Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 13 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 13 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+53
Snezna
Starfell
do_balcaka
Zevs86
Rhaenyra
Nim
Melkor
Dušan
Cickislav
Princ Regar
arya
inogoste
Arya Stark
AxE
orome
Vazarius
forumfilmovi
Lord Dirk
Vlad
La Sposa Cadavere
Nimerija
Nikolinho
Језовук
♦Black♦Betty♦
lukshone
Vierna
Witcher
Lord M.
Ergon Lar Tund
Sharpshooter
Erzebet Batori
Prince of Ravens
Alatar The Blue
Assassin
Oberin Martel
Edard Stark
Gospa od Laži
pinki
Milosh993
Glumac92
Captain
Fat Rat
Brom
Lorkind
ACME
Aurora
Lateralus
Lothesse
Sever
Struki
Sorceress Nanija
bookman
Stark Kid
57 posters
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Winter Is Coming...to HBO
@Vierna - ne diraj Brena, meden je -.-
@Martin-kako nema zelene oči?
Pogledala sam, dopalo mi se (posle onih trejlera sam očekivala da bude bezveze). Ona scena na kraju s Džejmijem i Sersei je urnebesna, izgledali su kao psi Kejtlin je PRERUŽNA (mada ima lepe oči), Deni ne izgleda mnogo starije nego što jeste (kad smo već kod toga, Severe, ona je na početku GoT imala 13 leta a ne 14 )....
@Martin-kako nema zelene oči?
Pogledala sam, dopalo mi se (posle onih trejlera sam očekivala da bude bezveze). Ona scena na kraju s Džejmijem i Sersei je urnebesna, izgledali su kao psi Kejtlin je PRERUŽNA (mada ima lepe oči), Deni ne izgleda mnogo starije nego što jeste (kad smo već kod toga, Severe, ona je na početku GoT imala 13 leta a ne 14 )....
Gost- Gost
ma meni se sve mnogo svidja, posebno Dzejmi, iako sam zamisljala da je mladji, al nema veze svejedno bih ga....
a Bren mi je stvarno ruzno dete, izgleda ko devojcica Arja je savrsena, jedva cekam delove kad pocne da uci da rukuje macem ("Stick em with the pointy end!")
a svidja mi se i deo sa dotraKIma, bas su ih verno prikazali (kako su onom jednom creva poispadala )
ma sta znam, za sad nemam zamerke, osim na Kejtlin, morali su da nadju neku mladju, ova je stvarno previse stara... ili eventualno da su je nasminkali tako da izgleda mladje, ili na neki drugi nacin je podmladili... ne sumnjam ja da bi ona bila savrsena pre nekih 7-8 godina, al sad nikako nije.....
a Bren mi je stvarno ruzno dete, izgleda ko devojcica Arja je savrsena, jedva cekam delove kad pocne da uci da rukuje macem ("Stick em with the pointy end!")
a svidja mi se i deo sa dotraKIma, bas su ih verno prikazali (kako su onom jednom creva poispadala )
ma sta znam, za sad nemam zamerke, osim na Kejtlin, morali su da nadju neku mladju, ova je stvarno previse stara... ili eventualno da su je nasminkali tako da izgleda mladje, ili na neki drugi nacin je podmladili... ne sumnjam ja da bi ona bila savrsena pre nekih 7-8 godina, al sad nikako nije.....
Vierna- Legendarni vojnik
- Broj poruka : 451
Godina : 34
Raspoloženje : Money Money Money xD
Reputacija : 5
Datum upisa : 12.02.2009
Da, vidi se da je bila lepa....nekad. Bren jeste devojčicast malo, ali meni je presladak. Arja je ružnane sumnjam ja da bi ona bila savrsena pre nekih 7-8 godina, al sad nikako nije.....
Gost- Gost
U pravu ste za Cat, ona likusa sto je glumi nikako ne ide uz allmighty Beana ali cini mi se da je dobra glumica pa to mozemo zanemariti
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Ma prava baba sera, a ako se neko od vas seca, proslo je samo 4 godine od trenutka kad je martin kejtlin opisao kao lepu jelte sisatu zenu. Ono nije ni jedno ni drugi, i nikako nije bila lepa pre 4 godine, vec je isto bila baba sera.
Edard Stark- Kraljeva Desnica
- Broj poruka : 1160
Godina : 35
Raspoloženje : uuuuu Don't Ask
Reputacija : 86
Datum upisa : 07.02.2009
Al' smo raspolozeni.
Zakljucak bi bio : - Severe dobro nam dosao nazad, - da ce ljudi poceti da se vracaju na forum.
Sto se serije tice imam i ja par kritika i komplimenata, al' mrzi me da pisem, pisacu sutra ili prekosutra.
Arya je najbolje ispala, ona scena kada trci sa helmetom i gadja Sansu...
Idem da citam Blade Runnera.
Zakljucak bi bio : - Severe dobro nam dosao nazad, - da ce ljudi poceti da se vracaju na forum.
Sto se serije tice imam i ja par kritika i komplimenata, al' mrzi me da pisem, pisacu sutra ili prekosutra.
Arya je najbolje ispala, ona scena kada trci sa helmetom i gadja Sansu...
Idem da citam Blade Runnera.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Deni ne izgleda mnogo starije nego što jeste (kad smo već kod toga, Severe, ona je na početku GoT imala 13 leta a ne 14 )....
Ne izgleda straije? ne znam kako devojice sa 13-14 izlgedaju danas ali u moje vreme {LOL} devojice nisu izgledale tako Pa na pocetku je imala formalno 13 ali kada je zatrudnela tada je vec imala 14... tako da kada je konzumiran brak bila je blizu 14 .....
Assasine barabo
Im Back baby im back
Pazi Kejtlin je lepa zena sad starija jbg...Rodila je 5toro dece uslovi za zivot ne tako sjajni[gde se vidi da je produkcija takodje odradila dobar posao suva koza itd...] ovako je realnije nego da su stavili neku MILF.....Ali Lanisteri su mogli da imaju zlatnu kosu
Sever- Legendarni Vojnik
- Broj poruka : 222
Raspoloženje : Savrseno
Reputacija : 9
Datum upisa : 23.02.2009
Vidi, ono bi moglo i da se protumaci kao zlatna kosa... ako zivis u AfriciSever ::Ali Lanisteri su mogli da imaju zlatnu kosu
meni se npr ne svidja kako su odradili Viserisovu i Denijinu kosu, izgleda kao da nose lose perike... i nemaju ljubicaste oci kao u knjizi sto je veliki minus
Denina kosa nije ali Viserisova je stvarno kao perika (što i jeste )...
Ali stvarno,mogli su zlatnu kosu.
Ali stvarno,mogli su zlatnu kosu.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
Hah Sersei je MILF xD
Ja ne izgledam mnogo mlađe od Deni, ona u seriji deluje kao da joj je 15ak godina...
Ja ne izgledam mnogo mlađe od Deni, ona u seriji deluje kao da joj je 15ak godina...
Gost- Gost
Mockingbird ::Arja je ružna
pa nije ruzna, al nije ni lepotica (al realno, nije ni Sansa, ocekivala sam da ce biti lepsa ), vec je bas onakva kakvu ju je Martin opisao... jaooo kako sam se smejala kad je pogodila strelom metu u centar, dok je bren pogadjao sve osim mete, pa kad je krenuo da je juri
Serseina kosa je OK, al Dzejmijeva je mogla da bude malo zlatastija, al dobro, bolja je od Viserisove
ali recite vi meni sta je sa deninim i viserisovim ocima????????????!!!!
Nisu ljubicaste, kao oci ljudi iz drevne Valirije.
Nego Arya je odlicno odglumela, za sad mi se pored Seana ona najvise dopala.
Sansa je trebala da bude veca lepotica, na pocetku i nije, ali kasnije, kada je trebala da se uda za Dzofrija, opisna je kao prava lepotica.
Inace nju ne volim kao lika, cak je i mrzim.
Dotraci se plase mora, kao zacarane-zagadjene vode koje njihovi konji ne mogu da piju, ali plase se da plove morem, ne da budu pored njega, otud vencanje tu.
Ne svidja mi se grubost sa kojom je Kal, xxxkhhh Deni. Tu je bas bila scena opisana sa neznoscu, gde je on "Ne?" zapravo postavljao kao pitanje, a ovde se gubi smisao u seriji tog "Ne?".
Kejtlin sam zamisljao dosta mladju, ali mislim da je idealno pogodjena, u serijalu se pominje nesto tipa "Sansa je postala prava lepotica, kao ja kada sam nekada bila, kada me je Ned doveo..." Osim toga kao sto Sever ili neko vec rece - rodila je petoro dece (a nameravala je jos jedno koliko se secam u 3 poglavlju prve knjige, kada stize pismo, razmisljala je o tome ) , onda zivot na Severu i td.
Moram priznati da sam malo bolje zamisaljo uredjenje Zimovrela, a one cudne okruglasto - pljosnate kule nisam ni u ludilu zamisljao .
Brena su stvarno, zesce pogodili!
Ja ovo jednim delom govorim jer sam gledao dosta slika koje su pravili slikari po opisu knjige. Rob i Dzon su trebali mladje da izgledaju.
I Dzon je opisan uvek kao spretan, vitak i okretan. Ovaj lik sto ga glumi mi izgleda nekako prekrupno.
I nadam se da ce lepo odraditi borbe macevanja, ne nesto "fluserski", vec stvarno zestoko kao sto je opisano u knjizi.
Svidja mi se jer je dobar akcenat bacen na Dzona i Tiriona, posto su mi to omiljeni likovi. Mada Tirion je trebao da izgleda ruzno i izdeformisano, a i da ima vec jacina na njegov intelekt i zajedljivost.
Sean Bean je legenda, njega bih gotivio da odklumi i pogresno sve.
Deneris i Viseris su lepo odradjeni osim ociju.
Lanisteri tu i tamo, kraljica je ok, ali kao sto ste svi rekli nema tog zlata, valjda zakazali specijalni efekti.
I da, na jezovuke nije baceno puno paznje, tj utroseno sto mi se ne dopada, oni igraju veoma bitnu ulogu.
Eto, sta da radim kada pocnem da pisem nema mi kraja.
Nego Arya je odlicno odglumela, za sad mi se pored Seana ona najvise dopala.
Sansa je trebala da bude veca lepotica, na pocetku i nije, ali kasnije, kada je trebala da se uda za Dzofrija, opisna je kao prava lepotica.
Inace nju ne volim kao lika, cak je i mrzim.
Dotraci se plase mora, kao zacarane-zagadjene vode koje njihovi konji ne mogu da piju, ali plase se da plove morem, ne da budu pored njega, otud vencanje tu.
Ne svidja mi se grubost sa kojom je Kal, xxxkhhh Deni. Tu je bas bila scena opisana sa neznoscu, gde je on "Ne?" zapravo postavljao kao pitanje, a ovde se gubi smisao u seriji tog "Ne?".
Kejtlin sam zamisljao dosta mladju, ali mislim da je idealno pogodjena, u serijalu se pominje nesto tipa "Sansa je postala prava lepotica, kao ja kada sam nekada bila, kada me je Ned doveo..." Osim toga kao sto Sever ili neko vec rece - rodila je petoro dece (a nameravala je jos jedno koliko se secam u 3 poglavlju prve knjige, kada stize pismo, razmisljala je o tome ) , onda zivot na Severu i td.
Moram priznati da sam malo bolje zamisaljo uredjenje Zimovrela, a one cudne okruglasto - pljosnate kule nisam ni u ludilu zamisljao .
Brena su stvarno, zesce pogodili!
Ja ovo jednim delom govorim jer sam gledao dosta slika koje su pravili slikari po opisu knjige. Rob i Dzon su trebali mladje da izgledaju.
I Dzon je opisan uvek kao spretan, vitak i okretan. Ovaj lik sto ga glumi mi izgleda nekako prekrupno.
I nadam se da ce lepo odraditi borbe macevanja, ne nesto "fluserski", vec stvarno zestoko kao sto je opisano u knjizi.
Svidja mi se jer je dobar akcenat bacen na Dzona i Tiriona, posto su mi to omiljeni likovi. Mada Tirion je trebao da izgleda ruzno i izdeformisano, a i da ima vec jacina na njegov intelekt i zajedljivost.
Sean Bean je legenda, njega bih gotivio da odklumi i pogresno sve.
Deneris i Viseris su lepo odradjeni osim ociju.
Lanisteri tu i tamo, kraljica je ok, ali kao sto ste svi rekli nema tog zlata, valjda zakazali specijalni efekti.
I da, na jezovuke nije baceno puno paznje, tj utroseno sto mi se ne dopada, oni igraju veoma bitnu ulogu.
Eto, sta da radim kada pocnem da pisem nema mi kraja.
Mislim da bi jedan deo sledece epizode morao da prikaze Brenov san u potpunosti I da WHERE IS THE FUCKING HODOR!?!?
Sever- Legendarni Vojnik
- Broj poruka : 222
Raspoloženje : Savrseno
Reputacija : 9
Datum upisa : 23.02.2009
aaa ja sam na njega skroz zaboravila! verovatno ce ga ubaciti kad Bren sazna da ne moze da hoda.....
E ali ovo je tek prva epizoda, jutros sam odgledao dva puta. Urađeno je relativno dobro sem scene sa Deni i kraljem konja koja je previše gruba. Zid sam zamišljao malo glađe i sa više prljavštine na njemu, ovako čist beli sneg mi deluje nestvarno ali dobro izgleda super. Jedva čekam nastavak za dva, tri dana.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Sever ::Mislim da bi jedan deo sledece epizode morao da prikaze Brenov san u potpunosti I da WHERE IS THE FUCKING HODOR!?!?
Gledam neke scene iz serije iznova, kada se Bren penje i vidi kralja i
razmisaljm o tome, da li bi bio srecniji da je ostao normalan decak i
mogao da hoda ili je srecniji jer je pao, ali upoznao trooku vranu koja
ce ga nauciti da leti i td.
I pade mi na pamet, pa gde je HODOR (koji nosi Brena) , tako da dodjoh ovde to da napisem ,ali si me preduhitrio.
Hodor ce se valjda pojaviti u nekoj od sledecih epizoda. znam da je odavno izabran glumac za njegovu ulogu, tako da ce sigurno biti.
ali ljudi.... kejtlin je opisana kao lepa prsata zena jebem mu mater, nisam valjda lud......
A Deneris i Viseris po knnjizi imaju ljubicaste ili "purpurne" kako tacno pise, oci!!!!!!!
Dva ogromna minusa i to me je razocaralo....
A Deneris i Viseris po knnjizi imaju ljubicaste ili "purpurne" kako tacno pise, oci!!!!!!!
Dva ogromna minusa i to me je razocaralo....
jeste.... ali ima vise pluseva nego minusa, tako daaaa... cant wait for the next episode
i jos da ne zaboravim, piloti svih drugih serija su trajali minimum sat i po, a oni samo sat vremena. Isekli su neke bitne scene po meni, ali ono sto mene najvise ubija u pojam u stvari jeste da je retardirani martin sve nadgledao! Pa da sam ja nadgledao moje cedo tokom snimanja, pisanja scenarija i sl, pa jebem mu mater, kako neke stvari da izostavim onda!!!!!!
Mozda sam previse ocekivao, ali opet smatram da je to bilo s razlogom, i sad sam pa poprilicno razocaran.
Gledacu i dalje ali zahvaljujem bogu sto imam neku svoju viziju u glavi tako da mi sve njihove greske nece to pokvariti. Ali da je moglo mnogo bolje moglo je.
Mislim na samom pocetku jebenom su usrali. Od kad je gared klinac? Pomesali su likove skroz. Gared ima preko 50 godina!
I sad vi meni recite da niko ne reaguje na to?
I jos jedna stvar, HBO je radio neke mnogo gadne stvari u svojim serijama koje nije cenzurisao. Martin se bazira na 18+. Kontam da ne treba pokazati kako drogo puni deneris od 12 god, koliko je vec imala, ali neke stvari su takodje trebali da ispostuju!
Za pocetak serija je od mene dobila negativan skor!
Mozda sam previse ocekivao, ali opet smatram da je to bilo s razlogom, i sad sam pa poprilicno razocaran.
Gledacu i dalje ali zahvaljujem bogu sto imam neku svoju viziju u glavi tako da mi sve njihove greske nece to pokvariti. Ali da je moglo mnogo bolje moglo je.
Mislim na samom pocetku jebenom su usrali. Od kad je gared klinac? Pomesali su likove skroz. Gared ima preko 50 godina!
I sad vi meni recite da niko ne reaguje na to?
I jos jedna stvar, HBO je radio neke mnogo gadne stvari u svojim serijama koje nije cenzurisao. Martin se bazira na 18+. Kontam da ne treba pokazati kako drogo puni deneris od 12 god, koliko je vec imala, ali neke stvari su takodje trebali da ispostuju!
Za pocetak serija je od mene dobila negativan skor!
ko bese Gared?
Onaj dezerter iz prologa što mu Edard seče glavu.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Onaj matori izvidnik u uvodu Igre prestola.
Ergon Lar Tund- Gospodar Zmajkamena
- Broj poruka : 3940
Godina : 25
Raspoloženje : Nekakvo
Reputacija : 84
Datum upisa : 23.12.2010
a taj.... za njega se secam samo da je izgledao kao klosar, kao sto i jeste u seriji
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Strana 11 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu