Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 11 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 11 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Winter Is Coming...to HBO
+30
Princ Regar
ElendV
Lord M.
Reagar_the_dragon
Чери
Zandrin
White Rabbit
DjokaBA
азор ахаи
HuddleBre
_Yara_
Zmajoubica
Oberin Martel
Srle
orome
Sparkling Comet
Зимоврел
Blacko
Witcher
Old Nan
Hokins
Chandrian
bockybp
Nocnoi_Dozor
KrleTuđin
StefkeKum
Kian The Nephilim
Zevs86
CRNIJASTREB
Brat Crni
34 posters
Strana 15 od 21
Strana 15 od 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Godina : 33
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Re: Winter Is Coming...to HBO
@bockybp Taj rad.
Otprilike jedino što me zanima u predstojećoj sezoni su bitke i gologuza Misandei, priča i likovi su mi postali potpuno nezanimljivi. Jedino što me donekle interesuje je da vidim šta će uraditi sa Sansom i Melisandrom, ali to je više iščekivanje kako će zasrati njihovu priču nego nadanje kvalitetnom razvoju likova.
Otprilike jedino što me zanima u predstojećoj sezoni su bitke i gologuza Misandei, priča i likovi su mi postali potpuno nezanimljivi. Jedino što me donekle interesuje je da vidim šta će uraditi sa Sansom i Melisandrom, ali to je više iščekivanje kako će zasrati njihovu priču nego nadanje kvalitetnom razvoju likova.
Slicno tome sto kaze Oberin, mada... Verovatno cu se iznervirati bar nekoliko puta
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Ја ћу да гледам по принципу: када сам издржала првих 6 сезона дај и ове две да "одрадим" xD
И даље сам јако разочарана у Мартина и његову лењост поводом писања. Па сваки дан две стране да је написао до сада би завршио
Осладио му се новац који већ има и не жури му се.
И даље сам јако разочарана у Мартина и његову лењост поводом писања. Па сваки дан две стране да је написао до сада би завршио
Осладио му се новац који већ има и не жури му се.
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
је л се само мени чини или је гејмотрон потпуно нестао из етра интернета у смислу популарности и занимљивости? Пропо?
азор ахаи- Lord zaštitnik Juga
- Broj poruka : 2440
Raspoloženje : there is no order as pure as this storm
Reputacija : 428
Datum upisa : 02.12.2012
Promociju su sveli na minimum zato što su paranoični po pitanju spojlera, a i realno im više nije potrebna. To i duga pauza utiču da serija izgleda zaboravljeno. Ali za nedelju dana će se svi narkomani uredno postrojiti za svoju dozu kreka, u to sam siguran.
Nema sta da se hajpuje vise, desetine miliona ljudi nestrpljivo iscekuje. I oni koji nisu fanovi serije, i oni koji jesu.
Oni koji nisu, jer cemo otkriti svasta nesto sto nam Martin nije otkrio, a ovi koji jesu fanovi serije su tu zbog soa, svakako
Oni koji nisu, jer cemo otkriti svasta nesto sto nam Martin nije otkrio, a ovi koji jesu fanovi serije su tu zbog soa, svakako
Oberin Martel ::Promociju su sveli na minimum zato što su paranoični po pitanju spojlera, a i realno im više nije potrebna. To i duga pauza utiču da serija izgleda zaboravljeno. Ali za nedelju dana će se svi narkomani uredno postrojiti za svoju dozu kreka, u to sam siguran.
Баш то. Мене је баш почело да хвата узбуђење, иако сам поприлично замрзео некога или нешто. Нисам сигуран да ли ме више нервира дебели или аутори серије, мада за ове друге имам више разумевања.
Углавном, не знам како, али једва чекам наставак саге, па макар он био и осакаћена верзија приче у виду серије...
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
Gledam prvu epizodu nove sezone i uvod nije bio loš. Sad da vidim ostalo.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
-Why are you always in such a fould mood?-
-Experience-
-Experience-
Blacko- Vitez Bezemljaš
- Broj poruka : 817
Godina : 38
Raspoloženje : need more coffee
Reputacija : 275
Datum upisa : 27.08.2013
Odgledah prvu epizodu nove sezone, ok je. Koliko god to moze biti s obzirom da mora da prati ovu iskrivljenu i zakinutu pricu. Tehnicki je sve izvedeno valjano. Jedna stvar koja me bas raduje jesto ovo sa Arjom, iako mi deluje kao malo ubrzano i... usiljeno donekle? Kao da je odjednom odrasla, sazrela i postala brza bolja i jaca? Nekako mi to deluje kao smotan detalj, no... Dokle god ona satire, ne bunim se mLogo
Konacno smo culi reci Frejevih, woohoo! Jos jedna sitnica koja me iskreno obradovala
Sve ostale price necu da komentarisem mLogo dok ne vidim kuda ce ici i sta cemo sve saznati usput o svemu. Ceka se Petirova igra svakako, mislim da ce tu biti bar jedan veliki sok ove sezone. Poznavajuci Petira i Martina, predvidjam nesto neprijatno za one koji to ne ocekuju. Ja svakako ocekujem E sad, tu postoji sansa da se to obije Petiru o glavu u potpunosti i da to bude zapravo jedan vid iznenadjenja, mada se mozda ispostavi da on sve vreme ugovara dolazak Deni i Tiriona sa Varisom i formiranje koalicije protiv WW ekipe Ko zna
Konacno smo culi reci Frejevih, woohoo! Jos jedna sitnica koja me iskreno obradovala
Sve ostale price necu da komentarisem mLogo dok ne vidim kuda ce ici i sta cemo sve saznati usput o svemu. Ceka se Petirova igra svakako, mislim da ce tu biti bar jedan veliki sok ove sezone. Poznavajuci Petira i Martina, predvidjam nesto neprijatno za one koji to ne ocekuju. Ja svakako ocekujem E sad, tu postoji sansa da se to obije Petiru o glavu u potpunosti i da to bude zapravo jedan vid iznenadjenja, mada se mozda ispostavi da on sve vreme ugovara dolazak Deni i Tiriona sa Varisom i formiranje koalicije protiv WW ekipe Ko zna
Mene priča nastavlja da nervira. Kao što je prošle sezone Deneris nezasluženo zavrbovala Dotrake, kao što je Džon nezasluženo postao kralj, tako sada Arja nezasluženo eliminiše sve Freje, tako će i Sansa nezasluženo da prejebe Maloprstića. Kad je Sersei prošle sezone zbrisala svoje protivnike to je bar sve imalo smisla u sledu događanja i opravdanja u priči, ovo sve ostalo je samo brzanje da bi se serija privela kraju. Tako da u suštini seriju gledam zbog vizuelnog ugođaja, tu bar konzistentno napreduju iz sezone u sezonu. Eto na primer u sledećoj epizodi Misandei priređuje Crvu dostojan ispraćaj na ratište, to će svakako biti vizuelni ugođaj A najavili su i više bitaka ove sezone, nadam se da neće razočarati.
Ovo je poslednja sezona zar ne?
Чери- Broj poruka : 448
Raspoloženje : svi putevi vode ka jednom...
Reputacija : 95
Datum upisa : 09.02.2017
Pretposlednja. Sedam epizoda u ovoj sezoni, šest u sledećoj i to je to.
Мало је ствари које су ми се свиделе и то су углавном детаљи и мање сцене, Џора у Стариграду, Тормунд и Бријена и кадрови последње сцене, баш ми се свиђа како раде посао на том плану.
Такође ми се свиђају ликови Санса и Џејми, због те промене које су доживели, то је једна од бољих одлика књиге која је пренесена на серију.
Остало је или млако или тотални промашај. Многе ствари се могу већ предвидети и надам се да ћемо доживети још оних препознатљивих момената где нас је дебели све зајебао, ако је то још икако могуће.
Јурон изгледа као клошар.
Такође ми се свиђају ликови Санса и Џејми, због те промене које су доживели, то је једна од бољих одлика књиге која је пренесена на серију.
Остало је или млако или тотални промашај. Многе ствари се могу већ предвидети и надам се да ћемо доживети још оних препознатљивих момената где нас је дебели све зајебао, ако је то још икако могуће.
Јурон изгледа као клошар.
StefkeKum- Legendarni gusar
- Broj poruka : 825
Raspoloženje : I am the storm, my lord. The first storm, and the last.
Reputacija : 130
Datum upisa : 10.02.2013
sabiram utiske...
malo mi je mlaka epizoda... kao da mi mnogo toga fali jos uvek.
Ali kapiram - ovo je tek uvod u sve ono sto sledi. I ubrazli su sve nekako od prosle sezone...
desavanja is Dorne nema u ovoj epizodi. Mada su im od 3ce sezone prve epizode uvek takve
malo mi je mlaka epizoda... kao da mi mnogo toga fali jos uvek.
Ali kapiram - ovo je tek uvod u sve ono sto sledi. I ubrazli su sve nekako od prosle sezone...
desavanja is Dorne nema u ovoj epizodi. Mada su im od 3ce sezone prve epizode uvek takve
Reagar_the_dragon- Broj poruka : 14
Godina : 40
Raspoloženje : fenomenalno :D
Reputacija : 10
Datum upisa : 15.07.2017
Rano je još da sudim, ali neka utisci budu Ok. Dobar početak sa par nepotrebnih scena, tu mislim na Semovo šegrtovanje u Starigradu. Prva scena sa White walkerima i kad Pseto gleda u vatru su najbolje.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
izgleda da su spojleri tačni...
_Yara_- Broj poruka : 53
Raspoloženje : ok
Reputacija : 2
Datum upisa : 27.05.2016
Ne mogu da se odlučim koja verzija Sanse mi je iritantnija, ona stara njanjava ili ova nova wannabe Cersei.
Lord M.- Zapovednik Belih plaštova
- Broj poruka : 4090
Godina : 34
Raspoloženje : idealno
Reputacija : 276
Datum upisa : 09.11.2010
Jbt ja sam vidovit.. Juron u KL, i Dzejmi kao potencijalni AA
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Potpisujem i nadam se da će umrijeti u ovoj sezoni, jedini Stark za kojim neću žaliti.Lord M. ::Ne mogu da se odlučim koja verzija Sanse mi je iritantnija, ona stara njanjava ili ova nova wannabe Cersei.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Bolja je Sansa od Džonija sad sam gazda Starka
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
A odakle je stiglo to da je Džejmi AA?