Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 7 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 7 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Serije koje volite / trenutno pratite
+21
Princ Regar
milan.milosewic
orome
CRNIJASTREB
Zandrin
White Rabbit
HuddleBre
_Yara_
Assassin
Lord M.
bockybp
Zevs86
Nim
Prince of Ravens
Зимоврел
Sparkling Comet
Oberin Martel
Nocnoi_Dozor
Vazarius
ElendV
Чери
25 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Serije
Strana 6 od 12
Strana 6 od 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Serije koje volite / trenutno pratite
Ko je Majkl i šta je Dejvidu?Nocnoi_Dozor ::Od Broadchurch pogledao sam prvu sezonu i sviđa mi se. Fenomenalna gluma Majka Tenanta. Ostale sezone ću pogledati kad tad.
Ubico, ma ne samo što mu bježe nego svaka sezona neko je brži od njega pa daj jednog glavnog neprijatelja da nije brzać.
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Ozark je odlican Kao miks Breaking Bad i Bloodline, krimi porodicna drama sa primesama crnog humora. Vise puta sam se cepala od smeha, mada, upozorenje, gej scene su bile (za pravo cudo) bljak
Чери- Broj poruka : 448
Raspoloženje : svi putevi vode ka jednom...
Reputacija : 95
Datum upisa : 09.02.2017
Do elaborate on the thought process which went into formulation of that bolded part there ^^Чери ::Ozark je odlican Kao miks Breaking Bad i Bloodline, krimi porodicna drama sa primesama crnog humora. Vise puta sam se cepala od smeha, mada, upozorenje, gej scene su bile (za pravo cudo) bljak
Kad gej scene nisu bljak?
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Nisu kada su muski hot, a u ovom slucaju su bili ruzni ~
LAdno sam prekstio čoveka. Moja greška.CRNIJASTREB ::Ko je Majkl i šta je Dejvidu?Nocnoi_Dozor ::Od Broadchurch pogledao sam prvu sezonu i sviđa mi se. Fenomenalna gluma Majka Tenanta. Ostale sezone ću pogledati kad tad.
Ubico, ma ne samo što mu bježe nego svaka sezona neko je brži od njega pa daj jednog glavnog neprijatelja da nije brzać.
Btw, odgledah Castlevaniu. Blasfemija je da sezona ima samo 4 epizode. Sledi čekanje.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Odgledao prvu sezonu serije Taboo. Meni je bas prijala. Volim taj istorijski period. Malo je prenapumpana bila reklama, kao mracni gotik tabu... Serija nije ono sto sam mislio, ali je to i dobro. Bas ima dosta realnog prikaza politike i zivota u tom dobu. Mistika je naravno uvek dobrodosla. Po svojoj formi podseca na Deadwood HBO western seriju, ko je gledao zna o cemu pricam. Muzika za spicu podseca na Game of thrones, a spica na Vikinge. Cak i Hardijev lik podseca na Ragnara sa svojim facijalnim ekspresijama. Jako dobri glumci su ucestvovali u snimanju.Kostimografija na visokom nivou. Sve u svemu pozitivni utisci.
Vazarius- Gospodar Brzorečja
- Broj poruka : 3077
Raspoloženje : koracanje
Reputacija : 237
Datum upisa : 27.06.2011
Vazo Serija je odlična. Najupečatljivije mi je Hardijevo mumlanje.
Meni je atmosfera Londona ostavila najjaci utisak.I ekonomska politika
Vazarius ::Vidim da ti se ipak svidja . A da li si gledao Gotam? Bas sam citao lose komentare
Nisam pratio Gotam, ne znam da li ću počinjati. Čuo sam samo par komentara o seriji i to uglavnom pozitivnih.
Možda je serija počela dobro, kao Strela, pa skrenula stranputicom u kasnijim sezonama, isto kao Strela.
CRNIJASTREB ::
Mada su ti negativci brzaći bili bad ass, sve dok se ne otkrije ko su oni zapravo, posle su krš. Uvek na istu foru, neko od njih. Dobijam utisak da je
slično kao i u Streli, najgora stvar koja je mogla da se dogodi Central City-ju Flaš. Da nema njega ne bi bilo ni većine nevolja.
Dok sam za Olivera ubeđen da je tako, najgora stvar koja se dogodila njegovom gradu je on sam, njegovo rodjenje je "You have failed this City".
Uzgred čini mi se da su najavili da neće više biti speedster negativaca u novoj sezoni Fleša. Mada sada kada imaju 4 speedstera na dobroj strani i
šta će im. + Potez godine je to što su:
- Spojler:
- Eliminisali H.R.-a i vratili starog dobrog Harisona Velsa. H.R. je smorio i bogove i ljude.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Assassin ::Vazarius ::Vidim da ti se ipak svidja . A da li si gledao Gotam? Bas sam citao lose komentare
Nisam pratio Gotam, ne znam da li ću počinjati. Čuo sam samo par komentara o seriji i to uglavnom pozitivnih.
Možda je serija počela dobro, kao Strela, pa skrenula stranputicom u kasnijim sezonama, isto kao Strela.CRNIJASTREB ::
Mada su ti negativci brzaći bili bad ass, sve dok se ne otkrije ko su oni zapravo, posle su krš. Uvek na istu foru, neko od njih. Dobijam utisak da je
slično kao i u Streli, najgora stvar koja je mogla da se dogodi Central City-ju Flaš. Da nema njega ne bi bilo ni većine nevolja.
Dok sam za Olivera ubeđen da je tako, najgora stvar koja se dogodila njegovom gradu je on sam, njegovo rodjenje je "You have failed this City".
Uzgred čini mi se da su najavili da neće više biti speedster negativaca u novoj sezoni Fleša. Mada sada kada imaju 4 speedstera na dobroj strani i
šta će im. + Potez godine je to što su:
- Spojler:
Eliminisali H.R.-a i vratili starog dobrog Harisona Velsa. H.R. je smorio i bogove i ljude.
Znaci, culi smo razlicite komentare za Gotam.
A glavni negativac za Munju ce kazu biti Thinker, najinteigentniji baja... Sta znam, nadam se da ce biti ok, mada sumnjam.
A Strelu sam gledao samo par eppizoda nemam volju bas puno...
Ubico naprotiv. Gotam loše krene. Prva sezona je kršina.. Kasnije je sve bolji i bolji.. To pravi razliku.
Inače meni se dopadaju Legende... Zanimljive su.
Vazarius ::
Znaci, culi smo razlicite komentare za Gotam.
A glavni negativac za Munju ce kazu biti Thinker, najinteigentniji baja... Sta znam, nadam se da ce biti ok, mada sumnjam.
A Strelu sam gledao samo par eppizoda nemam volju bas puno...
Iskreno se nadam da će to biti dobro odrađeno, jer mi je dosta klišea i gluposti u DC serijama. Ponekad se zapitam zašto pratim te serije
koje imaju po 22 - 24 epizode od kojih su pola veštačko širenje serije, prepuno klišea, nelogičnosti i gluposti. Realno gledano obično
ove serije što imaju po 8 - 10 epizoda su duplo do pet puta bolje od tih što imaju preko 20 epizoda.
Pogledaj Breaking Bad, True Detectives (nju nisam gledao), Game of Thrones i mali milion drugih.
Ako ti se ne gleda Strela, doboljno je samo da skineš epizode u kojima je crossover sa Flešom, čisto da ispratiš priču. Ima i u Supergirlu.
CRNIJASTREB ::Ubico naprotiv. Gotam loše krene. Prva sezona je kršina.. Kasnije je sve bolji i bolji.. To pravi razliku.
U svakom slučaju bolje je kada serija krene ka boljem nego obrnuto.
Dopadaju se i meni, nisu u rangu Fleša i Strele, a i žive na tuđoj slavi, ali ne shvatam ih preozbiljno i nemam preterana očekivanja
pa me i ne razočaraju. Ostalo mi je par epizoda da završim sezonu. Stigao sam do one kada idu u Prvi Svetski rat i traže pomoć od
Tolkina. Možda ću baš večeras da je skinem i odgledam, baš me zanima kako su je uradili!
Inace da li je Neko gleda seriju This is us? Radnja prati jednu americku porodicu. Obicna, svakodnevna zivotna desavanja u jednom divno reziranom paketu. Zasvaciji je ukus, jer ima puno razlicitih likova i situacija. Ne bih da puno otkrivam radnju, jer bas je u tome drraz. Moze da se odgleda prva epizoda pa da se odluci dal da se nastavlja.
@Assassin nemoj samo Breaking Bad u taj primer sa losim serijama od preko 20 epizoda to je najbolja serija koju sam gledao. Ako neko ima bolju da nije Wire i Homicide LOTS neka kaze. Pozdrav!
orome- Legendarni Gusar
- Broj poruka : 319
Raspoloženje : :)
Reputacija : 21
Datum upisa : 28.07.2011
orome ::@Assassin nemoj samo Breaking Bad u taj primer sa losim serijama od preko 20 epizoda to je najbolja serija koju sam gledao. Ako neko ima bolju da nije Wire i Homicide LOTS neka kaze. Pozdrav!
Mislim da je ju je naveo kao pozitivan primer. I meni je to jedna od boljih stvari koje sam ikada gledao. Wire sam samo malo, nije mi legla bila u tom trenutku.
orome ::@Assassin nemoj samo Breaking Bad u taj primer sa losim serijama od preko 20 epizoda to je najbolja serija koju sam gledao. Ako neko ima bolju da nije Wire i Homicide LOTS neka kaze. Pozdrav!
I meni je to najbolja serija koju sam gledao.
Pogrešno si me razumeo, naveo sam Breaking Bad i ostale serije do nje koje sam stavio, kao primer dobrih tj. odličnih serija.
A koje imaju po 10 ili manje epizoda po sezoni, i koje su bez klišea i veštačkih širenja sezone lošim i nepotrebnim epizodama.
Uhvatio par epizoda na fox life.. Onako. Malo patetišu.Vazarius ::Inace da li je Neko gleda seriju This is us? Radnja prati jednu americku porodicu. Obicna, svakodnevna zivotna desavanja u jednom divno reziranom paketu. Zasvaciji je ukus, jer ima puno razlicitih likova i situacija. Ne bih da puno otkrivam radnju, jer bas je u tome drraz. Moze da se odgleda prva epizoda pa da se odluci dal da se nastavlja.
CRNIJASTREB ::Uhvatio par epizoda na fox life.. Onako. Malo patetišu.Vazarius ::Inace da li je Neko gleda seriju This is us? Radnja prati jednu americku porodicu. Obicna, svakodnevna zivotna desavanja u jednom divno reziranom paketu. Zasvaciji je ukus, jer ima puno razlicitih likova i situacija. Ne bih da puno otkrivam radnju, jer bas je u tome drraz. Moze da se odgleda prva epizoda pa da se odluci dal da se nastavlja.
Ima tu istine, ali meni je ok
Animal Kingdom obnovljena za 3. sezonu
The Defenders krece uskoro
The Defenders krece uskoro
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
I ja sam je skoro odgledao. Sad mi je jedna od omiljenih ((:Zandrin ::peni dredful
I odusevila me je
ElendV- Broj poruka : 641
Raspoloženje : Kul
Reputacija : 209
Datum upisa : 18.12.2016
ElendV ::I ja sam je skoro odgledao. Sad mi je jedna od omiljenih ((:Zandrin ::peni dredful
I odusevila me je
a I odlicna glumacka ekipa
Zandrin- Zakleta sestra
- Broj poruka : 10789
Raspoloženje : op trt gevezen zajn
Reputacija : 857
Datum upisa : 29.01.2013
Tek sad? Pa toliko smo drvili o toj seriji.. Eva Grin razbija kao po običaju. Džoš je sjajan, Bili takođe, kao i stara kuka Timotije..Zandrin ::peni dredful
I odusevila me je
Odlicna!Zandrin ::peni dredful
I odusevila me je
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Penny je odlična serija samo šteta što je poslednja sezona zbrzana pa su neke stvari ostale nedorečene.
Strana 6 od 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics