Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 11 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 11 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Novi filmovi i filmske novosti
+16
Vazarius
LunarFang
Witcher
bockybp
StefkeKum
Chandrian
White Rabbit
Brat Crni
Dimeks
Zevs86
Assassin
Зимоврел
Oberin Martel
Lord M.
Sparkling Comet
KrleTuđin
20 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 11 od 27
Strana 11 od 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Re: Novi filmovi i filmske novosti
Da, meni ne izgleda, srednja klasa što bi rekli , mada drug što je upoznat sa igricom, kaže bolje da su izabrali Jerusalim ili period renesanse, umjesto španske inkvizicije i kao priča mu ne drži vodu, ali kako nisam upoznata, ja ću samo da cijenim, kad budem gledala, da li ima dobre efekte i da li je dovoljno zabavan, plus u startu je što glumi Michael , a i ne možeš nešto ni posebno očekivati od ovakvog filma.Trešnja ::^ Jaoo jel ja to cujem Kanjea u pozadini Izgleda mi low budget...
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Sparkling Comet ::Da, meni ne izgleda, srednja klasa što bi rekli , mada drug što je upoznat sa igricom, kaže bolje da su izabrali Jerusalim ili period renesanse, umjesto španske inkvizicije i kao priča mu ne drži vodu, ali kako nisam upoznata, ja ću samo da cijenim, kad budem gledala, da li ima dobre efekte i da li je dovoljno zabavan, plus u startu je što glumi Michael , a i ne možeš nešto ni posebno očekivati od ovakvog filma.Trešnja ::^ Jaoo jel ja to cujem Kanjea u pozadini Izgleda mi low budget...
Zar od Woodkid i njihove pesme Iron da dođemo do Kanje Vesta? I to ni manje ni više nego za prvi trejler filmske adaptacije? Baš me smorio izbor...
No, trejler k'o trejler je okej. Čak i za nas verne fanove igrica ima dosta novina.
Iako bih kao i tvoj drug, Kometo, više voleo da su se odlučili za prvog lika iz igrice - Altaira Ibn La Ahada - i radnju smestili u Damask i Jerusalim, ili čak za Eciove avanture u Firenci, Veroni i Veneciji (jer, jelte - Firenca, Verona i Venecija ), raduje me što su odučili da idu sa nečim potpuno novim u odnosu na igricu.
Špansku Inkviziciju još uvek nismo imali tamo i baš me zanima kako će to odraditi.
Uspesi Warcrafta i ovog filma bi trebali da otvore vrata drugim filmovima baziranim na igricama. Dakle, očekuje se mnoooogo od ovog filma.
+
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Krle, imam pozitivan osjećaj u vezi filma, a moji osjećaji rijetko kad nisu u pravu.KrleTuđin ::Sparkling Comet ::Da, meni ne izgleda, srednja klasa što bi rekli , mada drug što je upoznat sa igricom, kaže bolje da su izabrali Jerusalim ili period renesanse, umjesto španske inkvizicije i kao priča mu ne drži vodu, ali kako nisam upoznata, ja ću samo da cijenim, kad budem gledala, da li ima dobre efekte i da li je dovoljno zabavan, plus u startu je što glumi Michael , a i ne možeš nešto ni posebno očekivati od ovakvog filma.Trešnja ::^ Jaoo jel ja to cujem Kanjea u pozadini Izgleda mi low budget...
Zar od Woodkid i njihove pesme Iron da dođemo do Kanje Vesta? I to ni manje ni više nego za prvi trejler filmske adaptacije? Baš me smorio izbor...
No, trejler k'o trejler je okej. Čak i za nas verne fanove igrica ima dosta novina.
Iako bih kao i tvoj drug, Kometo, više voleo da su se odlučili za prvog lika iz igrice - Altaira Ibn La Ahada - i radnju smestili u Damask i Jerusalim, ili čak za Eciove avanture u Firenci, Veroni i Veneciji (jer, jelte - Firenca, Verona i Venecija ), raduje me što su odučili da idu sa nečim potpuno novim u odnosu na igricu.
Špansku Inkviziciju još uvek nismo imali tamo i baš me zanima kako će to odraditi.
Uspesi Warcrafta i ovog filma bi trebali da otvore vrata drugim filmovima baziranim na igricama. Dakle, očekuje se mnoooogo od ovog filma.
+
Sad će možda da naprave i adapataciju The Last of Us, sjećam se koliko mi je drug bio uzbuđen kad se pojavila vijest da će možda Arja da glumi u filmu , ali trenutno nema ništa novo.
Je l' veruješ dok sam ti kucao poslednju rečenicu pala mi je baš ta igrica na pamet i pomislio sam čudo Ameri nisu već ovo napravili. Ne zato što priča u igrici nije dobra, jer i nije. Fenomenalna je. Ali se čudim što već nisu napravili film, obzirom da oni tamo trenutno lude za zombijima i tim glupostima. Ali da, dobro odrađen taj film bi sigurno samo ubrzao još filmova baziranih na igricama...
Matora je sada već Mejzi. Ja bih u toj ulozi voleo da vidim onu malu crnkinju što je bila nominovana pre par godina za Oskara... Ona što je bila u rimejku Annie.
Matora je sada već Mejzi. Ja bih u toj ulozi voleo da vidim onu malu crnkinju što je bila nominovana pre par godina za Oskara... Ona što je bila u rimejku Annie.
Haha, to naše misle putuju na istim frekvencijama , malo spooky.KrleTuđin ::Je l' veruješ dok sam ti kucao poslednju rečenicu pala mi je baš ta igrica na pamet i pomislio sam čudo Ameri nisu već ovo napravili. Ne zato što priča u igrici nije dobra, jer i nije. Fenomenalna je. Ali se čudim što već nisu napravili film, obzirom da oni tamo trenutno lude za zombijima i tim glupostima. Ali da, dobro odrađen taj film bi sigurno samo ubrzao još filmova baziranih na igricama...
Znam, toliko mi je pričao o igrici, da se nije smirio dok nisam pogledala hrpu isječaka na YouTube i istražila Wikipediu , da, jest malo neobično, takva prilika, a nije iskorištena, kad sam zadnji put čitala, uvijek je bio problem sa studiom ili producentom, možda uskoro budu aktivnije radili na tome.
Misliš na Quvenzhane Wallis?
Moram da pogledam taj film Beast of Southern Wild, ne znam kako sam to propustila.
Ah, konačno Medivh. ^ ^ Cant wait.
Pljus!
Pljus!
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Reč nije rekao u trejleru:
I ovo izgleda kao dobar hajst film:
I ovo izgleda kao dobar hajst film:
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Dok čekam Marvel deceniju i 15 filmova da se usudi i ekranizuje Kerol Denvers
DC će snimati još jedan film sa isključivo ženskim likovima:
njih sa jedne
i njih sad druge:
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/margot-robbies-harley-quinn-movie-894486
Spandex, spandex... everywhere spandex...
DC će snimati još jedan film sa isključivo ženskim likovima:
njih sa jedne
i njih sad druge:
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/margot-robbies-harley-quinn-movie-894486
Spandex, spandex... everywhere spandex...
SJW idiotluk na delu... Nista vise...bockybp ::
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
Nije mi jasno, šta fali trejleru? Ili je film u pitanju, ne razumem? Ne sećam se originala, a ne pada mi na pamet da gledam te gluposti sa nesnosnim Bilom Marejem...
Iskreno, ne vidim zbog čega je ovo veći idiotluk od većine baljezgarija koje nam poturaju Mekartijeva, Kristen Vig, Ejmi Šumer and Co...
Pa ako biste bili ljubazni vas dvojica da mi objasnite što internet jede svoja kohones zbog ovog rimejka? K'o da nemate original da skinete sa neta, ako vam se ovo ne gleda ili tako nešto...
Iskreno, ne vidim zbog čega je ovo veći idiotluk od većine baljezgarija koje nam poturaju Mekartijeva, Kristen Vig, Ejmi Šumer and Co...
Pa ako biste bili ljubazni vas dvojica da mi objasnite što internet jede svoja kohones zbog ovog rimejka? K'o da nemate original da skinete sa neta, ako vam se ovo ne gleda ili tako nešto...
Ovo me privlaci ali zasto opet ovaj Kijanu Rivs grrr smara
Gost- Gost
Trešnja ::Idi bre vise sa tom zenomKrleTuđin ::Ejmi Šumer
Lina Danam, Mindi Koling, Ejdi Brajant, Ejmi Sedaris, Sara Silvermen i kučka nad kučkama, ne-baš-tako pritajeno zlo 21. veka i dokaz da evolucija ne znači nužno i progres - Čelsi Hendler.
Dear people of planet Earth I present to you:
Women of 21st century
Ovo izgleda obećavajuće.
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Krle i dalje ne kapiram zasto te toliko iritiraju ali okej
Gost- Gost
Ma samo se zajebavam Trešnja.
Znaš me u dušu.
Hteo sam da ti odgovorim, ali kad napišeš ovako nešto, ne mogu ozbiljno da te shvatim...KrleTuđin ::Nije mi jasno, šta fali trejleru? Ili je film u pitanju, ne razumem? Ne sećam se originala, a ne pada mi na pamet da gledam te gluposti sa nesnosnim Bilom Marejem...
Strana 11 od 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 11 od 27
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu