Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 19 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 19 Gosta Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+22
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
Dimeks
orome
Old Nan
Assassin
_Yara_
Uno Nomesta
Zandrin
bockybp
Lord M.
StefkeKum
Chandrian
Blacko
азор ахаи
Witcher
LunarFang
Oberin Martel
Brat Crni
White Rabbit
Hokins
Zevs86
26 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
Нисам мислио конкретно на само људе који оцењују само на ИМДБ-у, већ генерално на људе (не критичаре) којима је пре, током и након филма примарна мисао у глави како ће оценити филм. А ето, чак и Трула Рајчица има проблем са овим што сам излагао раније: све испод 60 процената се сматра трулим, што је по мени бесмислено - то је и даље изнад просека. А назив ''ИМДБ публика'' је само моја генерализација, зато што данас људи махом прво погледају оцену на ИМДБ, Рајчици, ИГН, Метакритик...па тек онда одлуче да ли је филм вредан њихове пажњe
Odgledao Star Wars no.7. Mehh... Očekivao sam mnogo više, a i ljudi hvalili film.
Po mom mišljenju, definitivno najlošiji deo u serijalu. Dao bih mu možda solidnu ocenu 7.2 .
Nadam se da je ovo samo uvod u triologiju, jer realno nisu nešto mnogo ni prikazali.
Uglavnom malo borbe u pustinji, malo borbe u šumi, loše određena finalna borba, standardna
Skajvoker porodična drama i to je to...
Po mom mišljenju, definitivno najlošiji deo u serijalu. Dao bih mu možda solidnu ocenu 7.2 .
Nadam se da je ovo samo uvod u triologiju, jer realno nisu nešto mnogo ni prikazali.
Uglavnom malo borbe u pustinji, malo borbe u šumi, loše određena finalna borba, standardna
Assassin- Lord Zapovednik Noćne Straže
- Broj poruka : 13622
Godina : 33
Raspoloženje : Arise!
Reputacija : 937
Datum upisa : 09.12.2009
Koliko proseravanja o jednom filmu i koliko je zaradio majko mila, kao da je to bitno..... smejurija
Gost- Gost
Дими што тако ниска оцена? Шта ти се не свиђа, глумци, радња, стил снимања, музика?
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
BvS mi je bio ispod očekivanja, i to uglavnom ide Šnajderu na dušu. Prve dve trećine filma su kao hrpa kratkih filmova koji se nasumično ispaljuju. I iako većina tih segmenata služi nekoj svrsi u priči, neki su morali biti izbačeni, a ostali bolje struktuirani. U poslednjoj trećini kad sve niti priče dođu na isti kolosek film postaje mnogo bolji, mada je borba sa Sudnjim Danom isuviše bejovska za moj ukus. Druga bitna mana je Leks Lutor, ne zbog glumca, niti zato što narušava neku moju viziju (jer je u suštini i nemam), već zato što psihotičnošću isuviše podseća na Džokera. Ovom filmu je trebao drugačiji tip zloće.
Ostalo je uglavnom dobro. Sama priča je u suštini dobra, vizuelno film sjajno izgleda (Šnajder u tom aspektu nikad do sad nije omanuo, i meni ne smeta mračnija atmosfera), glumci su odlično odabrani... Ne bih išao tako daleko da Afleka proglasim najboljim Betmenom, ali svakako je u rangu Kitona i Bejla (mada ima najbetmenskiju vilicu, tu je u prednosti). Čudo Žena je odlično predstavljena, i ima ubedljivo najbolju muzičku temu. Baš je efektivno kad je čuješ dva puta prigušenu dok gledamo njenu WWI sliku, i onda odvrnutu do daske kad se konačno pojavi kostimirana (jedini trenutak u filmu kad sam se naježio). I mislim da su trebali prvo sa njenim solo filmom da krenu, očigledno je da je filmska publika gladna njene priče, i to bi bio mnogo efektivniji uvod u ovaj univerzum (a la Iron Man).
Sve u svemu, film nije zaslužio ni hvalospeve ni pljuvanje, meni realna ocena je recimo 6, jer film je imao sve preduslove da bude mnogo, mnogo bolji.
Ostalo je uglavnom dobro. Sama priča je u suštini dobra, vizuelno film sjajno izgleda (Šnajder u tom aspektu nikad do sad nije omanuo, i meni ne smeta mračnija atmosfera), glumci su odlično odabrani... Ne bih išao tako daleko da Afleka proglasim najboljim Betmenom, ali svakako je u rangu Kitona i Bejla (mada ima najbetmenskiju vilicu, tu je u prednosti). Čudo Žena je odlično predstavljena, i ima ubedljivo najbolju muzičku temu. Baš je efektivno kad je čuješ dva puta prigušenu dok gledamo njenu WWI sliku, i onda odvrnutu do daske kad se konačno pojavi kostimirana (jedini trenutak u filmu kad sam se naježio). I mislim da su trebali prvo sa njenim solo filmom da krenu, očigledno je da je filmska publika gladna njene priče, i to bi bio mnogo efektivniji uvod u ovaj univerzum (a la Iron Man).
Sve u svemu, film nije zaslužio ni hvalospeve ni pljuvanje, meni realna ocena je recimo 6, jer film je imao sve preduslove da bude mnogo, mnogo bolji.
Занимљиво Оби, код мене баш обрнуто, био ми је изнад очекивања, плашила сам се како ће бити адаптиран стрип, бојала се Афлека у улози Бетмена а добила све што сам желела и више. Свиђа ми се Шнајдерова режија Баш ти сегменти које спомињеш су ме одушевили, као да листам странице стрипа, то ми уопште није сметало. Изгледа све зависи од особе до особе.
Слажем се за Лекса Лутора, он је и мени "засметао".
Слажем се за Лекса Лутора, он је и мени "засметао".
ne sviđa mi se to vaše Leks kao Džoker. Leks je pametan, gospodin, uglađen, onako šmekerski zao
CRNIJASTREB- Lord od Starigrada
- Broj poruka : 10420
Godina : 37
Raspoloženje : PARTIZAN=SRCE ŠAMPIONA
Reputacija : 636
Datum upisa : 01.07.2012
Oberin Martel ::Sve u svemu, film nije zaslužio ni hvalospeve ni pljuvanje, meni realna ocena je recimo 6, jer film je imao sve preduslove da bude mnogo, mnogo bolji.
Gost- Gost
Halcón Negro I think he meant to say similar kind of madness
Зимоврел ::Дими што тако ниска оцена? Шта ти се не свиђа, глумци, радња, стил снимања, музика?
Махом се слажем са Обијем. Прича није ништа што већ нисмо видели, а ова тематика ''делање људи након појаве суперчовека на земљи'' је много боље обрађена у Надзирачима, како у филму тако и у стрипу (посебно у стрипу). А и кунем се, ако и у следећем филму буде још више паралела са Исусом која су суптилна као Јао Минг у пољу детелина... Иначе, као што рече Оби, делује ми као да је филм у првим фазама продукције имао и Џокера и Лекса Лутора као негативце, али да су они спојени у Лекса у некој познијој фази.
Assassin ::Odgledao Star Wars no.7. Mehh... Očekivao sam mnogo više, a i ljudi hvalili film.
Tek sada si odgledao?
Brat Crni- Broj poruka : 1631
Godina : 31
Raspoloženje : mehhh
Reputacija : 303
Datum upisa : 12.08.2014
Jok, najbolje da idemo u spam ili svetske teme i da nanovo razglabamo o prednostima šerijatskog zakona ili američkoj spoljnoj politici, nego da ovde pričamo o filmu...
U kom to univerzumu nije bitno koliko je film zaradio, pobogu... To je definitivno najbitnija stvar.
Pogotovo ako u film uložiš 400 miliona dolara (250 u njegovo snimanje i 150 u marketing istog), a onda ti se taj novac vrati u roku od tri dana prikazivanja kao u ovom slučaju, onda je to ne samo dobra investicija već i pokazatelj da tržište to želi i publika to hoće da vidi.
I to ti je najvažnije osiguranje da će, ne jedan, ne dva, već tri filma koja sad već snimaš, a imaju veze sa ovim prvim, zapravo ne samo povratiti uloženo, već i zaraditi...
Toliko je prosto da je meni zapanjujuće da neko ni toliko ne zna... No, 'ajde, kad 'oće neko da ispadne pametan - a ono...
Obi, Lepo, lepo. Pa to je to, "pacing and editing" najčešće vidim da se spominje kao zamerka. Mislim da se na kraju sve svodi na to da li osobi to smeta ili ne. Film jeste iseckan, čim su najavili Snajderov Ultimate Cut koji je duži za pola sata, ali meni takav iseckan nije smetao. Štaviše.
Koliko vidim nije smetao ni Zim, ali jeste Dimiju, tako da je to od osobe do osobe.
Wonder Woman privodi kraju snimanje taman kad Justice League počinje, pa izlazi već sledeće godine. A Suicide Squad izlazi sad u avgustu.
Dimi, Ma razumemo se, nego htedoh samo da pokažem kako ni filmski kritičari ocene 5, 6 i čak 7 ne smatraju solidnim, već lošim.
A ta "kultura" odlaska na RT, IGN, IMDB da se vidi ocena pa u bioskop je jedini razlog što je Sharknado dobio nastavak. Koliko se samo ljudi za*ebalo visokom ocenom na RT-u pa otišlo da vidi film...
U kom to univerzumu nije bitno koliko je film zaradio, pobogu... To je definitivno najbitnija stvar.
Pogotovo ako u film uložiš 400 miliona dolara (250 u njegovo snimanje i 150 u marketing istog), a onda ti se taj novac vrati u roku od tri dana prikazivanja kao u ovom slučaju, onda je to ne samo dobra investicija već i pokazatelj da tržište to želi i publika to hoće da vidi.
I to ti je najvažnije osiguranje da će, ne jedan, ne dva, već tri filma koja sad već snimaš, a imaju veze sa ovim prvim, zapravo ne samo povratiti uloženo, već i zaraditi...
Toliko je prosto da je meni zapanjujuće da neko ni toliko ne zna... No, 'ajde, kad 'oće neko da ispadne pametan - a ono...
Obi, Lepo, lepo. Pa to je to, "pacing and editing" najčešće vidim da se spominje kao zamerka. Mislim da se na kraju sve svodi na to da li osobi to smeta ili ne. Film jeste iseckan, čim su najavili Snajderov Ultimate Cut koji je duži za pola sata, ali meni takav iseckan nije smetao. Štaviše.
Koliko vidim nije smetao ni Zim, ali jeste Dimiju, tako da je to od osobe do osobe.
Wonder Woman privodi kraju snimanje taman kad Justice League počinje, pa izlazi već sledeće godine. A Suicide Squad izlazi sad u avgustu.
Dimi, Ma razumemo se, nego htedoh samo da pokažem kako ni filmski kritičari ocene 5, 6 i čak 7 ne smatraju solidnim, već lošim.
A ta "kultura" odlaska na RT, IGN, IMDB da se vidi ocena pa u bioskop je jedini razlog što je Sharknado dobio nastavak. Koliko se samo ljudi za*ebalo visokom ocenom na RT-u pa otišlo da vidi film...
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Ја мислим да нам се на крају све свело на лични укус. Неком прича и начин снимања леже и одушевљавају га, неком нису ништа посебно... De gustibus non est disputandum
Brat Crni ::Assassin ::Odgledao Star Wars no.7. Mehh... Očekivao sam mnogo više, a i ljudi hvalili film.
Tek sada si odgledao?
Jap. Čekao sam da izađe torent, iskreno nije mi se išlo u bioskop.
Assassin ::Brat Crni ::Assassin ::Odgledao Star Wars no.7. Mehh... Očekivao sam mnogo više, a i ljudi hvalili film.
Tek sada si odgledao?
Jap. Čekao sam da izađe torent, iskreno nije mi se išlo u bioskop.
Hteo si oci da mi iskopas zbog onog spojlera, a tek sada si odgledao film
ubica i spojleri. da se on pita mi ne bi mogli ni o čemu pričati. jer on jelte to još nije pročitao ali planira već 15 godina iako ima samo 14. ili nije pogledao
Ko ti brani da pišeš u odgovarajucoj temi? A ako nije onda nauči da stavis spojler. Na forumu je spojlerisanje zabranjeno. A ti jednostavno imaš običaj da svuda spojlerišeš i to me već godinama iritira. Zašto bi desetine članova trpeli jer ti ne možeš da se obuzdaš. Budi malo fer i pusti druge da uživaju u delima, ako je tebi bilo lepo, onda ne kvari drugima doživljaj. Već duže vremena izbegavam neke teme na kojima si ti aktivan, čisto da mi ne bi ispojlerisao nešto i onda kada pročitam i odgledam, odem u te teme i vidim da ih nisam izbegavao da bi mi ispojlerisao.
Istina je da si mi bio jako gotivan član u dobu Westeros novina, ali počeo si da me iritiraš čestim spojlerima.
@Brate Crni kakve to veze ima? Film je bio tek izašao, a ti odmah veliki spojler i to u spam temi da svi vide.
Istina je da si mi bio jako gotivan član u dobu Westeros novina, ali počeo si da me iritiraš čestim spojlerima.
@Brate Crni kakve to veze ima? Film je bio tek izašao, a ti odmah veliki spojler i to u spam temi da svi vide.
U poslednja dva, tri meseca sam odlgedao brdo korejskih i japanskih filmova. Nisam još naišao na jedan loš film. Definitivno mi više leže od holivuda.
The Chaser, Memories of Murder, I Saw the Devil sve fantastični filmovi 9/10.
The Chaser, Memories of Murder, I Saw the Devil sve fantastični filmovi 9/10.
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Boki, ako nisi pogledaj i Oldboy. I saw the devil je brutalan film, među mojih top 10. Memories of murder isto nije loš, a The chaser nisam gledao.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Oldboy sam gledao još pre par godina. To mi je omiljeni azijski film. Pa posle njega sedam samurajaNocnoi_Dozor ::Boki, ako nisi pogledaj i Oldboy. I saw the devil je brutalan film, među mojih top 10. Memories of murder isto nije loš, a The chaser nisam gledao.
bockybp- Lord od Poslednjeg Ognjišta
- Broj poruka : 1838
Raspoloženje : The North Remembers
Reputacija : 565
Datum upisa : 15.08.2013
Assassin ::Ko ti brani da pišeš u odgovarajucoj temi? A ako nije onda nauči da stavis spojler. Na forumu je spojlerisanje zabranjeno. A ti jednostavno imaš običaj da svuda spojlerišeš i to me već godinama iritira. Zašto bi desetine članova trpeli jer ti ne možeš da se obuzdaš. Budi malo fer i pusti druge da uživaju u delima, ako je tebi bilo lepo, onda ne kvari drugima doživljaj. Već duže vremena izbegavam neke teme na kojima si ti aktivan, čisto da mi ne bi ispojlerisao nešto i onda kada pročitam i odgledam, odem u te teme i vidim da ih nisam izbegavao da bi mi ispojlerisao.
Bilo je stavljeno u spojleru u temi u kojoj se kaci sta hoces, ali eto, ipak u spojleru. A nema teorije da si prethodna 3 meseca, koliko je proslo od toga, zaobisao sve moguce spojlere po netu i medijima u vezi tog filma. Znaci teorije nema. Jos je meni kao bilo krivo zbog toga, sve se mislim puk'o decko dzabe pare za kartu, kad on ceka torrent.
Jesi li odgledao Deadpool ili BvS?
bla bla truć. sad neko ne treba ništa reći o knjizi koja je izašla prije 20 godina jer ti nisi pročitao?Assassin ::Ko ti brani da pišeš u odgovarajucoj temi? A ako nije onda nauči da stavis spojler. Na forumu je spojlerisanje zabranjeno. A ti jednostavno imaš običaj da svuda spojlerišeš i to me već godinama iritira. Zašto bi desetine članova trpeli jer ti ne možeš da se obuzdaš. Budi malo fer i pusti druge da uživaju u delima, ako je tebi bilo lepo, onda ne kvari drugima doživljaj. Već duže vremena izbegavam neke teme na kojima si ti aktivan, čisto da mi ne bi ispojlerisao nešto i onda kada pročitam i odgledam, odem u te teme i vidim da ih nisam izbegavao da bi mi ispojlerisao.
spojler na knjigu može da važi 2 godine, a za film 4 mjeseca.
jbt ne smijem ti onda čestitati vaskrs jer ću ti spojlerisati kraj biblije.
CRNIJASTREB ::jbt ne smijem ti onda čestitati vaskrs jer ću ti spojlerisati kraj biblije.
Халкон умирем од смеха
Hahahahhahahahaha...
4 meseca? Sa spojlerima u sedmoj umetnosti se kreće čim film izađe u bioskope.
Da mene pitate - isto bi bilo i sa knjigama.
Ali samo da se unapred uredno označi da je spojler u pitanju.
Inače, odgledah Gdina i Gđu Smit. Znam, znam... Ali volim taj film.
4 meseca? Sa spojlerima u sedmoj umetnosti se kreće čim film izađe u bioskope.
Da mene pitate - isto bi bilo i sa knjigama.
Ali samo da se unapred uredno označi da je spojler u pitanju.
Inače, odgledah Gdina i Gđu Smit. Znam, znam... Ali volim taj film.
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
Hahahahahahahahahaha
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40