Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+22
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
Dimeks
orome
Old Nan
Assassin
_Yara_
Uno Nomesta
Zandrin
bockybp
Lord M.
StefkeKum
Chandrian
Blacko
азор ахаи
Witcher
LunarFang
Oberin Martel
Brat Crni
White Rabbit
Hokins
Zevs86
26 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
Икс Мени: Апокалипса 7/10
I need this:
http://es.aliexpress.com/item/New-Cool-Female-X-men-Psylocke-Cosplay-Costume-for-women-FULL-SET-at-any-size-with/32635289933.html?spm=2114.43010608.4.57.9yNQK0
- Spojler:
- Икс Мени-Апокалипса је тип филма за који када кренемо у биоскоп знамо две ствари:
Имаће одличне специјалне ефекте, костиме и сценографију-визуелни спектакл
Радња филма ће бити предвидива и провидна-појављује се злоћа и његови пулени; потом се добри момци уједињују и на крају га поражавају.
Шта је онда оно што би филм могло да разликује од претходника?
Наравно, глума и дијалози. Дијалози су с времена на време били клишеи.
Неки глумци бриљирају, а други повлаче филм на доле, нажалост. Мене je глумом одушевио Мајкл Фасбендер у свакој сцени у којој се појавио као и читава његова трагична позадинска прича, али можда сам мало пристрасна (I’ve always had a crush on him ) Савршен спој емотивности, бола и сарказма; неке од најбољих сцена су његове. Мек Авој такође одличан.
А разочарала ме је Софи Тарнер. Док се не помери и не проговори, прелепа је. Али чим отвори уста... Упропасти сцену. Мислим да њена глума није довољно јака да изнесе Џин Греј као epic X-Men и сметала ми је кад год се појављивала (иако је прилично волим у Игри престола).
Од троје младих нових мутаната, дакле, Џин ужас, Скот као Киклоп је оставио блед утисак, ништа нарочито. Није лош као Софи али је чист просек. Nightcrawler on the other hand was pretty awesome Врло занимљив начин на који је глумац приступио лику, веома ми се допао.
Од злоћа-Ел Сабах Нур-његове сцене су ми биле изванредне због мноштва специјалних ефеката али некако нисам могла да га доживим озбиљно због очију Поа Дамерона. Некако ми се чинио као добрица испод те злобе He’s a good pilot after all Генерички злоћа све у свему.
Од Јахача Апокалипсе, Олуја и Анђео ми се уопште нису свидели. Изглед Олује ми се не уклапа никако, и глума јој је безвезе, а Анђео ми је деловао као неки бескорисни емо готичар, барем су га тако „дизајнирали“. Магнето стандардно савршен али зато Psylock … Људи, она је толико underused да је то невероватно. Костим ме је одушевио, као и ефекти везани за њену моћ, глума... Ма, све. Појавила се на 10 минута а 10 пута је боља од Софи.
Beast and Mystique are keeping up the good work.
Ту је и обавезни камео Стена Лија You will also briefly see Jubilee, Blob, Caliban…
Wolverine cameo turned out to be a 10 minute long appearance. An amazing one, too.
Неке чињенице из стрипа се у филму занемарују, Raven doesn’t seem to be Nightcrawler’s mother and Jean Grey gets her Phoenix transformation too early.
Плус за две песме у филму: „Четири коњаника“ од Металике (Angel gets metallic wings) и “Sweet Dreams are Made of This” која се појављује у једном од најсмешнијих момената који укључује Quicksilver-a, his slo-mo awesome scene и његове (мало претеране) моћи
Има неколико тих смешних тренутака разасутих по филму мада не превише.
Финална битка против Апокалипсе подсећа на final boss битку у видео игри, види се како се сви труде да му скину бар мало health-a миц по миц док га не докрајче Џин Греј игра огромну улогу на крају али баш зато је битка испала некако глупа, не може она да изнесе ту јачину сцене.
Видећете и четири смрти у филму (две врло апсурдне, можда и немогуће у стварном животу, мада више служе као покретач радње) као и открити зашто је Чарлс Ксавијер постао ћелав.
Додата сцена на крају је страва! Кратка али наговештава следећег злочинца.
I need this:
http://es.aliexpress.com/item/New-Cool-Female-X-men-Psylocke-Cosplay-Costume-for-women-FULL-SET-at-any-size-with/32635289933.html?spm=2114.43010608.4.57.9yNQK0
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Odlična recenzija, kao i uvek.
No, što se kostima tiče... only if you'll respect the source, Zim. I onda postuješ sliku ovde i svi dobijemo srčku.
No, što se kostima tiče... only if you'll respect the source, Zim. I onda postuješ sliku ovde i svi dobijemo srčku.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Zim nekako mi to mala ocjena, čak i za tebe, ali sigurno će se gledati.
Mnogo dobar kostim, za sljedeću vašu konvenciju možeš da obučeš, mislim da će Oru da se oduševi.
Mnogo dobar kostim, za sljedeću vašu konvenciju možeš da obučeš, mislim da će Oru da se oduševi.
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Trešnja ::Kakav perverznjak ccccc
To se zove podrška, moj dragi Prunuse Aviume...
Pade mi na pamet, pa sta jedu mesozderi u Zutopiji? Kad vec ima diskusija o tome: https://www.reddit.com/r/zootopia/comments/49wqwi/what_do_predators_eat_in_zootopia/
Gost- Gost
Pre neki dan sam prvi put u životu jeo salatu, bez imalo mesa da njegov ukus prevlada u njoj. Paradajz, krastavac, zelena, mladi luk, šampinjoni, masline, parmezan sir, dodao sam neke travčice i zalio sam sa malo limuna. Nisam dodavao ulje niti sirće (bghrrr, fuj), već sam iskoristio onaj sok od šampinjona i maslina... što mu dođe kao ulje.
Mislio sam kako nema šanse bez barem šunke, kulena, neke ribe ili bilo kakvog mesa da me zasiti... Devojka je dovršila moj tanjir.
Poenta je: iako nisam tigar ili hijena, kapiram da su svi postali biljojedi. I da su svi siti.
Gledao sam ponovo film sinoć. Onaj kraj
Mislio sam kako nema šanse bez barem šunke, kulena, neke ribe ili bilo kakvog mesa da me zasiti... Devojka je dovršila moj tanjir.
Poenta je: iako nisam tigar ili hijena, kapiram da su svi postali biljojedi. I da su svi siti.
Gledao sam ponovo film sinoć. Onaj kraj
E pa nisu, vec jedu insekte, kako rece direktor filma Haha pobeda
Gost- Gost
Hahahahaha, ooookeeeej.... nisam znao da se takmičimo... Pa čestitam onda! Hoću revanš! Biće ovo zanimljiva subota, a?
Ama Krle pod pobedom sam mislila na sliku koju si postavio Mada uzivam da te bockam, sto jes jes
Gost- Gost
Ja rekoh kakva pobeda sad, o čemu se ovde radi... Svejedno, hoću revanš! Šalim se...
Ahhh, što jes jes...
Ahhh, što jes jes...
Buried 7/10
Prvi put gledam film ovakvog tipa. Svidja mi se.
Prvi put gledam film ovakvog tipa. Svidja mi se.
- Spojler:
- Knedla u grlu na deo kada zove majku da joj kaze da je voli, a ona ima secanje kao zlatna ribica i ne uzvrati mu
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
X men apokalipsa - nista narocito. Ocena 6.4. Ocekujem drvlje i kamenje. :-D
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Hahaha, nisam još uvek gledao, a i svako ima prava na svoje mišljenje... osim kad je Betmen v Supermen u pitanju. Ako nemaš ništa lepo da kažeš - nemoj ništa da kažeš, hahahahaha.
Gordost i Predrasude... I Zombiji... http://www.imdb.com/title/tt1374989/ 9/10. Ozbiljan sam. I u iskušenju da dam 10/10.
Mrzim zombije. Mrzim sve što ima veze sa njima. The Walking Dead može biti remek delo o međuljudskim odnosima (hvala, ali prisustvujem takvom remek delu kad god uđem u Maxi i natežem se sa kasirkom, tako da ipak ne hvala), ali serija ima zombije!? Zombije. I treba da te shvatam ozbiljno? Aham...
No, zombiji u ovom filmu, inspirisanom klasičnim remek delom o društvu viktorijanske engleske? Britanski humor at it's finest.
Pre svega film ne uzima sebe za ozbiljno, knjigu po kojoj radi film ne uzima za ozbiljno, doba, ljude, prilike i neprilike izvrgava ruglu i kritici u kojoj bi se mnogi i danas pronašli, a dijalozi su tako maestralno odrađeni u svom dvosmislenom značenju da par puta, kako iz lika iz filma, tako i iz vas iznude osećaj tipa: "You for real?".
I još ubace zombije koje koriste na inovativniji način nego kao na mindless horde of brainless punchbags...
Ma fenomenalno. I knjigu po kojoj je rađen film moram da pročitam.
Gordost i Predrasude... I Zombiji... http://www.imdb.com/title/tt1374989/ 9/10. Ozbiljan sam. I u iskušenju da dam 10/10.
Mrzim zombije. Mrzim sve što ima veze sa njima. The Walking Dead može biti remek delo o međuljudskim odnosima (hvala, ali prisustvujem takvom remek delu kad god uđem u Maxi i natežem se sa kasirkom, tako da ipak ne hvala), ali serija ima zombije!? Zombije. I treba da te shvatam ozbiljno? Aham...
No, zombiji u ovom filmu, inspirisanom klasičnim remek delom o društvu viktorijanske engleske? Britanski humor at it's finest.
Pre svega film ne uzima sebe za ozbiljno, knjigu po kojoj radi film ne uzima za ozbiljno, doba, ljude, prilike i neprilike izvrgava ruglu i kritici u kojoj bi se mnogi i danas pronašli, a dijalozi su tako maestralno odrađeni u svom dvosmislenom značenju da par puta, kako iz lika iz filma, tako i iz vas iznude osećaj tipa: "You for real?".
I još ubace zombije koje koriste na inovativniji način nego kao na mindless horde of brainless punchbags...
Ma fenomenalno. I knjigu po kojoj je rađen film moram da pročitam.
Krle ,a i mislim da sam priznao da nisam veliki ljubitelj Marvela.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Nema problema... sve dok o BvS-u samo najbolje govorimo. Ma, šalim se, šteta što ljudi samo bacaju pare, ono, očekuju jedno, nadaju se drugom, dobiju nešto treće...
Kažem, nisam još uvek gledao film, kada budem i sam ću doći ovde i biti apsolutno i nedvosmisleno bezobrazno pristrasan. Kao i uvek.
Kažem, nisam još uvek gledao film, kada budem i sam ću doći ovde i biti apsolutno i nedvosmisleno bezobrazno pristrasan. Kao i uvek.
@Ubica Slazem se sa ocenom Marsovca. I sa Rokenrolom
Zevs86- Lord zaštitnik Dola
- Broj poruka : 11916
Godina : 37
Raspoloženje : Meh
Reputacija : 651
Datum upisa : 28.02.2012
X-Men: Apocalypse http://www.imdb.com/title/tt3385516/ 7/10
Иста оцена
Pa da, to više zbog Profesora veća ocjena , inače film je lošiji od prva dva dijela, glumci koji glumce Storm, Aleksa, Angela itd... su loši, akcija jako dobra, plus za likove iz prethodnih dijelova.Зимоврел ::Иста оцена
Тако се и мени учинило, Storm, Angel, Alex, Jean Grey, Cyclops сви просечни или лоши, то је много допринело срозавању оцене.
Магнето је најбољи <3
Магнето је најбољи <3
Da i malo mi je priča prejednostavna, mnogo je bolja u prethodnim dijelovima.Зимоврел ::Тако се и мени учинило, Storm, Angel, Alex, Jean Grey, Cyclops сви просечни или лоши, то је много допринело срозавању оцене.
Магнето је најбољи <3
Ah Eric , ali ipak u ovom slučaju Profesor ima prednost.
Meni je dobar novi X-Men, nije nadmašio First Class niti X2, ali mi je bolji od DotFP. Osnovni problem je loš izbor negativca ( I am Bulrog and I have lots and lots of powers), što povlači manje kompleksnosti u priči, plus Singer preteruje sa melodramom. Ali i kilava X-Men priča je bolja od bilo kakve Avengers drame. Akcione/VFX sekvence su odlične, naročito Quicksilverova. Mlađahni glumci su mi OK, mada je jedino Nightcrawler oduševio. I nervira me što ni u ovom ributovanom kontinuitetu Kiklop nije dobio karakterizaciju kakvu zaslužuje. Sve u svemu ima mana, ali mi je bolji od BvS i CW. Mada ih Deadpool sve šije, a Suicide Squad će osećam sve da ih počisti.
X-Men Apocalypse http://www.imdb.com/title/tt3385516/ 8/10.
Slažem se sa Oberinom, dobar je film. Ne i najbolji X-men film, ali jako dobar.
Dobar je izbor negativca, ali je on loše odrađen u filmu. Previše jednodimenzionalan. En Sabah Nur je mnooogo interesantniji lik u stripu, ali to ovde, na žalost nismo videli...
Isto, ne vidim u čemu je problem sa mlađim glumcima, služili su svrsi.
Hju Džekmen me je po ko zna koji put prijatno iznenadio. Nedostajaće mi posle Old Man Logan-a kad se penzioniše. Posle ćemo nadam se dobiti ženskog Vulverina. Ne bi to bilo loše.
I slažem se, bolji je film od BvS-a i bilo kojeg Marvelovog filma.
Ubi. Ubi ta Avendžerserijada. Tolko se naviklo na njihov mediokritet da se u bioskop odlazi sa unapred određenom slikom kako bi film ovog žanra trebao da izgleda, pa sve što odstupa od njihove formule se automatski smatra lošim. Tako smo i došli do toga da na 2 i po sata neprekidnih batina posmatramo kao najbolji CBM film.
Rekao bih da ne otpisujemo još uvek Dr. Strejndža, ali svi znamo da će to biti isti klinac ko i svaki njihov film. Svi će biti oduševljeni njime, a ja ću se nervirati što ne prate strip... Moram da prestanem da ih čitam, pod hitno.
Negativci i antiheroji spasiše ovu godinu...
Slažem se sa Oberinom, dobar je film. Ne i najbolji X-men film, ali jako dobar.
Dobar je izbor negativca, ali je on loše odrađen u filmu. Previše jednodimenzionalan. En Sabah Nur je mnooogo interesantniji lik u stripu, ali to ovde, na žalost nismo videli...
Isto, ne vidim u čemu je problem sa mlađim glumcima, služili su svrsi.
Hju Džekmen me je po ko zna koji put prijatno iznenadio. Nedostajaće mi posle Old Man Logan-a kad se penzioniše. Posle ćemo nadam se dobiti ženskog Vulverina. Ne bi to bilo loše.
I slažem se, bolji je film od BvS-a i bilo kojeg Marvelovog filma.
Ubi. Ubi ta Avendžerserijada. Tolko se naviklo na njihov mediokritet da se u bioskop odlazi sa unapred određenom slikom kako bi film ovog žanra trebao da izgleda, pa sve što odstupa od njihove formule se automatski smatra lošim. Tako smo i došli do toga da na 2 i po sata neprekidnih batina posmatramo kao najbolji CBM film.
Rekao bih da ne otpisujemo još uvek Dr. Strejndža, ali svi znamo da će to biti isti klinac ko i svaki njihov film. Svi će biti oduševljeni njime, a ja ću se nervirati što ne prate strip... Moram da prestanem da ih čitam, pod hitno.
Negativci i antiheroji spasiše ovu godinu...
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi