada napuštaju Zid iz nekog razloga (npr. da bi doveli regrute). Međutim, dugo nije postojala opasnost od Tuđina i mnogo toga se promenilo.
Gost- Gost
zovuke, Trooku vranu (sto i ne mora biti protumaceno kao fantastika),
Decu Sume, Zmajeve i jos par stvari i to je to, sto se Fantastike
tice...
Crveni svestenici,ljudi bez lica,divljani sa dzinovima.....Ima fantastike i kako serijal odmice tako je fantastike sve vise...jer u svetu je nestala magija...kometa se pojavila i u svet se vraca magija,,,ili magija je nestala sa poslednjim zmajem sad kad su oni.....
Sto se tice ljudi koji su ocekivali epic borbe...bice i njih ali ovaj serijal i ima draz zbog spletki,intriga,seksa,vitezova,dama.....
Sever- Legendarni Vojnik
- Broj poruka : 222
Raspoloženje : Savrseno
Reputacija : 9
Datum upisa : 23.02.2009
Nije zbog komete, već zbog Deni (uvek poričete zaslugu Targarjena).
Gost- Gost
Drugi deo najviše pažnje obraća na te epske bitke,kao i treći,dok je četvrti najviše popunjen spletkama. Prvi deo je kao neki... prolog.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
Nije zbog komete, već zbog Deni (uvek poričete zaslugu Targarjena).
Ja sam i pomenuo zmajeve...ali se u serijalu pojava komete vezuje i za vracanje magije.... Ne znas da li je zbog komete ili zbog zmajeva jer se magija vraca pre nego sto su zmajevi....da ne spojlerisem mnogo....
Sever- Legendarni Vojnik
Ups izvini, toliko sam se razbesnela kad sam videla da si to pripisao kometi da nisam ni pročitala do kraja
Gost- Gost
Ma opusteno nisam ja napisao misao do kraja da ne spojlerisem jer vidim da ima ljudi koji nisu citali knjige a prate seriju
Oni koji nisu citali knjige a prate seriju treba da znaju da su 4-5-6 epizoda kljucne za razvoj radnje....od sledece epizode krece rasplet ili bolje receno zaplet citavog serijala....
Sto se tice trece epizode ja sam generalo zadovoljan ali mroam da kazem da mi se ne svidja tumbanje koje je napravljeno....Prica stare Nen konkretno i upad Roba u sobu,to u knjizi nije tako....Prica je mnogo bolja u knjizi i ima vise detalja a i Tirion je vec stigao....
Oni koji nisu citali knjige a prate seriju treba da znaju da su 4-5-6 epizoda kljucne za razvoj radnje....od sledece epizode krece rasplet ili bolje receno zaplet citavog serijala....
Sto se tice trece epizode ja sam generalo zadovoljan ali mroam da kazem da mi se ne svidja tumbanje koje je napravljeno....Prica stare Nen konkretno i upad Roba u sobu,to u knjizi nije tako....Prica je mnogo bolja u knjizi i ima vise detalja a i Tirion je vec stigao....
Sever- Legendarni Vojnik
Mislim da oni koji nisu citali knjige ne mogu da shavte ni delic prave price niti bilo kakve odnose izmedju likova... Zato i mislim da serija nije nesto posebno, mada sa druge strane verujem da je jako resko gotovo nemoguce to uraditi tako da sve bude jasno i shvatljivo u tako malo vremena...
Meni pomalo smeta i sam izbor glumaca, npr. Kejtlin sam zamisljala malo mladju i mnogo lepsu, a pogotovo Sansu...koja nije lepotica ni u kom slucaju... Rob koji u knjiyo ako se ne varam ima 13 godina... a u glumcu u seriji se moze dati u najboljem slucaju 18 ako ne i vise... ali sta je tu je... toplo preporucujem da se knjige procitaju jer su pravo savrsenstvo za razliku od ekranizacije!
P.s. Jezovuci se veoma malo pojavljuju... a bas bi volela da ih malo vise ima! )) Oni su bitni!
Meni pomalo smeta i sam izbor glumaca, npr. Kejtlin sam zamisljala malo mladju i mnogo lepsu, a pogotovo Sansu...koja nije lepotica ni u kom slucaju... Rob koji u knjiyo ako se ne varam ima 13 godina... a u glumcu u seriji se moze dati u najboljem slucaju 18 ako ne i vise... ali sta je tu je... toplo preporucujem da se knjige procitaju jer su pravo savrsenstvo za razliku od ekranizacije!
P.s. Jezovuci se veoma malo pojavljuju... a bas bi volela da ih malo vise ima! )) Oni su bitni!
Nimerija- Broj poruka : 33
Godina : 35
Raspoloženje : Blesavo
Reputacija : 1
Datum upisa : 25.07.2010
Lord M. ::ja cu biti zadovoljan ako on zavrsi serijal prije nego sto rikne, a za ostale njegove knjige me boli uvo
vala bas! samo da on zavrsi da mi ne ostanemo praznih saka!
Stvarno ne znam sta bi bilo tada! Kazy da je valjda negde zapisao kako se sve razresava da u slucaju iznenadne smrti moze da se kako tako dovrsi... Ali ne bih se bas pouzdala u to!
da, reko je jednom, ja msm malo posle Jordanove smrti da ima zapisano u bjeleskama kako treba da tece radnja do kraja ako mu se nesto desi...
zao mi je sto to kazem ali ako nastavi da hasa (u ogromnim kolicinama) sve sto se moze nazvati jelom, onda mu se ne pise dobro...
zao mi je sto to kazem ali ako nastavi da hasa (u ogromnim kolicinama) sve sto se moze nazvati jelom, onda mu se ne pise dobro...
Danas sam cula da ce do marta 2012 biti prevedena peta knjiga... barem tako kazu u Laguni... Nadam se!
Da,ali Martin je takodje reko na pitanje Sta ce biti ako umre pre nego zavrsi serijal: Naje*ali ste. P.S. Tacno Laguna je Mart stavila kao datum izlaska knjige.
ne znam koliko vi cekate PLES, ali ja cekam oko godinu dana...
na pocetku mi je bilo tesko ali sada sam skoro ravnodusan, tako da jos dodatnih god nije neki problem...
@Witcher
ako je tako onda ce on biti samo jos jedan pisac koji je ostavio za sobom odlicno ali nedovrseno djelo. ko je tu na gubitku? mi svakako ali ponajvise on kao licnost.
ali cisto sumnjam da je tolika budala
na pocetku mi je bilo tesko ali sada sam skoro ravnodusan, tako da jos dodatnih god nije neki problem...
@Witcher
ako je tako onda ce on biti samo jos jedan pisac koji je ostavio za sobom odlicno ali nedovrseno djelo. ko je tu na gubitku? mi svakako ali ponajvise on kao licnost.
ali cisto sumnjam da je tolika budala
2,5 godine ja cekam,mada me sada briiga kad ce.
jao, gledam sneak preview za četvrtu ep. i neko napisa komentar kako mrzi sansu...
i neko se neđe da pametuje:
i odgovor xD:
i neko se neđe da pametuje:
Sign of great writing, when people truly hate some of your characters
i odgovor xD:
Then Twilight must have some amazing writing!
Pojavili su se Hodor i trooka vrana konacno.
Na šta liče?
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
I konacno su Roba nazvali po imenu (mada nije bio u sobi), u svakom slucaju ovo mi je bila najbolja epizoda do sad.
Duh i Sem se pojavili i uskoro će Viseris da se pozlati. Jedva čekam.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
jao, a onaj glumac što glumi hodora je poznat...
samo što se ja nmgu sjetiti odakle... xD
i konačno je i Ghost tu... mslm da ga nisu prikazali još od kad su ga našli....
samo što se ja nmgu sjetiti odakle... xD
i konačno je i Ghost tu... mslm da ga nisu prikazali još od kad su ga našli....
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Strana 14 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu