Traži
Similar topics
Zadnje teme
» Spam Tema....od Nim Ned 14 Apr 2024, 04:08
» Sta trenutno slusate
od Zevs86 Sub 03 Feb 2024, 23:56
» Slike prirode nam majke
od Lala Pet 26 Maj 2023, 21:46
» Predstavite nam se....
od Assassin Pet 28 Apr 2023, 18:23
» Robert Džordan "Točak vremena"
od Uno Nomesta Pon 26 Sep 2022, 14:57
» Robin Hobb - Vidovnjaci
od Zevs86 Uto 29 Dec 2020, 15:25
» Stiven Erikson- Malaska knjiga palih
od Assassin Pon 13 Apr 2020, 10:31
» Igrice (Generalno)
od Lord M. Pet 03 Apr 2020, 12:33
» Sta sada citate?
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:58
» Winter Is Coming...to HBO
od Zevs86 Čet 19 Mar 2020, 19:55
» Dela, po povoljnoj ceni.
od Vazarius Uto 10 Mar 2020, 08:25
» Srećna 2o2o!
od Assassin Uto 07 Jan 2020, 12:43
» Serije koje volite / trenutno pratite
od Assassin Uto 12 Nov 2019, 16:54
» Silmarilion
od Vazarius Čet 31 Okt 2019, 09:38
» Jezik Čitanja
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:23
» Novi filmovi i filmske novosti
od White Rabbit Pon 03 Jun 2019, 00:19
» "Vukodav" - Marija Semjonova
od Zevs86 Pet 25 Jan 2019, 10:49
» Demon Cycle - Peter V. Brett [spoiler]
od Vazarius Uto 08 Jan 2019, 14:44
» Srećna 2o19!
od Areal Sre 02 Jan 2019, 20:56
» Rejmond E. Fajst "Ratovi kapije sveta"
od Vazarius Pet 19 Okt 2018, 12:46
Pristupi
Ko je trenutno na forumu
Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 95 dana Čet 14 Nov 2024, 22:08
Naj bolji poslanici
Зимоврел (15838) | ||||
Sparkling Comet (15528) | ||||
Assassin (13622) | ||||
Zevs86 (11916) | ||||
Zandrin (10789) | ||||
CRNIJASTREB (10420) | ||||
Princ Regar (9341) | ||||
LunarFang (9218) | ||||
Uno Nomesta (8868) | ||||
Nim (8274) |
Filmovi koje ste nedavno gledali
+22
Зимоврел
Nocnoi_Dozor
Dimeks
orome
Old Nan
Assassin
_Yara_
Uno Nomesta
Zandrin
bockybp
Lord M.
StefkeKum
Chandrian
Blacko
азор ахаи
Witcher
LunarFang
Oberin Martel
Brat Crni
White Rabbit
Hokins
Zevs86
26 posters
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi
Strana 19 od 40
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Filmovi koje ste nedavno gledali
Зимоврел ::У петак напокон Књига о џунгли. Баш се радујем, надам се да ће дочарати оригинални цртани и вратити ме у детињство <3
Ja sam ga gledao već i malo je falilo da mu dam čistu desetku. Ostao je Dizni prilično veran ionako skoro savršenom crtaću. Mislim da će te oduševiti. Samo bih voleo da Šir Kan nije imao moć govora, ali dobro, nije k'o da se žalim na Idirsa Elbu ili tako nešto...
KrleTuđin- Broj poruka : 3002
Raspoloženje : ...
Reputacija : 525
Datum upisa : 20.02.2013
The Jungle Book 9.5/10
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Pogledala sam The VVitch... .... i jos pokusavam da dodjem sebi
Ali kraj je fenomenalan i priznajem da sam se nasmejala
p.s. nemojte da jedete pre ili tokom filma
- Spojler:
- Oduvek me bilo strah jarceva
Gost- Gost
Trešnja ::Pogledala sam The VVitch... .... i jos pokusavam da dodjem sebi
- Spojler:
Oduvek me bilo strah jarceva
"Black Fillip says you are wicked."
Gledam ga sutra. U 12. Popodne. Kad je Sunce u zenitu. Na-ah da ja to gledam noću, jok, jok, jok!
Taj rip ima kineski sub, a vidim u komentarima da kazu da je censored verzija... meni samo nije jasno kako onda izgleda uncensored verzija ali dobro kako god
Gost- Gost
Uhh, ne mogu da čekam necenzurisan rip. Posle nekoliko godina jedan horor je uspeo da me zainteresuje, inače ih izbegavam. Ali moram da vidim Crnog Filipa.
Crni Filip je u najmanju ruku - creepy Imala sam tu nesrecu da je u mojoj blizini obitavao jedan jarac koji je kidisao rogovima na sve muskarce i pisao na zene....... jarcevi NO, ali su koze cute stvorenja
Gost- Gost
http://www.imdb.com/title/tt1190539/?ref_=nv_sr_1 Odličan film. Još jedan dokaz da Koreanci imaju savršenu kinematografiju.
http://www.imdb.com/title/tt0071615/?ref_=nv_sr_1 Jedan od najmorbidnijih filmova koji sam ikad gledao.
http://www.imdb.com/title/tt1959332/?ref_=nv_sr_1 Solidan psihološki triler. Preporučujem svim ljubiteljima uvrnute hirurgije i Ketrin Izabel koju obožavam.
http://www.imdb.com/title/tt0071615/?ref_=nv_sr_1 Jedan od najmorbidnijih filmova koji sam ikad gledao.
http://www.imdb.com/title/tt1959332/?ref_=nv_sr_1 Solidan psihološki triler. Preporučujem svim ljubiteljima uvrnute hirurgije i Ketrin Izabel koju obožavam.
Nocnoi_Dozor- Vitez od Zimovrela
- Broj poruka : 6765
Godina : 36
Raspoloženje : Ok
Reputacija : 260
Datum upisa : 11.01.2013
Sparkling Comet ::The Jungle Book 9.5/10
Иста оцена
- Spojler:
- Прелеп филм, као фузија адаптације Дизнијевог филма и књиге Радјарда Киплинга. Јако ми се допао дечак који глуми Моглија, све је одлично изнео, а од животиња су ми наравно омиљени вукови и мали сиви вучић који воли Моглија <3 Балу је баш смешан а Багира достојанствен, каквог га се и сећам. Веома добро одрађен ЦГИ, скоро се и не види, уплашиле су ме мало сцене са Шир Каном и краљем Луијем. Свидела ми се сцена коју Могли види у очима змије Каа. И спасавање малог слончета и слонови који гасе ватру у запаљеној прашуми. Врло епски и величанствено Back to the childhood
Зимоврел- Gospa od Zimovrela
- Broj poruka : 15838
Godina : 38
Raspoloženje : :)
Reputacija : 2659
Datum upisa : 09.09.2012
Зимоврел ::Sparkling Comet ::The Jungle Book 9.5/10
Иста оцена
- Spojler:
Прелеп филм, као фузија адаптације Дизнијевог филма и књиге Радјарда Киплинга. Јако ми се допао дечак који глуми Моглија, све је одлично изнео, а од животиња су ми наравно омиљени вукови и мали сиви вучић који воли Моглија <3 Балу је баш смешан а Багира достојанствен, каквог га се и сећам. Веома добро одрађен ЦГИ, скоро се и не види, уплашиле су ме мало сцене са Шир Каном и краљем Луијем. Свидела ми се сцена коју Могли види у очима змије Каа. И спасавање малог слончета и слонови који гасе ватру у запаљеној прашуми. Врло епски и величанствено Back to the childhood
Ja sam prezadovoljan kako su odradili. Fantastičan film.
Onda pod Disney's cartoon-to-film adaptation hajpom uzmem danas da gledam ovu novu Pepeljugu. Ne, nisam do sada gledao i tačno sam ovaj film zbog efekta Maleficent izbegavao. Neću ni da mu dajem ocenu koliko je loš. Ionako bi bila -1000 ili tako nešto. Fuj.
Samo da Lepoticu i Zver ne upropaste ovako, ali pošto je Votsonova već uključena u taj projekat - mislim da je unapred propalo...
Kako Knjigu o Džungli urade ovako savršeno, a zakažu kad su drugi filmovi u pitanju nije mi jasno.
Meni se svidela Pepeljuga, vizuelno prelep film A sto se same radnje tice, pa ne znam sta ste ocekivali kad se zna na cemu je baziran film, nista dubokoumno, ja sam se cak smejala u bioskopu. Maleficent mi je bio dosta slabiji film. Meni se francuska Lepotica i zver dopala, videcemo za ovu novu
Gost- Gost
Trešnja ::Meni se svidela Pepeljuga, vizuelno prelep film A sto se same radnje tice, pa ne znam sta ste ocekivali kad se zna na cemu je baziran film, nista dubokoumno, ja sam se cak smejala u bioskopu. Maleficent mi je bio dosta slabiji film. Meni se francuska Lepotica i zver dopala, videcemo za ovu novu
Sa Kaselom? Fenomenalan film. Neka bude mrvicu takav i ovaj američki isprdak (a ne još jedan feministički manifest kao Maleferela) i biću zadovoljan.
Doduše i ja sam se smejao danas uz Pepeljugu... al' od muke.
Pepeljuga jeste njanjava, ja sam se zbog toga i smejala, ali prosto ne moze bolje od toga Kostimi, scenografija i cast su odlicni, ali nisu mogli da izmisle toplu vodu kada je plot u pitanju. Lepotica i zver iliti beastiality vuce na drugu stranu, da ne kazem da ima drugaciju pouku od Pepeljuge sponzoruse pa izgleda "dublje" ali sve je isto. Ne treba imati prevelika ocekivanja od ovakvih filmova
Jedino sto moze da se promeni jeste da naprave filmove po originalnim bajkama, ako se dobro secam one su sve horor i gore, e to bi vec bilo nesto originalno
Jedino sto moze da se promeni jeste da naprave filmove po originalnim bajkama, ako se dobro secam one su sve horor i gore, e to bi vec bilo nesto originalno
Gost- Gost
Pa ne, ne sporim ja vizuelno kako izgledaju i Pepeljuga i Grdana, niti kostime... Mislim, uz budžet koji im Dizni obezbeđuje gde da se brukaju sa time.
Konkretno smeta mi to što ta dva filma uopšte nisu ono što smo gledali kao klinci.
Kralj Stefan od brižnog i ožalošćenog oca kog smo gledali u crtaću postade glavni negativac u filmu. Potpuno nepotrebno.
Dok sa druge strane, Grdana iz crtaća je dan-danas najbolji negativac kojeg smo gledali ne samo u Diznijevim filmovima, već i šire.
A u filmu, ne da nismo videli tog odličnog negativca, već su nas moderni Diznijevci umalo počastili nekom sočnom domina-slave lezbejskom scenom.
Mislim, kapiram, film se zove Grdana, i razumem da su odstupanja nužna kako bi se opravdali njeni postupci, plus kako bi se film približio današnjoj publici, ali jednostavno neću da aplaudiram filmu samo zato što je Diznijev, pogotovo ako prvenstveno film nije dobar.
Kad me sestričina od 6 godina na kraju filma pita "a jesu li se teta i devojčica venčali na kraju?"... Vidiš kolki je majndfak film kad mlad i otvoren um dođe do takvog zaključka. Znaš, kad moram prvo ja da odgledam film da bih znao da li mogu da je odvedem, tu nešto ne valja.
I onda dođe Knjiga o Džungli i uživa ona, uživam ja i uživaju mnogo stariji ljudi. Zašto? Zato što nisu ništa komplikovali, drugačije interpretirali, već su prilično dobar crtani verno pretvorili u live action.
Nepotrebno sam ja odužio ovo, vidim.
Konkretno smeta mi to što ta dva filma uopšte nisu ono što smo gledali kao klinci.
Kralj Stefan od brižnog i ožalošćenog oca kog smo gledali u crtaću postade glavni negativac u filmu. Potpuno nepotrebno.
Dok sa druge strane, Grdana iz crtaća je dan-danas najbolji negativac kojeg smo gledali ne samo u Diznijevim filmovima, već i šire.
A u filmu, ne da nismo videli tog odličnog negativca, već su nas moderni Diznijevci umalo počastili nekom sočnom domina-slave lezbejskom scenom.
Mislim, kapiram, film se zove Grdana, i razumem da su odstupanja nužna kako bi se opravdali njeni postupci, plus kako bi se film približio današnjoj publici, ali jednostavno neću da aplaudiram filmu samo zato što je Diznijev, pogotovo ako prvenstveno film nije dobar.
Kad me sestričina od 6 godina na kraju filma pita "a jesu li se teta i devojčica venčali na kraju?"... Vidiš kolki je majndfak film kad mlad i otvoren um dođe do takvog zaključka. Znaš, kad moram prvo ja da odgledam film da bih znao da li mogu da je odvedem, tu nešto ne valja.
I onda dođe Knjiga o Džungli i uživa ona, uživam ja i uživaju mnogo stariji ljudi. Zašto? Zato što nisu ništa komplikovali, drugačije interpretirali, već su prilično dobar crtani verno pretvorili u live action.
Nepotrebno sam ja odužio ovo, vidim.
Ahahahaha lezbejke Uopste se ne secam toga, u stvari.... ne secam se detalja iz tog filma A sad jos veca bruka - ne secam se puno ni Diznijevih crtaca...
Pa sto joj lepo nisi objasnio, aj da je bilo seksa pa i da kazem da je neprimereno, ali ovako ti devojcica postavila sasvim normalno pitanje
Pa sto joj lepo nisi objasnio, aj da je bilo seksa pa i da kazem da je neprimereno, ali ovako ti devojcica postavila sasvim normalno pitanje
Gost- Gost
The Finest Hours http://www.imdb.com/title/tt2025690/ 7.5/10
Sparkling Comet- Broj poruka : 15528
Godina : 35
Raspoloženje : Hope for the best, I always do :)))
Reputacija : 1019
Datum upisa : 30.08.2012
Pa eto koliko je dobar film kad se zaboravi u roku od nedelju dana...
Mislim strašno... Najgore je što se uopšte ne venčavaju njih dve (milfača i devojčica malo starija od moje sestričine), film se završava kao hepili ever after, pa se kao nešto nepotrebno gura ovaj mali princ (koji je u filmu 3 minuta i ne igra nikakvu ulogu), dok iza leđa njih dve razmenjuju poglede balaveći jedna na drugu...
Znaš, što mi niste rekli da je stepmother-stepdaughter together forever in love priča u pitanju...
Rekao sam joj to ćemo da saznamo u nastavku (koji nećeš da gledaš sa mnom). Nemam šta ja da objašnjavam njoj. Premlada je da bi razumela i pitanje i odgovor. I ne treba ja da vodim razgovor o tome sa njom, već njen roditelj. Rano je i nepotrebno je. Jebote film je za decu, šta ih zbunjuješ sa time? I svaki skoriji Diznijev film sa glavnom ženskom ulogom je imao nešto slično, neku poruku feminizma, strong fimejl karakter nids to pruv sam šit in da ful ov mens šovinizm vorld... Ne zajebavaj me...
Mislim strašno... Najgore je što se uopšte ne venčavaju njih dve (milfača i devojčica malo starija od moje sestričine), film se završava kao hepili ever after, pa se kao nešto nepotrebno gura ovaj mali princ (koji je u filmu 3 minuta i ne igra nikakvu ulogu), dok iza leđa njih dve razmenjuju poglede balaveći jedna na drugu...
Znaš, što mi niste rekli da je stepmother-stepdaughter together forever in love priča u pitanju...
Rekao sam joj to ćemo da saznamo u nastavku (koji nećeš da gledaš sa mnom). Nemam šta ja da objašnjavam njoj. Premlada je da bi razumela i pitanje i odgovor. I ne treba ja da vodim razgovor o tome sa njom, već njen roditelj. Rano je i nepotrebno je. Jebote film je za decu, šta ih zbunjuješ sa time? I svaki skoriji Diznijev film sa glavnom ženskom ulogom je imao nešto slično, neku poruku feminizma, strong fimejl karakter nids to pruv sam šit in da ful ov mens šovinizm vorld... Ne zajebavaj me...
Mislim da si mnogo umislio, ja se ne secam nikakvih perverzija, ni prikrivenih ni onih ociglednih, jer ja te stvari ne zaboravljam
A i mislim da taj film ni nije bas za decu... Pepeljuga da, ali Maleficent i ne bas, mislim da bi deci bio malo horor.
A i mislim da taj film ni nije bas za decu... Pepeljuga da, ali Maleficent i ne bas, mislim da bi deci bio malo horor.
Gost- Gost
Colonia - 6/10 smorio me film.... inace nisam znala da je po istinitim dogadjajima, tj po pravoj sekti snimljen
Gost- Gost
Trešnja ::Mislim da si mnogo umislio, ja se ne secam nikakvih perverzija, ni prikrivenih ni onih ociglednih, jer ja te stvari ne zaboravljam
Hahahah, ako je i tako nisam jedini:
"Did Mary Poppins ever seem old-time dykey to you? With that severe hairstyle, perfect lipstick, and her unyielding martinet manner, she could have floated in from that girls’ school in the German lesbian classic Maedchen in Uniform.
Well, wait ‘til you see Angelina Jolie in Maleficent.
La Jolie gives new definition to lipstick lesbian severity, especially her CGI cheekbones as high and sharp as the arms on a wingback chair and then those horns!
Scaled-down from Tim Curry’s oversized tusks when he played the demon in Ridley Scott’s Legend, Angelina’s antlers stand erect like curved, pointed ebony phalluses—a reminder that antlers usually grow on males of a species which would make Maleficent some kind of pansexual anti-deity."
Aj odvoji sat i po vremena i odgledaj sad kad imaš na umu sve ovo što sam napisao. Aj molim te. Pa dođi i reci šta misliš.
Šta Žene Žele http://www.imdb.com/title/tt0207201/ Nemam ocenu. Nisam završio pošto se devojka razbesnela... Predložio sam da gledamo Bridžit Džouns.
Izgurala me je sa kreveta.
Falus? Ne, prva asocijacija na rogove mi je bila Sotona, nikakvi penisi Ako se dobro secam, film mi je bio dosta mild, nikakvih ekstremnih prikrivenih feministrickih nota nije bilo imo. Zasto se svi odmah bacaju na feminizam kao nesto lose, ne kapiram Meni se svidelo sto su odlucili da prikazu Maleficent iz drugacije perspektive i to zenske... samo sto me i pored toga film nije ocarao, vise je bio okej.
Ali dobro, meni su Serlok i Votson neopisivo gejasti, ali niko se ne slaze sa mnom po tom pitanju
Ali dobro, meni su Serlok i Votson neopisivo gejasti, ali niko se ne slaze sa mnom po tom pitanju
Gost- Gost
Trebao si da gledas the VVitch sa devojkom, mnogo je bolje u drustvu Ti navedeni filmovi su smor.KrleTuđin ::Šta Žene Žele http://www.imdb.com/title/tt0207201/ Nemam ocenu. Nisam završio pošto se devojka razbesnela... Predložio sam da gledamo Bridžit Džouns.
Gost- Gost
Ni ne kažem ja da je feminizam loš. Samo da je ovde (u Diznijevim filmovima za decu) loše upotrebljen.
Šelijeva i sestre Bronte su mi omiljeni pisci. I njihov feminizam je bio i pametan i svrsishodan. Uticao je da društvo menja svest.
Ovo? Ma daj, neću da ih vređam poredivši ovu nakaradnost sa onime za šta su se one zalagale.
Kapiram što ih vidiš tako. Kapiram i što se ljudi protive tome. Imaju tih momenata, ali mislim da to nije gejizam kao seksualna privlačnost, rekao bih da je to više bromance. Mada, danas razumem ako neko tako misli. Pogotovo posle njihovog odnosa u seriji Elementary.
Mislim da smo o ovome ranije nešto pričali.
Ubiću te. Predložio sam joj (više šale radi) i gledamo ga večeras. Trebao sam ovo da gledam u 12 popodne, ne u 12 poponoći! Usr'o sam se.
Šelijeva i sestre Bronte su mi omiljeni pisci. I njihov feminizam je bio i pametan i svrsishodan. Uticao je da društvo menja svest.
Ovo? Ma daj, neću da ih vređam poredivši ovu nakaradnost sa onime za šta su se one zalagale.
Kapiram što ih vidiš tako. Kapiram i što se ljudi protive tome. Imaju tih momenata, ali mislim da to nije gejizam kao seksualna privlačnost, rekao bih da je to više bromance. Mada, danas razumem ako neko tako misli. Pogotovo posle njihovog odnosa u seriji Elementary.
Mislim da smo o ovome ranije nešto pričali.
Ubiću te. Predložio sam joj (više šale radi) i gledamo ga večeras. Trebao sam ovo da gledam u 12 popodne, ne u 12 poponoći! Usr'o sam se.
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Filmovi koje ste nedavno gledali
WORLD OF WESTEROS :: Umetnost :: Filmovi i serije :: Filmovi