Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 35 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 35 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Serije koje volite / trenutno pratite
+21
Princ Regar
milan.milosewic
orome
CRNIJASTREB
Zandrin
White Rabbit
HuddleBre
_Yara_
Assassin
Lord M.
bockybp
Zevs86
Nim
Prince of Ravens
Зимоврел
Sparkling Comet
Oberin Martel
Nocnoi_Dozor
Vazarius
ElendV
Чери
25 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 7 od 12
Strana 7 od 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Чери- Broj poruka : 448
Raspoloženje : svi putevi vode ka jednom...
Reputacija : 95
Datum upisa : 09.02.2017
Re: Serije koje volite / trenutno pratite
Odgledao sam Agente Štita, Night Off.,
Agenti su dobri kao i uvijek. Možda su malo zrači završnicu sa Ejdom, ali do njenog ubistva sve je bilo super. To je serija koja od svih ovih strip serija najbolje radi razvoj i karakterizaciju svih likova.
Night off je rasturala sve do poslednje epizode. I onda sat i po vremena ničega. Da li postoji nastavak radnje u narednoj sezoni? Vjerovatno će hvatati ubicu, a Naz će postati krimos. Uostalom ko zna možda Naz i jeste ubica.
I da pogledao sam Američke bogove. Sviđaju mi se. Bolji su od knjige. I nisu baš pratili radnju iz knjige. Što je dobro.
Agenti su dobri kao i uvijek. Možda su malo zrači završnicu sa Ejdom, ali do njenog ubistva sve je bilo super. To je serija koja od svih ovih strip serija najbolje radi razvoj i karakterizaciju svih likova.
Night off je rasturala sve do poslednje epizode. I onda sat i po vremena ničega. Da li postoji nastavak radnje u narednoj sezoni? Vjerovatno će hvatati ubicu, a Naz će postati krimos. Uostalom ko zna možda Naz i jeste ubica.
I da pogledao sam Američke bogove. Sviđaju mi se. Bolji su od knjige. I nisu baš pratili radnju iz knjige. Što je dobro.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Eh jastroCRNIJASTREB ::Tek sad? Pa toliko smo drvili o toj seriji.. Eva Grin razbija kao po običaju. Džoš je sjajan, Bili takođe, kao i stara kuka Timotije..Zandrin ::peni dredful
I odusevila me je
ili knjige ili serije
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Auf, Eva Grin... Potpuno razumem djavola što je baš nju izabrao za nevestu xdZandrin ::Eh jastroCRNIJASTREB ::Tek sad? Pa toliko smo drvili o toj seriji.. Eva Grin razbija kao po običaju. Džoš je sjajan, Bili takođe, kao i stara kuka Timotije..Zandrin ::peni dredful
I odusevila me je
ili knjige ili serije
Najjača mi je epizoda bila kad je išla kod one veštice na obuku. Stvarno mnogo dobra serija ((: I slažem se sa Dozorom, treća je malo zbrzana, nije mi se dopala ona priča sa Drakulom, mogli su nešto malo originalnije za kraj, ali zbog prve dve sezone oprošteno sve ((:
ElendV- Broj poruka : 641
Raspoloženje : Kul
Reputacija : 209
Datum upisa : 18.12.2016
Neko gleda Defenderse?
Odgledao ih, nista posebno, moglo je bolje. Nakon njih odgledao sam Iron Fist ni on nista posebno.Чери ::Neko gleda Defenderse?
milan.milosewic- Broj poruka : 192
Godina : 38
Raspoloženje : raspolozen
Reputacija : 3
Datum upisa : 31.01.2013
Ja sam baš završio Defenders. I dunno. Ima kul momenata. Malo me nervira što svaka scena sa Džesikom je oprana plavom bojom, svaka scena sa Kavezom je žuta, Loras Tirel je zelen, valjda zato što je pun para, dok je Vragolan crven kao i obično. Madam Gao je powerhouse though.
- SPOILERS! DUH!:
- Mada malo mi je glupo da organizacija besmrtnika, koja je uzrokovala propasti Pompeje, jebeni prvi vek, bude pobeđena od strane slepog nindže, alkoholičarke sa super snagom, bogatim klincem sa magičnom pesnicom i stereotipčnim crncem iz Harlema koji je eto neuništiv.
I Isus trik je zbog zmajevih kostiju, bah.
Prince of Ravens- Broj poruka : 5786
Godina : 35
Raspoloženje : Sorrowfully happy
Reputacija : 791
Datum upisa : 01.04.2010
Odgledasmo jednu epizodu serije Sinner sa Dzesikom Bil. Ukratko, sranje je. Mozda to evoluira u nesto bolje u toku sledecih epizoda, ali me je toliko odbila da ne zelim da potrosim nijedan minut vise dokle god ne dobijem bar 5+ pozitivnih preporuka...
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Trenutno nista ne pratim, nista me ne interesuje, ali cekam onu Mindhunter seriju, valjda ce biti ok
Poce dagledam Ozark. Deluje kao obecavajuca prica, gluma korektna. Cekam da odgledam par epizoda pa da zaokruzim utisak.
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Poceo drugu sezonu Preacher-a nakon sto sam izbindzovao prvu u dva dana. Nisam siguran da mi se svidja promjena atmosfere sada. Poceli su da forsiraju ovu vrstu humora kojeg je u prvoj sezoni bilo u sasvim odgovarajucoj dozi. Samo se nadam da ce povuc rucnu malo, sve drugo je ok.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Da. Druga sezona je osetno drugacija, mada meni je bila ok. Zanima me sada kako ce da nastave sa svim nebulozama u trecoj sezoniLord M. ::Poceo drugu sezonu Preacher-a nakon sto sam izbindzovao prvu u dva dana. Nisam siguran da mi se svidja promjena atmosfere sada. Poceli su da forsiraju ovu vrstu humora kojeg je u prvoj sezoni bilo u sasvim odgovarajucoj dozi. Samo se nadam da ce povuc rucnu malo, sve drugo je ok.
Jel gledao neko americans seriju, počeo skoro na preporuku drugarice, nije loša za sad. Muž i žena, rade u nekoj agenciji za putovanja, imaju dva deteta - klasična porodica u americi osamdesetih, s tim što su kgb agenti
ElendV- Broj poruka : 641
Raspoloženje : Kul
Reputacija : 209
Datum upisa : 18.12.2016
Ta serija je odlicna Bice i druga sezona izgleda.Vazarius ::Poce dagledam Ozark. Deluje kao obecavajuca prica, gluma korektna. Cekam da odgledam par epizoda pa da zaokruzim utisak.
Moram zavrsit ovu sezonu da bi sumirao utiske, ali i dalje mi nedostaje setting malog gradica.Zevs86 ::Da. Druga sezona je osetno drugacija, mada meni je bila ok. Zanima me sada kako ce da nastave sa svim nebulozama u trecoj sezoniLord M. ::Poceo drugu sezonu Preacher-a nakon sto sam izbindzovao prvu u dva dana. Nisam siguran da mi se svidja promjena atmosfere sada. Poceli su da forsiraju ovu vrstu humora kojeg je u prvoj sezoni bilo u sasvim odgovarajucoj dozi. Samo se nadam da ce povuc rucnu malo, sve drugo je ok.
Inace, poceo Black Sails(opet), nije za mene definitivno. Nikad nisam volio pirate. Trazim neku seriju da se zanimam kad zavrsim sa Preacherom, pa lupajte predloge ovih boljih
Odgledao prvu epizodu Norsemen- a Onako, ume da bude zanimljivo smesno. Poneki put, malo je cudan humor. Cu bacim pogled i na ostale epizode pa javljam konacni utisak
@Lord Breaking Bad, Better call Saul, The Wire, House of cards, Vikingzi ( kapiram da si gledao sve ili vecinu od navedenih, ali ono ) Favoriti idu prvo Narkos je takodje jako dobar. Blacklist je dobar, barem prvih 3 sezone. Posle toga malo ide repetitivno nekako. Sense8 je zanimljiv, ali previse progresivan i sa za moj ukus previse gejlezbotrans scena seksa. Dobra serija, koja kad bi imala bar 50% manje tih scena seksa i 50% manje progresivne ideologije bi bila sjajna. Ovako je samo dobra
Sta znam, prelistaj ovaj topic. Ima ovde svacega
@Lord Breaking Bad, Better call Saul, The Wire, House of cards, Vikingzi ( kapiram da si gledao sve ili vecinu od navedenih, ali ono ) Favoriti idu prvo Narkos je takodje jako dobar. Blacklist je dobar, barem prvih 3 sezone. Posle toga malo ide repetitivno nekako. Sense8 je zanimljiv, ali previse progresivan i sa za moj ukus previse gejlezbotrans scena seksa. Dobra serija, koja kad bi imala bar 50% manje tih scena seksa i 50% manje progresivne ideologije bi bila sjajna. Ovako je samo dobra
Sta znam, prelistaj ovaj topic. Ima ovde svacega
Hvala Zevs na predlozima, ali kao sto si pretpostavio gledao sam vecinu
Sense8 sam batalio posle druge epizode bas zbog te 'progresivnosti" bez ikakvog smisla od koje mi se povracalo.
Prelistacu temu u svakom slucaju
Sense8 sam batalio posle druge epizode bas zbog te 'progresivnosti" bez ikakvog smisla od koje mi se povracalo.
Prelistacu temu u svakom slucaju
Zavrsismo Narcosa trecu sezonu. Kako je vrh serija! Preporucujem!
Meni je ova serija odlicna, vec su je obnovili za drugu sezonu
Pocesmo Peaky blinders da gledamo, i za sad nam se 'dja
Obozavam ovu seriju, uvek me nauci neke nove psovke
Zavrsismo prvu sezonu Peaky Blindersa, sjajna! Preporucujem!
Pocinjemo drugu
Pocinjemo drugu
Inhumans - дечје. Заправо, мислим да није ни за децу.
Далеко испод најнижих очекивања.
Далеко испод најнижих очекивања.
HuddleBre- Broj poruka : 409
Raspoloženje : Raspisano
Reputacija : 230
Datum upisa : 05.03.2013
Odgledao prvu sezonu Ozarka. Namerno lici na Breaking Bad , glumac cak i fizicki i pokretima podseca na cuvenog hemicara. Isto tako je i napravljena razlika, sve je odmah transparentno, prodica zna, pomaze. Ok je serija, samo fali malo vise originalnosti. Neki delovi radnje su nelogicni, tipa kada mu ona porodica juynjaka krade novac pa mu vrate, da ne spojlerisem za dogodjaje unutar te porodice itd...
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Upravo odgledah The Gifted, odličan početak. Dobra priča, dobri glumci, sve lepo izgleda, plus postoji dovoljan otklon od filmova i stripova da ne deluje bajato. Kao bonus tu je par easter eggova za nas X-Men fanove.
Od ostalih noviteta overio sam Inhumans ( ), Absentia (Džejson Born formula, videćemo da li će biti nekih kreativnih dopuna), The Orville (koji ozbiljno pokušava da bude Star Trek) i Star Trek Discovery (koji ozbiljno pokušava da bude BSG).
Od povratnika gledam The Good Place, The Last Ship, Lethal Weapon, Brooklyn Nine Nine, Lucifer (svi se vratili u standardno dobroj formi), Designated Survivor (koji se vratio kenjkavo), Gotham (koji radi Batman Year One, videćemo kako će to ispasti), South Park (koji se opekao prošle godine sa serijalizacijom, pa se vratio standardnom epizodičnom formatu, na moju veliku žalost) i naravno Rick and Morty (standardno genijalni, ali teško je prihvatiti dve godine čekanja za samo 10 dvadesetominutnih epizoda).
Za neke aktuelne serije čekam da završe sezonu pre nego što počnem da gledam (The Deuce, Halt and Catch Fire, Rellik, Vice Principals...), ali moram preispitati tu politiku, jer su te serije koje namenim za bindžovanje ponajbolje od svih, ali se previše njih nagomilalo, sa nekima kasnim i po 2-3 sezone (The Americans, AHS). Od tih "zaostalih" trenutno gledam Preacher drugu sezonu.
Od ostalih noviteta overio sam Inhumans ( ), Absentia (Džejson Born formula, videćemo da li će biti nekih kreativnih dopuna), The Orville (koji ozbiljno pokušava da bude Star Trek) i Star Trek Discovery (koji ozbiljno pokušava da bude BSG).
Od povratnika gledam The Good Place, The Last Ship, Lethal Weapon, Brooklyn Nine Nine, Lucifer (svi se vratili u standardno dobroj formi), Designated Survivor (koji se vratio kenjkavo), Gotham (koji radi Batman Year One, videćemo kako će to ispasti), South Park (koji se opekao prošle godine sa serijalizacijom, pa se vratio standardnom epizodičnom formatu, na moju veliku žalost) i naravno Rick and Morty (standardno genijalni, ali teško je prihvatiti dve godine čekanja za samo 10 dvadesetominutnih epizoda).
Za neke aktuelne serije čekam da završe sezonu pre nego što počnem da gledam (The Deuce, Halt and Catch Fire, Rellik, Vice Principals...), ali moram preispitati tu politiku, jer su te serije koje namenim za bindžovanje ponajbolje od svih, ali se previše njih nagomilalo, sa nekima kasnim i po 2-3 sezone (The Americans, AHS). Od tih "zaostalih" trenutno gledam Preacher drugu sezonu.
Strana 7 od 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 7 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu